Δε νομίζω να είναι καινούργια, θα τη θυμιθω, πάντως αιφνιδιαστηκε και κόλλησε μόλις με είδε, με έπιασε από το χέρι και με ρώτησε "τι γίνεται, καλά?"
Μπορω να σου στειλω ενα πμ να σε ρωτησω αν ξερεις για μια εργαζομενη?Δεν θελω να το γραψω δημοσια.
Δε νομίζω να είναι καινούργια, θα τη θυμιθω, πάντως αιφνιδιαστηκε και κόλλησε μόλις με είδε, με έπιασε από το χέρι και με ρώτησε "τι γίνεται, καλά?"
Βανέσσα διακοπές;;;Στο Ιάσωνος 20β οροφος αυτη την ωρα ειναι η Βικτώρια η βαριεστημενη πιπινα φολα και η Κάρμεν νεο τεμάχιο πρωτη μερα πόρνη .
Ελληνίδα λίγο σκούρο χρώμα στο δερμα και αρκετα τατουαζ στο κορμι στους μηρους και στα κωλομερια.
Για καινούρια γαμιεται καλα και αξιζει το 15αρι. Τα υπόλοιπα στην κριτική.
Νομιζω ναι τυπε...Βανέσσα διακοπές;;;
Δε νομίζω να είναι καινούργια, θα τη θυμιθωσε αλλο οικο την Καρμεν, η λες να ειναι οντως καινουρια οπως ειπε.
Αναλυτικοτατος, ευχαριστω για τον χρονο σου. Κραταω τα θετικα δηλαδη το οτι εγινε ξανθια η αουρορα γιατι με καυλωνουνε οι ξανθιες με βυζαρες ανυπομονω να δω αμα της παει.Πάμελα
έχει φύγει και απ ότι μου έχουν
πει οι τσατσάδες αλλά και ο μελαμψός δροσερός τσάτσος με το μακρύ μαλλί
εκεί δεν θα ξανάρθει.. Βέβαια ποτέ
τίποτα δεν είναι σίγουρο... Στα 3 λατινόσπιτα πλέον παίζουν ανθυπομέτριες λατίνες
με φωτεινή
εξαίρεση την Ανναμπέλα
που ναι μεν έχει εμφάνιση για φυλής
για εμένα αλλά φολίτσα
μέσα καθώς δεν γουστάρει ούτε να στην αγγίζει χωρίς
καπότα! Καρολίνα
έχει φύγει κι αυτή. Μάλιστα μία λατίνα στη μεταμεσονύχτια χρεώνει 20€! Αουρόρα έχει γίνει ξανθιά θα τη βρεις φυλής 54 απόγευμα και Σιμόνα έκανε ένα
πέρασμα
από στούντιο φυλής 104 αλλά χάθηκε πάλι αφού
έχει κάνει όνομα σαν φόλα στην περιοχή και πήγε άκλαφτη η προσπάθεια να προαχθεί στο 50άρικο !
Στο Ιάσωνος 20β οροφος αυτη την ωρα ειναι η Βικτώρια η βαριεστημενη πιπινα φολα και η Κάρμεν νεο τεμάχιο πρωτη μερα πόρνη .
Ελληνίδα λίγο σκούρο χρώμα στο δερμα και αρκετα τατουαζ στο κορμι στους μηρους και στα κωλομερια.
Για καινούρια γαμιεται καλα και αξιζει το 15αρι. Τα υπόλοιπα στην κριτική.
Μήπως εννοείς Φυλής 66 ρε καβλιάρη; Σε έχει φάει το μουνί και τα έχεις μπερδέψει!Πέρασμα από Φυλής 64. Ένα τρελό μωρο εν ονόματι Ευα. Απίστευτη ξανθιά θυγατέρα. 10 και κάτι η ώρα. Δωμάτια γεμάτα. Αναμένω να μπω και βλέπω να βγαίνει ένας γέρος τρισάθλιος, βρωμερος και υπερβολικά ατημέλητος στο ντυσιμο. Του φευγαν τα σάλια ρε μαλακες!! Αν κι εχω πολυ γερό στομάχι μετά από 25 χρόνια μπουρδελοζωης σηκωθηκα κι έφυγα. Ξενερωσα τη ζωή μου ρε σεις!!.. Ναι και οι γεροι έχουν ψυχή γιατί κι εμείς θα έρθουμε στην ηλικία τους αλλά ο τυπος ήταν άθλιος! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπει στο δωμάτιο, να τον έδιωχνε το κοριτσάκι. Τι να πω...
66Α, ναι έχεις δίκιο. Κόκκινη πορτα. Λάθος εκ παραδρομης.Μήπως εννοείς Φυλής 66 ρε καβλιάρη; Σε έχει φάει το μουνί και τα έχεις μπερδέψει!
Κατανοώ την φρικτή απέχθεια και την αηδία σου. Θα ένιωθα το ίδιο και πιθανόν να σχολίαζα αρνητικά τον σαπιόγερο που περιμένει να πεθάνει, ζητώντας πρόσβαση σε μια τέτοια εμπειρία. Όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε όλοι μας ότι: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βλέπουμε και να ακούμε μια νέα, όμορφη και σφιχτή γυναίκα (της οποίας ακόμη η μουνότρυπα, η κλειτορίδα και η κωλότρυπα δεν έχουν σκουρύνει απο το σκληρό βρώμικο άρρωστο πήδημα) να είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ηδονές φωλιασμένων γέρων, άρρωστων νέων, φυσιολογικών ανθρώπων κοκ.Πέρασμα από Φυλής 64. Ένα τρελό μωρο εν ονόματι Ευα. Απίστευτη ξανθιά θυγατέρα. 10 και κάτι η ώρα. Δωμάτια γεμάτα. Αναμένω να μπω και βλέπω να βγαίνει ένας γέρος τρισάθλιος, βρωμερος και υπερβολικά ατημέλητος στο ντυσιμο. Του φευγαν τα σάλια ρε μαλακες!! Αν κι εχω πολυ γερό στομάχι μετά από 25 χρόνια μπουρδελοζωης σηκωθηκα κι έφυγα. Ξενερωσα τη ζωή μου ρε σεις!!.. Ναι και οι γεροι έχουν ψυχή γιατί κι εμείς θα έρθουμε στην ηλικία τους αλλά ο τυπος ήταν άθλιος! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπει στο δωμάτιο, να τον έδιωχνε το κοριτσάκι. Τι να πω...
Η οπτική σου γωνία είναι δικαιολογημένη αλλά ρε συ σιχάθηκα τη ζωή μου... Εγώ πηγα φρεσκοτατος και ξυρισμενος παντου για πιο λόγο;; Για να χαιδεψω το σώμα που χάιδευε και ασελγούσε ένας σκατογερος; Ρε μιλάμε για άθλια κατάσταση. Τεσπα, δε γαμιέται... Πάντως εχω δει παραδειγματα τέτοια που τρώνε πορτα. Η Μπάρμπορα, η Άννα Κου, η Καρολίνα, η Τζώρτζια, η Εβελίνα και δυο-τρεις αλλες που επισκέπτομαι συχνά τις εχω δει με τα μάτια μου να τους ξαποστελνουν! Εχουνε δώσει τέτοιες εντολές στις τσατσαδες τους.Κατανοώ την φρικτή απέχθεια και την αηδία σου. Θα ένιωθα το ίδιο και πιθανόν να σχολίαζα αρνητικά τον σαπιόγερο που περιμένει να πεθάνει, ζητώντας πρόσβαση σε μια τέτοια εμπειρία. Όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε όλοι μας ότι: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βλέπουμε και να ακούμε μια νέα, όμορφη και σφιχτή γυναίκα (της οποίας ακόμη η μουνότρυπα, η κλειτορίδα και η κωλότρυπα δεν έχουν σκουρύνει απο το σκληρό βρώμικο άρρωστο πήδημα) να είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ηδονές φωλιασμένων γέρων, άρρωστων νέων, φυσιολογικών ανθρώπων κοκ.
εγω παντα δραττομαι της ευκαιριας σε τετοιες περιστασεις. Υπαρχει παντα ρισκο η κοπελα να ειναι λιγο ξενερωμενη μεν, αλλα με σωστη προσεγγιση θα παρεις το 120% της. Μετα την μουχλιασμενη νεκροφιλικη εμπειρια με το μπαρμπα που μπηκε πριν απο εσενα, εσυ ως νεοτερος, πιο εμφανισιμος και σαφως καθαροτερος, θα φανταζες λουκουμι στα ματια της, θα ησουν η παρηγορια τηςΗ οπτική σου γωνία είναι δικαιολογημένη αλλά ρε συ σιχάθηκα τη ζωή μου... Εγώ πηγα φρεσκοτατος και ξυρισμενος παντου για πιο λόγο;; Για να χαιδεψω το σώμα που χάιδευε και ασελγούσε ένας σκατογερος; Ρε μιλάμε για άθλια κατάσταση. Τεσπα, δε γαμιέται... Πάντως εχω δει παραδειγματα τέτοια που τρώνε πορτα. Η Μπάρμπορα, η Άννα Κου, η Καρολίνα, η Τζώρτζια, η Εβελίνα και δυο-τρεις αλλες που επισκέπτομαι συχνά τις εχω δει με τα μάτια μου να τους ξαποστελνουν! Εχουνε δώσει τέτοιες εντολές στις τσατσαδες τους.
Ξαναλέω δεν είναι το θέμα της ηλικίας, υπάρχουν γέροι που πηγαινουν στα δελα κοκετα. Αυτός ήταν γάμησέτα!!
μουχλιασμενη νεκροφιλικη εμπειρια
οποιος μπορει να ρωτησει εαν ειναι και απογευμα σε αλλο οικο στην αλκιβιαδουΔιδύμου 18Α
Ντιάνα Κωλαρου
Επίθεση!!!!
Νομίζω ότι δεν δουλεύει. Την αντικαθιστά η Μυρα.Γνωρίζουμε αν δουλεύει η Εβελίνα σήμερα ;