You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Σάββατο πρωί στο Φυλής 92 μπήκα με την Αλίνα.
Αφού περίμενα +15 λεπτά στο σαλόνι να τελειώσει με άλλον συναγωνιστή, βγήκε για ένα τυπικό σαλονάρισμα φορώντας μόνο το εσώρουχό της.
Νεαρή με καστανόξανθο μέχρι τους ώμους μαλλί, ομορφούλα στο πρόσωπο, ύψος 1.60 με κορμί πιπινάς και δύο ολοστρόγγυλα +2 βυζάκια. 20 €, χωρίς να ανέφερει εξτρα η τσατσά.
Αμίλητος έκανα να φύγω, αφού ήταν το δεύτερο μόλις σπίτι της Σαββατιατικής μου τσάρκας. Εκείνη τη στιγμή με την κοπέλα να κατευθύνεται στο δωμάτιο υπηρεσίας κάτι είπαν με την τσατσά και η νεαρή πόρνη ξέσπασε σε ένα πολύ χαρούμενο γέλιο. Στο δέκατο του δευτερολέπτου αλλάζω απόφαση και μπαίνω.
Τα 2 ελεύθερα δωμάτια ήταν το ένα πίο μικρό απ΄ το άλλο.
Μετά από 3-4 λεπτά μπαίνει και η κοπέλα με ύφος σοβάρο ψελίζοντας ένα αδύναμο «γειά» και πλένει με detol τα χέρια της στο νιπτήρα. Τη ρωτάω το όνομα της και παλι αδύναμα απαντά «Αλίνα». Την πατήσαμε σκέφτηκά… Βγάζει το εσώρουχό της και ξεκαβαλάει άπο τα 12ποντα και κάθεται δίπλα μου. Ρωτάει αν θέλω ακα, της επιβεβαιώνω και εκεί αρχίζουν τα όμορφα. Υπέροχη στοργική ακα πιπουλά που με έστειλε. Καλή εφάρμογή καπότας και έρχεται πάνω στο καυλί μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει στιριζόμενη στα πέλματα. Σήκωνομαι 90 μοίρες και συνεχίζουμε σε στάση λωτού. Την ξαπλώνω ιεραποστολικά και τέλος στα τέσσερα για το τελείωμα.
Καθόλη τη διάρκεια (πάνω από 10 λεπτά), δεν έβγαλε τσιμουδία. Αλλά ήταν τόσο τρυφερή η όλη της παρουσία, που δεν με χάλασε καθόλου. Θα λέγα ότι τα κιμιάσαμε στο σεξ και καθώς είναι και όμορφη και δεν δείχνει ίχνος βιασήνης, είναι για μένα προσωπικά μια άριστη επιλογή.
Αφού περίμενα +15 λεπτά στο σαλόνι να τελειώσει με άλλον συναγωνιστή, βγήκε για ένα τυπικό σαλονάρισμα φορώντας μόνο το εσώρουχό της.
Νεαρή με καστανόξανθο μέχρι τους ώμους μαλλί, ομορφούλα στο πρόσωπο, ύψος 1.60 με κορμί πιπινάς και δύο ολοστρόγγυλα +2 βυζάκια. 20 €, χωρίς να ανέφερει εξτρα η τσατσά.
Αμίλητος έκανα να φύγω, αφού ήταν το δεύτερο μόλις σπίτι της Σαββατιατικής μου τσάρκας. Εκείνη τη στιγμή με την κοπέλα να κατευθύνεται στο δωμάτιο υπηρεσίας κάτι είπαν με την τσατσά και η νεαρή πόρνη ξέσπασε σε ένα πολύ χαρούμενο γέλιο. Στο δέκατο του δευτερολέπτου αλλάζω απόφαση και μπαίνω.
Μετά από 3-4 λεπτά μπαίνει και η κοπέλα με ύφος σοβάρο ψελίζοντας ένα αδύναμο «γειά» και πλένει με detol τα χέρια της στο νιπτήρα. Τη ρωτάω το όνομα της και παλι αδύναμα απαντά «Αλίνα». Την πατήσαμε σκέφτηκά… Βγάζει το εσώρουχό της και ξεκαβαλάει άπο τα 12ποντα και κάθεται δίπλα μου. Ρωτάει αν θέλω ακα, της επιβεβαιώνω και εκεί αρχίζουν τα όμορφα. Υπέροχη στοργική ακα πιπουλά που με έστειλε. Καλή εφάρμογή καπότας και έρχεται πάνω στο καυλί μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει στιριζόμενη στα πέλματα. Σήκωνομαι 90 μοίρες και συνεχίζουμε σε στάση λωτού. Την ξαπλώνω ιεραποστολικά και τέλος στα τέσσερα για το τελείωμα.
Καθόλη τη διάρκεια (πάνω από 10 λεπτά), δεν έβγαλε τσιμουδία. Αλλά ήταν τόσο τρυφερή η όλη της παρουσία, που δεν με χάλασε καθόλου. Θα λέγα ότι τα κιμιάσαμε στο σεξ και καθώς είναι και όμορφη και δεν δείχνει ίχνος βιασήνης, είναι για μένα προσωπικά μια άριστη επιλογή.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Αυτά είναι μάγκα μου, πλακώσαν τα σχολεία στη ΦυλήςΜαζι με τις αλλες βαλε και την Λολιτα απο το 59 !!
Μου φαινετε οτι ολες μαζι ηταν συμμαθητριες στην Ρουμανια !!
Παίχτη είδα που την ανέφερες τη μικρά και θα το διευρευνησω συντόμως.
Πάντως αν οι του 59 εκτός απο Φλορη και Σορινα έχουν φέρει και άλλο αντιστοιχο πιπίναρο .... ε τι να πω ρε πούστη
Τα άτομα είναι πολυ μπροστά στο θέμα της εμφάνισης τουλάχιστον
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Παιχτη μετα τις 2 -3 φορές θέλεις απλά περισσότερο χρόνο με ένα τέτοιο πιπίνι.Nαι ειναι , απλα να μαθουν στα κοριτσια και τα βασικα γιατι μονο το μπιμπελο δεν φτανει !!
Ενταξει δυο τρεις φορες αλλα μετα τι ????
Αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους βρέφη δε πάνε σε στούντιο.
Τα συναντάς μόνο στη Φυλής για κάποιο διάστημα και μετά εξαφανιζόλ...
Επισκέπτης
tresurert, ήταν η "Ρωσίδα" σπαστικιά απάτη ΝΤΑΡΙΑ-Φυλής 84 1ος = ΜΠΑΡΜΠΙ-Δροσοπούλου 97;Σε ενα απο τα διπλα ισογειο μια απο τις αγαπημενες του jockerx !!
Δευτέρα πρωί:
Φυλής 134 ισόγειο-Ντόρα η Βουλγάρα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή καστανόξανθη Ντόρα από Φ134 υπόγειο και Φ200 παλαιότερα.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Σταθερή αξία.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
tresurert, ήταν η "Ρωσίδα" σπαστικιά απάτη ΝΤΑΡΙΑ-Φυλής 84 1ος = ΜΠΑΡΜΠΙ-Δροσοπούλου 97;
Δευτέρα πρωί:
Φυλής 134 ισόγειο-Ντόρα η Βουλγάρα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή καστανόξανθη Ντόρα από Φ134 υπόγειο και Φ200 παλαιότερα.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Σταθερή αξία.
Εχεις τιμησει Μιχαελα? Ειναι αυτη η ψηλη ξανθια με τις βυζαρες και τα πρασινα ματακια?
Βιαζεται? η ειναι οκ? Ειναι καλη επιλογη????
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΙΝΑ..ΦΥΛΗΣ 92...
Περασα μαζι της πριν δυο βδομαδες παρεα με μπακαλη,και ανενταχτο φιλε σε ιεροδουλιαρικες κοινοτητες.
Εδειχνε διαθεση και ηταν χαμογελαστη αρχικα...κατι το οποιο δεν συνεχειστηκε.
Εκανε προκαταρκτικα,γλυψιμο ακαποτο,μπαλες,στηθος.
Στραβωσε αποτομα οταν στη προσπαθεια μου στα 4 πηγα κατα λαθος λιγο πιο πανω...δεν ειμαι φαν του κωλου και δεν ειχα τετοιο σκοπο.Δεν μπορουσε να στηθει στα 4 λογο στενοτητας.Αυτο αλλαζει βεβαια γιατι απο τοτε μπορει να εχει γαμηθει και 1000 φορες...οποτε δεν αμφισβητω τον μπαμπελ.
Καταλαβαινω το ΤΖΟ οτι δε θελει και πολυ να σε ξενερωσει και να κανει το πελατη να αποχωρησει βριζωντας την.
Αρνητικα σχολια ακουσα και απο το μπακαλη ο οποιος εγραψε και κριτικη...βεβαια σε συγκριση με τη Φλορι που ειχε συνευρεθει προηγουμενως η ΑΛΙΝΑ ηταν σαν την ΑΝΝΑ ΤΗ ΣΕΡΒΑ.
Συμπερασμα:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ,βαλκανια απο αυτες που βλεπουμε τα τελευταια 20 χρονια...αν το αποφασισει να συμορφωθει μπορει και να παραμεινει στο επαγγελμα.Δεν ξαναπερναω μαζι της ουτε και ΤΣΑΜΠΑ.
Περασα μαζι της πριν δυο βδομαδες παρεα με μπακαλη,και ανενταχτο φιλε σε ιεροδουλιαρικες κοινοτητες.
Εδειχνε διαθεση και ηταν χαμογελαστη αρχικα...κατι το οποιο δεν συνεχειστηκε.
Εκανε προκαταρκτικα,γλυψιμο ακαποτο,μπαλες,στηθος.
Στραβωσε αποτομα οταν στη προσπαθεια μου στα 4 πηγα κατα λαθος λιγο πιο πανω...δεν ειμαι φαν του κωλου και δεν ειχα τετοιο σκοπο.Δεν μπορουσε να στηθει στα 4 λογο στενοτητας.Αυτο αλλαζει βεβαια γιατι απο τοτε μπορει να εχει γαμηθει και 1000 φορες...οποτε δεν αμφισβητω τον μπαμπελ.
Καταλαβαινω το ΤΖΟ οτι δε θελει και πολυ να σε ξενερωσει και να κανει το πελατη να αποχωρησει βριζωντας την.
Αρνητικα σχολια ακουσα και απο το μπακαλη ο οποιος εγραψε και κριτικη...βεβαια σε συγκριση με τη Φλορι που ειχε συνευρεθει προηγουμενως η ΑΛΙΝΑ ηταν σαν την ΑΝΝΑ ΤΗ ΣΕΡΒΑ.
Συμπερασμα:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ,βαλκανια απο αυτες που βλεπουμε τα τελευταια 20 χρονια...αν το αποφασισει να συμορφωθει μπορει και να παραμεινει στο επαγγελμα.Δεν ξαναπερναω μαζι της ουτε και ΤΣΑΜΠΑ.
Επισκέπτης
Η Αννούλα φαινόταν να έχει ελαφρούς μώλωπες στο σώμα.
Διόλου απίθανο να την ξυλοφορτώνει η επάρατη γραία, και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο.
Blanche Epiphanie!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σημερα το πρωι περασα απο κωλο-κυθους να δω τι παιζει
στο αγαπημενο μου ηταν αυτη που λετε η ξανθια με τους μαυρους κυκλους στα ματια
ρε τυποι τι φρικιο ειναι αυτο
βγηκε και εξυνε το κωλο της καθως ελεγε καλημερα
στο αγαπημενο μου ηταν αυτη που λετε η ξανθια με τους μαυρους κυκλους στα ματια
ρε τυποι τι φρικιο ειναι αυτο
βγηκε και εξυνε το κωλο της καθως ελεγε καλημερα
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι κοπελα ξερει κανεις να πει?Αν και θα ελεγα οτι κατι τετοιο ειναι στα γουστα σου λογο χρωματος ,μακρους και στενοπου σφυγκτηρα !!!
Επισκέπτης
Ἡ αἰωνία έπιστροφὴ κατὰ Νῖτσε...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ευχαριστα νεα!!!!παντα τα πηγαινα πολυ καλα μαζι της!!!σε τι τιμη παιζει;20 η 25;Σημερα το πρωι...
Αλκαμενους 117
Λολιτα απο Μιχαηλ Βοδα 192 γνωστη και ως Τζουλια απο το ομωνυμο ιδρυμα
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τυπε δε ειχες δει τη νεα μορφη κολοκυνθους...ειναι καιρο εκει...βραδυ στο κατω,πρωι στο
πανω,εξου και οι κυκλοι,δε πρεπει να κοιμαται ποτε...αν δε περασεις φωναζει κιολας,για σας μωρα μου δε πειραζει,την επομενη φορα θα σας παρω τσαμπα,φαινεται να εχει πλακα παντως...ρε τυποι εχει δει κανεις αν εχει δοντια?
πανω,εξου και οι κυκλοι,δε πρεπει να κοιμαται ποτε...αν δε περασεις φωναζει κιολας,για σας μωρα μου δε πειραζει,την επομενη φορα θα σας παρω τσαμπα,φαινεται να εχει πλακα παντως...ρε τυποι εχει δει κανεις αν εχει δοντια?
Κωνσταντινουπόλεως 206
Συναπάντημα με τη γραία βοηθό – προαγωγό, με την πελιδνή όψη και το φαρμάκι στο στόμα.
Ενώ αμέσως κατευθυνθήκαμε προς την έξοδο, χωρίς να αναμένουμε την παρουσίαση της σπερματοδέκτου, την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε η αλλοδαπή milf Αννούλα.
Δεν μας εντυπωσίασε η Αννούλα. Συνεχίσαμε αποφασιστικά την πορεία μας προς την έξοδο, ενώ ανταλλάσσαμε ματιές και μισόλογα αμοιβαιότητας αισθημάτων με τη λάμια, η οποία μας λοιδωρούσε διαρκώς.
Δεν έχει αίμα, έχει πύον.
Η Αννούλα φαινόταν να έχει ελαφρούς μώλωπες στο σώμα.
Διόλου απίθανο να την ξυλοφορτώνει η επάρατη γραία, και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο.
Κύριε Πύραυλε! Αντιληφθήκατε κακοποίηση;
Αραγε πρόκειται για περίπτωση σαν της μικράς υπηρετρίας Σπυριδούλας Ράπτη ([URL unfurl="true"]http://eglima.blogspot.com/search/label/ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ%20ΣΤΗΝ%20ΕΛΛΑΔΑ[/url]), την οποία "σιδέρωσε" η κυρά της, η διεστραμμένη θρησκόληπτος Αντιγόνη Βεϊζαδέ;
Προσέξτε λίγο την ακεραιότητά σας, εκεί που νυχτοπερπατάτε με τις λάμιες... Ανησυχώ για σας.
Επισκέπτης
Σάββατο πρωί στο Φυλής 92 μπήκα με την Αλίνα.
Πότε κυκλοφορεί το DVD; ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K