Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Μάγκες καλημέρα
Υπάρχει κάποια κοπέλα τώρα φυλής ή Λιοσίων με πρωκτικό ;
Υπάρχει κάποια κοπέλα τώρα φυλής ή Λιοσίων με πρωκτικό ;
Καλά τα λες Μαν. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι λατινες.... ειναι σαν να ψωνίζω γυφτισα από τον Πύργο Ηλιας.....και από ότι έχω ακούσει/διαβάσει είναι 99% φόλες στα πριβε κ τις αποφεύγω ....ούτε για το παλμαρε δεν με ψήνουν να περάσω μαζι τους.Μακάρι η πιάτσα στο μέλλον να ξαναγεμισει με Ουκρανες Ρωσίδες Μολδαβες κ Ρουμανες.Καλυτερα μπας και ξεβρωμισουμε απο της φολολατινες.... εχουν γινει μαστιγα χαχαχα
Επειδή είμαι λίγο καιρό Ελλάδα, που πέφτει ο "Πύργος Ηλίας"???Καλά τα λες Μαν. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι λατινες.... ειναι σαν να ψωνίζω γυφτισα από τον Πύργο Ηλιας.....και από ότι έχω ακούσει/διαβάσει είναι 99% φόλες στα πριβε κ τις αποφεύγω ....ούτε για το παλμαρε δεν με ψήνουν να περάσω μαζι τους.Μακάρι η πιάτσα στο μέλλον να ξαναγεμισει με Ουκρανες Ρωσίδες Μολδαβες κ Ρουμανες.
Κάτω από το αυλακι....ο πύργος Ηλείας ήθελα να γράψω τυπογραφικό λάθος. Google search για λεπτομέρειεςΕπειδή είμαι λίγο καιρό Ελλάδα, που πέφτει ο "Πύργος Ηλίας"???
Περίμενα και γω να δω κανα μουνί και συ μου χεις το δέντροΚαλημέρες απο Χωματιανου 11β .
Η Αντριαναρα μας εύχεται καλες γιορτές και καλα γαμήσια.
Γγνωρίζουμε βάρδια?Πιστεύω ότι η Εύα από Λιοσίων 73 και Φωκαίας 13 θα σε καλύψει πλήρως.
Ψηλή 1.75, νταρντάνα με μεγάλη βυζάρα και πολύ δυνατό πρόγραμμα!!!
Τώρα είναι Λιοσίων 73β.Γγνωρίζουμε βάρδια?
Να φυγουν οι φολες λατινες και να κατσουν οι Ιταλιδες μπατσινες!!!Μεγάλη επιχείρηση της Ιταλικής αστυνομίας αυτή τη στιγμη στο Μεταξι.Ιταλίδες μπατσινες μπουκαρουν στα μαγαζιά και μαζευουν Λατινες. Σχεδον όλα κλειστά μην κατεβείτε τσάμπα.
Η Μιλένα όχι, η Βικτόρια ναι (πρωινή βάρδια)Καλημέρα και από εμένα ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα στο Δ27 η Μιλένα με την Βικτώρια και στο Δ20 η Αντζέλικα;
Σημερινή κριτική ήρθε να επιβεβαιώσει τα ανωτέρω.Ναι πολύ δυνατό πρόγραμμα στις 2 στάσεις που κάνει, στα μα μου "πονάω μην ακουμπάς το στήθος", στη μηδενική συμμετοχή κ.λπ κ.λπ
Εκτός ρε τύπε μου κι αν άλλαξε 180 μοίρες, τι να σου πω.
Να μπαίνεις σε όσες βλέπεις, να μην απορρίπτεις καμία, να πληρώνεις και να μην γαμάς.Τις γαμαμε έχουν νεύρα
Δεν τις γαμαμε πάλι έχουν νεύρα
Τι στον πούτσο θέλουν;
Κάνει καμία πίπα της προκοπής ;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Έλλης 3 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 7αρια κλειστά.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 8β κλειστό.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και μέσα συνεννόηση για αλλά.
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδυμου 22 κλειστά.
Διδυμου 27 Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.
Αλκιβιάδου 16γ Ρόζα, δηλαδή η Ντινα η "κορεατισσα", γυρολόγος περιφερειακων μπουρδελων ενώ οι παλιοί μύστες ίσως την θυμούνται πριν πάρα πάρα πολλά χρόνια πίσω όταν είχε πρώτο δουλέψει σε ελαιοτριβειο και συγκεκριμένα στο Χευδεν 15α και βέβαια ύστερα και σε άλλα πριν καταλήξει στα μπουρδελακια, μελαχρινό γκιλφ με ασιατικά χαρακτηριστικά, σώμα μέ πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Θέλουν να το ξύνουν και βρέχει λεφταΤις γαμαμε έχουν νεύρα
Δεν τις γαμαμε πάλι έχουν νεύρα
Τι στον πούτσο θέλουν;