sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Αναμφιβόλως ωραία γυναίκα, και από της καλές νέες παρουσίες στους οίκους!! Αλλά.... περνώντας δεύτερη φορά μήπως καταφέρω να την πάρω, λόγω αυξημένης αναμονής.(την πρώτη είχαν πληρώσει και περίμεναν 8 άτομα την δεύτερη 9)Οι περισσότεροι συναγωνιστές που περίμεναν ήταν άνω των 60 ετών,(δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους 60 και άνω,με την μπιχλα έχω θέματα)και δυστυχώς ατιμέλιτοι και άπλυτοι.Και το λέω αυτό επειδή η κοπέλα μας, από δωμάτιο σε δωμάτιο πέρναγε κατευθείαν χωρίς μπάνιο ή έστω μια τοπική καθαριότητα.Σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενα μια ώρα αναμονής,και έτσι φώναξα την υπηρεσία και έκανα μια πρόταση,με άκουσε και με παρέπεμψε στην ίδια την κοπέλα.Μάγκες πέρασα με Ιρινα Φωκαίας 27Β ! Αναμονή καμία ώρα με συναγωνιστές απέξω γιατί την είχε πάρει το μάτι μου και λόγω περιορισμένων πιθανοτήτων να ξαναπάω! Είναι όντως καυλα με ίσως μόνη παραφωνία τις βλεφαρίδες που είναι σαν πέργκολες ! Ωστόσο έκφυλο φουλ και δέχτηκε δαχτυλιάσμα όπου καταλαβαίνεις ποσό στενή είναι! Ωστόσο ενώ ήμουν τεντα καθαρός κλπ μου πέρασε κάποτα για πιπα όπου ήταν αρκετά καλά ( δεν ξέρω τι πρόγραμμα κάνει να μαι ειλικρινής) . Λίγο στα 4αρα και ιεραποστολικά και κατάθεση μεσα στην καποτα! Πολύ καυλιαρικη γενικά ακόμα και με καπέλο στην πιπα! Συστήνεται!
Όταν βγήκε λοιπόν από το δωμάτιο ,της είπα ψιθυριστά,να μου πει μια συγκεκριμένη ώρα να έρθω,και να περάσω μαζί της για μια ώρα προσφέροντας της 150€ και λέγοντας της να κάνει μπάνιο,μου αρνήθηκε,μου είπε αν θέλω να έρθω αύριο πρωί να την περιμένω ,της απάντησα χαριτολογώντας,πως δεν θα περιμένω ,και αν θέλει μπορώ να την πληρώσω να με περιμένει αυτή...μου γελάει καυλωτικα ,μου αρνείται ευγενικά ,και συνεχίζει για άλλο ένα δωμάτιο κάποιου συναγωνιστή που περίμενε μια ώρα αναμονή για μια απόλαυση 7,8 λεπτών,συνέχισα και εγώ για τα studio δίνοντας για άλλη μια φορά τα χρήματα μου στην γνωστή μουναρα Kataleya!!! Την καλημέρα μου σε όλους!!!