oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Ευχαριστώ φιλεΦωκ . 17 1ος : Τζέσσικα και Άννα
Φωκ. 19 : Ρίτα
Φυλ. 65 1ος: Η Άννα η φολο-Ταϊλανδέζα
Ευχαριστώ φιλεΦωκ . 17 1ος : Τζέσσικα και Άννα
Τζέσικα???. Καινούρια μύστη?Φωκ . 17 1ος : Τζέσσικα και Άννα
Μαλακια είπα.Τζέσικα???. Καινούρια μύστη?
ποιοι είναι αυτοί οι δίπλα ρε παιδιά;
Με αφορμή ποια κορασίδα το λες αυτό τύπε;Και ο Θεός εποίησε το ρωσικο μουνι... Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου....
Ρωσικα κρυστάλλινα πανέμορφα μουνάκια αγγελικά πλασμένα και ευλογημένα....
??
Παίζει απόγευμα 'μπάλα' σήμερα .@κλεοβουλος η ίριδα από Ιωαννίνων το σταματησε το άθλημα ? Ξέρεις κάτι ? Σε ρωτώ γιατί γυρνάς από εκείνη τη πιάτσα
Ωραία ! Δεν το είχα αντιληφθεί, αλλιώς θα το ανέφερα .από τον συναγωνιστή @Εκλεκτικός πρώτη φορά νομίζω
σου προτεινω ΜΠΙΟΥΤΥ (οχι τη χοντρη) απο φυλης 66 μετα τις 24.00.Ειμαι απο επαρχια..Υπαρχει καποια μαυρη που να γνωριζεται να ειναι καλη? Αποθημενο το εχω. Αν ξερει κανεις ας βοηθησει!
Καλησπέρα.. Κι εγώ ψάχνω να βρω την Μαριάννα... Γνωρίζεις που βρίσκεται?Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς η Μαριάννα η Μαρίνα από βεργας 6α 6β,που βρίσκεται?(είναι μια κοντουλα με κοντό ξανθό μαλλί, gilf από ανατολικό μπλοκ
Προσωπική μου άποψη και με σεβασμό στα γούστα των υπόλοιπων,σου προτεινω ΜΠΙΟΥΤΥ (οχι τη χοντρη) απο φυλης 66 μετα τις 24.00.
ειχα περασει σουπερ.
αν θες, δες και κριτικη μου να παρεις μια ιδεα στο πανω κατω, αλλα εννοειται η αποδοση και η διαθεση διαφερει απο ατομο σε ατομο.
Πηγα σήμερα κατά τις 05:00 γι'αυτην αλλά ήταν κλειστά.σου προτεινω ΜΠΙΟΥΤΥ (οχι τη χοντρη) απο φυλης 66 μετα τις 24.00.
ειχα περασει σουπερ.
αν θες, δες και κριτικη μου να παρεις μια ιδεα στο πανω κατω, αλλα εννοειται η αποδοση και η διαθεση διαφερει απο ατομο σε ατομο.
ΚρίμαΕίχε αναφερθεί από τον συναγωνιστή Borgia21 πως θα γίνει Airbnb όπως είναι και το άλλο (πρώην οίκος) στην γωνία Πιπίνου & Αριστομένους.
λογω κουλοεποχης, νομιζω πρεπει να κραταει μεχρι 03,00-04,00 βαρια μαξ και οχι παραπανω.Πηγα σήμερα κατά τις 05:00 γι'αυτην αλλά ήταν κλειστά.
παιχτη προσωπικα δεν παω με τα γουστα του καθενος, γιατι μερικοι γουσταρουν να γαμανε και αντρικα κωλαρακια.Προσωπική μου άποψη και με σεβασμό στα γούστα των υπόλοιπων,
Η Μπιούτη από Φ65β/Φ84Α, δεν ειναι χοντρή. Είναι 1 ψηλή νταρντάνα γυναίκα με καμπύλες. Προσωπικά περνάω πάντα πολύ καλά μαζί της και θεωρώ ότι είναι 1 πολύ καλή επιλογή για όσους γουστάρουν τέτοιο σωματότυπο.
Joy στην ΦιλιππίδουΕιμαι απο επαρχια..Υπαρχει καποια μαυρη που να γνωριζεται να ειναι καλη? Αποθημενο το εχω. Αν ξερει κανεις ας βοηθησει!