Δεν είχα αρκετό χρόνο και μιας και πέτυχα το πρόγραμμα του Βέργας 6 κάτω να λέει Ρίτα στη 2η βάρδια, σκέφτηκα να τσεκάρω σε περίπτωση που επρόκειτο για τη gilf γυρολόγο την οποία θεωρώ στανταράκι, αλλά αμφότερα κάτω και πάνω ήταν κλειδαμπαρωμένα. Ως εναλλακτικές είχα σταμπαρισμένες την Ίρις του Ιωαννίνων 5 και την Ντάρια του Αγκύρας 9. Σκέφτηκα να ανηφορίσω προς Φυλής και πέρασα πρώτα από Φωκαίας 25Α μπας και πετύχω τη Ναταλί στην οποία και κατέθεσα, χωρίς τελικά να περάσω από κανένα άλλο.
Στα του εντός, αδιάφορα για κάποιους, ενδιαφέροντα για άλλους. Αποφάσισα να μπω κυρίως λόγω ποδολαγνείας που είχα ακούσει ότι προσφέρει (χωρίς να αναφέρεται στο πρόγραμμα, πρόγραμμα που ούτως η άλλως η τσα2 δεν θυμάμαι να ανακοίνωσε). Δεκτικότατη σε αυτό, με το που μπήκε της χάιδεψα την πατούσα, με ρώτησε εάν μου αρέσει και όταν της απάντησα καταφατικά έκατσε πλάγια, μου τις έφερε στη μούρη και ξεκίνησε να περνάει την περιοχή με μωρομάντηλο και μετά να τον παίρνει στο στόμα χωρίς προφύλαξη. Γύρω στο πεντάλεπτο κι αφού σε λίγο θα τελείωνα της ζήτησα να ξαπλώσει, σαν να απόρησε που ζήτησα και σεξ, πέρασε προφυλακτικό, και ολοκληρώσαμε σε ιεραποστολικό με παράλληλη ποδολαγνεία, έμεινε λίγο ξαπλωμένη με τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για ένα, τύπου, social time ώσπου αποτραβήχτηκα κι αποχώρησε από το δωμάτιο με τις αμοιβαίες ευχαριστίες κλπ. Δεν ζήτησα footjob, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν δεκτική. Τέλος πάντων, την επόμενη φορά. Γενικά, καλή άποψη σχημάτισα, όμορφη κοπέλα είναι η Ναταλί (για τα γούστα μου, τουλάχιστον), θα ξαναπάω κάποια στιγμή σίγουρα.
Δύο σκέψεις:
α) Πιτσιρικαρία στο σαλόνι να καβλαντίζει και η Ναταλί να συμμετέχει μπας και μείνουν, αλλά πού... Σηκώθηκαν κι έφυγαν αφού το μαλάκισαν λίγο το θέμα. Σκέφτομαι ότι όταν αρχίσαμε εμείς τις τσάρκες πριν από 30 χρόνια ως έφηβοι δεν κάναμε έτσι, από την άλλη σκέφτομαι πως το ότι δεν πέρασαν δεν σημαίνει ότι δεν θα μπουν κάπου ή ότι δεν έχουν μπει ή ότι δεν θα μπουν αργότερα. Αυτή δεν είναι και η ουσία της τσάρκας, άλλωστε; Τέλος πάντων, μπορεί να είναι και παράπονα που πάνε με το πακέτο της τωρινής ηλικίας. Η βαβούρα, πάντως, που έκαναν δεν θα έλεγα ότι ήταν ευχάριστη.
β) Προσπαθώ να πηγαίνω σε στανταράκια, τσεκαρισμένα για ποδολαγνεία, είτε από εμένα ή από τα μέλη εδώ, τα οποία και ευχαριστώ δημόσια. Καταλαβαίνω ότι ακόμα ξενίζει αρκετούς, οι οποίοι απορούν με το τι βρίσκουμε σε όλο αυτό, αλλά από την άλλη είναι μία υπηρεσία προσφέρεται μέσα, αν και σπάνια ανακοινώνεται. Έχω την αίσθηση, δε, ότι εάν η κοπέλα δεν έχει αρνητική άποψη για αυτό, μάλλον τη βολεύει μιας και ανάλογα τη στάση που θα πάρει, μπορεί να βγει μια συνεδρία πιο ξεκούραστα για αυτήν. Ίσως και να είναι η ιδέα μου, βέβαια. Οπότε, ακόμη κι εάν ντρέπεστε να το ρωτήσετε εάν προσφέρεται, κάντε κάποια κίνηση να δείτε πώς θα αντιδράσει η κοπέλα σε αυτό. Τώρα, το κατά πόσο το κατέχουν και πώς το χειρίζονται είναι άλλο θέμα. Το να φολιαστούμε/είτε, πάντως, είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Στις περισσότερες, πιστεύω ότι η δουλειά κουτσά στραβά θα γίνει κι από εκεί κι έπειτα, τα συμπεράσματα του καθενός, δικά του.
Αυτά! Ελπίζω ότι δεν κούρασα ιδιαίτερα! Χρόνια πολλά σε όλους!