Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 19.236
Ξέχασα να δώσω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον @Helluvatime που μετά από πολύ καιρό φαίνεται έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση!!!
Πάντως έχει αναβαθμιστεί πολύ το Μεταξουργείο, θα βρεις και σαπίλα, αλλά θα βρεις και δυνατό πράγμα. Δηλαδή δεν υπάρχει χαοτική διαφορά με Φυλής.
Ανεξάρτητα από τις εμφανίσεις που στο μετάξι ξεκινάνε από το -7 και φτάνουν έως το 6Είχα πάει πριν δύο μήνες μετά από πολλά χρόνια πρώτη φορά και κατόπιν, άλλες πέντε φορές. Δεν είδα τραγικές καταστάσεις, ίσως είναι και η ώρα που πάει κάποιος.
Ναι ξέρουμε.
Η Τζέσικα στο Αγίου Πέτρου!!! Και Το κάνει χωρίς έξτρα!!!
Και ίσως η άλλη, η φίλη της η Σάρα στο Φυλής 105 γιατί την είδα και αυτή ξεβράκωτη να σαλονάρει!!!
Η φατσα της τουλαχιστον αξιζει για χυσιμο?Καλησπερα περασα πρωινη βαρδια απο Φυλης 105 να δω την Μεγκαν. Περασα στο δωματιο. Μεγαλες βυζαρες που δεν με αφησε να παιξω. Ειχε κατσει ετσι να μην μπορω να κανω τιποτα. Οταν την ρωτησα για ελευθερο τελειωτικο μου ειπε 20(!) στο προσωπο και 10(!) στα βυζια. Φυσικα δεν της εδωσα τιποτα και απλα τελειωσα κακην κακως να φυγω. Απαραδεκτη εμπειρια.Δεν την προτεινω. Φαινεται αυξηθηκε η ζητηση και ζηταει οτι να ναι.
Έχουμε περάσει φίλε μου.Παιδιά φυλης 59 Ιζαμπέλα έχει περάσει κανένας; Μόνο βιτρίνα είναι;
Περασα εγω....μαπα. Δεν προκειται να ξαναπερασωΠαιδιά φυλης 59 Ιζαμπέλα έχει περάσει κανένας; Μόνο βιτρίνα είναι;
αυτή πρέπει να χει επιστρέψει στη χώρα της και να χει παντρευτείΚαλησπέρα συναγωνιστες…
Μη με βρίσετε αλλά… παίζει να ξέρει κανείς αν είναι με τον οποιονδήποτε τρόπο στον χώρο ακόμα η παλιά γνωστή φολο-ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ-Λίζα από μοντέλοαλυσίδα;
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία… να περνάτε καλά!!!
Συναγωνιστή, χωρίς παρεξήγηση: Πρέπει να σε είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ήσουν μικρός, για να θέλεις να βρεις, απεγνωσμένα, μία από τις χειρότερες κοπέλες, που έχουν περάσει ποτέ από την Φυλής.Καλησπέρα συναγωνιστες…
Μη με βρίσετε αλλά… παίζει να ξέρει κανείς αν είναι με τον οποιονδήποτε τρόπο στον χώρο ακόμα η παλιά γνωστή φολο-ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ-Λίζα από μοντέλοαλυσίδα;
μία από τις χειρότερες κοπέλες, που έχουν περάσει ποτέ από την Φυλής, ΑΛΛΑ με αγγελικό πρόσωπο που μου έχει μείνει ανεξίτηλο……Συναγωνιστή, χωρίς παρεξήγηση: Πρέπει να σε είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ήσουν μικρός, για να θέλεις, απεγνωσμένα, να βρεις μία από τις χειρότερες κοπέλες, που έχουν περάσει ποτέ από την Φυλής.
Την είδα χθες, το απόγευμα. Σαν αγελάδα είναι.Η φατσα της τουλαχιστον αξιζει για χυσιμο?
Eιχε δημοσιευτει καπου και μια φωτογραφια της, με ενα τυπο αγκαλιά καπου μάλλον στην Ακρόπολη.Καλησπέρα συναγωνιστες…
Η εποχή που είχε γυρίσει ο τροχός και γαμούσε ωραία κι ο φτωχός έχει περάσει ανεπιστρεπτί !!!Καλησπέρα συναγωνιστες…
Ιάσονος 39 Πορνομολ.Καλημέρα σε όλους...
Έρχομαι εκτός νόμου και σήμερα θα έρθω για τελευταία φορά για αρκετό καιρό φυλής...
Είχα έρθει πριν 3 μέρες και πέρασα με Καρολίνα...
Θα ακολουθήσει κριτική απλά επειδή αυτές τις μέρες είμαι στο τρέξιμο θα την κάνω το σκ....
Θα ήθελα μια να κάνει ΤΟ deepthroat δεν με νοιάζει ιδιαίτερα πως ειναι( μην είναι καμία γριά κτλπα νορμάλ πράγματα) ούτε αν κάνει με η χωρίς καποτα απλά με νοιάζει να μπαίνει μέχρι το λαρυγγι εάν έχετε καμία να μου προτείνετε θα μ φτιάξετε την μέρα...
Θα οαω γύρω στις 4 4μιση οπότε είτε απόγευματινη είτε πρωινή δεν ενδιαφέρομαι για βράδυ ευχαριστώ πολύ και μάγκες γαμηστε όσο μπορείτε
Δεν μπορώ να πάω Μεταξουργείο αδερφέ Λουκ έχω δουλειά σε γνωστό ιεκ κοντά στην φυλής και δεν με παίρνει ο χρόνος...ωστόσο είσαι άρχοντας σε παρακολουθώ καιρό σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησηΙάσονος 39 Πορνομολ.
Δευτέρη βάρδια.
Στο πρώτο δεξιά επάνω.
Μπέλα Ρωσσιδα . Τον παίρνει με καπότα μέχρι το στομάχι .
Υπάρχουν και κριτικές.
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
Συναγωνιστή, χωρίς παρεξήγηση: Πρέπει να σε είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ήσουν μικρός, για να θέλεις να βρεις, απεγνωσμένα, μία από τις χειρότερες κοπέλες, που έχουν περάσει ποτέ από την Φυλής.