Η εξέλιξη της ψηφιακης εποχης και η μεταβαση στον Μετακόσμο αλλαξε τα πραγματα,μια ωραια μουναρα επαγγελματιας ιεροδουλη ,με τακουνια 1.85 βυζαρες,κωλαρα,φατσαρα θα κανει εναν λογαριασμο στο onlyfans ,και ας ηταν φολα η μετρια,εγω σαν γνησιος πηδηχτης της ρωσιας αμα η αλλη με καυλωνει σε εμφανιση χυνω γρηγορα
αλλα θυμαμαι οταν ερχομουν Ελλαδα παλια υπηρχαν και ωραιες καλες μεσα και αξιζε το 20ρικο τωρα αυτες που ηταν ωραιες τοτε,πλεον ειναι call girl
με το onlyfans η αλλη βγαζει το μουνι της στην καμερα υπαρχουν δεκαδες ναυαγια φουκαραδες που πληρωνουν 100-150 ευρω να παιξει το μουνι της μεχρι να χυσει
και αντι να πανε σε ενα μπουρδελο η εστω με call girl πανε και πληρωνουν με την καρτα στο onlyfans η σε διαφορα stream sex online για να βαρέσουν μαλακια
μιλαμε για τοσο φουκαραδες
τουλάχιστον οι Γκαστερμπαιντερ της Γερμανιας πληρωνουν και χουφτωνουν τιποτα στα ζωντανα
εγω δεν ειπα να μην περασεις την ωρα σου,βάζεις 10-20-30 ευρω περνας την ωρα βλεπεις ενα ωραιο μουνι να ξεντυνεται στην κάμερα και τελος,ειχα μιλησει με ρουμανες και ρωσιδες και υπηρχαν τυποι που της πληρωναν 3000-4000 ευρω για να βγουν ραντεβου μαζι τους
εσκαγαν οnline σε στυλ μαρκες και τα πληρωναν απο την κάρτα τους και κλασικα περνανε τα αρχιδια μου ουτε γαμουσαν ουτε την γνωριζαν απο κοντα ,τους κοροιδευε οτι θα παει να τους συναντησει εκει που μενουν και αυτοι λεγανε μωρο μου δεν πειραζει
που θέλω να καταληξω ,οταν ενα μεγαλο ποσοστο εχει φθηνο ιντερνετ σπιτι καθεται 12 ωρες στον υπολογιστη βγαζει ενα 50ρικο στην χειρότερη,κανει ενα δικτυο φουκαραδων ναυαγιων απελπισμενων
την πληρωνουν να βγαζει το μουνι της για 2-3 λεπτα και τσιμπαει ενα 2χιλιαρο το μηνα απο το Σπιτι,αιντε τωρα εσυ να πας να πεις σε αυτες ,να πανε σε ενα ερηπιο στην Φυλής να δεχονται τον καθε φουκαρα για 8 ωρες
η στην χειροτερη σε ενα μποντρουμι στο
μεταξουργειο να της παρει το μισο πακισταν
η τεχνολογια εχει εξελιχθει,οι Εποχες που γαμουσαμε μοντέλα με 20 ευρω περασαν στο Ενδοξο παρελθον της Ελλαδας,εγω δεν εχω προβλημα γαμαω και παω καμπουλ να φαω μετα,αλλα ο περισσοτερος κοσμος θελει αλλαγες και ωραιες γυναικες,εγω με 3 χιλιαδες γαμαω της μισες εσκορτ και υπαρχουν τυποι που πληρωνουν πουτανες ονλαιν και της παρακαλανε για ραντεβου
καλη ποιοτητα μονο σε Εσκορτ πλεον,αλλα στην ρωσια τα εσκορτ ειναι 50-60 ευρω και εδω σκατε 140,αφου ειναι με ποσοστα,η κοπελα βγαζει το 30-50 % νομιζω τα υπολοιπα πανε στο γραφειο και στο ξενοδοχειο,απο οτι εκανα μια βολτα στης πιατσες,ειδα γεματεςς μπαγλαντεσιανες και ινδες,σε 5-6 χρονια θα της εχετε και στα μπουρδελα,ξεχαστε της ρουμανες και ρωσιδες και λατινες