Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Συνήθως η ιστορία, και η μπουρδελοεμπειρία μας, μας είχε διδάξει ότι, όταν γνωρίζαμε κάποια γιά πρώτη φορά, και τη ρωτάγαμε από που είναι, 99/100 ήταν να μας πεί ψέμματα γιά ευνόητους λόγους. Πόσα παραδείγματα είχαμε? Πάμπολλα, εκατοντάδες θα έλεγα.και γω από Λιθουανία ήξερα ότι είναι, τουλάχιστον έτσι μού είχε πει όταν την πρωτοπηρα, βέβαια στο φατσοβιβλιο της καταγωγή γράφει το Τσερκάσι ,πόλη της Ουκρανίας
Κι όλες οι ρωσόφωνες μιά ζωή έλεγαν "είμαι από τη Μόσχα". Μωρέ μπράβο έλεγα, όλες οι πρωτεουσιάνες στα μπουρδέλα της Αθήνας? Καμιά επαρχιώτισα δεν υπάρχει???
Καλά δε μιλάω γιά τις αλβανίδες. Ολες ανεξαιρέτως "ιταλίδες" λέγανε. Μετά το γυρίσανε το έργο σε Τσέχες, μπλέξανε και οι ρουμάνες μέσα, οι οποίες παρεπιπτόντως λέγανε τη πραγματική τους καταγωγή. Αυτό πρέπει να το πούμε.
Τώρα, τα τελευταία χρόνια έχω προσέξει ότι ειδικά οι αλβανίδες αρχίζουν και λένε τη πραγματική τους καταγωγή, και μου ΄χει κάνει εντύπωση αυτό. Προφανώς είναι αυτές που ΄χουν γεννηθεί εδώ, και "νιώθουν" ελληνίδες και καλά.
Επί του προκειμένου τώρα, όσον αφορά την Εβελίνα, εγώ ξέρω από παλιά ότι είναι από την Ουκρανία, ξέχωρα ότι όντως και το fb της γράφει κι αυτό Ουκρανία, όπως σωστά είπε ο Σμύρνης.