You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.886
Χοντρή με βυζάρες π βρίσκουμε;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.778
- Πόντοι
- 1.056
Εδω τυπε
Γύρος σουβλάκι Βικτώρια ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ · Πλ. Βικτώριας 6, Αθήνα 104 34, Ελλάδα
★★★★★ · Ψητοπωλείο γύρου
www.google.com
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 20
Γεννημένη στην Ελλάδα απο Βούλγαρους γονείς είναι η Ηλέκτρα. Μου το έχει πει η ίδια.Η Ηλέκτρα είναι Ελληνίδα.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.300
- Πόντοι
- 2.836
Κώλο δίνει αυτό το φεγγάρι ή τον κρατάει παρθένο???Γεννημένη στην Ελλάδα απο Βούλγαρους γονείς είναι η Ηλέκτρα. Μου το έχει πει η ίδια.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.672
- Πόντοι
- 3.246
το ξέρετε οτι έχει τρομερό σουβλάκι εκεί έτσι;;Εδω τυπε
Γύρος σουβλάκι Βικτώρια ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ · Πλ. Βικτώριας 6, Αθήνα 104 34, Ελλάδα
★★★★★ · Ψητοπωλείο γύρουwww.google.com
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Βέργας-ΚωνσταντίναΧοντρή με βυζάρες π βρίσκουμε;
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 601
- Πόντοι
- 301
Καλά και γω το έχω διαβάσει τόσες φορές, δεν την έχω πάρει αλλά θα την δοκιμάσω μια φορά, μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίο μουνί.Για την λεγάμενη έχουν γραφτεί δεκάδες κριτικές και σχόλια, στο forum. Σχεδόν όλοι έχουν φάει φόλα, από την συγκεκριμένη. Παρόλα αυτά, εσύ πέρασες μαζί της. Επίσης, διαβάζω ότι άλλαξε βάρδια και γίνεται πανικός, από πελάτες. Ειλικρινά, ώρες ώρες, αναρωτιέμαι, ποιο είναι το νόημα της ενημέρωσης. Εκτός εάν είστε αυτοκτονικοί και μαζόχες. Τότε πάω πάσο.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.106
- Πόντοι
- 1.056
Ακυρο απο τωρα.., ουτε απεξω..Η τσατσά περίεργη-προβληματικη, ειδα μονο κωλο Ντασας καθως έμπαινε στο κουζινακι, περίμενα στο σαλονι να ξαναβγεί να δω φάτσα αλλά αυτή μου έλεγε να φυγω, μια φορα την βλέπουν την κοπέλα οχι δύο μου είπε.
Κριμα την κοπελα..Καπότα, αν έχεις ειπε.
Πως μπορει να καταντησει ο ανθρωπος..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.106
- Πόντοι
- 1.056
Ρε χυστες το κωλονου 27 δουλευει κανονικα; Εχω να πατησω 1-2 χρονια..
Θυμαμαι γαμαγα μια λατινα εκει κοντοπουτανο με απιστευτη κωλαρα, την ειχα ξεμουνιασει την γουσταρα πολυ!! Της εκανα αρχεγονο γαμησι μας ακουγε ολη η γειτονια, (μια φορα ειχε σπασει και η καποτα καθως την εχυνα..)
Θυμαμαι γαμαγα μια λατινα εκει κοντοπουτανο με απιστευτη κωλαρα, την ειχα ξεμουνιασει την γουσταρα πολυ!! Της εκανα αρχεγονο γαμησι μας ακουγε ολη η γειτονια, (μια φορα ειχε σπασει και η καποτα καθως την εχυνα..)
Simpleton
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Θα φροντίζει το μωρό τώρα ..Ρε χυστες το κωλονου 27 δουλευει κανονικα; Εχω να πατησω 1-2 χρονια..
Έχει κλείσει όλο το συγκρότημα, μάλλον πάει για rbnp...Ρε χυστες το κωλονου 27 δουλευει κανονικα; Εχω να πατησω 1-2 χρονια..
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.036
Μαλακές, νιώθω πως με τρολλαρει κάποιος, 7η φορά που περνάω γα Λίλη Φ71 και όχι μόνο δεν είναι εκεί, είναι κλειστο
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.036
Πολλά κλειστά τώρα, κεντρικά και Φώκαιας, περιορισμένες επιλογές
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.527
- Πόντοι
- 4.646
Η κατάρα του κωλογαμια...Μαλακές, νιώθω πως με τρολλαρει κάποιος, 7η φορά που περνάω γα Λίλη Φ71 και όχι μόνο δεν είναι εκεί, είναι κλειστο
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.036
Πήρα Κρυσταλ στην υπόγα, καλό και δεκτικο μωρό για Λατίνα με απλό, φοβερά μικρά βυζάκια και ωραίο ψεύτικο βογγητο, καλα στησιματα, μεγάλο φάουλ ο οίκος που έχει χαμηλά κρεβάτια και δεν μπορείς να γαμησεις όρθιος, ένας από τους λόγους που δεν πολυπαω και Λ73Α.
Φώκαιας ανοιχτά μόνο το 19 με Τζέσικα άλογο αλλά βρωμιαρα λίγο και το 13 πάνω με Συλβια , Φυλής 105/109 κλειστά λόγω λαϊκής, είδα και την Ντιανα την ξανθιά στον οίκο της Ρανιας , καλό μωρό στοχοποιηθηκε .
Φώκαιας ανοιχτά μόνο το 19 με Τζέσικα άλογο αλλά βρωμιαρα λίγο και το 13 πάνω με Συλβια , Φυλής 105/109 κλειστά λόγω λαϊκής, είδα και την Ντιανα την ξανθιά στον οίκο της Ρανιας , καλό μωρό στοχοποιηθηκε .
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.672
- Πόντοι
- 3.246
για την Πάμελα λέμε;;;Θα φροντίζει το μωρό τώρα ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για την Πάμελα λέμε;;;Ρε χυστες το κωλονου 27 δουλευει κανονικα; Εχω να πατησω 1-2 χρονια..
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.036
Κλειστό πολλούς μήνες, από τότε που πιάσανε την Γλυφαδιώτισσα νταβατζού, στις τόσες Λατίνες του 10/15 είχε φέρει κάτι αστέρια σαν την Τζίνα την Νικόλ και την "Hola Pamela" που ξεπεταγανε τους πάκιδες στο 2λεπτο.Ρε χυστες το κωλονου 27 δουλευει κανονικα; Εχω να πατησω 1-2 χρονια..
Πες τα ρε τυπε!Κι εγώ έτσιΜαλακές, νιώθω πως με τρολλαρει κάποιος, 7η φορά που περνάω γα Λίλη Φ71 και όχι μόνο δεν είναι εκεί, είναι κλειστο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις