You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 746
Καλησπερα και χρόνια πολλά! Επειδή υπάρχουν πολλές καυλες μιας και γύρισα από διακοπές με το άλλο μου μισό! Έχουμε κάποια καλή πρόταση για τώρα; Σκέφτηκα μπιουτη που λένε ότι δίνει πόνο (θα προσαρμοστώ με τα κιλά) αλλά δν ξέρω αν δουλεύει!
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 481
Φυλης 84Β ή 86Α.Σε ποιο δουλευει τωρα η θεια Σόνια;
Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σιγουρα 1 απο αυτα τα 2.
Μια φορα περασα με την Σονια, εχει κολαρα για σκισιμο αλλα ολο μη το ενα μη το αλλο οπως ειπαν και οι παραπανω.
Στο τελος ξενερωσα, μου επεσε και ουτε καν μουνι δεν μπηκα. Αν δεν εισαι εγκεφαλικος και δεν χαμπαριαζεις απο τετοια πηγαινε.
Αν δεις οτι η πορτα κατω ειναι ανοιχτη αλλα το φωτακι κλειστο και η πορτα πανω κλειδωμενη, σημαινει πως ειναι δωματιο με πελατη διοτι το μαγαζι το τρεχει μονη της.
Ελπιζω να βοηθησα.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 855
- Πόντοι
- 81
Αυτό έπαθα προχθές το πρωί. Ανέβηκα πάνωκαι έφυγα γιατί βρήκα κλειστή την πόρτα. Αν ήξερα αυτό που μόλις είπες θα περίμενα.Φυλης 84Β ή 86Α.
Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σιγουρα 1 απο αυτα τα 2.
Μια φορα περασα με την Σονια, εχει κολαρα για σκισιμο αλλα ολο μη το ενα μη το αλλο οπως ειπαν και οι παραπανω.
Στο τελος ξενερωσα, μου επεσε και ουτε καν μουνι δεν μπηκα. Αν δεν εισαι εγκεφαλικος και δεν χαμπαριαζεις απο τετοια πηγαινε.
Αν δεις οτι η πορτα κατω ειναι ανοιχτη αλλα το φωτακι κλειστο και η πορτα πανω κλειδωμενη, σημαινει πως ειναι δωματιο με πελατη διοτι το μαγαζι το τρεχει μονη της.
Ελπιζω να βοηθησα.
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 59
- Like
- 14.140
- Πόντοι
- 9.436
Καλα εκει στο Ιασωνος 30 οροφος ή παιζει διαγωνισμος πια κοπελα βογγαει πιο δυνατα στο δωματιο ή εχει πεσει γραμμη απο τα αφεντικα τους να στριγγλιζουν ολες στο δωματιο για να ακουγονται μεχρι το σαλονι.... Πρωτα η Ζωίτσα βραδυνη βαρδια....μετα παλι η Σονια απογευματινη βαρδια...και σημερα το μεσημερι που ημουνα δωματιο με την Αντζελα παλι τα ιδια....Αλβανιδες ολες τους....καλα ειδικα αμα ειναι και δυο κοπελες στην βαρδια και ειναι δωματιο και οι δυο...χοροδια κανονικη...αααααα...ουουουουουυυ....ααααχχχχχχ μεχρι και εξω στην Ιασωνος ακουγονται....
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 59
- Like
- 14.140
- Πόντοι
- 9.436
Και κατι ακομα...χθες στην μεταμεσονυχτια βαρδια που πηρα την Αννα την Ρουμανα (η οποια δουλευε μαζι με την αλλη την Ρουμανα την Αντζελα) ηταν τσατσα η γνωστη η Νελλη η οποια για πρωτη φορα ηταν ΗΣΥΧΗ, κυριλε μιλαγε ηρεμα ειπε το προγραμα τον κοριτσιων και ολα καλα ουτε δραματα ουτε φωνες ουτε να ειναι ορθια στην πορτα να εμποδιζει τον κοσμο να φευγει, καθοταν ησυχα στην καρεκλιτσα της και ειχε παρει ενα κρουσαν Champion με γεμιση σοκολατα και το ετρωγε σιγα σιγα.... Μπραβο ρε Νελλη...εστρωσες επιτελους......
Αυτη η ελενη δουλευε στο 104 την ειχα πετυχει πριν χρονια..τωρα εργαζεται καπου;;![]()
για δες μοιαζει ?
και αν ναι, που ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 145
- Like
- 53.114
- Πόντοι
- 27.261
Αυτη η ελενη δουλευε στο 104 την ειχα πετυχει πριν χρονια..τωρα εργαζεται καπου;;

Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 201
Και εγώ τις έχω ρίξει άκυρο......όλο μη και μη....Όταν την γάμησα πρώτη φορά, δούλευε στο Φυλής 90κάτι, υπόγειο, το μακρινό 2008. Ήταν ότι καλύτερο, σε milf, τότε. Φιλιά, πιπάρα, γλύψιμο αρχιδιών και τελειωτικό τσιμπούκι. Της ρούφαγες τις βυζάρες, την έστηνες στα τέσσερα και της έσκιζες, άγρια, τον κώλο. Αυτή ήταν πάντα πρόθυμη και δεν έβγαζε άχνα. Τα χρόνια πέρασαν. Αυτή έγινε γυρολόγος, σε πολλά ρδέλα και άλλαξε μέχρι και το όνομα της. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, φαίνεται πως αλλοιώθηκε η προσωπικότητα της. Πλέον, είναι μία σπαστική και κομπλεξική θείτσα. Μη το ένα, μη το άλλο, δεν σε αφήνει να γλύψεις βυζιά και στην λέει, σε κάποιες στάσεις. Παραμένει, όμως, milfάρα και η πίπα της είναι μία, από τις καλύτερες της πιάτσας, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ την έχω κόψει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.504
- Πόντοι
- 201
Την ιζΑμπελα. Μελαχρινή Ρωσίδα. Που δούλευε στα Λιοσίων 73. Την έχει πετύχει το μάτι σας πουθενά? Έχει χαθεί εδώ και μήνες
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.968
- Πόντοι
- 446
Απόφοιτος Σοβιετικής Σχολής Πρωκτοδιακορρευτικής@analgape αυτή τη στιγμή για τίμιο γκροβερ είναι μόνο η θεία Σόνια. Πολύ όμορφη 50αρα. Φατσαρα, χειλαρες, δονταρες, πεντικιούρ μανικιούρ στη πένα, καθαρή και αυτή και ο οίκος της και πολύ περιποιημένη. Σε έναν οίκο στη Φυλής. Δεν ενθυμούμαι νούμερο. Για πιτσιρίκες καμία όσο γνωρίζω δεν δίνει γκροβερ.
είναι πάρα πολύ καιρό εκτός. Ήδη από αρχές του 2023 αν δεν κάνω λάθος έκανε μόνο κα'να δυο εμφανίσεις κομήτη κυριολεκτικά.Την ιζΑμπελα. Μελαχρινή Ρωσίδα. Που δούλευε στα Λιοσίων 73. Την έχει πετύχει το μάτι σας πουθενά? Έχει χαθεί εδώ και μήνες
Μαρκόνης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Περιμένω προτάσεις, με βάση την εμπειρία σας και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να γράψουν.
Καλά γαμήσια!!!
Περιμένω προτάσεις, με βάση την εμπειρία σας και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να γράψουν.
Καλά γαμήσια!!!

koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 3.760
Φωτεινη απογευματινες ωρες στο Διδυμου 27 αν την πετυχεις.Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Καλά γαμήσια!!!![]()
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.219
- Πόντοι
- 32.478
Διδυμου 27 Βικτώρια Τάνια-Φωτεινή έως τις 5.Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Καλά γαμήσια!!!![]()
Μεταξουργείο Κολωνού 48 Άντζελα κι αυτή έως τις 5
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.036
Milfogilf Σόνια Φυλής 86 που την έχουν κατασχολιάσει πρόσφατα, 2η βάρδια συνήθως, Αννίτα Φωκαίας 7 3η βάρδια, αυτά στο 20€.Μύστες μου Σάββατο μεσημέρι κατεβαίνω κέντρο μετά από πολύ καιρό και ψάχνω ένα καλό - τελειωτικό - τσιμπούκι να αδειάσω τη σεντίνα του πλοίου
Καλά γαμήσια!!!![]()
Βανέσα κοντοπουτανο στο μεταξουργειο στην ιασωνος 20 β το βράδυ ,έχει σκουλαρίκι στη γλωσσα ,καλή στο σεξ σε γενικές γραμμές ηλικία κάπου στα 24.Παίζει καμία με σκουλαρίκια ρώγες και γλώσσα τώρα τελευταία? Έχω κάνει πολλές βόλτες κατά καιρούς και δεν έχω βρει τίποτα. Μόνο η Σεβντά / Σβέτα Λιοσίων πριν κάνα χρόνο που ήταν και θωρηκτό.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 539
- Like
- 81.549
- Πόντοι
- 47.129
Παίζει καμία με σκουλαρίκια ρώγες και γλώσσα τώρα τελευταία? Έχω κάνει πολλές βόλτες κατά καιρούς και δεν έχω βρει τίποτα. Μόνο η Σεβντά / Σβέτα Λιοσίων πριν κάνα χρόνο που ήταν και θωρηκτό.
Θα αγοράσεις αυτον τον ανιχνευτή μετάλλων, θα κάνεις ενα σκαναρισμα την κορασίδα στο σαλόνι και όπου κάνει μπιιιιιιιπ εχεις χτυπήσει μεταλλο !
Περνα τον και απο μουνί γιατι πολλες βαζουν στην κλειτορίδα!
Ελπιζω να βοήθησα!
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις