- Εγγρ.
- 21 Νοε 2016
- Λύσεις
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
Σε απαξιωνω για οτι λες , θα σου πρεσει η καψουρα με τον καιρο για την ΤΖΕΝΗ υπομονη και περαστικα !!!!επειδη εκτος απο παπατζης , ξεχνας και ευκολα...
σου θυμιζω την συζήτηση μας το 2021 οπου ξεσκεπαστηκες οταν υπερηφανευοσουνα οτι γαμησες τον κωλο της Τζενης δηθεν παλαιοτερα [δηλ το 2018 οταν κ πρωτοηρθε και την ειχε παρει ολο το σαιτ 2 φορεσ εκτος απο εσενα] ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ....
σου θυμιζω την συζητηση μας....
"....επειδη ο κλεφτης κ ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται....και επειδη ο apollon 444 παινευοταν οτι ειναι μεγαλος anal fucker για την Τζενη ηδη από το 2018 [καθοσον οπως ολοι λενε στο δευτερο περασμα της απο Φωκαιας απο το καλοκαιρι του 2021 κανει πλεον υπεραπλο] .....και επειδη τα γραπτα μενουν.... ο apollo 4444 στην σελιδα 7208 αναρωτιεται ....
@apollon444
Μέλος
Εγγρ.20 Νοε 2019Μηνύματα528Like920Πόντοι86
Στο Φωκαιας 17 επανω η μελαχρινη που δουλευει με την Αννα δινει και αυτη κουλουρι ???
ρωταει δηλαδη 14.7.2021 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ...ολοι ξερουμε βεβαια οτι τον Ιουλιο του 2021 η μοναδικη μελαχροινη που δουλευε στο 17 επανω με την Αννα ηταν η Τζενη... . αρα τον Ιουλιο του 2021 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ....[ ποια? την Τζενη που το 2018 την ηξεραν και οι πετρες.....τελος παντων...] και βγαινει και παραπληροφορει οτι την εχει παρει πρωκτικο......
αυτα γιατι σε μια απορια μου και στην αμφισβητηση μου οτι την εχει παρει πρωκτικο μου απαντησε οπως κατωτερω.
Για οποιον θελει να δει την συνομιλια μας ας παει στις σελιδες 7361-7362
θα του συνιστουσα απο τωρα και στο εξης να μην παραπληροφορει τα μελη του site ...καλυτερα θα ηταν να μην γραφει τιποτα
ΥΓ. φιλε apollo 444 μην αρχισεις τα βρισιδια μεσω site...αν θες να με βρισεις στειλε πμ...μην χαλας το site ....καλυτερα βεβαια να μην σχολιασεις τιποτα. δεν επιθυμω να ανοιξω κοντρα μαζι σου.οτι εγινε εγινε....""
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ Κ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΟΟΟΟΛΛΛΟΟΟΙΙΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΦΩΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021...[ κ μονο αυτη τοτε εδινε κωλο κ στην συνεχεια το εκοψε κ αυτο ενω η Τζενη εκανε απλο ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟ 2018.... Ποια παρτουζα λοιπον πηρες???ποτε την πηρες??? το 2018 οταν δεν την ηξερες?? το 2021 οταν εκανε μονο υπεραπλο αλλα σου καθησε εσενα επειδη εισαι μεγαλοσ κ τρανός???στονυπνο σου????
ΥΓ. τον ΝΣ μην το ανακατευεις...εκτος αν φαντασιωνεσαι τα πηδηματα των αλλων κ ετσι την βρισκεις...περι ορεξεως....
ΥΓ2. μην αρχισεις τα μπινελικια...στειλτα πμ.Μην χαλας την ενημερωση
ΥΓ3. σε κοβω για πιτσιρικα κ σε δικαιολογω....μην το τραβας....
Έχει και δυνατότητα stories τώρα το bourdela, εκτός από το Instagram, Messenger κλπ; Είστε πολύ μπροστά!Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα stories (φωτό, βίντεο κτλ) για live ενημέρωση:
Θα ενσωματωθούν συγκεκριμένα μέλη ώστε να εμφανίζονται σε αυτό το νήμα και σε σελίδες με #live ενημέρωση.
Έχει και δυνατότητα stories τώρα το bourdela, εκτός από το Instagram, Messenger κλπ; Είστε πολύ μπροστά!
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα stories (φωτό, βίντεο κτλ) για live ενημέρωση:
Θα ενσωματωθούν συγκεκριμένα μέλη ώστε να εμφανίζονται σε αυτό το νήμα και σε σελίδες με #live ενημέρωση.
Δεν έχεις Instagram;
Give us an example please.
Δεν έχεις Instagram;
Φαντάζομαι μπορείς να ανεβάζεις μια φωτογραφία ή βίντεο από την τσάρκα σου που θέλεις να μοιραστείς ή να γράψεις μια κατάθεση/εμπειρία σου, αν βαριέσαι να γράψεις ολόκληρη κριτική, για να μη σπαμάρεις στο νήμα. Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιώ συχνά. Bourdela το νέο κοινωνικό δίκτυο.
οτι πεις παπατζη....Σε απαξιωνω για οτι λες , θα σου πρεσει η καψουρα με τον καιρο για την ΤΖΕΝΗ υπομονη και περαστικα !!!!
Πήγαινε κάτω κάτω και στα δεξιά έχει το άβαταρ σου με ένα (+). Πάτα εκεί και θα σου βγάλει μια φόρμα.Κατάλαβα αλλά στη πράξη πως γίνεται όλο αυτό ?
Ας μας βάλει ο @Steffan ένα story να δούμε πως λειτουργεί αυτή η δυνατότητα με τα stories.
Κατάλαβα αλλά στη πράξη πως γίνεται όλο αυτό ?
Ας μας βάλει ο @Steffan ένα story να δούμε πως λειτουργεί αυτή η δυνατότητα με τα stories.
Πήγαινε κάτω κάτω και στα δεξιά έχει το άβαταρ σου με ένα (+). Πάτα εκεί και θα σου βγάλει μια φόρμα.
Καλησπερα παντως εδω στη πατρα δεν εχω δει σε καποιο μπουρδελο η στούντιο κοπελα με τετοια περιγραφή…Περασα σημερα απο Διδυμου 18αβ.ηταν εξω ο τσατσος ο μελαχροινος με μαλλι κουρτινα και τον ρωτησα αν εχει ερθει η Μαρια η αλβανιαρα με την βραζιλιανικη κωλαρα γιατι εχω να την δω 6μηνες.μου ειιπε πως ειναι πατρα και πως καποια στιγμη θα επιστρεψει.προσδιορισε στο περιπου σε κανα 3μηνο.επισης η Ελενη εφυγε απο το Δ20.
ακριβώς από κάτω εδώ έχει Stories
Όπως και στη κεντρική σελίδα του forum.
Θα εμφανίζονται και στη κεντρική σελίδα του site.
Ειναι η οικογενεια της εκει.πρεπει να δουλευει μονο Αθηνα οταν ερχεταιΚαλησπερα παντως εδω στη πατρα δεν εχω δει σε καποιο μπουρδελο η στούντιο κοπελα με τετοια περιγραφή…
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !
Παίδες ξέρουμε σήμερα αν είναι αυτή η Νικόλ/Νίκη στο παρασιου στον 2ο μην κατεβαίνω τσάμπα κέντρο? Πήρα και στο τηλ που έχει στο λινκ αλλά.. κλειστό...Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????
αληθεια χαθηκε ξερει κανεις κατιΚαλησπέρα κύριοι μήπως ξέρουμε η κοπέλα με το όνομα λιλιαν κοντή μελαχρινή που δούλευε στα ιασωνος 1β και γ τι εχει γινει????? Ευχαριστω...