Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (28 μέλη και 304 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Τι μου θύμησες; Πηγαίνω στην Κατια τα τελευταία χρόνια μετά την δουλειά. Είχα να πάω 3 μήνες λόγω ότι έλειπα στο εξωτερικό. Μόλις μπήκα μέσα έκατσα στο σαλόνι. Η Κάτια μου είπε η τσατσά ότι είναι με πελάτη. Μετά από 3 λεπτά βγαίνει ολόγυμνη από το δωμάτιο και μόλις με βλέπει πέφτει κατά πάνω μου. Στο σαλόνι ήταν άλλοι δύο νεαροί που φανερά είχαν καβλωσει φουλ από το θέαμα. Έτσι αρχίζει να με τσιμπουκωνει επί τόπου. Ήθελα πολύ να την γαμήσω έτσι την σηκώνω και της τον καρφώνω. Την γάμησα για κάνα 5 λεπτο και στην συνέχεια γαμιοντας πηγαίνουμε στο δωμάτιο. Οι πιτσιρικάδες είχαν βγάλει έξω τις πουτσες τους και τράβαγαν μαλακία. Με λίγα λόγια της πουτανας
Και μετά ξύπνησες.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Τι μου θύμησες; Πηγαίνω στην Κατια τα τελευταία χρόνια μετά την δουλειά. Είχα να πάω 3 μήνες λόγω ότι έλειπα στο εξωτερικό. Μόλις μπήκα μέσα έκατσα στο σαλόνι. Η Κάτια μου είπε η τσατσά ότι είναι με πελάτη. Μετά από 3 λεπτά βγαίνει ολόγυμνη από το δωμάτιο και μόλις με βλέπει πέφτει κατά πάνω μου. Στο σαλόνι ήταν άλλοι δύο νεαροί που φανερά είχαν καβλωσει φουλ από το θέαμα. Έτσι αρχίζει να με τσιμπουκωνει επί τόπου. Ήθελα πολύ να την γαμήσω έτσι την σηκώνω και της τον καρφώνω. Την γάμησα για κάνα 5 λεπτο και στην συνέχεια γαμιοντας πηγαίνουμε στο δωμάτιο. Οι πιτσιρικάδες είχαν βγάλει έξω τις πουτσες τους και τράβαγαν μαλακία. Με λίγα λόγια της πουτανας
Αυτή που μου είπε 3 φορές όχι την τάδε στάση δεν την κάνω γιατί πονάω και θα είσαι "no finish" είναι τόσο θερμή? ποοο
τόσο άσχημος είμαι !!! :cry:
Δεν μπήκε και κανα Πάκι που βόλταρε στα 5 λεπτά να πάρει μέρος ;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ε, έγραφα κριτική μισή ώρα και στην υποβολή crashare , 2η φορά που μου συμβαίνει αυτό και δεν κάθομαι να τα ξαναγράψω ...
Αν περασεις πολυ χρονο στο γραψιμο της κριτικης, τραβαει καποιο ζορι το συστημα (σαν timeout) και βγαζει σφαλμα.
Την επομενη φορα, πριν πατησεις υποβολη, κανε μια αντιγραφη το κειμενο, και αν δεν το παρει απλα ξαναπερνα τη βαθμολογια, επικολληση κειμενο και εισαι ετοιμος. Δεν βολευει το ξερω, αλλα ειναι μια λυση

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Αν περασεις πολυ χρονο στο γραψιμο της κριτικης, τραβαει καποιο ζορι το συστημα (σαν timeout) και βγαζει σφαλμα.
Την επομενη φορα, πριν πατησεις υποβολη, κανε μια αντιγραφη το κειμενο, και αν δεν το παρει απλα ξαναπερνα τη βαθμολογια, επικολληση κειμενο και εισαι ετοιμος. Δεν βολευει το ξερω, αλλα ειναι μια λυση
Ε ναί , στερνή μου γνώση ... δεν το έκανα γιατί θεώρησα ότι όπως "cacheαρει" τα μνμ στο φορουμ θα κάνει και εκεί το ίδιο, φαντάστηκα πώς είναι χρονικό το θέμα αλλά τρέχα γύρευε να βρείς τα όρια :cheesy:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
κατηγορία "κροταλίας"

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Σε ποιο έργο έγιναν αυτά??? Οι πιτσιρικάδες πλήρωσαν κ εισιτήριο για το έργο- το livesex show- ή πήραν μάτι τζάμπα κ δουλειά για το σπίτι? ωραίος τυπε για τη φιδοιστοριουλα σου συνέχισε έτσι τζάμπα είναι.......

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Σωστος ενα διαστημα ηταν μαζι και με την Αννα την αλβανιδα (τοτε εδιναν και κωλο ) εκανα και παρτουζες μαζι στα 30 ευρω. Τωρα εχουν χαθει και οι δυο .
Τελικά όσος καιρός και να περάσει κάποιοι δεν βάζουν μυαλό….

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Σε ποιο έργο έγιναν αυτά??? Οι πιτσιρικάδες πλήρωσαν κ εισιτήριο για το έργο- το livesex show- ή πήραν μάτι τζάμπα κ δουλειά για το σπίτι? ωραίος τυπε για τη φιδοιστοριουλα σου συνέχισε έτσι τζάμπα είναι.......
Και κάπως έτσι αρχίζει το #metoo στο μπουρδέλα.κομ

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Τελικά όσος καιρός και να περάσει κάποιοι δεν βάζουν μυαλό….
Εσυ δεν θελεις να το χωνεψεις , στο εχει αποξειξει και ο Ν. Σ. , τι αλλο θελεις για να το χωνεψεις !!! παρε μια σοδα καλο θα σου κανει .

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!
Εγώ δεν έχω περάσει μαζί της.... Το σκεφτόμουν σοβαρά αφού μου πρότεινε και 20 λεπτά με μασάζ στα 40 .... Αλλά ρώτησα για ακα και το σκεφτόταν βαρέως... Οπότε άντε γεια.... Γενικά και στο πρώτο οι γιαγιάδες δεν κάνουν ακαποτο τσιμπούκι... Η τρελλοκοτσιδου τουλάχιστον οπότε γιατί να δώσω κοσαρι;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα ,χτες αφου εκανα βολτα στα πηδηχτιρια μετα απο 2 βδομαδες,κατεληξα στο φιλιππιδου στο επανω,ειχε μια γεματουλα ελληνιδα,1η φορα την εβλεπα,γενικα δεν περναω με γεματουλες ,αυτη ομως απ το σαλονι με κερδισε,νορμαλ προγραμμα ,καλη πιπα ,με καβλωσε αρκετα οταν περασε απο μπαλες,μετα ανεβηκε επανω για ιπασσια κ μετα στα 4 οπου τελειωσα μεσα της,συμπερασμα για μενα αρκετα καλη ,οποιος τ αρεσουν οι γεματουλες περναει ανετα,επισης ποιες οι γνωμες σας για Ζιζελ,Αννα-Μαρια κ Χριστινα -Τσεχα,δεν εχω δει καμια απ αυτες ,ποια αξιζει ?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
καλησπερα ,χτες αφου εκανα βολτα στα πηδηχτιρια μετα απο 2 βδομαδες,κατεληξα στο φιλιππιδου στο επανω,ειχε μια γεματουλα ελληνιδα,1η φορα την εβλεπα,γενικα δεν περναω με γεματουλες ,αυτη ομως απ το σαλονι με κερδισε,νορμαλ προγραμμα ,καλη πιπα ,με καβλωσε αρκετα οταν περασε απο μπαλες,μετα ανεβηκε επανω για ιπασσια κ μετα στα 4 οπου τελειωσα μεσα της,συμπερασμα για μενα αρκετα καλη ,οποιος τ αρεσουν οι γεματουλες περναει ανετα,επισης ποιες οι γνωμες σας για Ζιζελ,Αννα-Μαρια κ Χριστινα -Τσεχα,δεν εχω δει καμια απ αυτες ,ποια αξιζει ?
Ζιζέλ δεν ξέρω
καν στη φυλής... Άννα Μαρία μελαχρινό ρουμάνικο κοντοπούτανο
αδύνατη αλλά εντελώς αγύμναστη
μέτρια πράγματα σου δίνει την εντύπωση ξεπέτας, Χριστίνα τσέχα μοντελέ τίμια ωραίο κωλί στα 4 λίγο σπαστική φωνή έχει μόνο

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Χριστός Ανέστη Αλανια!!!

Μετά τις νηστεία καιρός για φρέσκο Κρέας!!!

Στοχευμενα κατά την επάνοδο

Φυλής 59 Όροφος Ιζαμπελαρα αλανια!!!
Φόλα άλλο πράγμα, χάλια μαύρα...
Λατίνα για όσους δεν ξέρουν σε απλό...
Όσοι είναι πελάτες της ξέρουν.
Οι υπόλοιποι δεν θα μάθουν ποτέ.
10/10
Γειά σου ρε Ιζαμπελαρα Θεαρα!!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Εγώ δεν έχω περάσει μαζί της.... Το σκεφτόμουν σοβαρά αφού μου πρότεινε και 20 λεπτά με μασάζ στα 40 .... Αλλά ρώτησα για ακα και το σκεφτόταν βαρέως... Οπότε άντε γεια.... Γενικά και στο πρώτο οι γιαγιάδες δεν κάνουν ακαποτο τσιμπούκι... Η τρελλοκοτσιδου τουλάχιστον οπότε γιατί να δώσω κοσαρι;
ποσο σιγουρος εισαι οτι η τρελλοκοτσιδου δεν κανει ακαποτο? :wink:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Εσυ δεν θελεις να το χωνεψεις , στο εχει αποξειξει και ο Ν. Σ. , τι αλλο θελεις για να το χωνεψεις !!! παρε μια σοδα καλο θα σου κανει .
επειδη εκτος απο παπατζης , ξεχνας και ευκολα...
σου θυμιζω την συζήτηση μας το 2021 οπου ξεσκεπαστηκες οταν υπερηφανευοσουνα οτι γαμησες τον κωλο της Τζενης δηθεν παλαιοτερα [δηλ το 2018 οταν κ πρωτοηρθε και την ειχε παρει ολο το σαιτ 2 φορεσ εκτος απο εσενα] ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ....
σου θυμιζω την συζητηση μας....

"....επειδη ο κλεφτης κ ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται....και επειδη ο apollon 444 παινευοταν οτι ειναι μεγαλος anal fucker για την Τζενη ηδη από το 2018 [καθοσον οπως ολοι λενε στο δευτερο περασμα της απο Φωκαιας απο το καλοκαιρι του 2021 κανει πλεον υπεραπλο] .....και επειδη τα γραπτα μενουν.... ο apollo 4444 στην σελιδα 7208 αναρωτιεται ....

@apollon444

Μέλος​

Εγγρ.20 Νοε 2019Μηνύματα528Like920Πόντοι86
Στο Φωκαιας 17 επανω η μελαχρινη που δουλευει με την Αννα δινει και αυτη κουλουρι ???

ρωταει δηλαδη 14.7.2021 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ...ολοι ξερουμε βεβαια οτι τον Ιουλιο του 2021 η μοναδικη μελαχροινη που δουλευε στο 17 επανω με την Αννα ηταν η Τζενη... . αρα τον Ιουλιο του 2021 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ....[ ποια? την Τζενη που το 2018 την ηξεραν και οι πετρες.....τελος παντων...] και βγαινει και παραπληροφορει οτι την εχει παρει πρωκτικο......

αυτα γιατι σε μια απορια μου και στην αμφισβητηση μου οτι την εχει παρει πρωκτικο μου απαντησε οπως κατωτερω.
Επι τελους το χωνεψες η οχι ακομα οτι δεν σου λεγαμε , αρλουμπες και οτι καναμε τους σπουδαιους οτι γαμησαμε τον κωλο την Τζενης .ημαρτον !!!
Για οποιον θελει να δει την συνομιλια μας ας παει στις σελιδες 7361-7362
θα του συνιστουσα απο τωρα και στο εξης να μην παραπληροφορει τα μελη του site ...καλυτερα θα ηταν να μην γραφει τιποτα
ΥΓ. φιλε apollo 444 μην αρχισεις τα βρισιδια μεσω site...αν θες να με βρισεις στειλε πμ...μην χαλας το site ....καλυτερα βεβαια να μην σχολιασεις τιποτα. δεν επιθυμω να ανοιξω κοντρα μαζι σου.οτι εγινε εγινε....""

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ Κ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΟΟΟΟΛΛΛΟΟΟΙΙΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΦΩΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021...[ κ μονο αυτη τοτε εδινε κωλο κ στην συνεχεια το εκοψε κ αυτο ενω η Τζενη εκανε απλο ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟ 2018.... Ποια παρτουζα λοιπον πηρες???ποτε την πηρες??? το 2018 οταν δεν την ηξερες?? το 2021 οταν εκανε μονο υπεραπλο αλλα σου καθησε εσενα επειδη εισαι μεγαλοσ κ τρανός???στονυπνο σου????
ΥΓ. τον ΝΣ μην το ανακατευεις...εκτος αν φαντασιωνεσαι τα πηδηματα των αλλων κ ετσι την βρισκεις...περι ορεξεως....
ΥΓ2. μην αρχισεις τα μπινελικια...στειλτα πμ.Μην χαλας την ενημερωση
ΥΓ3. σε κοβω για πιτσιρικα κ σε δικαιολογω....μην το τραβας....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom