fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα σε όλους. Έχει επιστρέψει η ντιανα η κωλαρού από διδύμου/αλκιβιάδου?
Κοίτα να δεις, με τα τακούνια είναι γύρω στο 1.75,εγω προσωπικά ψηλές θεωρώ μόνο όσες γυναίκες είναι χωρίς τακούνια από 1.75 κ πάνω.
Ναι χτες το πρωί την είδα εκεί.Καλησπέρα σε όλους. Έχει επιστρέψει η ντιανα η κωλαρού από διδύμου/αλκιβιάδου?
Ρε τι πείνα έχει πέσει?
Έχω περιόδους πχ όταν ήμουν Μολδαβία που γαμουσα 3 20αρες, ψιλομόνιμα δηλ 1,2 φορές την βδιμαδαωκαι άλλες 5,6 πιο αδιάφορες 25 με 30 μια δυο φορές το μήνα κι ότι άλλο τύχαινε. ΔΕΝ ΕΊΧΑ όμως σχέση μόνιμη με καμμια από αυτές εξ ου κι αυτές τον έπαιρναν κι όπου αλλού γούσταραν. Έτσι λοιπόν κι έβγαινε το πρόγραμμα... Αντίθετα.. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΌΝΙΜΗ ΣΧΈΣΗ μέ πχ 3 γκόμενές δηλ. Παντρεμένος, μια, με καψούρα εξωσυζυγικη σχέση, δύο, και πηδας κ την γραμματέα σου, που σε θαυμάζει, τρεις σύνολο,Τις γκόμενες έξω τις γαμάνε χιλιάδες -δεν το συζητάμε- το θέμα είναι κι εμείς οι άντρες να έχουμε το χαρέμι μας για να μην βαριόμαστε. Εσύ σαν μπουρδελιάρης δεν έχεις γαμήσει 45 διαφορετικές γυναίκες από 100 φορές την κάθε μία?? Στις 7-8 θα κολλήσεις..??????
καλυτερα τυπε, ετσι θα ειναι πιο πεινασμενες για τα δικα μας καβλιαΚαλησπέρα σε όλους...
Σήμερα μετά από πολλά χρόνια έκανα μια βόλτα στο Μεταξουργείο....πριν καμία 10τια έριχνα κάνα γρήγορο.
Λοιπόν έσκασα μεσημέρι με την πάπια και άρχισα να ράβω τα στενά....
Παντού κατάντια βρώμα και 9½/10 αλλοδαποί .
Η αλήθεια είναι ότι από το πρωί με είχε βαρεσει η κ@υλα και αφού δεν απάντησαν 2 στανταρακια που είχα μου έσκασε το Μεταξουργείο για ξεκαυλ.
Σταματάω σε ένα καφενείο απέξω και μπαίνω βγαίνω σε καμία 10αρια ρδελα που είχε σχεδόν κολλητά.
Ρε τι πείνα έχει πέσει?
10€ και οι περισσότερες ελεύθερο στοματικό με cim??
Κάποτε τα περισσότερα δεν άνοιγαν σε ξένους θυμάμαι...τώρα είχε μόνο ξένους σε σημείο να νοιώθω και άσχημα .
Στο ένα σπίτι η τσατσά δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα όμως....
Παρακάλια να μπω στο δωμάτιο χωρίς σταματημό....
Ρεεεε για 10€?
Πιστεύω ότι αν έβγαζα 20αρικο θα τις πηδούσα και από τα αυτιά.
Στο άλλο ήρθε η τανα και μου έριχνε χαστούκια στον κώλο φωνάζοντας τι κωλαράκι είναι αυτό και κτλ...
Στο άλλο ήρθε η τανα μπροστά μου μου έπιασε το χέρι και αφού το έβαλε στα βυζιά της μετά μου έστησε στα όρθια τον κώλο τής και μου έλεγε να της χαστουκισω τον κώλο!!!
Ρε έχασα την μπάλα με το πόσο προσπαθούσαν να μπω στο δωμάτιο οι περισσότερες ΟΜΩΣ παρόλες τις καύλες με όλη αυτή την παρακμή και όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που είδα μέσα στα σπίτια έφυγα χωρίς τελικά να πάρω καμιά....2 μάλιστα ήταν αρκετά καλά για την περιοχή αλλά πολέμησα με τον εαυτό μου και τελικά έφυγα.
Γνώμη μου η περιοχή του Μεταξουργείου δεν είναι ούτε για μπουρδέλο τσάρκα.....
Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα δεν ρισκάρω να κολλήσω ότι αφροδισιακό υπάρχει.
1ηΝσ ρωτήσω κάτι παιδιά κυρίως τον Σμύρνη..τι βάρδια δουλεύει αυτή η Κατερίνα από φωκαιας 27???
Στη ζωη μου μετανιωσα που δεν πηδησα Κατερινα Φ74 Ultimate PAWG (ΚΩΛΑΡΑ υπό εξαφάνιση)Καλησπέρα σε όλους. Έχει επιστρέψει η ντιανα η κωλαρού από διδύμου/αλκιβιάδου?
κομμάντο μοναδικό...με τέτοια ζέστη!!! μπράβο φίλε!!τώρα live
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69αρια κλειστά.
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλης 86αρια & 84β κλειστά.
Φυλής 84α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο
Φυλής 65β Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α κλειστό.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, μαυρισμένη από σολαριουμ, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος & 74 αριστερά κλειστά.
Φυλης 74 δεξιά Νταϊάνα καστανή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια & 66δ κλειστά.
Φυλής 66α Εύα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, ωραία κωλαρα, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Σάρα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 54αρια κλειστά.
Δεν παίζει να πάρει από εμένα καμία 120€ .... Ας ξέρει να φτιάχνει και παστίτσιο.Ας ειναι καλα οι πυρφοροι που εχουν καλομαθει τα callgirls και σου ζητανε 120! Καρ$ολες! Θα παρουν τ$αρχιδια μου!
Θα μπορουσαμε να γαμαμε callgirls με 50 ευρω..
Σημερα δεν δουλεύει?poga shmera meta ta mnmata m eipe oti ayrio prwi th doulevei didymou