n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
ΌχιΗ Μαρία η αλβανεζα από δίδυμου που δίνει κωλο δουλεύει αυτό τον καιρό ;
ΌχιΗ Μαρία η αλβανεζα από δίδυμου που δίνει κωλο δουλεύει αυτό τον καιρό ;
Μιρα 86α ,Σόνια 84βΓια ποιόν οίκο μιλάμε τυπε; φυλής 84?
Ότι να ναι τυπε, δεν συμφωνώ καθόλου με την λογική σου.Η μαυρη μοιρα μου δεν με αφησε να απολαυσω το κοκαλιασμενο μουνακι της Μαριαννας στο Δ22 καθ'οτι το γαμουσανε διπλα και τριδιπλα συναγωνιστες με σκιννυ γουστα.
Οποτε κυλησα παρακατω στην Ιβανκα την τρελη του χωριου που οπως αποδειχτηκε για μια ακομη φορα ή θα περασεις χαρμα ή σκατα και αποσκατα.Η μοιρα μου η μαυρη μου επιφυλασε το δευτερο βεβαια αλλα της την ειχα φυλαγμενη στη γωνια της τρελης.Οποτε οταν αρχισε το μπουκιτσι και το σλοππυ τζομπ παντου στην περιοχη,και ατσαλωσα για τα καλα,την αφησα να λουσει και την καποτα με φρουηγλασσε που κουβαλουσε και την εστησα στα τεσσερα σαν κατσικι.Εκει την ξεμουνιασα.Βαραγε το πουτσοκεφαλο στον αφαλο της σχεδον λες και θα εβγαινε το αλιεν απο την κοιλιτσα της αλλης στην παλια εκεινη ταινια.Την ειχα βουτηξει και με τα χερακια μου που μοιαζουν με κουπια και οσο και να εσκουζε και να χτυπιοταν δεν ειχε να παει πουθενα.Τα κρυα αστεια για το μποϊ μου καλη μου πρεζου πληρωνονται ελεγα απο μεσα μου οσο την πιστονιαζα με εκεινη να χτυπιεται και να λεει μισολογα και καταρες λογικα.
Εεε οταν ηρθε πια το σωτηριο τελος τελειωσε και το βασανο της.Παρατησε ρουχα,γαμωμαντηλα,τακουνια στο δωματιο και πηγε να πλυθει να ηρεμησει...ιδεα δεν εχω.Νομιζα οτι ειχε σπασει η καποτα αλλα οχι.Στο φευγα η ευγενικη ξανθομπουρμπουλη τσατσα με κοιταξε περιεργα.Σκεφτομαι ακομα και τωρα να παω πισω να της κανω προταση και μου σηκωνεται...
Λέτε να μας εκμεταλλεύονται και να πουλάνε τα πανάκριβα χυσια μας ....να γίνει τράπεζα σπέρματος των απανταχού μπουρδελιαριδων.Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Δεν είναιΣυναγωνιστές χαιρετώ. Το καλοκαίρι του 2022 επισκέφτηκα το τούμπανο Μιλένα, Διδυμου 27. Θα ξανακατεβώ Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Ξέρεις κάποιος αν είναι ακόμη εκεί; Ή αν είναι κάπου αλλού; Ευχαριστώ.
Τώρα είναι κλειστά,για αργότερα δεν ξέρω.Ξέρει κανείς η σόνια τι ωράριο έχει και που θα βρίσκεται σήμερα;
Η Ελένη πρώην Λόλα είναι ακόμα εκεί στην Ιάσωνος 30;Δεν είναι
Σε ποιο ανάκτορο βρίσκεται η Σόνια;
Κατάθεση προ ολίγου στη βασίλισσα του δονουμενου τσιμπουκιου και πρωκτικού, τη μιλφ Σόνια. Παίχτηκαν στοματοφιλα, βυζολαγνεια, ποδολαγνεία, 69 και κατευθείαν πρωκτικό σεξ! Τελείωμα εντός καποτας γιατί με σαγήνευσε το κωλαντερο της! Ανωτέρω ποσταρω και φωτό του δωματίου, ακολουθώντας την παράδοση του μύστη @n.smirni76
Φυλής 84 πάνω....όταν και αν ανοίξει.Σε ποιο ανάκτορο βρίσκεται η Σόνια;
Στον όροφο θα μετακομίσει το Μαραθώνος 59 με Σοφία και Ειρήνη σύντομα...Τώρα είναι κλειστά,για αργότερα δεν ξέρω.
Προτίμησα την Ελένη στο Διδύμου 8, παραδόξως χωρίς αναμονή. Στον όροφο γίνονται εργασίες.
μου επιτρέπεις να στο φτιάξω λίγο ...θα μετακομίσουν μόνο οι αδελφουλες Σοφία κ Ειρήνη(απ ότιείπανοι ίδιες), όχι το Μαραθωνος 59.Στον όροφο θα μετακομίσει το Μαραθώνος 59 με Σοφία και Ειρήνη σύντομα...
Θα τους κάνω σεφτέ!!!
Μαρία φυλής 69Καλησπέρα συναγωνιστές,
Θέλω να περάσω σήμερα από Φ ή μετάξι με στόχο κάτι σε σκιννυ μοντελε πιτσιρίκι (ας είναι φόλα).
Τι θα προτείνατε για να αποφύγω το ψάξιμο;