Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.887
- Πόντοι
- 3.246
πόσες φορές πήγες στα ουράνια τύπε;;;Έκλεισα τη Ράνια 2ωρο
πόσες φορές πήγες στα ουράνια τύπε;;;Έκλεισα τη Ράνια 2ωρο
Πάντα! Δε ρισκάρω ποτέ για μια καύλα της στιγμήςΜε καπότα???
![]()
4! Μέχρι διάστημα.πόσες φορές πήγες στα ουράνια τύπε;;;
Ισχύει!..για να τα λένε σημαίνει οτι αρκετοί το ρωτάτε. Συνέλθετε.
Ας απαντήσω για ακόμη μια φορά στον εαυτό μου...Πριν από λίγο...
Όντως καινούργια και πολύ καλή. (αν και κάτι μου θυμίζει...)
Ακριβώς όπως τα είπες.
Η Γυναίκα της Διπλανής Πόρτας!!!
Ρομαντική Φωτό από το δωμάτιο και το άθλιο πορνό μποξεράκι μου...![]()
για την Μονικα λες,που δουλευε πιο παλια στο απεναντι βεργας 3 ?Ρε μαγκες σεξαρα στο βεργας 2.με έκανε και ξέχασα το όνομα της. Δεν είναι η λικα είναι η αλλη. Ποιο είναι το όνομα να ανεβάσω κριτική; έφυγα και δν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω.
Ωραίος !!! Με αφορμή το δικό σου ποστ θα αναφέρω και εγώ εδώ ( βαριέμαι να γράψω κριτική) Πέρασα με δυο κοπέλες στην απογευματινή σύνολο 2 διαφορετικές καταθέσεις και έχουμε :Ντουλτσε φυλής 71 πάνω : Η κοπέλα είχε αρκετά δωμάτια σήμερα , είναι αδύνατη έχει σίγουρα σκολίωση , γλυκό προσωπάκι αρκετά και χαμογελαστή , μικρά στηθακια στητα αλλά αλλήθωρα με μεγάλο ρόγα , στα του αγώνα πίπα αφιλτρη με καλή αίσθηση χωρίς καθόλου δόντι , ανά διαστήματα αγκαλιές φιλάκια πεταχτά στο στόμα και όσο αναφορά στο κορμί και οι δυο γκυψανε πολύ ο ένας τον άλλο ..!! Της έβγαλα εγώ το βρακάκι και στάθηκε πάνω στο κεφάλι μου για να την γλύψο και την έγλυψα ενώ αυτή ήταν γονατιστή στο κρεβάτι και εγώ ξαπλωμένος ( δεν μου έχει ξανά τύχη ..) συνέχεια καλό πλαγιαστό μου ρούφηγμα δυνατό του στήθους της και ήθελε η μικρή και πολλά πεταχτά φιλάκια , συνέχεια κανονική στάση με προτροπή μου , με 100σταρα στύση όπου δεν έμπαινε έβαλε ξανά λιπαντικό και μπήκε ενώ έχυνα και έμπαινα δυνατά πονάγε παρά πολύ και φώναζε si si si !!!τελειωμα μέσα της μέσα στην κάποτε φυσικά αγκαλιές και ξανά πεταχτά φιλάκια για 2 λεπτά ακόμα …γνωρίζει λογά αγγλικά , είναι από Ιταλία , και το Ντουλτσε μου είπε πως σημαίνει γλυκιά στα ιταλικά αυτά όσο αναφορά την Ντουλτσε !! Δεύτερη κατάθεση έλη Φυλής 67 μαυρομαλλα πιασμένο μαλλί κότσο , λευκή , φόραγε ένα στρινγκ ροζ και με γυμνά στήθια , ωραία 2αρι στητό βυζι , κωλος λίγο φλατ , γοητευτικό πρόσωπο στα του αγώνα : μπαίνει ευδιάθετη αρκετά με ρώτησε από που είμαι , μου είπε πως ειναι από Αλβανία , έπαιξε απαλά τον πουτσο μου που με σήκωσε καλά , πίπα με κάποτα μετά από προτροπή μου ( είχα παρά πολυ καιρο να μου κάνουν πίπα με καποτα και λέω ετσι για το χαβαλέ να το θυμηθώ το πως ειναι να σε πιπωνουν με καποτα ) με έκανε. Τούρμπο εύκολα , δεν έβαλε δόντι καλή πίπα με καλό ρυθμό όπου σε σηκώνει εύκολα !! Κανονική στάση κάρφωμα με δικό μου ρυθμό όπου με άφηνε να γαμαω άνετα όπως εγώ θέλω , μια αργά , μια γρήγορα και και δυνατά σαν λυσσασμένο γουρούνι ….. Λίγο πριν το τέλος δίπλωσε τα πόδια της στην μέση μου , το δεξί μου χέρι στον ώμο της και με το αριστερό είχα γραπώσει δυνατά το αριστερό της βυζι και το ρουφούσα με μανία σε σημείω να του κάνω μια μικρή Πιπιλια !!! Και τελείωμα ετσι !! Φιλία δεν έκανε κίνηση να δώσει ούτε εγώ προσπάθησα για Κάιτ τέτοιο !!!Αυτα συναγωνιστές και καλά γαμησια σε όλους !!Ρε μαγκες σεξαρα στο βεργας 2.με έκανε και ξέχασα το όνομα της. Δεν ει αι ηλικία είναι η αλλη. Ποιο είναι το όνομα να ανεβάσω κριτική; έφυγα και δν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω.
Λογικά αυτή. Γράφω κριτική. Αν κάνω λάθος στο όνομα μν σας πάρω στον λαιμό μουγια την Μονικα λες,που δουλευε πιο παλια στο απεναντι βεργας 3 ?
και Μαραθώνος όροφο την έχω πάρειγια την Μονικα λες,που δουλευε πιο παλια στο απεναντι βεργας 3 ?
Σχεδόν όλα τα Ιάσονος έχουν κάποια μπόχαΕπόμενη στάση απέναντι στο Ιασωνος 19 όροφος όπου ήταν η μαυρουλα Βίκυ μαζί με μια καινούργια Ρωσίδα την Άννα, μετριο υψος, με σώμα παλαιστή γύρω στα 125 κιλά.
Το περίεργο εδώ ότι όλος ο οίκος εζεχνε μια ελεεινή ποδαριλα που ήθελες αντιασφυξιογονα μάσκα για να αντέξεις. Μια σκέτη αηδία.
Mπας σε καλό σου , έζησες μια περιπέτειαΒολταροντας κατά τις εφτα με οχτώ στα γνωστά λημέρια, πέρασμα πρώτα από μετάξι.
Πρώτη στάση το Ιασωνος 20Β όπου ήταν η Γιούλη. Βγήκε απ το δωμάτιο με κατεβασμένο πρόσωπο, λέγοντας ένα ξερό Holla και πήγε γρήγορα στο κουζινακι αφήνοντας την πόρτα του δωματίου πίσω της μισανοιχτη.
Επόμενη στάση απέναντι στο Ιασωνος 19 όροφος όπου ήταν η μαυρουλα Βίκυ μαζί με μια καινούργια Ρωσίδα την Άννα, μετριο υψος, με σώμα παλαιστή γύρω στα 125 κιλά.
Το περίεργο εδώ ότι όλος ο οίκος εζεχνε μια ελεεινή ποδαριλα που ήθελες αντιασφυξιογονα μάσκα για να αντέξεις. Μια σκέτη αηδία.
Μετά στάση στο Ι30Β όπου ήταν η γνωστή ινφλουενσερ Άννα, μεταβολή και γεια σας. Κατεβαινοντας την Ιάσονος συνάντησα τη Χριστίνα απ το πορνομολ όπου μόλις είχε σχολάσει και έτσι αφού δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο κατευθύνθηκα προς Φυλής οπου ηταν αρκετα κλειστά.
Πρωτη στάση στο Φ84 στη Ρανια όπου ο κυρ Βασίλης γκρεμιζε ξανά τις τιμές απο 50 σε μονο 20 ευρω.
Αμεσως μετα Φ71ισόγειο, δούλευαν δυο ωραιες λατινες οπου δε συγκρατησα ονοματα καθώς οσο περίμενα να βγουν οι κοπέλες απ το δωμάτιο μπαίνει ένας Αιγύπτιος φορώντας παντόφλες με κάλτσα. Εκεί μου ξανάρθε άλλη μια ευτυχώς πιο ελαφριά δόση ποδαριλας. (Ωραία πήγε κι αυτό)
Βολταροντας κατά τις εφτα με οχτώ στα γνωστά λημέρια, πέρασμα πρώτα από μετάξι.
Βγαίνοντας από εκεί και κατευθυνομενος προς Φωκαιας περνάει ένας τύπος γεμάτος αυτοπεποιθηση και ανεση κι αφήνει μια μακροσκελή κλανια σαν πυροτέχνημα.
Αυτό ήταν και το τελευταίο,..