VirginSteele
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 510
- Πόντοι
- 20
Είναι τίποτα ανοιχτό στη Διδύμου, τώρα;;;
Αντιθέτως δεν μου αρέσουν καθόλου , εγώ μιλάω για την μελαχρινή με μοντελέ σώμα και ωραία σιλικονατα βυζιασου αρέσουν η νταρντανοπαχουλες εεε?
Μήπως εννοείς την Ντιάνα που ήταν στο Φυλής 65;Αντιθέτως δεν μου αρέσουν καθόλου , εγώ μιλάω για την μελαχρινή με μοντελέ σώμα και ωραία σιλικονατα βυζια
ΝαιΜήπως εννοείς την Ντιάνα που ήταν στο Φυλής 65;
Έκανε εξαγωγή... Δοντιού!Η Σοφία η μουνάρα χάθηκε δυστυχώς..
Φυλής 65 και 84 τότε, όχι 66(εδω ηταν νταρντανοπαχουληΝτιαννα),επίσης εδώ και πάρα πολλούς μήνες δεν είναι μελαχρινήΑντιθέτως δεν μου αρέσουν καθόλου , εγώ μιλάω για την μελαχρινή με μοντελέ σώμα και ωραία σιλικονατα βυζια
Ποιο χάπι παίρνει ο τύπος ;;; γκρίζα διαφήμιση από την Γιουσέφ αστεράκια μου !
Ποιο μέλος έγραψε αυτό το έπος;
Καμία σχέση.Μαυρομάλλα ουκρανέζα.Ξανθούλα Ρωσίδα...η καμία σχεση
Την παρομοιάζω με το Subaru Impreza WRC για τις απίστευτες αντοχές της και τις σταθερές υπηρεσίες της.Μόλις πήρα τη Φωτεινή στο Ιάσονος 44 το νέο στον όροφο, αμείωτη διάθεση και υπηρεσίες από τότε που εμφανίστηκε στο Κολωνού 27 προ πενταετίας, γι'αυτό και τα συνεχόμενα δωμάτια!
Τέλος πάντων , την έχεις δει τώρα τελευταία στο 65 ;Φυλής 65 και 84 τότε, όχι 66(εδω ηταν νταρντανοπαχουληΝτιαννα),επίσης εδώ και πάρα πολλούς μήνες δεν είναι μελαχρινή
Η Σοφία η μουνάρα χάθηκε δυστυχώς..
Όντως!! Μοντέλο όχι πολύ διαδεδομένο στην πιάτσα, αλλά δεν... μασάει πουθενά!Την παρομοιάζω με το Subaru Impreza WRC για τις απίστευτες αντοχές της και τις σταθερές υπηρεσίες της.
Αν μέλος από εδώ μέσα έγραψε αυτό.....την επόμενη φορά που πάει μπουρδέλο να πει στην 2τσα οτι θέλει 2 ώρες να εκτονωθεί να πάρει την απάντηση......240 € /2 h κύριε και περάστε στα ενδότερα.... έτσι δεν θα νευριάζει αν χτυπάει η καμπάνα στο 10 λεπτό
Ποιο μέλος έγραψε αυτό το έπος;
Τα συνεχόμενα δωμάτια οφείλονται στους άπειρους κρεμπιεδες που προσφέρει απλόχερα η κυρίαΜόλις πήρα τη Φωτεινή στο Ιάσονος 44 το νέο στον όροφο, αμείωτη διάθεση και υπηρεσίες από τότε που εμφανίστηκε στο Κολωνού 27 προ πενταετίας, γι'αυτό και τα συνεχόμενα δωμάτια!