trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
υπάρχουν facedook από κοπέλες?Στείλτε μου σε π.μ facebook κορασίδων από μετάξι, βαριέμαι δεν περνάει η ώρα
υπάρχουν facedook από κοπέλες?Στείλτε μου σε π.μ facebook κορασίδων από μετάξι, βαριέμαι δεν περνάει η ώρα
μετριοτητα ηταν πανταΠάει φολεψε κι'αυτη!
Αφού έκανες έρευνα και κατέληξες λογικά θα ξέρεις όλες τις απαντήσεις που ρωτάς.Λοιπόν συναγωνιστές, μετά από έρευνα κατέληξα στα εξής μπουρδελα που μπορει να μπει ένα αμεα. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε, ποια από αυτά δεν ειναι ισόγειο και τέλος, ποια είναι καλές/κακές περιπτώσεις (οντας αμεα δεν μπορω να σουλατσαρω και πολυ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φυλης 66α
φυλης 66δ
φωκαιας 9
φωκαιας 19β
Φυλής 67
φυλης 71α
φυλης 105
διδυμου 16α
διδυμου 20
διδυμου 7α
διδυμου 7β
Μέσω ιντερνετ εκανα την ερευνα δεν πηγα αποκει. Δε ξερω πως ειναι οι χωροι μεσα και η εξυπηρέτηση. Γενικά δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάω να τσεκάρω 11 μέρη από κοντά ∙ διότι, 1) η περιοχή δεν είναι εύκολη για τσουλημα με αναπηρικό αμαξίδιο και 2) κάθε μπουρδέλο έχει απέξω πεζοδρόμιο χωρίς ράμπα, το οποίο πρέπει να ανέβω (πράγμα οχι πολυ εύκολο συν οτι ειναι επικίνδυνο). Οπότε ρωτάω μήπως και γλιτώσω να το κάνω 11 φορές. Με λίγα λογια τα αμεα σε αυτη τη χωρα πρεπει να ειναι οργανωτικά ακόμα και για να γαμησουν.Αφού έκανες έρευνα και κατέληξες λογικά θα ξέρεις όλες τις απαντήσεις που ρωτάς.
Δυστυχώς, αυτά που αναφέρεις στη Διδύμου, παρότι πεζόδρομος, έχουν όλα σκάλες και σκαλάκια στο προθάλαμο και στην είσοδο (αν θυμάμαι κάτι λάθος διορθώστε με οι υπόλοιποι) πράγμα που φαντάζομαι δυσκολεύει. Το Ιωαννίνων 3 ισόγειο δεν έχει σκαλάκια να μπεις, αλλά έχει ένα ή δύο σκαλιά στην είσοδο του σπιτιού.Μέσω ιντερνετ εκανα την ερευνα δεν πηγα αποκει. Δε ξερω πως ειναι οι χωροι μεσα και η εξυπηρέτηση. Γενικά δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάω να τσεκάρω 11 μέρη από κοντά ∙ διότι, 1) η περιοχή δεν είναι εύκολη για τσουλημα με αναπηρικό αμαξίδιο και 2) κάθε μπουρδέλο έχει απέξω πεζοδρόμιο χωρίς ράμπα, το οποίο πρέπει να ανέβω (πράγμα οχι πολυ εύκολο συν οτι ειναι επικίνδυνο). Οπότε ρωτάω μήπως και γλιτώσω να το κάνω 11 φορές. Με λίγα λογια τα αμεα σε αυτη τη χωρα πρεπει να ειναι οργανωτικά ακόμα και για να γαμησουν.
Στη βόλτα μου μέσα στη εβδομάδα η τσατσά ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα,ο χυσοκουβας αποφάσισε να σοβαρευτειΣτο Ιάσονος 32 στην Άναμπελ έχει ρολόι τοίχου στο δοματιο.
Μου έκανε και μένα εντύπωση.πουθενα αλλού
Μέσω ιντερνετ εκανα την ερευνα δεν πηγα αποκει. Δε ξερω πως ειναι οι χωροι μεσα και η εξυπηρέτηση. Γενικά δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάω να τσεκάρω 11 μέρη από κοντά ∙ διότι, 1) η περιοχή δεν είναι εύκολη για τσουλημα με αναπηρικό αμαξίδιο και 2) κάθε μπουρδέλο έχει απέξω πεζοδρόμιο χωρίς ράμπα, το οποίο πρέπει να ανέβω (πράγμα οχι πολυ εύκολο συν οτι ειναι επικίνδυνο). Οπότε ρωτάω μήπως και γλιτώσω να το κάνω 11 φορές. Με λίγα λογια τα αμεα σε αυτη τη χωρα πρεπει να ειναι οργανωτικά ακόμα και για να γαμησουν.
Μπορεί να μπερδευτηκα ναι. Πάντως ότι μου ειπαν σας είπα.Μάλλον μπερδεψες την Αννα με τη Μαρία φυλ.65
Αν δεν απατώμαι ποτέ δεν εχει ανακοινωθεί πρωκτικό για την Αννα -Ταιλανδεζα.
Όντως απ'οτι φαίνεται.Γενικά μπερδεύτηκατε, ούτε η Μαρία κάνει πρωκτικο, η Άννα Μαρία κάνει
Σαρα και εμένα μου έχει κολλήσει για κάποιο λόγο..ας μας πει κάποιος αν την έχει δοκιμάσει.
Η λύση μου φαίνεται είναι μια. Αποχή.Ειδικα μακριά από Εβελινες ,φόλες, και ψηλομύτες πουτανες . αν δεν πατάμε πουθενά ίσως φιλοτιμηθουν και φέρουν καμία καινούρια της προκοπής.
Δεν λεω πως θα παω βρωμιαρης και αλκοολικός εκεί αλλά ρε φίλε μήπως να της παρουμε κ κανα κουτί σοκολατάκια με σχήμα λακτα καρδιάς ; εντάξει με ιερόδουλη παμε δεν είμαστε κ με τη γκομενα μας.Η Εβελίνα, όπως και όλες, θέλει τον τρόπο της. Ένα χαμόγελο στο σαλόνι, ένα κοπλιμέντο στο δωμάτιο για το φόρεμά της, να είσαι καθαρός, gfe χειρισμοί στο σεξ και σου τα δίνει όλα. Και φυσικά σε ερώτηση για το αν έχεις πλύνει τα χέρια σου, η απάντηση είναι ναι.
Που είναι αυτή? Ηληκια περίπου?Εξ όψεως ωραίο βυζι αλλά σώμα μονοκόμματο και μολδαβικό βοϊδοκεφαλο. Δεν κάνει. Για μένα τουλάχιστον.
Το πρόβλημα ακριβώς αυτό είναι. Εξαφανίστηκαν τα στανταρακια και δεν βλέπω φως τώραΓνώμη μου:
Βρες κάποια καλά στανταρακια στα γούστα σου και παίξε μπάλιτσα με αυτά.
Που είναι αυτή? Ηληκια περίπου?
Σωστή η λύση αλλά προϋποθέτει πακέτο.Η τελευταία λύση είναι η:
___ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ___
Χασούρα έχεις μόνο ..θα το καταλάβεις αργότερα ίσως και μετά από χρόνια ….γνώμη μου ..!!Αλαζε κοπέλες δοκίμαζε και άστο απλό προγραμμα στο καλό απλό εννοώ !!υπαρχουν αξιόλογα κορίτσια … και εγώ παλιά αυτές τις βλακείες έκανα και το αποτέλεσμα να πλουτίζουν κάποιες ..και να σε ειρωνεύονται και από πάνω ..ευτηχος ξύπνησαΓνώμη μου:
Βρες κάποια καλά στανταρακια στα γούστα σου και παίξε μπάλιτσα με αυτά.
Δηλαδή πως σε ειρωνεύονταν;Χασούρα έχεις μόνο ..θα το καταλάβεις αργότερα ίσως και μετά από χρόνια ….γνώμη μου ..!!Αλαζε κοπέλες δοκίμαζε και άστο απλό προγραμμα στο καλό απλό εννοώ !!υπαρχουν αξιόλογα κορίτσια … και εγώ παλιά αυτές τις βλακείες έκανα και το αποτέλεσμα να πλουτίζουν κάποιες ..και να σε ειρωνεύονται και από πάνω ..ευτηχος ξύπνησα