batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ποιο ραμαζανι ρε πατε καλα !!!!!
Κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού, μέχρι την δύση του ήλιου. Μετά την δύση, επιτρέπονται τα πάντα. Για αυτό είδες τόσους μουσουλμάνους, μαζεμένους. Οπότε, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την πιάτσα, αυτές τις ώρες, μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι.Βρε παιδιά καλησπέρα.περασα μια βόλτα τώρα από το μετάξι πολύ μαυρίλα πλάκωσε. (πακιδες Ταλιμπάν )τι διάολο είναι δεν ξέρω. Έτυχε να περάσω όταν επέστρεψα από φυλής και λέω να πάω να ρίξω μια ματιά .δεν έχουν ραμαζάνι?? πολύ βρώμα.
Πωωω ρε τι πάτε εκεί?!?Κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού, μέχρι την δύση του ήλιου. Μετά την δύση, επιτρέπονται τα πάντα. Για αυτό είδες τόσους μουσουλμάνους, μαζεμένους. Οπότε, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την πιάτσα, αυτές τις ώρες, μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι.
στο 3β ?λογικά λές τις κοπέλες που τώρα δουλεύουν σα Νατάσα και ΝτασαΠάμε για άλλα και μια και το έφερε η κουβέντα στην Περδίκκα εθεάθησαν δύο κοπελιές που γρήγορα θα δοκιμαστούν.
Φίλε μου το ξέρω αυτό.αν και το Μεταξουργείο το έχω κόψει δεν πάω εκεί. προτιμώ να δώσω 5€ παραπάνω και να πάω φυλής και κάπου αλλού.δεν είναι και η περιοχή για να παίζεις με την ζωή σου γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.Κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού, μέχρι την δύση του ήλιου. Μετά την δύση, επιτρέπονται τα πάντα. Για αυτό είδες τόσους μουσουλμάνους, μαζεμένους. Οπότε, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την πιάτσα, αυτές τις ώρες, μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι.
Ρε φίλε είναι λίγο άκυρα αυτά που λες ποια κάθεται να την κατουρισες 1 αυτό. Δεύτερον δεν κάνουν όλες όλα. Αυτό που είπα σαν εικόνα και καθαριότητα δεν μαρεσε καθόλου και δεν κολακεύει την κοπέλα όσο όμορφη και να είναι. Το να πάει 3-4 λεπτά να πάρει μια ανάσα και να κάνει ένα φρεσκαρισμα είναι κάτι πολύ λογικό και για αυτήν αλλά και για εμάς όλους τους πελάτες. Αν σου έρθει μετά από 5-6 και βάλε δωμάτια θα υπάρχει και κάποια κούραση και βαριεστημαρα από μεριά της δίχως μικρά διαλείμματα. Άσε και την υγιεινή που πήγε περίπατο. Η συγκεκριμένη από ότι είδα είχε φουλ δωμάτια και πολύ κόσμο στο σαλόνι οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να τρέχει τόσο υπερβολικά.Δηλαδή αν έκαναν ντους με αφρολουτρο θα άλλαζε κάτι;
Αν τώρα σας ξυνιζουν τα χυσια του προηγούμενου στο χέρι σας είναι να κόψετε αυτή τη μαλακια με το να χύνετε και να κατουρατε τα κορίτσια όπου βρείτε
Ελληνίδα?Καλησπερα σας.Εχουμε κάποιο νέο από τη Μαίρη την Ελληνίδα από Αχαρνών 85
Ξέρουμε αν θα είναι και σήμερα ?Πέρασα χθές από βέργας στη Σαμπίνα... όπως πάντα πολύ κόσμο και φοβερή στο δωμάτιο...μου είπε ότι σήμερα και αύριο θα δουλεύει βράδυ και την τρίτη θα λείπει...
Ανεβάζω και δύο βιντεάκια για όσους συναγωνιστές δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται
Έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί.Παιδιά που είναι η Άννα από το Φώκαιας 17, η νεαρή μελαχρινή βυζαρου, 10 φορές σας έχω ρωτήσω ιδι
Και με την ευκαιρία θα το ξαναπώ γιατί σίγουρα εδώ μέσα υπάρχουν και προμότοτες και ίσως και οι ίδιες οι κοπέλες ενημερώνονται.Πέρασα χθές από βέργας στη Σαμπίνα... όπως πάντα πολύ κόσμο και φοβερή στο δωμάτιο...μου είπε ότι σήμερα και αύριο θα δουλεύει βράδυ και την τρίτη θα λείπει...
Ανεβάζω και δύο βιντεάκια για όσους συναγωνιστές δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται
Ναι και σήμερα και αυριο βραδινή βάρδιαΞέρουμε αν θα είναι και σήμερα ?
Παλιες καραβανες..Δοκιμή την προηγούμενη εβδομάδα με Εβελίνα Φ86κάτω. Διάθεση έχει, σώμα δεν έχει. Πολύ χαλαρότητα από εγκυμοσύνη κ.λπ. Κατάλαβα τον λόγο που το κρύβει στο σαλόνι. Δεν το έκλαψα (οριακά το μετάνιωσα), αλλά δεν θα πήγαινα πάλι. Σκέφτηκα στην πορεία ότι αν δεν είχε βυζάρες, δεν θα πέρναγα καθόλου.
Δοκιμή σήμερα με Σόνια Φ84πάνω. Εξαιρετική εμπειρία. Στα 25 της πρέπει να ήταν απίστευτη μούνα. Σωματάρα ανεξαρτήτου ηλικίας, βυζάρες στητές για το μέγεθος (εδώ σε μικρότερες κι έχουν πάρει την κατιούσα) και η πιο ιδιαίτερη πίπα που έχω ζήσει! Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει την τέχνη στη νέα γενιά. Χώρος πεντακάθαρος κι ας φαίνεται ερείπιο. Η ηλικία 50+ μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θεωρώ ειλικρινά ότι πρέπει να δοκιμαστεί τουλάχιστον μία φορά.
Μπορεί η Σόνια να ρίχνει μια δεκαετία στην Εβελίνα, αλλά τύποι μου η διαφορά στην ποιότητα και στην εμπειρία είναι πραγματικά τεράστια. Μέχρι και η καταγωγή παίζει τον ρόλο της (Ρωσία>Αλβανία).
ΣωστοςΦίλε μου το ξέρω αυτό.αν και το Μεταξουργείο το έχω κόψει δεν πάω εκεί. προτιμώ να δώσω 5€ παραπάνω και να πάω φυλής και κάπου αλλού.δεν είναι και η περιοχή για να παίζεις με την ζωή σου γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.