n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Η ίδια είναι η Σόνια/Εύα, παλιά δούλευε ως ΕύαΜηπως ηταν η Σονια αντι της Ευας? Για πες προγραμμα και βαρδια.
Η ίδια είναι η Σόνια/Εύα, παλιά δούλευε ως ΕύαΜηπως ηταν η Σονια αντι της Ευας? Για πες προγραμμα και βαρδια.
άλλη Ναταλία η παλιά ,μιλφ είναι κι αυτή,κοντό μαλλί ,τώρα μόνο φιλιππίδου την έχω δεί,δούλευε χρόνια κυρίως 27 υπόγειο και σκαλάκια αλλά κατά διαστήματα όπως οι περισσότερες. Λογικά έχει κριτικες στην καρτέλα του 27.Η Ναταλία δεν πηγε τώρα Φιλιππίδου ή άλλη Ναταλία ειναι αυτή;
η Ιζαμπέλα όμως απ ότι ειπώθηκε είναι διαθέσιμη τον τελευταίο καιρό μόνο σε γραφείο ,κάποιος είχε δώσει λίνκ πριν απο βδομάδες.Εμεις εχουμς ακομα το κολαρακι της διαθεσιμο, και αυτη κερδιζει χρημα απο το δωσιμο του κολου της.
Όχι , αυτή είναι ξανθιά (τον τελευταίο μήνα, πριν ηταν μελαχρινή)με κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαρακι 1,5άρι βυζι και πάρα πολλά τατουάζΗ λατίνα Κρυσταλ που διαβάζω σε Φυλής 61 κτλπ δεν έχει κάποια σχέση με την λατίνα Κρυστάλ που ήταν πριν κάνα δυό (;) χρόνια σε Μεταξουργείο έτσι;
Κολωνού 32 και νομίζω 27 υπόγεια και τα δύο.
Μελαχροινή, γλυκιά, κανονικό σώμα με τατουάζ κάποια λέξη νομίζω κάτω από το στήθος.
θυμάμαι τι λέγαμε!Η λατίνα Κρυσταλ που διαβάζω σε Φυλής 61 κτλπ δεν έχει κάποια σχέση με την λατίνα Κρυστάλ που ήταν πριν κάνα δυό (;) χρόνια σε Μεταξουργείο έτσι;
Κολωνού 32 και νομίζω 27 υπόγεια και τα δύο.
Μελαχροινή, γλυκιά, κανονικό σώμα με τατουάζ κάποια λέξη νομίζω κάτω από το στήθος.
θυμάμαι τι λέγαμε!
ή έκοψε το μαλλί της η Σορινα (Κυριακή τελευταία φορά που την είδα το μαλλί ήταν μέχρι τους ώμους )ή είδες τη Λίνα που έχει κοντό μαλλί, θυμάσαι αν είχε τατουάζ?φωκαιας 27 κλειστα και τα 2 ,στο μαραθωνος αριστερα κατω,δοκιμη με Σορινα απο μολδαβια ξανθοκαστανη κοντο μαλλι αδυνατη γυρω στα 35 πολυ ανετη στο δωματιο με ελευθερο στοματικο στα 4 κανονικα,με μικρο κωλαρακι και ωραιο μνακι,δεν ξερει ελληνικα και αγγλικα αλλα μπορειτε να μιλατε στα ρωσικα...στο μαραθωνος μεσαιο η ναταλι γιουβαρλακι μήν μπειτε μυριζει φολα,μαραθωνος δεξια μια ακυρη...
νομιζω ενα μικρο ,η σορινα ηταν παντως,κοντο μαλλι οχι αντρικο μεχρι τους ωμους ναι !!!ή έκοψε το μαλλί της η Σορινα (Κυριακή τελευταία φορά που την είδα το μαλλί ήταν μέχρι τους ώμους )ή είδες τη Λίνα που έχει κοντό μαλλί, θυμάσαι αν είχε τατουάζ?
Αισθητή η απουσία της…….Ξέρει κανείς που χάθηκε η Ντιάνα από Φ66 ;
σου αρέσουν η νταρντανοπαχουλες εεε?Ξέρει κανείς που χάθηκε η Ντιάνα από Φ66 ;
Ήταν περίεργη περίπτωση, από άποψη εμφάνισης σίγουρα θα μπορούσε να παίξει μπάλα στα 160.. Τώρα πως κατέληξε στο φωκαιας δίπλα στα κάτουρα ένας θεός ξέρει.Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!
φωκαιας 27 κλειστα και τα 2 ,στο μαραθωνος αριστερα κατω,δοκιμη με Σορινα απο μολδαβια ξανθοκαστανη κοντο μαλλι αδυνατη γυρω στα 35 πολυ ανετη στο δωματιο με ελευθερο στοματικο στα 4 κανονικα,με μικρο κωλαρακι και ωραιο μνακι,δεν ξερει ελληνικα και αγγλικα αλλα μπορειτε να μιλατε στα ρωσικα...στο μαραθωνος μεσαιο η ναταλι γιουβαρλακι μήν μπειτε μυριζει φολα,μαραθωνος δεξια μια ακυρη...
σοφια μαραθωνος πριν λιγες μερες ειχα παει μαζι της.... την ειρηνη εχω πολλες μερες να δω...Η Σοφία η μουνάρα χάθηκε δυστυχώς..
Όντως πολύ δυνατό για 20ρικοΉταν περίεργη περίπτωση, από άποψη εμφάνισης σίγουρα θα μπορούσε να παίξει μπάλα στα 160.. Τώρα πως κατέληξε στο φωκαιας δίπλα στα κάτουρα ένας θεός ξέρει.