Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (21 μέλη και 319 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα κύριοι μήπως ξέρουμε η κοπέλα με το όνομα λιλιαν κοντή μελαχρινή που δούλευε στα ιασωνος 1β και γ τι εχει γινει????? Ευχαριστω...
Δέν έχει γυρίσει, είναι ακόμη στην Ουκρανία

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ποσο σιγουρος εισαι οτι η τρελλοκοτσιδου δεν κανει ακαποτο? :wink:
Μου έχουν κάνει ακαποτο χίλιες και μία που ανακοίνωναν η όχι αλλά όσες φορές κι αν πέρασα με τρελοκοτσα δεν ...... Οπότε από μένα άκυρη... ... Τωρα δεν ξέρω αν περνάω τα καλλιστεία πούτσου.... Αλλά δεν θέλει η κυρά δεν θα πάρει και το μπλε κολοχαρτο.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Φολαλερτ Φιλιππίδου 11Α.
Έμιλυ βυζαρου απογευματινή βάρδια.
Αδέλφια μην παρασυρθείτε απο τις βυζάρες της.
Ρουμανικό σαχλοκουδουνο.
Στο δωμάτιο ξεπετα και άπειρη κοιτάει να σε τελειώσει γρήγορα.
Ακόμα και η μαλακία που ξεκίνησε να μου κάνει για να μου σηκωθεί ηταν 2000 στροφές το λεπτό σε ημιυπτιο πεος.
Μακριά.

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πότε ανοίγει το σπιτάκι της Φωκαίας 17β το πρωί; Σήμερα πέρασα το πρωί στις 8 και μισή για Ειρήνη και ήταν κλειστό.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Μου έχουν κάνει ακαποτο χίλιες και μία που ανακοίνωναν η όχι αλλά όσες φορές κι αν πέρασα με τρελοκοτσα δεν ...... Οπότε από μένα άκυρη... ... Τωρα δεν ξέρω αν περνάω τα καλλιστεία πούτσου.... Αλλά δεν θέλει η κυρά δεν θα πάρει και το μπλε κολοχαρτο.
εχει τη πελατεία της από πολύ παλιά

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Φολαλερτ Φιλιππίδου 11Α.
Ρουμανικό σαχλοκουδουνο.
Ακόμα και η μαλακία που ξεκίνησε να μου κάνει για να μου σηκωθεί ηταν 2000 στροφές το λεπτό σε ημιυπτιο πεος.
Μακριά.
Κλασική φόλα που δεν ξέρει τι να κάνει με το πέος αλλά απαιτεί να την πληρώνουμε...

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
361
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ κακή εμπειρία μου από μια κοπέλα που την είχα για στανταρακι πρόκριτε για το κολονου 11α και η κοπέλα είναι η λαουρα περιγραφές πιστεύω δεν χρειάζονται καθώς είναι πάνω από 3 χρόνια στο μεταξι την Δευτέρα που πήγα πρώτη βάρδια πέρα από μια άθλια αεροπιπα 10 δευτερολέπτων που μου έκανε χωρίς να έχω πυτε 60% στυση μου λέει έλα πισωκολλητο και εκεί ήταν που ξεκίνησε το μαρτύριο μια απίστευτη μυρωδιά κατουρου που έπνιξε τον χώρο όλον όταν της είπα να αλλάξουμε σταση δυσανασχέτησε και λέει δεν θα τελειώσεις ποτε έλα να σπυ βαρεσω μαλακια με τα 1000 ζόρια την πήρα κανονικά και τελείωσα με την ψυχή στο στόμα δεν ξέρω γιατί έγινε έτσι αλλά παλιότερα ήταν πολύ καλύτερη. Αυτά. Καλό απόγευμα σε όλους!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Φολαλερτ Φιλιππίδου 11Α.
Ρουμανικό σαχλοκουδουνο.
Μακριά.
Αυτη?

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Ρε μαγκες οι ''λατινες'' στο φωκαιας 25α αξιζουν για καταθεση ή θα κλαψω το μπλε παραβολο ?

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Ειναι η οικογενεια της εκει.πρεπει να δουλευει μονο Αθηνα οταν ερχεται
Ναι δεν δουλευει σε μπουρδελο εκεί, μου το ειχε πει. Σαν οικιακή βοηθός ή προσέχει γέρους, κάτι τέτοιο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ κακή εμπειρία μου από μια κοπέλα που την είχα για στανταρακι πρόκριτε για το κολονου 11α και η κοπέλα είναι η λαουρα περιγραφές πιστεύω δεν χρειάζονται καθώς είναι πάνω από 3 χρόνια στο μεταξι την Δευτέρα που πήγα πρώτη βάρδια πέρα από μια άθλια αεροπιπα 10 δευτερολέπτων που μου έκανε χωρίς να έχω πυτε 60% στυση μου λέει έλα πισωκολλητο και εκεί ήταν που ξεκίνησε το μαρτύριο μια απίστευτη μυρωδιά κατουρου που έπνιξε τον χώρο όλον όταν της είπα να αλλάξουμε σταση δυσανασχέτησε και λέει δεν θα τελειώσεις ποτε έλα να σπυ βαρεσω μαλακια με τα 1000 ζόρια την πήρα κανονικά και τελείωσα με την ψυχή στο στόμα δεν ξέρω γιατί έγινε έτσι αλλά παλιότερα ήταν πολύ καλύτερη. Αυτά. Καλό απόγευμα σε όλους!
Αυτό πάλι που θα αποφασίσουν αυτές πως θα τελειώσουμε με ξεπερνάει. Άμα θέλαμε μαλακία καθόμασταν και στο σπίτι μας.

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Αυτη?
Όχι, γιατί αυτή που λενε έχει βυζαρες, ενω αυτή όχι

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Το 25 Α είναι ο όροφος έτσι;
Τις είδα τις προάλλες αλλά δεν πέρασα.
Αλεξάνδρα και Βαλεντίνα νομίζω.
Η Αλεξάνδρα δυνατό αλλά από την ξινίλα στη φάτσα της μου μυρίστικε φόλα και δεν μπήκα.
ναι φιλε ,ακριβως το ιδιο ενιωσα και εγω για την συγκεκριμενη και γι αυτο και ρωταω μην παω και φαω φολα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε μαγκες οι ''λατινες'' στο φωκαιας 25α αξιζουν για καταθεση ή θα κλαψω το μπλε παραβολο ?
Αν λες για κάποια από τις Μαρία/Μαριάννα-Βαλεντίνα-Τζοάννα-Μελίσα-Εμμανουέλα-Βανέσα/Ανίτα/Μπανίτα (η τελευταία είναι η κοντή μικροσκοπική μελαχροινή με τα μικρά βυζιά, την έχουν μοστράρει με 300 ονόματα) μην κάνεις καν το κόπο να μπεις. Έχε υπόψη ότι κάνουν τράμπα με το 86 σκαλάκια που έγινε πλέον λατινάδικο καθώς και το πάνω, αλλά επειδή δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς αναφέρεσαι σου λέω όλο το team της συμφοράς. Είναι και δύο τελείως μπάζα μια καινούργια Τζουλιέτα και μια χοντρή πάολα, αλλά δεν σε κόβω για τόσο μερακλή.

Όλες όμως από αδιάφορες ωε φόλες.

Τελευταία τροποποίηση:

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Αν λες για κάποια από τις Μαρία/Μαριάννα-Βαλεντίνα-Τζοάννα-Μελίσα-Εμμανουέλα-Βανέσα/Ανίτα/Μπανίτα (η τελευταία είναι η κοντή μικροσκοπική μελαχροινή με τα μικρά βυζιά, την έχουν μοστράρει με 300 ονόματα) μην κάνεις καν το κόπο να μπεις. Έχε υπόψη ότι κάνουν τράμπα με το 86 σκαλάκια που έγινε πλέον λατινάδικο καθώς και το πάνω, αλλά επειδή δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς αναφέρεσαι σου λέω όλο το team της συμφοράς. Είναι και δύο τελείως μπάζα μια καινούργια Τζουλιέτα και μια χοντρή πάολα, αλλά δεν σε κόβω για τόσο μερακλή.

Όλες όμως από αδιάφορες ωε φόλες.
μια αλεξανδρα εχω μπανισει με κοντο μαλλι με κωλαρα,δεν ξερω θα την κανω την καταδρομικη μου και βλεπω

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom