Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (34 μέλη και 348 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Επιστροφη απο βραδυνη βολτα στο Μεταξουργειο...σε γενικες γραμμες λιγα πραμματα...εγινε και ενα σκηνικο οπου πλακωσαν 2 μπατσοι και επιασαν εναν τυπο κοντα στην εισοδο του ξενοδοχειου Wyndham grand athens επι της Μ.Αλεξανδρου, και τον ειχαν καθιστο στο πεζοδρομιου και του εκαναν ανακριση...τελικα κατεληξα Ιασωνος 43 , με μια Μαγκυ που λεει οτι ειναι Κυπρια...ανεβαζω κριτικη....

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
έπαιζε στο 17β ,έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί, αν δε κάνω λάθος από πέρσι τέτοια εποχή
Όταν είχε πρώτο εμφανιστεί έκανε Παπάδες!!!
Ελεύθερο, σε κάποιους και τελειωτικό, κώλο....
Μετά το γύρισε σε εντελώς αποστειρωμένο.
Πέρασα...
Όπως μπήκα βγήκα και πήρα πίσω και την μπλε μάρκα!
Κρίμα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
στον 2ο οροφο ηταν μεχρι πριν απο λιγο καιρο η νικη απο αλκαμενους....τωρα εαν εφυγε και ηρθε καποια νικολ μονο ο μεγιστος σμυρνης μπορει να απαντησει με αξιοπιστια και σοβαροτητα..
Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακα δεν δίνω ποτέ δεν θα πάω σε μπουρδέλο τον 10-20€ να δώσω ακα και να φοβάμαι Τι θα κολλήσω, καλύτερα πίπα με προφυλακτικό

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Καλημέρα συναγωνιστές. Χτες με διάθεση για cult φάση πήγαινα κατά Κ47 να τα ριζών στην Ζάνα με το Βασιλικό κλαρίνο.Αντι αυτής όμως ήταν η Κλαιρη (αν θυμάμαι το όνομα) που μόλις την είδα μου ξύπνησε την φαντασίωση μιας γειτόνισσας που πάντα ήθελα να πηδήξω! Ντυσιμο σχετικά κοντό floral φορεματακι με πλούσιο ντεκολτέ και ξεβρακωτη. Έδωσα το κόκκινο και πέρασα! Γυμνό στοματικό σε οκ φάση και μετά στα 4 για το τέλος.Ομορφα καπούλια και σφιχτό κορμί όχι πλαδαρό . Εκεί ήρθε και το τέλος και μαζί έληξε και η φαντασίωση μου. Καλά ήταν !!!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!
Έλα ρε συ ωραία πληροφορία θενκς

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακα δεν δίνω ποτέ δεν θα πάω σε μπουρδέλο τον 10-20€ να δώσω ακα και να φοβάμαι Τι θα κολλήσω, καλύτερα πίπα με προφυλακτικό
για την ιστορία αναφέρω ότι τσιμπουκώνω αποκλειστικά ακάποτα πουτάνες εδώ και 17 χρόνια (πως περάσανε τα γαμημένα) και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα.
και μιλάω για 3-4 φορές την εβδομάδα για κάποια χρόνια και φυσικα όχι σε cg κτλ αποκλειστικά μπουρδέλα και τις περισσότερες φορές κοπέλες που αφήνουν και χύσιμο στο στόμα (άρα όχι και τις πιο καθαρές).

φυσικά δεν το αναφέρω σαν αντιπαράθεση καθώς ο καθένας κάνει ότι επιλέγει σωστό για τον εαυτό του και εφόσον εσύ δεν νιώθεις ασφαλής να το κάνεις πολύ καλά κάνεις και βάζεις καπότα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.823
Πόντοι
46.232
Η ίδια είναι, το έγραψα μια σελίδα πίσω

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
για την ιστορία αναφέρω ότι τσιμπουκώνω αποκλειστικά ακάποτα πουτάνες εδώ και 17 χρόνια (πως περάσανε τα γαμημένα) και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα.
και μιλάω για 3-4 φορές την εβδομάδα για κάποια χρόνια και φυσικα όχι σε cg κτλ αποκλειστικά μπουρδέλα και τις περισσότερες φορές κοπέλες που αφήνουν και χύσιμο στο στόμα (άρα όχι και τις πιο καθαρές).

φυσικά δεν το αναφέρω σαν αντιπαράθεση καθώς ο καθένας κάνει ότι επιλέγει σωστό για τον εαυτό του και εφόσον εσύ δεν νιώθεις ασφαλής να το κάνεις πολύ καλά κάνεις και βάζεις καπότα.
Θα συμφωνήσω ότι ει αι επιλογή του κάθε ένα. Εγώ θα το αναφέρω ως ρωσική ρουλετα. Φίλος κόλλησε και έκανε θεραπεία με λειζερ εγώ με την ίδια δεν έπαθα κάτι.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Καλημέρα, πέρασα χθες αργά το απόγευμα με διάθεση για σύντομη βόλτα, μπαίνω στο Ι-37Β με "Κάτια" , 2η φορά σε 5 μέρες που μου χτυπάει η τσατσά στο 7λεπτο (ίσως και λιγότερο) γράφω κριτική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.823
Πόντοι
46.232
Ευχαριστώ! Αξίζει η... επίσκεψη? Θέλει ραντεβού ή πας χύμα όπως πας στο μπουρδελο στον 1ο? Γνωρίζουμε?
Υπάρχει κριτική για αυτήν τη Νίκη και στο Παρισιού και στο Αλκαμένους, για μένα αξίζει ,δες και το ωράριο
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Υπάρχει κριτική για αυτήν τη Νίκη και στο Παρισιού και στο Αλκαμένους, για μένα αξίζει ,δες και το ωράριο
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
1000 θενκς

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα, εκ μέρους φίλου που δεν είναι εγγεγραμμένος στο site.

Μήπως γνωρίζει καποιος αν η Ντάρια στο Κολωνου 32Α είναι στη θέση της. Μου είπε ότι λείπει κανα μηνα. Μια ξανθιά Ρουμάνα με πολυετη θητεία στον συγκεκριμένο οίκο.
Την κυρία την ξέρω γιατι είναι χρόνια εκεί και εχει μέτριες προς θετικές κριτικές.

Ευχαριστώ.
Αν είναι μία σχετικά ψηλή ~40 με στητό στήθος καλό κορμί (νταρντανοφέρνει) κοντό ξανθό μαλί και βαριά προφορά, ναι εκεί είναι γενικά, αν ρώταγες για χθές συγκεκριμένα δεν γνωρίζω.
Καλημέρα, πέρασα χθες αργά το απόγευμα με διάθεση για σύντομη βόλτα, μπαίνω στο Ι-37Β με "Κάτια" , 2η φορά σε 5 μέρες που μου χτυπάει η τσατσά στο 7λεπτο (ίσως και λιγότερο) γράφω κριτική.
Ε, έγραφα κριτική μισή ώρα και στην υποβολή crashare , 2η φορά που μου συμβαίνει αυτό και δεν κάθομαι να τα ξαναγράψω ...

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Διδύμου 8Β πριν 2 ώρες, Βερονικα και Ελένη, τις πήρα παρτουζα, μετά από τρελές πιπες, έβαλα την Βερονικα στα 4 και ήμουν αγκαλιά με την Ελένη με τις γλώσσες έξω να γλύφουμε με μανία, salieri mode on! Για τελείωμα έβαλα Βερονικα στις μπάλες και την Ελένη πιπα που τελείωσα στο στόμα της.
Μέτριες και κάτω στην εμφάνιση αλλά υψηλές υπηρεσίες και θα ξανατιμηθουν

Διδυμου 27 ήταν 3 θωρηκτα ποτεμκιν Τζούλια, Ειρήνη και άλλη μία, κάτι μου έβγαλε η Τζούλια αν και δεν είμαι της κατηγορίας και ετοιμάζομαι για φαλαινοθηρία..

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Περασα σημερα απο Διδυμου 18αβ.ηταν εξω ο τσατσος ο μελαχροινος με μαλλι κουρτινα και τον ρωτησα αν εχει ερθει η Μαρια η αλβανιαρα με την βραζιλιανικη κωλαρα γιατι εχω να την δω 6μηνες.μου ειιπε πως ειναι πατρα και πως καποια στιγμη θα επιστρεψει.προσδιορισε στο περιπου σε κανα 3μηνο.επισης η Ελενη εφυγε απο το Δ20.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αν είναι μία σχετικά ψηλή ~40 με στητό στήθος καλό κορμί (νταρντανοφέρνει) κοντό ξανθό μαλί και βαριά προφορά, ναι εκεί είναι γενικά, αν ρώταγες για χθές συγκεκριμένα δεν γνωρίζω.

Ε, έγραφα κριτική μισή ώρα και στην υποβολή crashare , 2η φορά που μου συμβαίνει αυτό και δεν κάθομαι να τα ξαναγράψω ...
Οχι δεν είναι αυτή, ευχαριστώ πάντως.

Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
285
Πόντοι
21
Τι μου θύμησες; Πηγαίνω στην Κατια τα τελευταία χρόνια μετά την δουλειά. Είχα να πάω 3 μήνες λόγω ότι έλειπα στο εξωτερικό. Μόλις μπήκα μέσα έκατσα στο σαλόνι. Η Κάτια μου είπε η τσατσά ότι είναι με πελάτη. Μετά από 3 λεπτά βγαίνει ολόγυμνη από το δωμάτιο και μόλις με βλέπει πέφτει κατά πάνω μου. Στο σαλόνι ήταν άλλοι δύο νεαροί που φανερά είχαν καβλωσει φουλ από το θέαμα. Έτσι αρχίζει να με τσιμπουκωνει επί τόπου. Ήθελα πολύ να την γαμήσω έτσι την σηκώνω και της τον καρφώνω. Την γάμησα για κάνα 5 λεπτο και στην συνέχεια γαμιοντας πηγαίνουμε στο δωμάτιο. Οι πιτσιρικάδες είχαν βγάλει έξω τις πουτσες τους και τράβαγαν μαλακία. Με λίγα λόγια της πουτανας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom