KORGAKIASS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κάνα μαύρακ
ι με πρωκτικο που παίζει??
ι με πρωκτικο που παίζει??
Τι έπαθε το κορίτσι ρε φίλε ;;;;Ενημερωτικα για τους οπαδούς της Μπαρμπορας, που πλεον ειναι απο τις πιο βαριές φανέλες όλων των οίκων και λίγο έλειψε να παρει απο τον Μέσι την Χρυσή μπαλα εψες, θα επιστρέψει σε καμία 10αρια μέρες. Καλη ανάρρωση γυναικαρα 'μ!
3η βάρδια;;η μεσημεράκι;;Παιδια τρελο σκηνικο και πρωτοτγνωρο χτες στο μεταξι ! Παω λοιπον κατα τις 02¨00 και αποφασιζω να μπω με την λολα απο περδικας 1 ! ωραιο μουνι ! με το που ερχεται στο δωματιο λεει μεγαλη πουτσα δεν γινεται σεξ ...λεω οριστε ? μου λεει αν θες μονο πιπα... λεω οχι ευχαριστω δεν θελω ...ντυνομαι, βγαινω εξω και η τσατσα μ εδωσε τα λεφτα πισω ζητωντας συγγνωμη ...τι να πω...
Από ότι έγραψε ένας συναγωνιστης πρεπει να έκανε μια μικρό επέμβαση.Τι έπαθε το κορίτσι ρε φίλε ;;;;
Για αυτό την πέτυχα τσα2;
Άννα;; Μήπως εννοείς άλλη;Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο.
Έχω χάσει όλα μου τα στανταράκια.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στο Διδ. 17 όροφος ?
Επεμβαση δεν εχει κανει , ειναι στο σταδιο των εξετασεων και μεσα στην εβδομαδα δηλ σε 10 ημερες θα ξανα ελθει στις επαλξεις , ολα αυτα τα λεγομενα απο την ιδια σε εμενα εχθς αργα το βραδυ .Από ότι έγραψε ένας συναγωνιστης πρεπει να έκανε μια μικρό επέμβαση.
Το ονομα σωστο , το κορμαρα εξαρτατε απο τα γουστα , για το μελαχρινη λαθος ( ξανθα προς το πλατινε με τουφα μπλε ) σιγουρο .Διορθώνω το προηγούμενο ποστ μου.
Έχω χάσει όλα μου τα στανταράκια.
Ξέρει κανείς αν δουλεύει τα απογεύματα η Άννα η μελαχρινή κορμάρα στη Φωκαιας 17 όροφος ?
Δίδυμου. Όχι φωκαιας;;Το ονομα σωστο , το κορμαρα εξαρτατε απο τα γουστα , για το μελαχρινη λαθος ( ξανθα προς το πλατινε με τουφα μπλε ) σιγουρο .
τις ξέρεις τις Λατίνες σε Φυλής/Φωκαίας ετσι?Επίσης να τονίσω πως φεύγοντας, και σε συνέχεια των όσων είπε ο φίλος EvilPlasma περί λατίνων, είδα μία να ανεβαίνει την Κολωνού, πολύ όμορφη.
1,65 λεπτή μελαχροινή με γατίσια μάτια.
Δεν ξέρω αν ήταν της δουλειάς γιατί ήταν και κομψά ντυμένη αλλά Βενεζουελάνα μόνη της στην Κολωνού...
Την κοίταξα μου έριξε και μία ματιά αλλά σκέφτηκα να μην την προσβάλω ρωτώντας "σε ποιό δουλεύεις μανίτσα μου"..
Λατίνες κορυφή, μακάρι να ξαναέρθουν όντως.
Χμμ όχι τόσο.. Να πω την αλήθεια είχα πολύ καιρό να πατήσω στην περιοχή, δεν μένω και τόσο κοντά.τις ξέρεις τις Λατίνες σε Φυλής/Φωκαίας ετσι?
τσέκαρε ΙζαβέλλαΧμμ όχι τόσο.. Να πω την αλήθεια είχα πολύ καιρό να πατήσω στην περιοχή, δεν μένω και τόσο κοντά.
Υπάρχει καμμιά καλή φυσική (χωρίς πλαστικές);