Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (20 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Θα διαφωνησω, τα βλεπω αφυδατωμενα ζαρωμενα και κακοσχηματισμενα. Η Ιρινα στο φωκ 27 εχει τελεια και περιποιημενα πελματα, οπως και η κοντοπουτανη Βανεσσα στο ιασ 20 που φοραει 35 νουμερο παπουτσι.
Τα εχω γλειψει και στις δυο δεκαδες φορες σα γλειφιτζουρια. Η Βανεσα μπορει να σου ζητησει και εξτρα χρηματα, ουτε τον ιδρωτα της δε δινει τσαμπα αυτη.
Σίγουρα να είναι άκρο από αρκετά νεώτερη μου άρα κάτω των 23, εννοείται να είναι βαμμένα και βασικά περιποιημένα, όπως επίσης και αυτό που λες δηλαδή να μην είναι ζαρώμενα και με άθλιο σχήμα. Το απαραίτητο να υπάρχει η Χάρη στην κίνηση

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Θα διαφωνησω, τα βλεπω αφυδατωμενα ζαρωμενα και κακοσχηματισμενα. Η Ιρινα στο φωκ 27 εχει τελεια και περιποιημενα πελματα, οπως και η κοντοπουτανη Βανεσσα στο ιασ 20 που φοραει 35 νουμερο παπουτσι.
Τα εχω γλειψει και στις δυο δεκαδες φορες σα γλειφιτζουρια. Η Βανεσα μπορει να σου ζητησει και εξτρα χρηματα, ουτε τον ιδρωτα της δε δινει τσαμπα αυτη.
Σου εχω και αλλα να δω αν θα το βρεις απο ποιας είναι. Οποιος το βρει να στειλει.

Συνημμένα

• 20231103_005314.jpg
    20231103_005314.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 36
  • 20231103_005312.jpg
    20231103_005312.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 33
Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα. Ξέρουμε μέχρι τι ώρες είναι η Μπάρμπορα στη βεργας 6?
Ρε τυπε από ποιον πλανήτη κατέβηκες; Δε διαβάζεις τόσο καιρό ότι η Μπαρμποράρα είναι στη υπηρεσία και θα παραμείνει για αρκετο καιρό έτσι;;!! Γραφεστε ρε μαγκες, δεν μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να διαβάσετε ενημερώσεις, πετάτε μια ερώτηση και περιμένετε απαντήσεις. Και μετά μας λέτε και μαλάκες και μη συνεργάσιμους! Ο σκοπός του site δεν είναι να απαντάνε οι παλιοί τις ερωτήσεις των νέων. Ο σκοπός είναι να ενημερωνόμαστε όλοι από την ροή και να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του. Μικρό ή μεγάλο!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.
Άσχημα, γεροντίστικα δάχτυλα, πολύ καλή επιλογή παντόφλας. Ντε καβλε όλη η εικόνα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Πέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.
Μύστη, θα συμφωνούσα απόλυτα για footjob :lheel:, όμως δεν τηρεί τη στοιχειώδη υγιεινή καθώς πατάει με γυμνά πόδια στο πάτωμα! Εκτός αν προτιμάς την "αλμύρα", οπότε πάω πάσο. :hi: Χαίρομαι που διαβάζεις τις ενημερώσεις και τονίζεις ότι η υπηρεσία του πρωκτικού δεν τηρείται! :zfuck:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο :bigdick::bigdick::bigdick:.

Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς :alivedick::alivedick::alivedick:

Συνημμένα

• IMG_20231204_232125.jpg
    IMG_20231204_232125.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 56

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο :bigdick::bigdick::bigdick:.

Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς :alivedick::alivedick::alivedick:
Αύριο τέτοια ώρα θα είμαι εκεί..
Πες της να μην λείπει...

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0

Φίλε μου , θα μπορούσες να στείλεις μήπως σε προσωπικό μήνυμα το βίντεο με την Λίνα ; Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δω όταν το ανέβασες .
Καλά γαμήσια , να 'σαι καλά .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Λάίβ τωρα....

Φυλης 86α Λιντα, λατινα μελαμψη τσουπωτη με ελεύθερο τσιμπούκι.

Φυλης 69β Εμμυ, νεαρη με ελαφρως γεμάτο κωλο τατουαζ μανικι και όμορφο γλυκό πρόσωπο. Νορμαλ πρόγραμμα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Φωκαιας 25 ισογειο Μανταλινα και Σαρα. Ομορφουλα η Μανταλινα αλλα πιο ομορφη η Σάρα. Ρουμάνες και οι δυο.
Περασα με Σαρα οπου της εγλειψα τα κωλομερια και την αδυνατη μουναρα της όπου έχυσε φυσικα και με ποτισε μουνοζουμα.

Φωκαίας 25 οροφος Νατασσα κοντη Κολομβιανή μιλφ με άκυρη φάτσα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Φωκαιας 25 ισογειο Μανταλινα και Σαρα. Ομορφουλα η Μανταλινα αλλα πιο ομορφη η Σάρα. Ρουμάνες και οι δυο.
Περασα με Σαρα οπου της εγλειψα τα κωλομερια και την αδυνατη μουναρα της όπου έχυσε φυσικα και με ποτισε μουνοζουμα.

Φωκαίας 25 οροφος Νατασσα κοντη Κολομβιανή μιλφ με άκυρη φάτσα.
Είχε και μια μιλφαρα Ελένη το πρωί. Ωραίο γυναικακι. Δεν την είχα ξαναδεί. Μέχρι και χειραψία μου έδωσε και φιλί δεξιά αριστερά σταυρωτά στο μάγουλο λες και ήταν η ξαδέρφη μου από το κωριο. Κορμάκι ανευ κυτταρίτιδας αλλά τσουπωτο. Περί τις 13:00 πήγα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
άμα η φαντασιώσή σου είναι να σε κοιτάνε με ξινίλα σαν να έχεις κάνει έγκλημα...
και το λέω εγώ που την έχω πάρει 5 φορές
Εγω την εχω παρει μια φορα αλλα δεν ηταν τοσο χαλια..
σε ευχαριστω.τι ωρες ειναι εκει?
Κοιτα το προγραμμα που ανεβαζουν οι πιο εμπειροι, νομιζω 1η βαρδια

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο .

Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς
Μύστη, μου θυμίζεις τον Μαύρο Θάνατο στις δόξες του! :s&m_2:

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! :rockon:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.442
Πόντοι
2.036

Ήσουν απ'έξω και περίμενες , 50' μετά περιμένεις δωμάτιο, οπότε πάνω από 1 ώρα σίγουρα σύνολο για 1 μανίκι, μεγάλη υπομονή , λογικό να γαμήσεις σαν βόδι μετά .... χαχαχα.

Παρότι δεν είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου την βάρεσε και πήγα και εγώ στην Λίνα πάλι χθές, όσο περίμενα, βγαίνει ένας από τους ποιο βρωμερούς Πάκιδες που έχω δει από το δωμάτιο (οπότε τελικά παίρνει και πάκιδες σαν αυτόν τον μπίχλα και μετά ξινίζει..),
από το άλλο δωμάτιο βγαίνει η Λίνα με νεύρα και παίρνει άλλη καπότα βρίζοντας, έσπασε η καπότα στον τύπο που ήταν μαζί της μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος, σκάει άλλος πελάτης και του λέει η τσατσά, εσύ μην ξανάρθεις μέχρι τις 7 του μήνα... οτινάναι, καλτίλα στο φούλ, μέσα κλασικά τζέλ, ξινίλα, ιδρωτίλα(δυστυχώς) αλλά στα 4 έκατσε και τον έφαγε καλά, αυτά τα κωλομέρια... πέτρα είναι ρε πούστη.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
446
Ήσουν απ'έξω και περίμενες , 50' μετά περιμένεις δωμάτιο, οπότε πάνω από 1 ώρα σίγουρα σύνολο για 1 μανίκι, μεγάλη υπομονή , λογικό να γαμήσεις σαν βόδι μετά .... χαχαχα.

Παρότι δεν είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου την βάρεσε και πήγα και εγώ στην Λίνα πάλι χθές, όσο περίμενα, βγαίνει ένας από τους ποιο βρωμερούς Πάκιδες που έχω δει από το δωμάτιο (οπότε τελικά παίρνει και πάκιδες σαν αυτόν τον μπίχλα και μετά ξινίζει..),
από το άλλο δωμάτιο βγαίνει η Λίνα με νεύρα και παίρνει άλλη καπότα βρίζοντας, έσπασε η καπότα στον τύπο που ήταν μαζί της μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος, σκάει άλλος πελάτης και του λέει η τσατσά, εσύ μην ξανάρθεις μέχρι τις 7 του μήνα... οτινάναι, καλτίλα στο φούλ, μέσα κλασικά τζέλ, ξινίλα, ιδρωτίλα(δυστυχώς) αλλά στα 4 έκατσε και τον έφαγε καλά, αυτά τα κωλομέρια... πέτρα είναι ρε πούστη.
Θα αποκτήσει παιδί ο πακης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom