fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 711
Μόνη, ναι..Απογευματινή βάρδια..Μόνο ιβανκα δούλευε;
Μόνη, ναι..Απογευματινή βάρδια..Μόνο ιβανκα δούλευε;
Δικαιο έχεις. Νεότερος τότε. Πως τον γμωρισες? Θαυμαζω την παρατηρητικότητά σου. Καποιοι από τους τότε τσαρκαδόρους, θα τσαρκάρουν και σήμερα. Θα ειναι τωρα 50-55 ετών.Στο 1,30 λεπτο ο cult τσατσος Αρης. Τι κανει αραγε αυτη η ψυχη? Ζει?
Από την φωνή και μόνο. Για βίντεο του 95 όμως και μου κάνει πολύ νεόςΔικαιο έχεις. Νεότερος τότε. Πως τον γμωρισες? Θαυμαζω την παρατηρητικότητά σου. Καποιοι από τους τότε τσαρκαδόρους, θα τσαρκάρουν και σήμερα. Θα ειναι τωρα 50-55 ετών.
Πανε 35 χρονια πο τοτε. Αν ηταν 50-50, τωρα θα ηταν 80-85Από την φωνή και μόνο. Για βίντεο του 95 όμως και μου κάνει πολύ νεός
Τελευταία έμενε σε ένα υπόγειο στην Πιπίνου δίπλα σε ένα φούρνο και σε ένα μίνι μάρκετ υπόγειο και αυτόΠανε 35 χρονια πο τοτε. Αν ηταν 50-50, τωρα θα ηταν 80-85
Πανε 35 χρονια πο τοτε. Αν ηταν 50-50, τωρα θα ηταν 80-85
Κλασσική φιγούρα των οίκων!Πέθανε φίλε ο αρης
??Παιδιά ξέρει κανείς αν δουλευει κάπου η Αλβανίδα Μαρία από δυδιμου 18β;
Ρε φίλε πραγματικά τα είπες όλα, αλλά δυστυχώς τυφλωνομαστε και κολλάμε εκεί που δεν πρέπει.Εγώ τον θυμάμαι τα τελευταία χρόνια σε ένα άθλιο μπουρδέλο που έζεχνε (λόγω της σόμπας) στην Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όταν δεν είχε βάρδια την άραζε στο καφενείο με τα αλμπανά.
Σχετικά τώρα με το ερώτημα σου για τους αγαπούλιδες και τους πουτανοκαψούριδες, πιστεύω πως οι περισσότερες πουτάνες προτιμούν να καταπιούν σπασμένα γυαλιά παρά να κάνουν κάτι με τον μέσο μπουρδελιάρη. Μας θεωρούν εντελώς αποτυχημένους και άχρηστους, ενώ υπάρχουν άπειρα παραδείγματα (με πιο γνωστό αυτό το ναυάγιο τον Πιρφορέστη και την Άννα Κου) που οι πουτάνες τους ξεκοκάλισαν πουλώντας τους έρωτες.
Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όλες αυτές είναι άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου που ζουν μέσα στα σκατά και την παρανομία. Τι συμπεριφορά περιμένεις από μια βλαχορούμανα που την έμπασαν παράνομα στην Ελλάδα για να δουλεύει στα μπουρδέλα; Συνειδητοποιείς με τι αποβράσματα συναναστρέφεται και τι ερεθίσματα είχε από νεαρή;
Πώς περιμένεις να εκτιμήσει κάποιον συναγωνιστή που θα θέλει να τη βγάλει από το μπουρδέλο; Ηλίθιο και θύμα θα τον θεωρήσει.
Συν του ότι στη πίπα της κάθετε σε σημείο έτσι ώστε να μη μπορείς να πιάσεις τίποτα.Καμμενο εικοσαρικο στην πατσαβουρα Στελλα και ευχομαι να το φαει στα φαρμακα.Ειχα σκοπο να την παρω αλλα εκανα μαλακια και το αντιτιμο ηταν ενα χαμενο 20ευρω και μιση ωρα αναμονη καθ'οτι η βυζου Αννετα δεν προλαβαινε τα δωματια.Ξενερωσα τελειως οταν αρνηθηκε να βγαλει το βρακι της και απλα το τραβηξε στο πλαϊ και καλα επειδη φοραει ζαρτιερες.Μαλακιες....ξεπετατζου για θανατο η πλισε.Την εδιωξα εννοειται και εφυγα πικραμενος κατευθυνομενος στπ βρωμοφαγειο του Αριστου επι Αχαρνων 85.Αασα πρωτου καψω το εικοσαρικο στο Διδ22 ειχα περασει απο Αγκυρας 9 οπου ηταν η Ολγα γνωστη και μη εξαιρετεα με την ασχημη οδοντοστοιχια και μια σχεδον κουτση με εμφανεστατο προβλημα στο αριστερο ισχυο.
ωσε ποτέ το αποφεύγε
Ρε φίλε την αδικείς λίγο τη Στέλλα νομίζω, την πήρα πριν μισή ώρα. Οκ έχεις δίκιο με το βρακί, δεν το βγάζει αλλά σε μένα τόβγαλε μόλις της είπα θέλω νε σε χύσω στον κώλο σίγουρα από φόβο μην το λερώσω άσχημα και χρειασθεί να αλλάξει βρακί. Εμένα με ξενέρωσε έτσι όπως φώναζε, ήταν τελείως νούμερο και δεν μπορούσα να χάσω ενώ είχα καβλώσει τούρμπο με αποσυντόνιζε. Τεσπα επειδή μαρεσουν τα σκίνυ ίσως εγώ ξαναπάω και της δώσω μόνο πιπα να μη μιλάει. Βέβαια δεν τα παίρνει στο στόμα (πρόβλημα), θα δείξειΚαμμενο εικοσαρικο στην πατσαβουρα Στελλα και ευχομαι να το φαει στα φαρμακα.Ειχα σκοπο να την παρω αλλα εκανα μαλακια και το αντιτιμο ηταν ενα χαμενο 20ευρω και μιση ωρα αναμονη καθ'οτι η βυζου Αννετα δεν προλαβαινε τα δωματια.Ξενερωσα τελειως οταν αρνηθηκε να βγαλει το βρακι της και απλα το τραβηξε στο πλαϊ και καλα επειδη φοραει ζαρτιερες.Μαλακιες....ξεπετατζου για θανατο η πλισε.Την εδιωξα εννοειται και εφυγα πικραμενος κατευθυνομενος στπ βρωμοφαγειο του Αριστου επι Αχαρνων 85.Αασα πρωτου καψω το εικοσαρικο στο Διδ22 ειχα περασει απο Αγκυρας 9 οπου ηταν η Ολγα γνωστη και μη εξαιρετεα με την ασχημη οδοντοστοιχια και μια σχεδον κουτση με εμφανεστατο προβλημα στο αριστερο ισχυο.
... μπααα απο μενα ειναι οχι.Ρε φίλε την αδικείς λίγο τη Στέλλα νομίζω, την πήρα πριν μισή ώρα. Οκ έχεις δίκιο με το βρακί, δεν το βγάζει αλλά σε μένα τόβγαλε μόλις της είπα θέλω νε σε χύσω στον κώλο σίγουρα από φόβο μην το λερώσω άσχημα και χρειασθεί να αλλάξει βρακί. Εμένα με ξενέρωσε έτσι όπως φώναζε, ήταν τελείως νούμερο και δεν μπορούσα να χάσω ενώ είχα καβλώσει τούρμπο με αποσυντόνιζε. Τεσπα επειδή μαρεσουν τα σκίνυ ίσως εγώ ξαναπάω και της δώσω μόνο πιπα να μη μιλάει. Βέβαια δεν τα παίρνει στο στόμα (πρόβλημα), θα δείξει
Ναι,οντως.Αποφευγει χουφτωματα,γλειψιματα και αλλα προκαταρκτικα.Φιλια ουτε για πλακα.Συν του ότι στη πίπα της κάθετε σε σημείο έτσι ώστε να μη μπορείς να πιάσεις τίποτα.
Οταν τις είπα ελα λιγο πιο δω να χαϊδέψω το κωλαράκι σου μου έδωσε αρνητική απάντηση οπως μου έδωσε οταν τις είπα να βγάλει το βρακί της.
Δυστυχώς συναγωνιστή δε πρόλαβες να διαβάσεις πιο πανω αυτο που έγραψα γι'αυτή.
Όπως προανέφερα μόνο για τσιμπουκια είναι και για τίποτα άλλο.
σφηνάκι live επιγραμματικα
Διδυμου 8α Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδυμου 8β Ελένη και Βερονικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδυμου 16 κλειστό.
Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.
Διδυμου 18 ισόγειο & 20 κλειστά.
Διδυμου 22 ισόγειο Άνετα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδυμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 Βικτώρια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .