Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (24 μέλη και 223 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πασχαλινή επιτυχημένη κατάθεση στο φυλής 71β όροφος μετά τα μεσάνυχτα με την Σάρα από Βενεζουέλα σε απλό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της είναι ένα μήνα στην Ελλάδα είναι μελαμψή με μαύρα μαλλιά και με απιστευτη κωλάρα ,αδύνατο σώμα ,1,65 με μεσαία στήθη αλλά λίγο πεσμένα, πανέμορφο πρόστυχο πρόσωπο και ηληκία κάπου στα 23 την κάνω.Με το που την βλέπω στο σαλόνι και κοιταχτήκαμε στα μάτια για 2 δευτερόλεπτα ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι φόλα μέσα στο δωμάτιο και όντως έπεσα μέσα.Παραμονή στο δωμάτιο κάπου στα 13 λεπτά με καθαρό χρόνο στο σεξ 10 λεπτά.πίπα μέτρια τον έπαιρνε τον μισό μέσα αλλά με απίστευτα πρόστυχα κοιτάγματα. και δέχτηκε στα όρθια εγώ και γονατιστή αυτή όπου της έκανα ένα ελαφρύ mouth fucking.2 στάσεις στο σεξ , ιεραποστολικά όπου ανεβάζει και τα δυο της πόδια πάνω και γαμιέται υπέροχα και σε κοιτά μεσα στα μάτια που την σκίζεις....στα δε 4 στήνεται σωστά ,δεν κλέβει και βγάζει τις κλασσικές "ψεύτικες " κραυγούλες ηδονής για να χύσεις πιο γρήγορα.......Η δε αίσθηηση του μουνιού της παρόλο το λιπάντικο που έβαλε ήταν αρκετά καλή...μακάρι να μη έβαζε λίπανση...Από πάνω δεν ανέβηκε όταν της το ζήτησα αλλά δεν πειράζει η δουλεία έγινε.Ελλινικά δεν ξέρει και από αγγλικά ελάχιστα.Πιστεύω ότι αξίζει μια δοκιμή και το 20ρικο το το τιμά διότι σε κάνει να νοιώθεις όμορφα την ώρα που την πηδάς είναι εκεί και συμμετέχει.

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Περιγράφω που γαμησα μια γυφτοβουλγαρα στη Φώκαιας μην μπερδεύεσαι.
Αν αυτό τώρα είναι το επίπεδο για φωκ λάντ η οποία είχε παράδοση στις εμφανίσιμες σεξεργάτριες τότε τι να πω. Τρύπα νά 'ναι κι ό'τι νάναι; Για μεταγραφή στην β' ζώνη των 10 είναι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.172
Πόντοι
41.129
Περιγράφω που γαμησα μια γυφτοβουλγαρα στη Φώκαιας μην μπερδεύεσαι.
Δεν λέω για τις λατινες που πήγα με μια από αυτές και δεν έδινε κώλο, ποια είναι αυτή βρε παιδιά για δεν τα πάω καλά με τα ονόματα και με φολιασε.
Καλα έδωσες 20ρικο για αυτή ? Ελεος, ασε που απαγορεύεται να βγάζεις και φωτο τις κοπέλες μεσα στο δωματιο.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.922
Πόντοι
1.336
Τωρα που ειπες και για Αννιτα πωωω τι καβλα είναι και αυτή αδυνατουλα ωραίο σοματακι αβηζη βέβαια. Γενικά όσες Αλβανιδες έχω πάρει στο 20αρικο γαμιουνται καλά πιπαρες κάνει η κοπέλα με ελ.στοματικο footjob μου εκανε την γαμησα και αυτή όπως ήθελα πάνω κάτω λες και έκανα casting μόνο 69 δεν κάνει και κώλο άμα τα έκανε και αυτά....
Χαχα ναί,αλβανιδάρες λένε εκτός από δυό τρείς σεσημασμένες όνομα και μη χωριό...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.922
Πόντοι
1.336
Ήταν μία κοπέλα από Τζαμάικα Μαύρη Μπιμπελό (Έμμυ), αν πέρασε κανείς βόλτα. Αριστερά πριν την Αουρόρα μία άσπρη πόρτα. Το 66Δ πρέπει να ταν. Θα την κάνω εκεί. Ήταν το ίδιο σπίτι με μία άλλη κοπέλα που είχα κάνει κριτική κ το βρήκα από τις κριτικές μου.
Μάλλον σωστά τήν έγραψες, η κοπέλα που λες δούλευε στο 66δ 3η βάρδια το τελευταίο διάστημα στην άσπρη πόρτα αλλάζει τη Νίκη ρωσίντα περίπου στις 12 μεσάνυχτα.

Η Αουρόρα πάντως είναι καμμιά κατοστή μέτρα πιό πέρα,μετά τη Χέυδεν κι έχει στα αριστερά κολλητά το φ56,επίσης με άσπρη πόρτα.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.873
Πόντοι
1.046
IMG_20240506_140553.jpg
Χρονια πολλά, με υγεία σε όλους!

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20
καλησπερα στην ομαδα και χρονια πολλα !!!
ηθελα να ρωτησω,η Σαμπινα στο βεργας δουλευει ακομα μετα τισ 23:00???

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.172
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη πριν από λίγο στο Ιάσωνος 30 όροφος στην κοντοπούτανη αλβανοκοντύλο Αντζελα.
Παραμένει μία καλή επιλογή για όποιον θέλει να ρίξει δυνατό σφυροκόπημα.
Παραμονή μέσα στο δωμάτιο 15 ολόκληρα λεπτά. Η υπηρεσία μου ζήτησε διπλό αντίτιμο βγαίνοντας από τον οικο μιας και έκατσα αρκετό χρόνο μέσα. Ευτυχώς που κυκλοφορώ μόνο με 10€ στην τσέπη για ένα έκτακτο γαμήσι και έτσι δεν ειχα να της δώσω.
Η Μαρία με τα tattoo θα επιστρέψει σε δυο-τρεις μέρες στη δουλειά είπε η υπηρεσία.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρεις κανείς αν γύρισε η αλεξανδρα η Ουκρανή π έκανε ελεύθερο τελειωτικό ;;; Από Φωκαίας μεριά η κάποια με παρόμοιο πρόγραμμα

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Πήγα Φωκαίας 27 ήταν το καρουζέλ η ιβανκα βγήκε χαρωπή χαρωπή με το ροζ νυχτικό , δοκιμάστηκε ωστόσο η Φωτεινή που κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλή και εμφανισιακά κ στις υπηρεσίες. Μου έκανε ένα απίστευτο τσιμπουκι. Σε αυτόν τον Οικο άμα δεν παίρνει η άλλη 7,5+ στο τσιμπουκι μάλλον δεν την παίρνουν για δουλειά.

Mar23

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Η Σόνια από φυλης 84β έχει εμφανισθει καθόλου?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Σε λίγα που μπήκα πριν λίγο.
Φυλής
86 Εβελινα
59 ισόγειο Τζουλιαννα και Κατερίνα
59 όροφος Νικόλ η νταρντάνα με μια πετιτ μαυρούλα Μόνικα
66 δεξιά Πάολα λατινα

Φωκαίας
13 υπόγειο Άννα κοντή με κωλαρα
19 Μελίνα. Μιλφ με λίγα πιασίματα και ωραίες βυζαρες. Fuckable
27 Νάταλι η γνωστή μιλφαρα

Διδυμου 27 Ιβανκα και Φωτεινή

Χρόνια πολλά σε όλους. Σε "φίλους" και "εχθρούς". Υγεία καλές τσαρκες και πάντα όρθιοι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Φ25 στην θέση της Σάρας η Μανταλίνα, την πήρα αλλά είχε 2 δωμάτια και όσο περίμενα είχα φτιαχτεί φουλ , στον αγώνα μέτρια με πολύ ψεύτικο βογγητο που όμως με καυλωσε και της τα έδωσα στο 7-8λεπτο βρώμαγε η ανάσα της τσιγάρο-χυσι-κατουρο, επιφυλλασομαι να την ξαναδοκιμάσω.

Φυλής 59 όροφος, Μόνικα αδύνατη πολύ σκουρόχρωμα κορμί αθλήτριας στιβου, φουλα άπειρη και αματουρι , ενώ ζήτησα 5' να γδυθω/πληθω ήρθε αμέσως , στον αγώνα προσπαθεί αλλά δεν ξέρει και κάνει άκυρα πράγματα, η τσατσά χτύπησε στα 6-7λεπτα όπου νευρίασα και η κοπέλα το κατάλαβε και έκατσε να με τελειώσει αλλά η καρδιά η άλλη χτύπησε πάλι 2 φορές σε 1 λεπτό , βταξ η κοπέλα δεν έχει άλλα προσπαθεί η τσατσά απραδεχτη και πήγε να τα ρίξει και στην κοπέλα, μεγάλο φάουλ.

Τέλος πέτυχα και την Σοφία που έψαχνε ο συναγωνιστής στο Φ25 όροφο , δεν έφυγε τελικά εδώ είναι ακόμα, αξιοπρεπές γαμησι με ένα ωραίο και σφιχτό κοντοπουτανο, μονη παραφωνία ότι κολλάει πάνω σου στα 4 να έχει τον έλεγχο, πάνω από 15' στο δωμάτιο και έκατσε αφού τελειώσα και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες όσο ντυνόμουν και με χαϊδεύε(δεν είχε άλλον στο σαλόνι βέβαια, αν είχε θα είχε φυγει).

Εγγρ.
4 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Δεν είχα αρκετό χρόνο και μιας και πέτυχα το πρόγραμμα του Βέργας 6 κάτω να λέει Ρίτα στη 2η βάρδια, σκέφτηκα να τσεκάρω σε περίπτωση που επρόκειτο για τη gilf γυρολόγο την οποία θεωρώ στανταράκι, αλλά αμφότερα κάτω και πάνω ήταν κλειδαμπαρωμένα. Ως εναλλακτικές είχα σταμπαρισμένες την Ίρις του Ιωαννίνων 5 και την Ντάρια του Αγκύρας 9. Σκέφτηκα να ανηφορίσω προς Φυλής και πέρασα πρώτα από Φωκαίας 25Α μπας και πετύχω τη Ναταλί στην οποία και κατέθεσα, χωρίς τελικά να περάσω από κανένα άλλο.

Στα του εντός, αδιάφορα για κάποιους, ενδιαφέροντα για άλλους. Αποφάσισα να μπω κυρίως λόγω ποδολαγνείας που είχα ακούσει ότι προσφέρει (χωρίς να αναφέρεται στο πρόγραμμα, πρόγραμμα που ούτως η άλλως η τσα2 δεν θυμάμαι να ανακοίνωσε). Δεκτικότατη σε αυτό, με το που μπήκε της χάιδεψα την πατούσα, με ρώτησε εάν μου αρέσει και όταν της απάντησα καταφατικά έκατσε πλάγια, μου τις έφερε στη μούρη και ξεκίνησε να περνάει την περιοχή με μωρομάντηλο και μετά να τον παίρνει στο στόμα χωρίς προφύλαξη. Γύρω στο πεντάλεπτο κι αφού σε λίγο θα τελείωνα της ζήτησα να ξαπλώσει, σαν να απόρησε που ζήτησα και σεξ, πέρασε προφυλακτικό, και ολοκληρώσαμε σε ιεραποστολικό με παράλληλη ποδολαγνεία, έμεινε λίγο ξαπλωμένη με τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για ένα, τύπου, social time ώσπου αποτραβήχτηκα κι αποχώρησε από το δωμάτιο με τις αμοιβαίες ευχαριστίες κλπ. Δεν ζήτησα footjob, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν δεκτική. Τέλος πάντων, την επόμενη φορά. Γενικά, καλή άποψη σχημάτισα, όμορφη κοπέλα είναι η Ναταλί (για τα γούστα μου, τουλάχιστον), θα ξαναπάω κάποια στιγμή σίγουρα.

Δύο σκέψεις:

α) Πιτσιρικαρία στο σαλόνι να καβλαντίζει και η Ναταλί να συμμετέχει μπας και μείνουν, αλλά πού... Σηκώθηκαν κι έφυγαν αφού το μαλάκισαν λίγο το θέμα. Σκέφτομαι ότι όταν αρχίσαμε εμείς τις τσάρκες πριν από 30 χρόνια ως έφηβοι δεν κάναμε έτσι, από την άλλη σκέφτομαι πως το ότι δεν πέρασαν δεν σημαίνει ότι δεν θα μπουν κάπου ή ότι δεν έχουν μπει ή ότι δεν θα μπουν αργότερα. Αυτή δεν είναι και η ουσία της τσάρκας, άλλωστε; Τέλος πάντων, μπορεί να είναι και παράπονα που πάνε με το πακέτο της τωρινής ηλικίας. Η βαβούρα, πάντως, που έκαναν δεν θα έλεγα ότι ήταν ευχάριστη.

β) Προσπαθώ να πηγαίνω σε στανταράκια, τσεκαρισμένα για ποδολαγνεία, είτε από εμένα ή από τα μέλη εδώ, τα οποία και ευχαριστώ δημόσια. Καταλαβαίνω ότι ακόμα ξενίζει αρκετούς, οι οποίοι απορούν με το τι βρίσκουμε σε όλο αυτό, αλλά από την άλλη είναι μία υπηρεσία προσφέρεται μέσα, αν και σπάνια ανακοινώνεται. Έχω την αίσθηση, δε, ότι εάν η κοπέλα δεν έχει αρνητική άποψη για αυτό, μάλλον τη βολεύει μιας και ανάλογα τη στάση που θα πάρει, μπορεί να βγει μια συνεδρία πιο ξεκούραστα για αυτήν. Ίσως και να είναι η ιδέα μου, βέβαια. Οπότε, ακόμη κι εάν ντρέπεστε να το ρωτήσετε εάν προσφέρεται, κάντε κάποια κίνηση να δείτε πώς θα αντιδράσει η κοπέλα σε αυτό. Τώρα, το κατά πόσο το κατέχουν και πώς το χειρίζονται είναι άλλο θέμα. Το να φολιαστούμε/είτε, πάντως, είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Στις περισσότερες, πιστεύω ότι η δουλειά κουτσά στραβά θα γίνει κι από εκεί κι έπειτα, τα συμπεράσματα του καθενός, δικά του.

Αυτά! Ελπίζω ότι δεν κούρασα ιδιαίτερα! Χρόνια πολλά σε όλους!

Foarkk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους

Εχω φαγωθει τον τελευταιο καιρο και δεν μπορω να βρω την Αλινα απο Φιλιππιδου 11Α(Φυλης).Τελευταια φορα που την πετυχα ηταν πριν 2 μηνες και απο τοτε τιποτα.Τις ημερες που μπορουσα να παω , δεν την εβρισκα.Σημερα που ξαναπηγα ξεχασα να ρωτησω μιας και εφαγα ξενερα που δεν την ξαναβρηκα

Ευχαριστω προκαταβολικα οσοι μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
Καλησπέρα,
Πως σβήνουμε μια δικιά μας ανάρτηση; Ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom