Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 396 άτομα (45 μέλη και 351 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Περιμένω προτάσεις, με βάση την εμπειρία σας και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να γράψουν.
Καλά γαμήσια!!! ✌️
Διδυμου 27 Βικτώρια Τάνια-Φωτεινή έως τις 5.
Μεταξουργείο Κολωνού 48 Άντζελα κι αυτή έως τις 5

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Περιμένω προτάσεις, με βάση την εμπειρία σας και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να γράψουν.
Καλά γαμήσια!!! ✌️
Milfogilf Σόνια Φυλής 86 που την έχουν κατασχολιάσει πρόσφατα, 2η βάρδια συνήθως, Αννίτα Φωκαίας 7 3η βάρδια, αυτά στο 20€.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Παίζει καμία με σκουλαρίκια ρώγες και γλώσσα τώρα τελευταία? Έχω κάνει πολλές βόλτες κατά καιρούς και δεν έχω βρει τίποτα. Μόνο η Σεβντά / Σβέτα Λιοσίων πριν κάνα χρόνο που ήταν και θωρηκτό.
Βανέσα κοντοπουτανο στο μεταξουργειο στην ιασωνος 20 β το βράδυ ,έχει σκουλαρίκι στη γλωσσα ,καλή στο σεξ σε γενικές γραμμές ηλικία κάπου στα 24.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Παίζει καμία με σκουλαρίκια ρώγες και γλώσσα τώρα τελευταία? Έχω κάνει πολλές βόλτες κατά καιρούς και δεν έχω βρει τίποτα. Μόνο η Σεβντά / Σβέτα Λιοσίων πριν κάνα χρόνο που ήταν και θωρηκτό.

Θα αγοράσεις αυτον τον ανιχνευτή μετάλλων, θα κάνεις ενα σκαναρισμα την κορασίδα στο σαλόνι και όπου κάνει μπιιιιιιιπ εχεις χτυπήσει μεταλλο !
Περνα τον και απο μουνί γιατι πολλες βαζουν στην κλειτορίδα!
Ελπιζω να βοήθησα!

Συνημμένα

• Screenshot_20240510_144759_Google.jpg
    Screenshot_20240510_144759_Google.jpg
    128,6 KB · Εμφανίσεις: 22

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.040
Πόντοι
2.836
Θα αγοράσεις αυτον τον ανιχνευτή μετάλλων, θα κάνεις ενα σκαναρισμα την κορασίδα στο σαλόνι και όπου κάνει μπιιιιιιιπ εχεις χτυπήσει μεταλλο !
Περνα τον και απο μουνί γιατι πολλες βαζουν στην κλειτορίδα!
Ελπιζω να βοήθησα!
Μητσαρα εισαι θεός :2funny:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλά γαμήσια!!! ✌️
Μέτριο αλλά τελειωτικό σε στόμα κάνει η Αννίτα, Φωκαίας 7 ισόγειο, 3η βάρδια.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Καλά γαμήσια!!! ✌️
Αννίτα Πιπάρα, Φωκαίας 7, 3η Νυχτερινή Βάρδια. Νεαρή, αδύνατη, εμφανίσιμη Αλβανίδα. Τίμιο και βελούδινο τσιμπούκι. Τα παίρνει, αδιαμαρτύρητα, στο στόμα. Ότι πρέπει, για ένα ξεμπούκωμα.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361
Βανέσα κοντοπουτανο στο μεταξουργειο στην ιασωνος 20 β το βράδυ ,έχει σκουλαρίκι στη γλωσσα ,καλή στο σεξ σε γενικές γραμμές ηλικία κάπου στα 24.
Ξέρω ότι δεν έχει σκουλαρίκι φίλε.αλλα δεν αξίζει. κάποτε ναι τα είχε καλά με τους Έλληνες και συναγωνιστές εδώ μέσα.τωρα μόνο με Πακιστάν τα πάει καλά.στο λέω εκ πείρας.περασα μαζί της πριν την μεγάλη εβδομάδα και είδα πολλή μεγάλη διαφορά.προς το χειρότερο.

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ξέρω ότι δεν έχει σκουλαρίκι φίλε.αλλα δεν αξίζει. κάποτε ναι τα είχε καλά με τους Έλληνες και συναγωνιστές εδώ μέσα.τωρα μόνο με Πακιστάν τα πάει καλά.στο λέω εκ πείρας.περασα μαζί της πριν την μεγάλη εβδομάδα και είδα πολλή μεγάλη διαφορά.προς το χειρότερο.
Εγώ την πήρα πριν 40 μέρες και είχε δκουλαρικι στη γλωσσα οδό για το σεξ μέτριο.στο σαλόνι βγάζει μια προστυχιά αλλα στο δωμάτιο δεν την βγάζει.

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Αυτή η Κίρα στα Λιοσίων, τι παγοκολωνα είναι! Ενώ έχει σχεδόν ιδανικό κορμάκι για τα γούστα μου και ματαρες. Το μόνο θετικό ότι δεν στραβωσε που δεν τελειωνα και η τσατσά που με άφησε κάνα 20 λεπτό μέσα και τα κατάφερα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αυτή η Κίρα στα Λιοσίων, τι παγοκολωνα είναι! Ενώ έχει σχεδόν ιδανικό κορμάκι για τα γούστα μου και ματαρες. Το μόνο θετικό ότι δεν στραβωσε που δεν τελειωνα και η τσατσά που με άφησε κάνα 20 λεπτό μέσα και τα κατάφερα.
Που δουλεύει και τι ώρες ή κιρα?

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Στην αλυσίδα της Λιοσίων και των πέριξ... Έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη.

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Την πείρες αυτές τις μέρες; Γιατί στο πρόγραμμα δεν παιζει

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Χτεσινή λατινοφολα μεγα τόνων στο πορνο mall στην Ιασωνος το κάτω δεξιά 3η βάρδια μια κορίνα με πιρσινκ στο χείλος κόκκινα μαλιλα ,σιδεράκια ,νταρντανα μελαμψη, και με αρκετα τατουάζ.....πιπα μέτρια όπου χωρίς να έχω πλήρη στυση ήθελε να την πηδηξω της ζητάω και άλλη πιπα λέει no pιpa, now sex τον παίζω σηκώνεται ο Πραξιτέλης και την σφυροκοποω πισωκολλητα στα 6 λεπτα ακριβώς σηκώθηκε έφυγε και με άφησε αχυστο χωρίς να την νοιάζει καν για εμένα... από 4 λεπτα, ελεγε finish finich. Ο δε τσατφος δενωτην φωναξε και συτη εφυγε τραγικο.Μαυρο και σε αυτήν, γενικά στο μετσξι όλες οι λατίνες είναι απαράδεκτες και ξεπετες σε γενικές γραμμές.

Τελευταία τροποποίηση:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361
Εγώ την πήρα πριν 40 μέρες και είχε δκουλαρικι στη γλωσσα οδό για το σεξ μέτριο.στο σαλόνι βγάζει μια προστυχιά αλλα στο δωμάτιο δεν την βγάζει.
Φίλε μου για το δωμάτιο λέω και εγώ δεν ήταν όπως πριν.οσο για την προστυχια θα συμφωνήσω μαζί σου.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361
Φίλε μου για το δωμάτιο λέω και εγώ δεν ήταν όπως πριν.οσο για την προστυχια θα συμφωνήσω μαζί σου.
Δυστυχώς ήταν πολύ καλό εργαλείο.αλλα λυπαμε πολύ που ξέπεσε τόσο πολύ σε αυτές της φυλές.εχω ξενερώσει τόσο πολύ μαζί της . κρίμα.εναν οίκο έχω παραδεχτεί Κολωνού 34 όροφος.η υπηρεσία σε κόβει από χιλιόμετρα τη είσαι.εχουν έρθει Πακιστάν και τους έδιωξε με πολύ όμορφο τρόπο.μονο Έλληνες είπε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το απόγευμα τιμήθηκε η Λίζα ή Ελίζα από Φώκαιας 19 για πιπα(γι αυτό δεν γράφω κριτική αλλά σας ενημερώνω από εδω)
Κατέβηκα κουρασμένος και με ψιλοπονοκεφαλο και παρόλο που η κοριτσάρα είναι πανέμορφη και δεκτική, δυσκολεύτηκα να τελειώσω. Το κορίτσι το κατάλαβε οτι δυσκολευομουν και τα έδωσε όλα . Αλλη θα είχε φύγει και θα με είχε παρατήσει. Πρέπει να τα λέμε αυτά.
Από εμφάνιση μελαχρινη, με όμορφο πρόσωπο, αδύνατη με σωστά πιασίματα 2,5 στήθος ελαφρώς πεσμένο , πολύ καλό στην αφη.

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Πρέπει να έφυγε ή διακοπαρει την κορμάρα της

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Χτεσινή λατινοφολα μεγα τόνων στο πορνο mall στην Ιασωνος το κάτω δεξιά 3η βάρδια μια κορίνα με πιρσινκ στο χείλος κόκκινα μαλιλα ,σιδεράκια ,νταρντανα μελαμψη, και με αρκετα τατουάζ.....πιπα μέτρια όπου χωρίς να έχω πλήρη στυση ήθελε να την πηδηξω της ζητάω και άλλη πιπα λέει no pιpa, now sex τον παίζω σηκώνεται ο Πραξιτέλης και την σφυροκοποω πισωκολλητα στα 6 λεπτα ακριβώς σηκώθηκε έφυγε και με άφησε αχυστο χωρίς να την νοιάζει καν για εμένα... από 4 λεπτα, ελεγε finish finich. Ο δε τσατφος δενωτην φωναξε και συτη εφυγε τραγικο.Μαυρο και σε αυτήν, γενικά στο μετσξι όλες οι λατίνες είναι απαράδεκτες και ξεπετες σε γενικές γραμμές.
τα ιδια που περασα με την ναταλια απο φυλης 56 πριν περιπου κανα 3μηνο,τελικα αυτες οι λατινες μονο φουμαρα ειναι,ρωσια για παντα γαμιολες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom