Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (37 μέλη και 316 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.807
Πόντοι
201
Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο.
Έχω χάσει όλα μου τα στανταράκια.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στο Διδ. 17 όροφος ?

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ενημερωτικα για τους οπαδούς της Μπαρμπορας, που πλεον ειναι απο τις πιο βαριές φανέλες όλων των οίκων και λίγο έλειψε να παρει απο τον Μέσι την Χρυσή μπαλα εψες, θα επιστρέψει σε καμία 10αρια μέρες. Καλη ανάρρωση γυναικαρα 'μ!
Τι έπαθε το κορίτσι ρε φίλε ;;;;
Για αυτό την πέτυχα τσα2;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Παιδια τρελο σκηνικο και πρωτοτγνωρο χτες στο μεταξι ! Παω λοιπον κατα τις 02¨00 και αποφασιζω να μπω με την λολα απο περδικας 1 ! ωραιο μουνι ! με το που ερχεται στο δωματιο λεει μεγαλη πουτσα δεν γινεται σεξ ...λεω οριστε ? μου λεει αν θες μονο πιπα... λεω οχι ευχαριστω δεν θελω ...ντυνομαι, βγαινω εξω και η τσατσα μ εδωσε τα λεφτα πισω ζητωντας συγγνωμη ...τι να πω...
3η βάρδια;;η μεσημεράκι;;

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.807
Πόντοι
201
Διορθώνω το προηγούμενο ποστ μου.

Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στη Φωκαιας 17 όροφος ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Επιστροφή από Μετάξι! Η θερμοκρασία σχεδόν ιδανική για μια μικρή βόλτα με τα πόδια, στο Μετάξι είχε κίνηση, από φιλικές τσατσάδες δύο στον αριθμό έμαθα πως καλώς εχόντων των πραγμάτων κάποιες κοπέλες σκέφτονται να γυρίσουν κοντά στις γιορτές να δουλέψουν πάλι, επίσης στη θεωρία πάντα αναμένονται και άλλες Λατίνες!
Πήγα Ιάσωνος 43 για Ιωάννα! Την γαμούσα στα 4 και στο σαλόνι γινόταν πανζουρλισμός, η γιαγιά Ελένη σχεδόν την έπεφτε στους πελάτες, οι Πάκηδες είχαν φρικάρει, ένας Αλβανός (από την προφορά) στο παραδίπλα γαμούσε τη Μάγκυ και τους ακούγαμε, στα καπάκια βγαίνει η Μάγκυ και η τσατσά την παρουσιάζει, κάποιοι της ζήτησαν κώλο και τους άρχισε στα μαλακιλίκια! όλα αυτά ενώ γαμούσα έτσι! :2funny: Τουλάχιστον δεν είχα καμία ενόχληση από την Ιωάννα και από την τσατσά. Σας παροτρύνω τέτοιες ώρες και με ΄τέτοιο ΙΔΑΝΙΚΟ καιρό να τσαρκάρετε...
Από δω και κάτω δεν είναι ενημέρωση άρα pass or read...

Οκ τώρα νοιώθω λίγο Carl Barton και βγάζω σώψυχα...Η 2η γνωριμία της κακιάς ώρας που χα με κοπέλα της δουλειάς (αν και δεν φταίγαμε ήταν σαν να τα γραφτό να πω? να χαλάσει) ήταν με την ΗΡΑ από Κολωνού 30β. Την είχα πάρει κανα 2-3 φορές είχαμε λιγωθεί στο γαμήσι, πολλές φορές είχα δουλειά στο Μετάξι την ώρα που αυτή έπιανε δουλειά κτλ παίζανε ματιές, χαμόγελα, εγώ ήμουν ο o Bane (ναι μοιάζω στο καστανό στο καθήκι από το batman) αυτή ήταν η καστανή/Μελαχροινή Harley Quinn μου, της έλεγα πως αν έχει θέματα στη δουλειά μπορώ εύκολα να τα κανονίσω, αυτή γουργούριζε σαν γάτα, παίζανε γαμήσια κάπως έτσι έδεσε και το γλυκό! Μιας και είπα γλυκό πάντα είχε θέμα με τη σαβουροφαγία το βράδυ και πάντα ανεβοκατέβαζε κιλά, στα καλά της είναι μοντέλα στα νορμάλ της είναι μπαμπάτσικη αλλά anyway, μέτρια στη δουλειά πολύ ζεστή εκτός δουλειάς. Τι το λέω...
Όταν άνοιξαν πάλι μετά τον κόβιντ πήγα να δω αν ήταν καλά η μαλάκω, ναι οκ καλά φαινόταν. Ξανά επειδή πολλές φορές είχα δουλειά πρωί Μετάξι την έβλεπα! Καλό δεν μου κανε αλλά ξανά anyway! Oταν χάλασε η φάση δεν ενόχλησα ποτέ ξανά. Σίγουρα πολλοί το χετε πάθει: γυρνάτε σαν το μαλάκα στον τόπο του εγκλήματος! Η Ιρίνα μου μ έβλεπε, μ έκλανε, ούτε γώ βέβαια μιλούσα ή κάτι, πήγαινε στη "δουλειά" παρέα με άλλες 2-3καμιά φορά, εγώ έκανα προπονήσεις box, kick box, mma, σπαθιά μαχαίρια, όπλα 1vs1vs2 και χέσε μέσα έχοντας πιει οτιδήποτε με 40% vol και έδερνα αβέρτα, γάμησα ότι υπήρχε, είχα 3
(τώρα μια) πουτάνες που τις γαμούσα σχεδόν τζάμπα και τα πάντα όλα. Μια μέρα εγώ που είχα δουλειά ήμουν στη στάση, η Ιρίνα έσκασε μύτη, κλασικά ψώνισε τα red bull της από το περίπτερο, την κοιτούσα και με κοιτούσε ΤΟΣΗ ΩΡΑ και σκεφτόμουν τι να σκεφτόταν! Από τότε χάθηκε! Δεν είμαι απ αυτούς που ρωτάνε κτλ και έτσι περνούσε ο καιρός...Μια από τις φίλες της (όχι όσο ήταν το όλο νταραβέρι) που της έμοιαζε
(πραγματικά σαν ξαδέρφες οι πουτάνες :2funny:) μ άρεσε τόσο που μια μέρα άρχισα να την γαμάω (πελάτης-πουτάνα)! Εκδίκηση? Όχι, υποκατάστατο? Λίγο! Θα λεγα πως με τραβάει πολύ αυτός ο τύπος γυναίκας. Από τα πολλά βαρέθηκα ήθελα και να τραβηχτώ. Που θέλω να καταλήξω...Και λεφτά να χάνω λόγω δουλειάς το Μετάξι το πρωί το αποφεύγω, και επειδή ΑΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ θα θελα να της ρίξω ένα μανίκι να δω τι νοιώθω, σε καμία περίπτωση εκδικήσεις ή μαλακίες, αν θα περάσει μαζί μου, αν η γειτόνισσα (ω ναι) τσατσά μου πει καμιά μαλακία, ΑΝ περάσετε από κει το πρωί και κατά τύχη ανοίξει/είναι κει ρίχτε ένα pm! Mακάρι να μείνει Ρωσία ή απλά να χει σταματήσει, απλά με αυτά που άκουσα περί επιστροφών και γιορτών μου καρφώθηκε όλο αυτό!

Τελευταία τροποποίηση:

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Καλησπέρα ενημερωτικά συναγωνιστές
Αύριο το πρωϊ 5.40 με 5.50θα είμαι φυλής και Φώκαιας αν κάποιος συναγωνιστής θέλει να πάμε ενημέρωση μέχρι 4.30 με πμ

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ξέρουμε τώρα Πέργαμου 1 τι παίζει

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Σημερινη EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τετάρτης 01/12/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στο Μεταξουργείο μεταξυ 19:10-20:00

[Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτόνωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

-Κολωνού 11: κλειστά. Στο Κολ 15 ηταν καποια ανοικτα στο βάθος τού διαδρόμου, αλλά δεν μπήκα.

-Κεραμεικού 13 (όροφος): η Κορίνα. Η γνωστη μιλφογκιλφ από το Ρεμούνδου 21 κατω κλπ με τις 5ρες βυζαρες. Εχει αδυνατίσει λιγο. Σε απλο προγραμμα με 69 & ισπανικο. Πάντα 10€. Ξαναδουλεψε περυσι εδώ. Σημειωνω ότι οι λοιποι οικου στο 13 είναι κλειστοί με ξηλωμενες λαμπες. Στο 15 λαμαρινες εξω. Δηλ μονο το προαναφερόμενο λειτουργεί στην οδό.

-Κολωνού 23 ή Ανάκτορο: η Βανέσσα στο δωματιο, όπως με ενημερωσε ο ομοφυλόφιλος υπηρετης που επεξεργαζοταν κατι μπουκαλια αντισηπτικού.

-Κολωνου 23 υπόγειο: η Νάνσυ. Μαυρομαλλα ομορφη νεαρά. Σωμα με λιγα πιασιματα & 2ρι φυσικο στηθος. Σε απλό προγραμμα & 15€. Το καλοκαιρι εργαζοταν στο Ιάσονος 20Β (δηλ. όροφος).

-Κολωνού 27Α και 27Β: κλειστά. Δεν αποκλειεται το 27Α να άνοιξε αργοτερα.

-Κολ. 27Γ (δηλ το υπόγειο): η Φλώρα. Μελαχροινη χοντουλα. Σε απλό.

-Κολ 32Α: δεν ηταν η ομορφη Βάλια, αλλά μια μελαχρινή 30αρα με ασπρα εσωρουχα. Δεν θυμαμαι ονομα. Σε απλό και 10€. /τα λοιπά επί Κολ 32 και 30 ανοικτά.

-Ιάσονος 20Α: Δανάη η καραγκίλφ. Σε owo & anal. Ουστ. /Τα 20Β και 20Γ κλειστά.

-Ιάσονος 32: ανοικτοί και οι 4 χωροι. Στον Οροφο ηταν η γνωστη πετιτ Άνναμπελ (με owo & cim). Εχει πιο μακρια ξανθα μαλλια (ισως προεκταση) & δειχνει πιο ομορφη. Αλλά μεσα την θεωρω πολύ κατω του μετρίου.

-Τα Ιάσονος 37 κλειστα.

-Ιάσονος 39 ή πολυχωρος: όλα ανοικτα. Μπηκα μονο στο πρωτο δεξια του ορόφου. Ζανέτ, ειπε η τσατσα. Νέα στο μαγαζί, ειπε. Η Ζανέτ λοιπον είναι μια χοντρουλα μαυρομαλλα με μαυρα μαλλιά.

-Περδίκκα 1: η γνωστή Λόλα στο δωματιο.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28 ισογειο (με κουρτινα): η Ελενη. Η γνωστη αδυνατη μιλφ του 28Α (σε owo, cim νομιζω).

-Μεγ. Αλεξ. 28 υπόγειο: κλειστό.

-Μεγ. Αλεξ 28Α (αριστερη θυρα): η γνωστη Ειρήνη. Και 5-6 νοματαιοι να περιμενουν στο σαλονι για δωματια. Εχει παντα κοσμο η Ειρηνη.

-Μεγ. Αλεξ 25: η Χριστινα. Χοντρη αδιαφορη με 3ρι φυσικο στηθος.

-Μεγ. Αλεξ 21 όροφος: η Ναταλία. Παχουλή αδιαφορη προμιλφ. /στο ισογειο δεν βγηκε κανείς στο σαλονι παροτι καθονταν 3 πελατες.

-Μεγ. Αλεξ 22 ισογειο: ΕΛΛΗ (χοντρή προμιλφ με χαλασμενα δοντια) & ΑΝΝΑ (σκινυ μελαχροινη ταλαιπωρημενη)
[ΥΓ Στη Μεγ.Αλεξανδρου γινεται αλλαγη βάρδιας ωρα 18:00, όπως γνωριζουμε, όπως σε άλλα]

-Καλλέργη 33: κλειστό.

-Μαραθώνος 59 & Αχιλλέως 48: Σοφία. Νεαρη καστανή με κανονικο σωμα και 1.5ρι στηθος. Σε owo & 69. Αξιοπροσεκτη, αλλά λιγο ξινό βλέμμα. Αυτά τα σπιτια στα 20€.

-Μαραθ 59 Μεσαίο/ ισογειο: η Αλίσια. Χοντρουλα αδιαφορη.
-Μαραθ 59 Μεσαιο/ ημιόροφος: η Τατιανα. Καστανοξανθη τσουπωτη 30αρα.

-Μαραθ 59Α: ο παππούς που παριστανει τον υπηρετη και βαριεται που ζει, ανέφερε την Μπέλλα (ηταν δωμάτιο).:confused:

-Βιργινίας Μπενάκη 31: η Λίζα. Μια αδυνατη μιλφογκιλφ. Τονισε τα 20€. Σε owo.
:hi:

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στο Διδ. 17 όροφος ?
Άννα;; Μήπως εννοείς άλλη;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Από ότι έγραψε ένας συναγωνιστης πρεπει να έκανε μια μικρό επέμβαση.
Επεμβαση δεν εχει κανει , ειναι στο σταδιο των εξετασεων και μεσα στην εβδομαδα δηλ σε 10 ημερες θα ξανα ελθει στις επαλξεις , ολα αυτα τα λεγομενα απο την ιδια σε εμενα εχθς αργα το βραδυ .

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Διορθώνω το προηγούμενο ποστ μου.

Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στη Φωκαιας 17 όροφος ?
Το ονομα σωστο , το κορμαρα εξαρτατε απο τα γουστα , για το μελαχρινη λαθος ( ξανθα προς το πλατινε με τουφα μπλε ) σιγουρο .

• Like
Αντιδράσεις: oldboy

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σήμερα όπως είχα πει κατέβηκα το πρωί Μετάξι.. Είχα πάει για δουλείες κ 9.40 βολόδερνα ψάχνοντας μπουρδέλα να αδειάσω μετά από πολλούς μήνες απραξίας.
Βρήκα αλλά μέχρι να βρω απογοητεύτηκα.

Είχα κάνει το σκονάκι μου από τις ενημερώσεις του τρισμέγιστου N.Smirni76 και πήγα σε καμμιά δεκαριά οίκους που είχα σημειώσει πως έχει αδύνατες/κανονικές κοπέλες.
Τελικά άλλες πέτυχα στα περισσότερα που βρήκα ανοιχτά μέχρι τις 10.30 κάτι που επαληθεύεται από την ενημέρωση που έκανε ο Σμύρνης σήμερα.
Ψιλοπαχουλές, μιλφογκιλφ κτλπ.

Επίσης να πω πως στο Ιασ.30Β εγώ βρήκα μία ξανθιά 45αρα και όχι την Άντζελα, ίσως να πήγε αργότερα.

Ενώ πάντα ψιλοκαυλώνω από την βόλτα, σήμερα τίποτα, άρχισα να σκέφτομαι αν όντως το κορωνοεμβόλιο έχει "αντικούκου" επίδραση.
Με τα πολλά βλέπω πως άνοιξε το Κολ.27 όπου ήταν η Μπέλα η Ρουμάνα με την Μιμή.
Ωραίες περιπτώσεις η μία λεπτή με σφιχτή κοιλιά και βυζί όντως έργο τέχνης. Όχι μεγάλο αλλά στητό και τρομερή ρώγα.
Η Βενεζουελάνα τσόντα στυλ με φτιαγμένα πρησμένα βυζιά αλλά παρό,τι δεν μου αρέσουν αυτά το σκέφτηκα.
Επιτέλους κάτι καλό. Τελικά δεν έχει αντικούκου το εμβόλιο, οι κοπέλες ήταν μπάζα.

Πήρα Μπέλα, πολύ πρόσχαρη, κάναμε λίγο σόσιαλ με γελάκια και πολύ καλή διάθεση, μιλάει τέλεια Ελληνικά και έγινε μία χαρά η δουλειά.
Κανονικό πρόγραμμα το οποίο θα προτιμώ πλέον, ειδικά με τόσα ορκ που έχουν κατακλύσει την περιοχή, ζήτημα να είδα άλλους 3-4 μπαλαμούς.
Ούτε άγχη για παράσημα ούτε τίποτα, ακάποτες πίπες (ελάχιστες στο Μετάξι, στη Φυλής έδινα περισσότερο κ σε λίγες καθαρές μόνο) ανήκουν στο παρελθόν για εμένα.

Φεύγοντας σκεφτόμουν μήπως πάω και στην Ντιάνα του Λεωνίδου 28 κάτω που είχε ανοίξει αλλά τελικά προτίμησα να γυρίσω και να πάρω άλλη μία φορά την Μπέλα. :inlove:
Θα γράψω κριτική μάλλον, πάντως προτείνεται.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Επίσης να τονίσω πως φεύγοντας, και σε συνέχεια των όσων είπε ο φίλος EvilPlasma περί λατίνων, είδα μία να ανεβαίνει την Κολωνού, πολύ όμορφη.
1,65 λεπτή μελαχροινή με γατίσια μάτια.
Δεν ξέρω αν ήταν της δουλειάς γιατί ήταν και κομψά ντυμένη αλλά Βενεζουελάνα μόνη της στην Κολωνού...
Την κοίταξα μου έριξε και μία ματιά αλλά σκέφτηκα να μην την προσβάλω ρωτώντας "σε ποιό δουλεύεις μανίτσα μου"..
Λατίνες κορυφή, μακάρι να ξαναέρθουν όντως.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Επίσης να τονίσω πως φεύγοντας, και σε συνέχεια των όσων είπε ο φίλος EvilPlasma περί λατίνων, είδα μία να ανεβαίνει την Κολωνού, πολύ όμορφη.
1,65 λεπτή μελαχροινή με γατίσια μάτια.
Δεν ξέρω αν ήταν της δουλειάς γιατί ήταν και κομψά ντυμένη αλλά Βενεζουελάνα μόνη της στην Κολωνού...
Την κοίταξα μου έριξε και μία ματιά αλλά σκέφτηκα να μην την προσβάλω ρωτώντας "σε ποιό δουλεύεις μανίτσα μου"..
Λατίνες κορυφή, μακάρι να ξαναέρθουν όντως.
τις ξέρεις τις Λατίνες σε Φυλής/Φωκαίας ετσι?

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Ξέρει κανεις κάτι από φωκαιας 17 κ κάτω;;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
τις ξέρεις τις Λατίνες σε Φυλής/Φωκαίας ετσι?
Χμμ όχι τόσο.. Να πω την αλήθεια είχα πολύ καιρό να πατήσω στην περιοχή, δεν μένω και τόσο κοντά.
Υπάρχει καμμιά καλή φυσική (χωρίς πλαστικές);

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom