haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Καρολίνα από Φιλιππίδου είναι στην θέση της; Σε καμιά ώρα θα είμαι πιατσα
Οχ δε θυμάμαι. Ενημέρωσέ μας, για εμπλουτισμό γνώσεων.για τους λίγο παλιότερους και τους γνώστες...
κουίζ
ποιός θυμάται αυτόν τον κορίτσαρο?
Και η Στέλα εκεί παραδίπλα στο φωκαιας τα ίδια κάνει. Δεν με άφηνε να την γαμησω καλά καλά και γκρινιάζεε κ έλεγε ότι έχω μεγάλο πουτσο. Που παλαιότερα τον είχε φάει χωρίς τέτοια τον έχω νορμάλ εντομεταξι απλά χάλασε και αυτή.δουλευει και με γραφεία έξω από όσο ξέρω.Καλημέρα, χτεσινό πέρασμα απόγευμα κατά τις 17 00 από φυλής71β όπου είχε 2 νεαρές αρκετά όμορφες λατίνες με φουλ πρόγραμμα δηλαδή έδιναν και κώλο αμφότερες, η μία ήταν η Ζίνα με αρκετά λευκή επιδερμίδα και η άλλη δεν συγκράτησα το όνομα της και ήταν αρκετά μελαμψή...Ας ενημερώσει κάποιος ποια δίνει το κουλούρι της αδιαμαρτύρητά και γενικά αν αξίζουν για κωλογαμήσι ή είναι και αυτές "Απάτη" σαν την ειρήνη την Βουλγάρα (βρδινή βάρδια φυλής και αυτή) που λέει ότι δίνει κώλο αλλά επί της ουσίας δεν το δίνει.
Για τη ξανθιά αλβανιδα με τα γυαλιά που είναι κοντά στον μισό αιώνα λες?Και η Στέλα εκεί παραδίπλα στο φωκαιας τα ίδια κάνει. Δεν με άφηνε να την γαμησω καλά καλά και γκρινιάζεε κ έλεγε ότι έχω μεγάλο πουτσο. Που παλαιότερα τον είχε φάει χωρίς τέτοια τον έχω νορμάλ εντομεταξι απλά χάλασε και αυτή.δουλευει και με γραφεία έξω από όσο ξέρω.
Ακριβώς!Για τη ξανθιά αλβανιδα με τα γυαλιά που είναι κοντά στον μισό αιώνα λες?
Δεν ξέρω δεν την έχω δοκιμάσει μου βγάζει λίγο μαγκιά style το σαλονάρισμα της.....κ την κόβω για παλτό. Πάντως για την ηλικία της έχει ωραίο κωλαράκι. Τώρα ποίος δίνει σε γραφείο πολλά χρήματα για αυτή....δεν το καταλαβαίνω....Ακριβώς!
2 φορές την έχω πάρει. Την 1η σε πρωινή βάρδια σε ένα αλλά επί της φυλής όπου ήταν νορμάλ πέρασα κυρίως λόγω του φουλ που κάνει. Και 2η στην φωκαιας που είναι τώρα πρωί η απογευματινή. Αλλά δεν άστο έφυγε και τον έπαιξα μόνος μου για να τελειώσω. Όσο για το γραφείο είναι με άλλο όνομα και δεν το διαφημίζει ούτε λέει το γραφείο το κρατάει κρυφό για να πιάνει πελάτες να μην την ξέρει κανείς ότι είναι και στα εικοσαρικαΔεν ξέρω δεν την έχω δοκιμάσει μου βγάζει λίγο μαγκιά style το σαλονάρισμα της.....κ την κόβω για παλτό. Πάντως για την ηλικία της έχει ωραίο κωλαράκι. Τώρα ποίος δίνει σε γραφείο πολλά χρήματα για αυτή....δεν το καταλαβαίνω....
Έτσι ακριβώς την πήρα πρόσφατα αυτή τα ίδια έλεγε και σε εμένα, δεν αντεχεί το κωλογαμήσι πέρα από το λεπτό και γκρινιάζει....βέβαια κάθησε και την έχυσα στον κώλο ενώ η ειρήνη τραβήχτηκε και με άφησε με την πούτσα στο χέρι, γενικά απάτη είναι και οι δύο τους....Και η Στέλα εκεί παραδίπλα στο φωκαιας τα ίδια κάνει. Δεν με άφηνε να την γαμησω καλά καλά και γκρινιάζεε κ έλεγε ότι έχω μεγάλο πουτσο. Που παλαιότερα τον είχε φάει χωρίς τέτοια τον έχω νορμάλ εντομεταξι απλά χάλασε και αυτή.δουλευει και με γραφεία έξω από όσο ξέρω.
Ναι εκεί στο λεπτό περίπου άρχισε να κλοτσαει και σε μένα. Γαμησετα δεν βρίσκεις μια που να κάνει φουλ πραγματικά πέρα πολύ μικρών εξαιρέσεωνΈτσι ακριβώς την πήρα πρόσφατα αυτή τα ίδια έλεγε και σε εμένα, δεν αντεχεί το κωλογαμήσι πέρα από το λεπτό και γκρινιάζει....βέβαια κάθησε και την έχυσα στον κώλο ενώ η ειρήνη τραβήχτηκε και με άφησε με την πούτσα στο χέρι, γενικά απάτη είναι και οι δύο τους....
Ποτε δε κλεινουν αυτοι..ακομη και στις επισημες αργιες καποια θα τα βρεις ανοιχταΓνωριζει κανεις εαν 25 Μαρτιου θα λειτουργησουν οι οικοι ανοχης;; Σκεφτομαι να κατεβω για τσαρκα και ενημερωση.
Δυστυχώς, δοκίμασα πριν λίγες μέρες τη Ζήνα (την μελαμψή εννοώ) αλλά δεν μπόρεσα να γράψω γιατί έχασα τους κωδικούς του σάη.Καλημέρα, χτεσινό πέρασμα απόγευμα κατά τις 17 00 από φυλής71β όπου είχε 2 νεαρές αρκετά όμορφες λατίνες με φουλ πρόγραμμα δηλαδή έδιναν και κώλο αμφότερες, η μία ήταν η Ζίνα με αρκετά λευκή επιδερμίδα και η άλλη δεν συγκράτησα το όνομα της και ήταν αρκετά μελαμψή...Ας ενημερώσει κάποιος ποια δίνει το κουλούρι της αδιαμαρτύρητά και γενικά αν αξίζουν για κωλογαμήσι ή είναι και αυτές "Απάτη" σαν την ειρήνη την Βουλγάρα (βρδινή βάρδια φυλής και αυτή) που λέει ότι δίνει κώλο αλλά επί της ουσίας δεν το δίνει.
Στην επόμενη παρέλαση θα σε βάλουμε στην πρώτη γραμμή μαζί με τους επιζώντες ήρωες του Αλβανικού μετώπου! Άξιος!Πέρασμα σήμερα με το θωρηκτό από βέργας 7 Κωνσταντίνα, μόνο και μόνο για να έχω μια καλτ εμπειρία με bbw.
Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι χοντρες κανουν την καλύτερη πίπα. Παρ ολ αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναπεράσω. Η τυπισσα είναι για σκληρούς χυστες.
Θα πάω φυλής σε λίγο με κανένα πιπίνι under 50kg για να επέλθουν οι ισορροπίεςΣτην επόμενη παρέλαση θα σε βάλουμε στην πρώτη γραμμή μαζί με τους επιζώντες ήρωες του Αλβανικού μετώπου! Άξιος!