You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Σχεδόν πάντα ναιΤο πρόγραμμα που ανεβάζουν στο Λιοσίων 73 ισχύουν ;
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
ΌχιΤελικά γύρισε η Ειρήνη Φωκαίας 17β ή όχι ;
Και τώρα τι κάνουμε εμείς οι φαν της Ειρήνης ; Εγώ προσωπικά μόνο με εκείνη πήγαινα :ρ
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Βαράς μαλακιαΚαι τώρα τι κάνουμε εμείς οι φαν της Ειρήνης ; Εγώ προσωπικά μόνο με εκείνη πήγαινα :ρ
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Επειδή έχετε φαγωθεί με την Ειρήνη ρε παπαρες στο Φωκαιας 17, εγώ θα πω την άποψη μου. Η Άννα που είναι η αντικαταστάτρια της, και όχι μόνο γιατί αυτή ήταν πριν την Ειρήνη, είναι πολυ καλυτερο μουνι. Και από φάτσα και από κορμί. Απλά δεν κάνει ακα πιπα, στο προγραμμα της. Ασε που πιστευω οτι επειδή παλια είχε ακα πιπα κωλο λογικά και τώρα θα δίνει αλλά με εξτραδακι. Το κορμί της Άννας είναι κλάσης ανώτερο.
Agapw tis poutanes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Η μπιουτι ειναι στο πόστο της;; Ας ενημερώσει κάποιος παρακαλω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
Ναι δε τίθεται θέμα για την ομορφιά και το σώμα , απλά η Ειρήνη είναι κλάσης ανώτερη σε υπηρεσίες και συμμετοχή βάζοντας ακόμα μέσα και όταν η Άννα έκανε φουλ πρόγραμμα, σημείωση τις έχω πάρει και τις δύο, την Αννα και με φουλ και απλό, την ειρήνη βέβαια πάνω από 20 φορές στους οίκους που δούλεψε.Επειδή έχετε φαγωθεί με την Ειρήνη ρε παπαρες στο Φωκαιας 17, εγώ θα πω την άποψη μου. Η Άννα που είναι η αντικαταστάτρια της, και όχι μόνο γιατί αυτή ήταν πριν την Ειρήνη, είναι πολυ καλυτερο μουνι. Και από φάτσα και από κορμί. Απλά δεν κάνει ακα πιπα, στο προγραμμα της. Ασε που πιστευω οτι επειδή παλια είχε ακα πιπα κωλο λογικά και τώρα θα δίνει αλλά με εξτραδακι. Το κορμί της Άννας είναι κλάσης ανώτερο.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Σεβαστή η άποψη σου , ο καθένας έχει τα γούστα του !!! Θεωρώ την Ειρήνη που ευδιάθετη από την ΆνναΕπειδή έχετε φαγωθεί με την Ειρήνη ρε παπαρες στο Φωκαιας 17, εγώ θα πω την άποψη μου. Η Άννα που είναι η αντικαταστάτρια της, και όχι μόνο γιατί αυτή ήταν πριν την Ειρήνη, είναι πολυ καλυτερο μουνι. Και από φάτσα και από κορμί. Απλά δεν κάνει ακα πιπα, στο προγραμμα της. Ασε που πιστευω οτι επειδή παλια είχε ακα πιπα κωλο λογικά και τώρα θα δίνει αλλά με εξτραδακι. Το κορμί της Άννας είναι κλάσης ανώτερο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Μαραθωνος 59 αριστερά Αναστασία καστανή παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι, αφρατη κωλαρα, σε απλό πρόγραμμα και καινούργια παρουσία στον οίκο Αγάπη καστανή κοντή παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι (μάλλον σιλικονατο) με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σοφία καστανή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α Σορινα, ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β Χριστίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα με λίγες ξανθιές ανταύγειες, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3. 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή μιλφ μέ το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι,τατουαζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 5 Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μαραθωνος 59 αριστερά Αναστασία καστανή παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι, αφρατη κωλαρα, σε απλό πρόγραμμα και καινούργια παρουσία στον οίκο Αγάπη καστανή κοντή παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι (μάλλον σιλικονατο) με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σοφία καστανή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α Σορινα, ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β Χριστίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα με λίγες ξανθιές ανταύγειες, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3. 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή μιλφ μέ το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι,τατουαζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 5 Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια live
Χωματιανου 11α Βανέσα καινούργια παρουσία στον οίκο, μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, παρα πολύ ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα και Αλισα μαλλί προς το καροτι, σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα στο δωμάτιο είπε η τσατσά, να έρθω σε μισή ώρα, ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β Μαργκο το ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι, με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα και 1-2 ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18γ Μαρία καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματακια 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Λιοσιων 79αρια κλειστά.
Βεργας 2 Ντιαννα χοντρή με καστανοκκοκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα μελαχρινή χοντρή μιλφ με 2 5αρι βυζι και Μιλανα καινούργια μπαζοπαρουσία, μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Αλινα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο και Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 6β Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Βικτόρια ξανθιά πολύ χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 πάνω Γιάννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 κάτω Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα μιλφογκιλφ με πολύ κοντό άσπρο μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Χωματιανου 11α Βανέσα καινούργια παρουσία στον οίκο, μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, παρα πολύ ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα και Αλισα μαλλί προς το καροτι, σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα στο δωμάτιο είπε η τσατσά, να έρθω σε μισή ώρα, ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β Μαργκο το ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι, με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα και 1-2 ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18γ Μαρία καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματακια 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Λιοσιων 79αρια κλειστά.
Βεργας 2 Ντιαννα χοντρή με καστανοκκοκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα μελαχρινή χοντρή μιλφ με 2 5αρι βυζι και Μιλανα καινούργια μπαζοπαρουσία, μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Αλινα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο και Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 6β Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Βικτόρια ξανθιά πολύ χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 πάνω Γιάννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 κάτω Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα μιλφογκιλφ με πολύ κοντό άσπρο μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Εγω δηλ ειμαι απο τους τυχερους που τα πειρα ΟΛΑ !! Εχω να κατεβω απο τις αρχες του καλοκαιριου αρα μην κατεβω !! και την ειχα στανταρακι απο τα ωραια γκροβερακια ,κριμα !!!!!!!!Επειδή έχετε φαγωθεί με την Ειρήνη ρε παπαρες στο Φωκαιας 17, εγώ θα πω την άποψη μου. Η Άννα που είναι η αντικαταστάτρια της, και όχι μόνο γιατί αυτή ήταν πριν την Ειρήνη, είναι πολυ καλυτερο μουνι. Και από φάτσα και από κορμί. Απλά δεν κάνει ακα πιπα, στο προγραμμα της. Ασε που πιστευω οτι επειδή παλια είχε ακα πιπα κωλο λογικά και τώρα θα δίνει αλλά με εξτραδακι. Το κορμί της Άννας είναι κλάσης ανώτερο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
ναιΗ Ειρήνη που λέτε στο Φώκαιας 17 είναι η πρώην Στέλλα του Διδύμου 22 που ήταν ξανθιά
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Μαρίνα από Φωκαίας 19; Ξέρουμε αν εργάζεται και αλλού;
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 31.618
Μιλάμε για την Άννα την ξανθιά εξ Αλβανίας;;;;;;Εγω δηλ ειμαι απο τους τυχερους που τα πειρα ΟΛΑ !! Εχω να κατεβω απο τις αρχες του καλοκαιριου αρα μην κατεβω !! και την ειχα στανταρακι απο τα ωραια γκροβερακια ,κριμα !!!!!!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Δεν είσαι μόνο εσυ τυχερός. Είμαστε κι εμείς οι παλιοι.Εγω δηλ ειμαι απο τους τυχερους που τα πειρα ΟΛΑ !! Εχω να κατεβω απο τις αρχες του καλοκαιριου αρα μην κατεβω !! και την ειχα στανταρακι απο τα ωραια γκροβερακια ,κριμα !!!!!!!!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
αδερφε μου εχεις διαβασει το σχολιο μου (εκανες και λαικ) πριν σχεδον ενα μηναΚατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
πριν καμια βδομαδα που ξαναπηγα, πηγε να μου ξεριζωσει τον πουτσο στην πιπα. Καποιος την εχει δασκαλεψει να ειναι επιθετικη με τα πουλια μας... Οπα τατιανα της λεω, αγαπη θελει κι αυτο. Εκει αυτη μου τον δαγκωνε
Τουλαχιστον γαμιεται σαν το σκυλι
ναι ειναι πολυ ατσουμπαλη, και η σταση του σωματος της κατα την πιπα (σε μενα καθεται χαμηλα στα ποδια μου) δεν βοηθαει γιατι στον τραβαει προς τα κατω, ενω στους περισσοτερους ειναι ή προς τα πανω ή ευθεια. Μια φορα εκανε σχεδον mouthfuck με τα δοντια Με επιτακτικες εντολες και διορθωσεις παντως υπακουει, πιαστης το προσωπο απαλα απο το μαγουλο και ανεβοκατεβαζε το με το ρυθμο που θες εσυ, θα σε κοιταει με τα ομορφα ματια της και θα το φχαριστηθεις καλυτερα.
Η τατιανα ειναι φωτια στα πριν της πιπας (γλειψιμο απο λαιμο μεχρι μπουτια, ρουφηγμα χουβερ αρχιδιων), στην πιπα θα σου κανει λιγο bdsm με το στομα, και μετα, στο σεξ, απλα θα σε σκισει. Τουλαχιστον σε εμενα ετσι συμπεριφερεται, παντα μα παντα ομως παω νωρις στην βαρδια. Ειναι ασυμφορο να πας οταν η αλλη εχει ηδη δουλεψει 2-3 ωρες και εχει φαει ηδη 10-15 πουτσες, ακομα και οι αποδοτικες εργατριες, θα εχουν μια πτωση αποδοσης, μικρη ή μεγαλη.
Προσωπικα το μονο μειονεκτημα της τατιανας για μενα ειναι οτι βαζει πολυ κρεμα. Οταν την γαμας στα 4, περναει το χερι της απο κατω και κανει κολπα με τον πουτσο σου για να σε κανει να χυσεις πιο γρηγορα. Αλλα και αυτο, αμα της πεις να το βγαλει, δεν θα ξυνισει, θα στηθει και θα τον φαει κανονικα.
Ξαναπηγαινε μια μερα στις 18.00-18.30 και μην πας μονο για πιπα, δεν ειναι τετοια πουτανα, η τατιανα θελει γαμησι για να πιασει το vfm της. Βαλτην στα 4 να σου κλειδωσει τα ποδια της πανω στα δικα σου και να φωναζει ντα,ντα,ντα, να νιωσεις πορνοσταρ.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Βέργας 6 η τσατσα ανακοίνωσε νέα κοπέλα κατα τα λεγόμενα της, την Μάρτα.
Αυτο το σπίτι συνήθως έχει χονδρές και γριές.
Αυτή τη φορά ήταν ξανθιά με κανονικό σώμα γύρω στα 33
Με γλυκό πρόσωπο που θύμιζε την ιννα απ' το φωκαιας 19
Ακα και τελειωτικό στο σώμα το πρόγραμμα.
Η κοπέλα στο δωμάτιο φουλ βιαστική και νευρική με καμία διάθεση για προκαταρκτικά
Πίπα ανούσια ίσα ίσα το κεφάλι ενώ κάθε τρείς και λίγο έφτυνε στη γωνία του δωματίου..(ότι να ναι)
Αφού σταμάτησε στο 1 λεπτό της ζήτησα να συνεχίσει και αυτή σε νευρικό ύφος και σπαστά ρωσσοελληνικα μου δήλωσε πως αυτή στα 10 λεπτά θα φύγει ότι και να γίνει..
Αργότερα γύρισε στα 4 στην άκρη του κρεβατιού όπου εκεί βρέθηκε το μοναδικό θετικό, ωραίος και σκληρός στρογγυλός κωλος με το μουνι της να είναι σφιχτό και με ωραία αίσθηση...
Τελείωσα και βγήκα με την ίδια να αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκεια μου αφού την ενημέρωσα πολλάκις να χαλαρώσει επιτέλους...
Κατάλαβε πως ήταν φάουλ και μου είπε την άλλη φορά θα είναι πιο ήρεμη...Λες και θα υπάρξει άλλη φορά..
Με μια λέξη.
Κακό.
Αυτο το σπίτι συνήθως έχει χονδρές και γριές.
Αυτή τη φορά ήταν ξανθιά με κανονικό σώμα γύρω στα 33
Με γλυκό πρόσωπο που θύμιζε την ιννα απ' το φωκαιας 19
Ακα και τελειωτικό στο σώμα το πρόγραμμα.
Η κοπέλα στο δωμάτιο φουλ βιαστική και νευρική με καμία διάθεση για προκαταρκτικά
Πίπα ανούσια ίσα ίσα το κεφάλι ενώ κάθε τρείς και λίγο έφτυνε στη γωνία του δωματίου..(ότι να ναι)
Αφού σταμάτησε στο 1 λεπτό της ζήτησα να συνεχίσει και αυτή σε νευρικό ύφος και σπαστά ρωσσοελληνικα μου δήλωσε πως αυτή στα 10 λεπτά θα φύγει ότι και να γίνει..
Αργότερα γύρισε στα 4 στην άκρη του κρεβατιού όπου εκεί βρέθηκε το μοναδικό θετικό, ωραίος και σκληρός στρογγυλός κωλος με το μουνι της να είναι σφιχτό και με ωραία αίσθηση...
Τελείωσα και βγήκα με την ίδια να αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκεια μου αφού την ενημέρωσα πολλάκις να χαλαρώσει επιτέλους...
Κατάλαβε πως ήταν φάουλ και μου είπε την άλλη φορά θα είναι πιο ήρεμη...Λες και θα υπάρξει άλλη φορά..
Με μια λέξη.
Κακό.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Εγω δηλ ειμαι απο τους τυχερους που τα πειρα ΟΛΑ !! Εχω να κατεβω απο τις αρχες του καλοκαιριου αρα μην κατεβω !! και την ειχα στανταρακι απο τα ωραια γκροβερακια ,κριμα !!!!!!!!
Εγώ δεν ευδοκίμησα μάλλον ήμουν εξωτερικό, γαμώτο μου. Και όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι λάτρης του κώλου.Δεν είσαι μόνο εσυ τυχερός. Είμαστε κι εμείς οι παλιοι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις