Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (35 μέλη και 346 επισκέπτες)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
μαγκες μπας και εμφανιστηκε η Μπετυ απο Φ200 παλι?

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!!
Επίσκεψη Φυλής 72 κ φωκαιας. Ειρήνη. Παρασύρθηκα ομολογώ λίγο με τα μπλε φώτα που μπερδεύτηκα και έκρυβαν τις ραγάδες στον κωλο λίγο το ότι φαινόταν χαλαρή λίγο το ότι φαινόταν να έχει νορμαλ σώμα κ είπα να περάσω. ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ. κατευθείαν πίπα χωρίς προκαταρκτικά. 0-100 σε δυο δευτερόλεπτα. Τις λέω πιο ήρεμα. Αμέσως σταματάει. Μου λέει. Πως θες; Από πάνω λέω. Ανεβαίνει κ αρχίζει να κοπανιέται σαν τρελή. Ώπα της λέω. Πιο ήρεμα. Μου λέει. Τι νόημα έχει να ανέβω κ να μην κουνιέμαι. Ναι της λέω αλλά μην με ξεπετάξεις. Στραβώνει. Καλά λέω από μέσα μου. Την βάζω στα 4 για τα διεκπεραιωτικά. Μετά με ρώταγε αν όλα καλά. Δεν της απαντάω. Μου λέει όχι και να σε ξεπετάξω… ξέρεις της λέω δεν είναι η πρώτη μου φορά. Έχεις πρόβλημα μου απαντάει. Κ φεύγει. Κακή συμπεριφορά εντός κ εκτος. ΜΑΚΡΥΑ

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!!
Επίσκεψη Φυλής 72 κ φωκαιας. Ειρήνη. Παρασύρθηκα ομολογώ λίγο με τα μπλε φώτα που μπερδεύτηκα και έκρυβαν τις ραγάδες στον κωλο λίγο το ότι φαινόταν χαλαρή λίγο το ότι φαινόταν να έχει νορμαλ σώμα κ είπα να περάσω. ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ. κατευθείαν πίπα χωρίς προκαταρκτικά. 0-100 σε δυο δευτερόλεπτα. Τις λέω πιο ήρεμα. Αμέσως σταματάει. Μου λέει. Πως θες; Από πάνω λέω. Ανεβαίνει κ αρχίζει να κοπανιέται σαν τρελή. Ώπα της λέω. Πιο ήρεμα. Μου λέει. Τι νόημα έχει να ανέβω κ να μην κουνιέμαι. Ναι της λέω αλλά μην με ξεπετάξεις. Στραβώνει. Καλά λέω από μέσα μου. Την βάζω στα 4 για τα διεκπεραιωτικά. Μετά με ρώταγε αν όλα καλά. Δεν της απαντάω. Μου λέει όχι και να σε ξεπετάξω… ξέρεις της λέω δεν είναι η πρώτη μου φορά. Έχεις πρόβλημα μου απαντάει. Κ φεύγει. Κακή συμπεριφορά εντός κ εκτος. ΜΑΚΡΥΑ
Εμφάνιση αξίζει? Γιατί έχω ακούσει ότι έχει καλό κορμί κ με πρωκτικό στο μενού σε σχέση με τις κοντοχοντρες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στην περιοχή....

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!!
Δυστυχώς ολη η φυλής ειναι ετσι λογο της συχνότητας τον πελατών.

Απο την άλλη οι τσαρκαδοροι που κάνουν απλα βολτα για την πλάκα τους κάνουν τα πράγματα ακομη χειρότερα οταν στο σαλόνι κάθονται απλα για να δούνε λιγο βυζακι ασκώντας πίεση στην τσατσά να παρουσιάσει σύντομα την εργαζόμενη..

Τα παρακλάδια δρομάκια σε πολλές περιπτώσεις ειναι πιο λασκα..

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Δυστυχώς ολη η φυλής ειναι ετσι λογο της συχνότητας τον πελατών.

Απο την άλλη οι τσαρκαδοροι που κάνουν απλα βολτα για την πλάκα τους κάνουν τα πράγματα ακομη χειρότερα οταν στο σαλόνι κάθονται απλα για να δούνε λιγο βυζακι ασκώντας πίεση στην τσατσά να παρουσιάσει σύντομα την εργαζόμενη..

Τα παρακλάδια δρομάκια σε πολλές περιπτώσεις ειναι πιο λασκα..
Εγώ νομίζω έχει 2 κατηγορίες πελατών. 1)) αυτοί που βολτάρουν για να πάρουν μάτι οσες περισσότερες κοπέλες μπορούν.....έτσι απλά γιατί έχουν οπτική καυλα 2)) αυτοί που τις βλέπουν όλες-τις σκαναρουν το σκέφτονται συγκρίνουν κ μετα γυρίζουν στο μαγαζι που τους έκανε περισσότερο κλικ κ αγοράζουν.......κάνουν έρευνα αγοράς με λίγα λόγια.....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πιο παλιά ήταν πολυ πολυ ομορφη που σε τραβούσε σαν μαγνήτης μέσα 2 φορές την ειχα παρει μονο για την εικονα της ...τώρα άστα.....θέλει να τη γλύφει ο πελάτης το γουστάρει τρελά. Εμείς εκεί πάμε να πάρουμε ευχαρίστηση κ οχι να δώσουμε.....σιγά μην γλυψουμε τη Ρουμάνα που πάει κ για μιλφ σιγά σιγά.... άσε που αμφιβαλω πολύ για την καθαριότητα της....
Σε αυτούς που την γλύφουν πρέπει να κάνει έκπτωση. Να παίρνει 15 ευρώ

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Εμφάνιση αξίζει? Γιατί έχω ακούσει ότι έχει καλό κορμί κ με πρωκτικό στο μενού σε σχέση με τις κοντοχοντρες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στην περιοχή....
Έχει καλύτερο από τις κοντόχοντρες που κυκλοφορούν τώρα τελευταία. Αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Έχει άλλες πιο μοντελε οι οποίες είναι λίγο κομοδίνα αλλά δεν είναι ξεπετες

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Έχει καλύτερο από τις κοντόχοντρες που κυκλοφορούν τώρα τελευταία. Αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Έχει άλλες πιο μοντελε οι οποίες είναι λίγο κομοδίνα αλλά δεν είναι ξεπετες
Οι πιο μοντελε την συγκεκριμένη χρονική στιγμη δυστυχώς δεν δίνουν κολο τον κρατάνε για τον γκομενονταβα αγαπητικό τους....

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Οι πιο μοντελε την συγκεκριμένη χρονική στιγμη δυστυχώς δεν δίνουν κολο τον κρατάνε για τον γκομενονταβα αγαπητικό τους....
Σωστό. Θα πρότεινα να απευθυνθείς μάλλον σε πιο σίγουρες λύσεις ίσως λιγότερο μοντελε γιατί η Ειρήνη ούτε μοντελε είναι ούτε σωστή αλλά ξεπέτα. Όποτε μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να δοκιμάσεις.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Σωστό. Θα πρότεινα να απευθυνθείς μάλλον σε πιο σίγουρες λύσεις ίσως λιγότερο μοντελε γιατί η Ειρήνη ούτε μοντελε είναι ούτε σωστή αλλά ξεπέτα. Όποτε μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να δοκιμάσεις.
ευχαριστώ για την ενημέρωση!

• Like
Αντιδράσεις: oldboy

Foufoutos5757

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως εντόπισε κανένας τη Λίλιαν; Προσφάτως δούλευε Βέργας 6 πάνω απογευματινή βάρδια (παλαιότερα Διδύμου 8). Τον τελευταίο μήνα αγνοείται..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Κάποια για γλυφωκολαδα μάγκες έχετε να προτείνεινετε;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!!Αν υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να μην κράζει και να το παίζει έξυπνος, θα χαρώ να μου προτείνει μια καλή περίπτωση πρωινή να παίρνει πιπάρες. Ευχαριστώ πολύ αδέρφια!!!

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
η καρολίνα έχει σταματήσει ξέρει κάποιος;

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Συντοπίτες... Πέρδικα 3 για το μαύρο κορασιδιο που γράφτηκε πιο πριν...έχει περάσει κανείς άλλος να μας πει γνωμηυ(πρωινή βάρδια στάνταρ? Επίπεδο οίκου κλπ?)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.823
Πόντοι
46.232
Αν εννοείς την Αννα Κου θεωρώ πως ψευδεσαι. Αν είναι κάποια άλλη Άννα παω πασο αδερφε. Αν όμως δεν ψευδεσαι και είναι όντως η Άννα Κου τότε καλό είναι αυτές τις "επιτυχίες" να τις κρατάς για τον εαυτό σου και να μην τις λες εδώ μέσα γιατί τις καις τις κοπέλες και θα πηγαινει ο κάθε πικραμένος να ζητάει ακα πιπετο από την Άννα Κου!
Πολλοί εδώ μέσα έχουμε κάποιες στάνταρ κοπέλες, που κάνουν αποστειρωμένα προγραμματα, αλλά επειδή γνωρίζουν κάποιους πελατες χρόνια κάνουν το κάτι παραπανω γιατί τους εμπιστευονται. Εγώ καποια φεγγάρια γαμουσα κοπελα που ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,αλλα σε εμένα έδινε γκροβερ! Δεν το λέμε όμως εδώ. Είναι άτυπος νόμος γιατι, ξαναλέω, καίμε τις κοπέλες.
Έπρεπε αυτή την πληροφορια να την κρατούσες για τον εαυτό σου, αν όντως έγινε έτσι αν και αμφιβάλω. Εκτός κι αν λες άλλη Άννα. Με την περιγραφη που έδωσες όμως λες την Άννα Κου γιατί πλεον παιζει μπάλα Φιλιππιδου.
Μην μπερδεύεστε...την Άννα τη πορνοσταρ εννοεί, όχι την Κου

Υ.Γ η Άννα Κου δεν έκανε πάντα απλό πρόγραμμα, στην αρχή έκανε απο έξτρα μέχρι πάρα πολύ έξτρα, μετά τα έκοψε

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως εντόπισε κανένας τη Λίλιαν; Προσφάτως δούλευε Βέργας 6 πάνω απογευματινή βάρδια (παλαιότερα Διδύμου 8). Τον τελευταίο μήνα αγνοείται..
Η Λίλιαν της Βέργας ΔΕΝ ήταν αυτή της Διδύμου 8..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom