Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 375 άτομα (35 μέλη και 340 επισκέπτες)

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Χθες απόγευμα στο φυλής 86 β..
Τέρμα αριστερά σκαλάκια.
Σουζάνα... καλό σαλοναρισμα (τι έχει γίνει με τής λατινες; κάνουν όλες πασαρέλα με χορούς και τουρλοκωλιασματα..)
Καλό κορμί με κωλαρα και χειλαρες που δεν έδωσε.
Ανεκτική στο σεξ με καλά στησίματα.. πίπα με βαθιά μπασιματα.
Καμία σχέση... αλλά θυμηζει την όρεξη που είχε η Τζούλια η λατίνα με το ναζί..
Πήγα καί στο 84 όροφο αυτό με τον στύλο στην μέση.
Δεν θυμάμαι όνομα... τρεις ήταν..η πιο όμορφη και σοβαρή λατίνα.
Κορμάρα αλλά μέσα δεν αφήνει να την ακουμπάς καθόλου.. ούτε τέρμα μέσα δεν άφηνε.. χάλια.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Πέρασμα από Μπαρμποραρα - Ψυχάρα πριν από κανα δίωρο. Ξεπλυνε τις αμαρτίες μου....!

Στα κιλα σε τι φαση ειναι; (την προτιμω ζυμαρακι)..

Ειναι ακομη κοκκινομαλα; Για τι της ειπα οτι θελω αλλαγη..(την θελω μελαγχρινη) :2funny:

Σκεφτομαι να την τιμησω, το αξιζει!

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Νομίζω είδα μεταγραφή από Μεταξουργείο..
Κάτια με το όμορφο κωλαρακι.
Αυτή πού γραφαν ότι αν δεν τής αρέσεις δεν σε έβαζε δωμάτιο.
Τώρα πρωί ήταν έξω από τα 65αρια φυλής

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Στα κιλα σε τι φαση ειναι; (την προτιμω ζυμαρακι)..

Ειναι ακομη κοκκινομαλα; Για τι της ειπα οτι θελω αλλαγη..(την θελω μελαγχρινη) :2funny:

Σκεφτομαι να την τιμησω, το αξιζει!
Εδώ και 1 χρόνο, τουλάχιστον, είναι σταθερη στα κιλά της. Μια χαρά δηλαδή. Όσο για το χρώμα των μαλλιών της δε βλέπω να το αλλάζει. Θεωρώ πως έχει βρει το στυλ της, και της παει κιόλας.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
Παρατηρω τωρα τελευταια στο σαη κρουσματα που δεν θελουν να τις πιανεις τα βυζια, τι φαση?:think:

Απο την εμπειρια μου οσες γκομενες ειχα και πουτανες που πηγα ολες γουσταραν να ασχολεισε μ'αυτα..
(Εκτος απο μια φορα και εναν καιρο την Μισελ απο Κολωνου)

..και δεν μιλαω γι αυτες που εκαναν προσφατα πλαστικοποιηση.

Τα βυζια εχουν φτιαχτει για χουφτωμα και ρουφηγμα, :gumtits:δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν..

Μηπως πανε για extra χρεωση..?

Στο τελος θα γινουμε σαν τα χαζοαμερικανακια να τους βαζουμε 20€υρα στο στριγκακι χωρις να ακουμπαμε..:assshake:

-No touch, only fuck..
-Τα λεφτα μου πισω να φυγω...:walkingpenis:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.713
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη στην Αντριάννα Χωματιανου 11β οροφος.
Επεσε γαμησαρα σε διάφορες στάσεις , γλωσσοφιλα , ακαποτη ζουμερη πιπαρα, καθισμα με την κωλαρα της πάνω στα μουτρα μου.
Απο τα καλύτερα VFM η Αντριάνα μας.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Και για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυ
Το μικρό κοριτσάκι Αναστασία ήταν πολύ γλυκουλι στο σαλόνι αλλά παλτουδακι στο δωμάτιο. Δεν της άρεσε να γλείφεις το μουνακι της, έπαιρνες ελεύθερο στοματικό και σου έλεγε θα κάνουμε απλό κ.α. που βαριέμαι να τα γράψω. Η συνεδρία μαζί της βγήκε οριακά. Και μετά από κάτι μέρες η μιλφ Ανφισα με έκανε πύραυλο.
Μόνη της φαγώθηκε η μικρή.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Επίσκεψη στην Αντριάννα Χωματιανου 11β οροφος.
Επεσε γαμησαρα σε διάφορες στάσεις , γλωσσοφιλα , ακαποτη ζουμερη πιπαρα, καθισμα με την κωλαρα της πάνω στα μουτρα μου.
Απο τα καλύτερα VFM η Αντριάνα μας.
Σκληροπυρηνική η αρχοντιά της.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Κατεβαίνω Αθήνα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο καμία καλή πρωινή βάρδια μικρή με Ελ στοματικό φυλής υπάρχει

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα μάγκες! Μικρή απουσία από το σάη αλλά όχι και από τη γύρα, οπότε ας πω συνοπτικά για κάποιες τελευταίες συναντήσεις, σημειώνοντας ότι είμαι από αυτούς που προτιμώ μια όμορφη κοπέλα με απλό πρόγραμμα, από ένα γκιλφ που τα δίνει όλα. Οι περισσότεροι βέβαια τα ξέρετε τα κορίτσια,κουβέντα να γίνει :grouphug:

Νέλλη το κοριτσάκι, 105 ή 109 Φυλής, δεν θυμάμαι και βαριέμαι να τσεκάρω, ισόγειο, πρώτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Ξινούλα βγήκε στο σαλόνι, έτσι ήρθε και στο δωμάτιο. Περίμενε περίοδο και δεν ήθελε αγγίγματα στο στήθος. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, πετίτ, ύστερα από διαπραγμάτευση μετά το τέλος της φάσης μου είπε ότι την επόμενη θα με άφηνε να πιάσω τα βυζάκια της αλλά γλυψίματα δεν θέλει. Φορούσε καλτσάκια, της είπα να της γλύψω τα πατουσάκια, έβγαλε το ένα καλτσάκι, μπούκωσα τα μικρά δαχτυλάκια της, με πρωτοβουλία της έβγαλε και το άλλο καλτσάκι, μπούκωσα και το άλλο, ωραία πατουσάκια, μυρίζανε και λιγάκι, βγήκα από τον οίκο με τη φάτσα μου να μυρίζει ποδαρίλα :smiling-face-with-heart-eyes:

Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 πάνω, τρίτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Όπως έχει παρατηρήσει εύστοχα κάποιος συναγωνιστής, πρόκειται για ενόργανο σεξ. Απλό πρόγραμμα, δεν βιάζεται καθόλου, πίπα κάνα 10λεπτο με εκείνη όρθια, απορώ πώς δεν την πιάνει η μέση της. Έχει ένα κόλημμα με τα κινητά, γενικώς είναι μια νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, σίγουρα κάτω από 30, η πρωινή Αντριάννα για τα γούστα μου είναι πιο όμορφη, αλλά και η Αλεξάνδρα καλή είναι. Ήμουν από χανγκόβερ, δεν τελείωνα στο σεξ, δεν είχε θέμα να μου τον παίξει με τα πατουσάκια της κολλημένα στη μάπα μου. Δεν μύριζαν καθόλου και ήταν, πώς να το πω, λίγο χοντροκομμένα, αλλά οκ.

Ελένη, Διδύμου 8, πρώτη επίσκεψη, πρώτη βάρδια. Ζεστή γυναίκα, κατ' ελάχιστον την έκοψα στα 45, απορώ πώς κάποιοι λένε ότι είναι 35, κοντό ξανθό μαλλί, κανονικό προς λεπτό σώμα, πεσμένο στήθος και κώλος, αλλά όπως είπα το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι ζεστή και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Τέλεια πίπα, δεν πρόλαβα για κάτι παραπάνω κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν χρειαζότανε κιόλας, της γράπωσα την πατουσάρα κι έχυσα πανηγυρικά :upsidedown:

Άντζελα, Βέργας 6 πάνω, πρωινή βάρδια αλλά νομίζω ότι κάθεται μέχρι τις 22.00. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, βγήκε κάπως από το δωμάτιο, πρέπει να έχει φουλ δωμάτια με τους διάφορους εκεί και ίσως να έχει φρικάρει λιγάκι. Απλό πρόγραμμα, όμορφο στητό στήθος, γενικώς ωραία γκόμενα, μόνο που γαργαλιότανε ακόμα και στο αίτημά μου να της γλύψω τα πόδια. Με τα πολλά, πέρασα πινέλο όλα τα δάχτυλα του ενός ποδιού της, το οποίο δεν μύριζε αλλά ήταν καλοσχηματισμένο και απαλό και αποχαιρετιστήκαμε :erection:

Με όλες τις κοπέλες θα ξαναπήγαινα, με αυτή τη σειρά: Άντζελα, Νέλλη, Αλεξάνδρα, Ελένη, αλλά όχι σε άμεση επίσκεψη, άλλη φορά στο μέλλον, θα δείξει :think:
Συναγωνιστή, η Ελένη από ποδαρες τι λεει; Περιποιημενες;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Το μικρό κοριτσάκι Αναστασία ήταν πολύ γλυκουλι στο σαλόνι αλλά παλτουδακι στο δωμάτιο. Δεν της άρεσε να γλείφεις το μουνακι της, έπαιρνες ελεύθερο στοματικό και σου έλεγε θα κάνουμε απλό κ.α. που βαριέμαι να τα γράψω. Η συνεδρία μαζί της βγήκε οριακά. Και μετά από κάτι μέρες η μιλφ Ανφισα με έκανε πύραυλο.
Μόνη της φαγώθηκε η μικρή.
Εγώ με απλό είχα περάσει πολύ πολύ καλά δύο φορές!
Πίπες δεν ήθελα, είχε τα θεματακια της, αλλά γαμιοταν υπέροχα!
Και μου έβαζε αυτή και τα δάχτυλα μου στο μουνί της και γουστάρε πολύ!
Κορμαρα μοντελαρα και πιστεύω ανοιχτή σε πολλά έξτρα...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Κορμάρα αλλά μέσα δεν αφήνει να την ακουμπάς καθόλου.. ούτε τέρμα μέσα δεν άφηνε.. χάλια.
Καλό είναι όμως να θυμάσαι για να γλυτώνεις κόσμο!

Ίσως και να ήταν αυτή η σοβαρή και άχρηστη Μαριάννα που είχα γράψει πρόσφατα.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Στοχευμένη κάθοδος στο κέντρο σήμερα 1η βάρδια.

Διδύμου 22, πήρα τα @@ μου. Δεν ηταν η Μαριάννα, ήταν η άλλη νεα παρουσία, λευκό δέρμα, αρκετά κιλά, πεσμένο στήθος, ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό ανακοινώθηκε. Ο τσάτσος πονηρός, όταν έμπαινες δεν έλεγε όνομα παρά μόνο οτι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.
Σαλόνι γεμάτο και μόλις είδαμε την εργαζόμενη αποχωρήσαμε όλοι. Ο τσάτσος βάρεσε πόρτα 2 φορές και την 3η στήθηκε έξω απο το δωμάτιο και φώναζε στην κοπέλα να βγεί. Λυπάμαι τον άνθρωπο που ήταν δωμάτιο εκείνη την στιγμή.

Ήμουν ανάμεσα σε κάθοδο προς χωματιανού ή άνοδο προς φώκαιας. Ξάφνου η Ειρήνη μου ήρθε στο μυαλό και ανηφόρησα.

Φώκαιας 17 το πάνω, ειρήνη, καστανή, λευκό δέρμα, αδύνατη, καλό στήθος με ελαφριά πτώση, Χαμογελαστή. Ελεύθερο στοματικό+69 το πρόγραμμά της.
Μπήκα, είναι γνωστή για τις επιδόσεις της, καλή.
Η φώκαιας και η Φυλής άδειες απο κόσμο. Η ειρήνη ωστόσο είχε σταθερά 3 δωμάτια γεμάτα και 1 άτομο σαλόνι.

Δεν μπήκα αλλά είδα φώτα ανοικτά στα φώκαιας 13-17-19-25(πανω) και στο γωνιακό με αχαρνών. Επίσης είδα φώτα στα Διδυμου 27 και χωματιανού πάνω κάτω.

Και κάτι ακόμα, ορισμένοι ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Όσο είστε μέσα στο μπουρδέλο να κάνετε ησυχία.
Δεν χρειάζεται εγώ που είμαι στο δωμάτιο, ρε καραγκιόζη που ήσουν το πρωί παρέα με τον φίλο σου στο φώκαιας 17, να σε ακούω να λες πως τα πέρασες χθες το βράδυ και μάντεψε κάτι ακόμα...... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να μάθω ρε τρόμπα για το ποιά crypto αγόρασες χθες και περιμένεις να σε κάνουν young millionaire. Όσο είσαι μέσα στο μπουρδέλο, να κάνεις ησυχία, αν θες να τσατάρεις, βγές στο δρόμο και να φώναζε οσο θές..

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Στοχευμένη κάθοδος στο κέντρο σήμερα 1η βάρδια.

Διδύμου 22, πήρα τα @@ μου. Δεν ηταν η Μαριάννα, ήταν η άλλη νεα παρουσία, λευκό δέρμα, αρκετά κιλά, πεσμένο στήθος, ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό ανακοινώθηκε. Ο τσάτσος πονηρός, όταν έμπαινες δεν έλεγε όνομα παρά μόνο οτι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.
Σαλόνι γεμάτο και μόλις είδαμε την εργαζόμενη αποχωρήσαμε όλοι. Ο τσάτσος βάρεσε πόρτα 2 φορές και την 3η στήθηκε έξω απο το δωμάτιο και φώναζε στην κοπέλα να βγεί. Λυπάμαι τον άνθρωπο που ήταν δωμάτιο εκείνη την στιγμή.

Ήμουν ανάμεσα σε κάθοδο προς χωματιανού ή άνοδο προς φώκαιας. Ξάφνου η Ειρήνη μου ήρθε στο μυαλό και ανηφόρησα.

Φώκαιας 17 το πάνω, ειρήνη, καστανή, λευκό δέρμα, αδύνατη, καλό στήθος με ελαφριά πτώση, Χαμογελαστή. Ελεύθερο στοματικό+69 το πρόγραμμά της.
Μπήκα, είναι γνωστή για τις επιδόσεις της, καλή.
Η φώκαιας και η Φυλής άδειες απο κόσμο. Η ειρήνη ωστόσο είχε σταθερά 3 δωμάτια γεμάτα και 1 άτομο σαλόνι.

Δεν μπήκα αλλά είδα φώτα ανοικτά στα φώκαιας 13-17-19-25(πανω) και στο γωνιακό με αχαρνών. Επίσης είδα φώτα στα Διδυμου 27 και χωματιανού πάνω κάτω.

Και κάτι ακόμα, ορισμένοι ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Όσο είστε μέσα στο μπουρδέλο να κάνετε ησυχία.
Δεν χρειάζεται εγώ που είμαι στο δωμάτιο, ρε καραγκιόζη που ήσουν το πρωί παρέα με τον φίλο σου στο φώκαιας 17, να σε ακούω να λες πως τα πέρασες χθες το βράδυ και μάντεψε κάτι ακόμα...... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να μάθω ρε τρόμπα για το ποιά crypto αγόρασες χθες και περιμένεις να σε κάνουν young millionaire. Όσο είσαι μέσα στο μπουρδέλο, να κάνεις ησυχία, αν θες να τσατάρεις, βγές στο δρόμο και να φώναζε οσο θές..
Mόνο και μόνο το χτυπημα της πορτας, ήταν στοιχείο να μην μπεις δωματιο. Ο τσατσος ποιός ηταν? Ωστε να αποφευγουμε και αυτόν οταν ειναι υπηρεσία?

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Κορινα μετά τις 10,, φυλής 65 για πολλούς θεωρείται ξεπέτα, εγώ περνάω καλά μαζί της.
Είναι και η πιπίνια Τζούλια με ελεύθερο αλλά έχω καμια 10αρια ημέρες να διαβάσω κάτι για αυτήν στην ημερίσια πορνοενημερωση
Ευχαριστώ πολύ φίλε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σοφία καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι συν βυζι, τατουάζ στον αυχένα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Κερι κοπέλα με ξανθομελι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Γιασμην ξανθιά με κανονικό σώμα, πολύ ωραίο κωλο, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α . Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Κατερίνα παχουλη με 3αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Έλενα/Λένα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Ιωαννίνων 5 στο δωμάτιο η Άννα μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, η υπηρεσία ρώτησε αν τη ξέρω και αν θα περάσω γιατί θα φύγει σε λίγη ώρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Ελένη ξανθό κοντό πετιτ μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Αλισια ξανθιά σώμα με πιασίματα αλλά σφιχτό κορμί, το μαλλί πιασμένο κότσο, 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 73β 3 λατινες Σάρα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, Κελλυ μελαχρινή με κανονικό σώμα σχεδόν 3αρι βυζι, αυτές οι δύο κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Μία μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζες με 30 ευρώ

Λιοσιων 73α Αλισα ξανθιά ρωσιδα λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στα δεξιά πλευρά, και Καρολίνα μελαχρινή πιτσιρικά λατινα με κανονικό ωραίο κορμί ωραίο κωλο 2.5αρι συν βυζι (μάλλον σιλικονατο), αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά Αλινα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ρόζα κοπέλα με κάστανο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστά.

Βεργας 6β Λιλια(ν) ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 πάνω Αννα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά μιλφογκιλφ με πολύ κοντό μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι και Ελένη γκρανι με ξανθό κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα για την ηλικία της 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Τροφωνιου 13 όροφος Κατερίνα/Καιτη με πολύ κοντό μαλλί ατσουμπαλο σώμα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και η γνωστή καυλαντα για έξτρα μέσα με το ανάλογο αντίτιμο.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Εγώ με απλό είχα περάσει πολύ πολύ καλά δύο φορές!
Πίπες δεν ήθελα, είχε τα θεματακια της, αλλά γαμιοταν υπέροχα!
Και μου έβαζε αυτή και τα δάχτυλα μου στο μουνί της και γουστάρε πολύ!
Κορμαρα μοντελαρα και πιστεύω ανοιχτή σε πολλά έξτρα...
Και εγώ μια χαρά είχα περάσει δε μεγάλο πρόγραμμα, απλά οι θειτσες μέσα όταν βλέπουν να χάνουν πελατεία από άλλες καινούργιες πέφτει builling, και ειδικά από πιτσιρίκες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.713
Πόντοι
41.129
Κατάθεση στο Κολωνου 32 υπόγειο στην Ουζμπέκα Marina ξαδέρφη της Τζούλιας της Ουζμπεκας. Όμορφο κορμί σφιχτά μπούτια και κωλομερια και δεκτική στο ξέσκισμα στα τέσσερα αλλα και σε κανονικη στάση. Μια δοκιμη αξίζει για να το ρίξετε εξω Σαββατόβραδο που είναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom