I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Δεν ξέρω , σε εμένα προσωπικά δεν έκανε κάποια περίεργη κίνησηΤυπε αρκετές μαρτυρίες λενε οτι η Λιλιαν είναι ακαποτού ισχυει ?
Δεν ξέρω , σε εμένα προσωπικά δεν έκανε κάποια περίεργη κίνησηΤυπε αρκετές μαρτυρίες λενε οτι η Λιλιαν είναι ακαποτού ισχυει ?
την άρπαξες ΚΑΙ από Κούνια-Μπέλα;;;-φυλης 86 ισογειο αναμπελα ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ
- φυλης 86 οροφος μαρια με τα γελαδισια βυζια, η οποια μαλλον μας ακουσε-ειδε και εκανε αλλαγη στο ακυρο κοκκινοπορτοκαλι μαλλι που ειχε. το ξανασκουρινε παλι.
ο βορδελοκουλουριος οφειλει να περασει, να της το ακουμπησει (20αρι), να αρπαξει τη φολα του και να κανει κονφιρμ παρακαλω.
- φυλης 65 οροφος ελλη και σεβασμιωτατη κορινα. μαστορακο περιμενουμε 3η κριτικη ΚΑΙ απο αυτηνα, για να ολοκληρωσεις την τριλογια του πυρφορου φολοεισπρακτωρα και να πας παρακατω. πιστευω το εχεις μεγαλη αναγκη μετα το προσφατο γκαλοπ.
εκτος απο σεβασμιωτατο κρυφοπουστρακι εισαι και τυφλουλης... προφανως απο το πολυτην άρπαξες ΚΑΙ από Κούνια-Μπέλα;;;
Πρέπει νά’ χεις χάσει το μέτρημα.
Αλλά δεν πειράζει, πες τους άλλους φολοεισπράκτορες μπας και ανακουφιστείς λιγάκι. Το χρειάζεσαι...
Γιατί να μην ξαναπάω στη Κορίνα; Κομπλέ περνάω μαζί της
Υ.Γ.: Μ’ αρέσει εντωμεταξύ που τη κράζεις χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία... Σωραίος
Ρε μπαγλαμά λάλησες πάλι;εκτος απο σεβασμιωτατο κρυφοπουστρακι εισαι και τυφλουλης... προφανως απο το πολυ
δεν πειραζει συγχωρησε ομως, ενεκα πυρφοριασης και πειραματισμου.
κανα σιντακι με καινουρια χιτς, αγορασες ?
Προφανώς αρκετά άτομα ακολουθούν την προτροπή του Picker μέσα από το facebook:Ολα τα φρεσκα κουλουρια ειναι πλεον στην Ντισνευλαντ. Νενικηκαμεν
γιατι ταραζεσαι και σκουζεις μωρη γενοβεφα ?Ρε μπαγλαμά λάλησες πάλι;
Που έχεις κριτική για Κορίνα;
Βιάζεσαι να πας να σαλιαρίσεις στο νήμα κανενός cg πάλι, μαζί με τους άλλους κλακαδόρους και πυρφόρους του σαη εε;;γιατι ταραζεσαι και σκουζεις μωρη γενοβεφα ?
ειπα εγω για κριτικη και μου κονφιρμαρεις τη σαχλαμαρα σου ?
"περασμα με αναμπελα φυλης 86 ισογειο, ετσι για το χαβαλε πιο πολυ, αλλα και για να εχω... αποψη."
ελα πανε πεσε τωρα... τσιααααοοοο.
καληνυχτα μωρακιΒιάζεσαι να πας να σαλιαρίσεις στο νήμα κανενός cg πάλι, μαζί με τους άλλους κλακαδόρους και πυρφόρους του σαη εε;;
Ας είναι, άντε πήγαινε, dismissed από μενα
Buna Seara που θα έλεγε και το Κορινάκι
καληνυχτα μωρακι
Συναγωνιστή, δεν έπρεπε να το ποστάρεις αυτό. Ξέρεις ότι το site είναι μαγικό και ότι γράφετε εδώ, την επόμενη ημέρα γίνεται πανικός. Προβλέπω να σκάνε τα γνωστά πρόβατα-λιγούρια, με αξίνες και γκασμάδες στα χέρια και να τα κάνουν όλα πουτάνα, μέσα στα δωμάτια, μήπως και βρουν κάνα 2ευρω, παραπεταμένο. Όπως στην ελληνική ταινία "Ο Θησαυρός του Μακαρίτη", με την Βασιλειάδου. Μην κάνει εντύπωση, σε κάποιους, εάν δουν κάνα κοτέτσι στην οδό Περδίκα.Τελευταια στιγμη μου ηρθε αναλαμπη και εψαξα κατω απο τη βαση του φωτιστικου !!
Και ναι !!! Υπηρχαν 5 ευρω κρυμμενα εκει !!!
Μαλλον θα ειχαν πεσει απο καποιο μυστη !!!
Μάλλον έχεις δίκιο, δεν το προσεξα. Τι να πω ρε συ, έχουμε χάσει τη μπάλα με τα προφιλ του!!Φίλτατε Διανοούμενε, δεν κατάλαβες οτι επέστρεψε ο νεσκαφέ/μιχαλακις ως boubis1 -- δεν συμμορφώνεται με τίποτα
Ρίξε μια ματιά στις τρεις κριτικές που ανέβασε ήδη
Ο παπαφιλιπς τον 'εδωσε' σχολιάζοντας την τελευταια κριτική του για τη Βίκη
Γράψε εμπειρία φιλε
Ειχα σκοπό να την επισκεφτώ αποψε μετα απο ολα τα καλα λόγια που εχω διαβασει σχετικά με την εμφάνιση
Πηγες τέλικα;
Πάει, μας πήρανε και τα μπουρδέλα.Δεν υπαρχουν γυναικες
Πες στον εστεμμένο ΜΑΛΑΚΑ τον Πικερ να κόψει τα καμακια που υποτίθεται ότι κάνει στην Καπνικαρέα και ότι το μόνο που του αξίζει είναι το σιχαμενο Μετάξι...Προφανώς αρκετά άτομα ακολουθούν την προτροπή του Picker μέσα από το facebook:
"Μοναχικέ μπουρδελιάρη το μέσο ποσοστό επιτυχίας στο καμάκι είναι 1%. Αξίζει να φας 99 χυλόπιτες για να γαμήσεις ένα μουνί; Όχι βέβαια, ξεμπερδεύεις με 10 ευρώ."
Καλο απογευμα Φιλε Phil.....ποτε εσκασε μυτη ο Ψιψινος???αστον .....θα καλοπερασει ο Γατουλης....Φίλτατε Διανοούμενε, δεν κατάλαβες οτι επέστρεψε ο νεσκαφέ/μιχαλακις ως boubis1 -- δεν συμμορφώνεται με τίποτα
Ρίξε μια ματιά στις τρεις κριτικές που ανέβασε ήδη
Ο παπαφιλιπς τον 'εδωσε' σχολιάζοντας την τελευταια κριτική του για τη Βίκη