Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.838
- Πόντοι
- 3.246
τι ακριβός;; 20ρικο δεν παίζει εκεί;Φυλής 84
Τρίτη βάρδια μετά τις δώδεκα.
Ο καλύτερος κώλος όλων των εποχών!!!!
Είναι λίγο ακριβός βέβαια..
τι ακριβός;; 20ρικο δεν παίζει εκεί;Φυλής 84
Αναφερεσε στην Σονια ή στην Ιζαμπελα?Φυλής 84
Αυτή που ήταν Φωκαίας 27;
Αναφέρομαι στην Σιμόνα!!!Αναφερεσε στην Σονια ή στην Ιζαμπελα?
Δίνει κωλο ; Και με ποσα; Η μπερδεύτηκα η δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα τηςΑναφέρομαι στην Σιμόνα!!!
Η Σιμονα δουλεύει στο 65β, στο 84α είναι η φίλη της η ΕύαΑναφέρομαι στην Σιμόνα!!!
Παιδια ειναι τοσο φολα οσο λενε οι κριτικες και τερμα επιλεκτικη?Η Σιμονα δουλεύει στο 65β, στο 84α είναι η φίλη της η Εύα
Την είχα δει ένα βράδυ στο 84 και μου έμεινε... ΧαχαχαΗ Σιμονα δουλεύει στο 65β, στο 84α είναι η φίλη της η Εύα
Δεν νομίζω ότι παίρνει χαμπάρι αυτή αλλά δοκίμασε την τύχη σου.Παιδια ειναι τοσο φολα οσο λενε οι κριτικες και τερμα επιλεκτικη?
μια χαρα παιδαρελι ειμαι αλλα και παλι...μη κουβαληθω μες στο κρυο τζαμπα μεχρι κεντρο με το μοτορι.
οχιΑυτή που ήταν Φωκαίας 27;
Αν πρόκειται για την ίδια που εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο Φιλιππίδου 11 είναι από τα χειρότερα γαμησια μουΠαιδια ειναι τοσο φολα οσο λενε οι κριτικες και τερμα επιλεκτικη?
μια χαρα παιδαρελι ειμαι αλλα και παλι...μη κουβαληθω μες στο κρυο τζαμπα μεχρι κεντρο με το μοτορι.
Θα σου στειλω οίκο που δουλεύει μια πιτσιρίκα βυζαρου γαλανοματα.Κύριε @DmtrsxXx μήπως σου έχει μείνει καθόλου από αυτό το γάλα της Κινέζικης αλεπούς ελευθέρας βοσκής???
Έχω τα χάλια μου, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...
Με είδε και ο @n.smirni76 το πρωί και έκλαιγε.
Αλήθεια λέω σε παρακαλώ.
(σε παίρνω αλλά το τηλέφωνο δείχνει κλειστό)
Eγω διαβαζω τις ενημερωσεις, και ευχαριστω αυτους που τις γραφουν. Ειπα οτι δεν ειναι κακό να αμοιβονται γι ατην υπηρεσια που μου προσφερουν.Θα συμφωνήσω μόνο όμως βάζοντας μια πολύ σημαντική παράμετρο, να έχει δηλώσει ότι πληρώνεται από τους οίκους ή ότι είναι συνεργάτης του σάιτ και πληρώνεται από αυτό, αλλιώς μπλέκουν πολλά θέματα όπως αντικειμενικοτητα, υποκειμενικοτητα ,θάψιμο, προώθηση κλπ, θα πρέπει δηλαδή κατά τη γνώμη μου αυτός που τον διαβάζει να ξέρει αν είναι απλός πελάτης ή κάτι άλλο
ΥΓ μπορεί κάποιος συντονιστής να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και όλα τα υπόλοιπα άσχετα( που γράφονται εδώ και κάποιες σελίδες) με το παρόν νήμα σε άλλο σχετικό νήμα όπως πχ στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων
Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθειΣιμονα. Μακρυά απο αυτη τη φόλα Σιγα τη χοντροκόλα.
η Σιμόνα παχύδερμο μπάζο 40 ετών;; τα χετε μπερδέψει λίγοΠες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπήρχε περιθώριο για δοκιμές γιατί ήθελα να περάσω καλά.
Που αλλού, με την ειρήνη.
Τι να πω για αυτό το κορίτσι, είναι ληστεία τα 20€
Μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα φυλής και πέριξ
Μια φορα περασα με Σιμονα πριν χρονια. Τη συχαθηκα και δεν ξαναπηγα.Πες τα ρε φίλε, διαβάζω κάτι για κωλάρες και μλκιες ενώ πρόκειται για ένα παχύδερμο μπαζο 40 ετων που φοβάται να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπήρχε περιθώριο για δοκιμές γιατί ήθελα να περάσω καλά.
Που αλλού, με την ειρήνη.
Τι να πω για αυτό το κορίτσι, είναι ληστεία τα 20€
Μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα φυλής και πέριξ