Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (18 μέλη και 313 επισκέπτες)

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Καλησπέρα ομάδα,
Επειδή αύριο θα ανέβω Βαρβάκειο για τα σαρακοστιανά λέω να περάσω από μετάξι για ένα ξελάφρωμα αξίζει καμία εκεί αυτή την περίοδο;
Το μόνο που με νοιάζει να είναι αδύνατη οποίος έχει γνώση μου λέει σας ευχαριστώ!!!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα ομάδα,
Επειδή αύριο θα ανέβω Βαρβάκειο για τα σαρακοστιανά λέω να περάσω από μετάξι για ένα ξελάφρωμα αξίζει καμία εκεί αυτή την περίοδο;
Το μόνο που με νοιάζει να είναι αδύνατη οποίος έχει γνώση μου λέει σας ευχαριστώ!!!
Τι ώρα ρε φίλε? Πρωί? Όλο και κάτι έχει αλλά δεν είναι ποτέ σίγουρο, αδύνατη η Ντανιέλα και νορμάλ προς αδύνατη η μαύρη Μαρία πορνοmall και οι 2.

Πέρασα για 4η φορά που κατάφερα 1η βάρδια Φ71 για Λιλυ , πάλι απούσα, με τρολλαρουνε στον οικο.
Πήρα την Μέριλιν στο 86 , για 2η φορα , @@ καπαμά , sex doll , που τον τρώει δεν τον τρώει, ανάλογα τις ορέξεις της.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Εχθές λοιπόν again...
Μετα απο ωρα ψαξίματος πέτυχα
την κοντοπουτανη Σοφια στο Φωκαιας 19...
Χαριτωμενιες στο σαλοναρισμα και μπήκα..
Έκανε ζουζουνιες εμπαινε και έβγαινε στο δωμάτιο
ολο νάζι και ζαβολια...
Φτου να μη το ματιάσω το άτιμο γεμάτο ζωή είναι..:happy:
Όλα με λάστιχο...
Το πλάκωσα στην πουτσα και το έχυσα όπως αρμόζει...
Εφυγε σχεδόν τρέχοντας για το άλλο δωμάτιο...
Βγαίνοντας και πηγαίνοντας προς το σπίτι μου
και συγκεκριμένα το θεοσκότεινο στενο μου με προσπέρασε
ξανθος τραβελος με πατίνι που είχε ενσωματωμένα ηχεία και
έπαιζαν Βαλκανοσουξεδακια ΤΕΡΜΑ...:2funny:
Ρομαντικο και ταυτόχρονα καλτ κεντρο we love you καργα λεμε...:sunglasses:
That's all...
Goodnight τσακάλια...:hi:
η γνωστή
και μη εξαιρετέα Χέλγκα , πήγαινε στο πόστο της!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Καλησπέρα ομάδα,
Μόνο πήγανε πριν την Βαρβάκειο γιατί μετά θα έχεις πράγματα και γάμησε τα :cheesy:

Ξεκίνα από τα 20αρια μέχρι τα 46αρια, κάτι θα βρεις για ένα ξεμπουκομα

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Τι ώρα ρε φίλε? Πρωί? Όλο και κάτι έχει αλλά δεν είναι ποτέ σίγουρο, αδύνατη η Ντανιέλα και νορμάλ προς αδύνατη η μαύρη Μαρία πορνοmall και οι 2.

Πέρασα για 4η φορά που κατάφερα 1η βάρδια Φ71 για Λιλυ , πάλι απούσα, με τρολλαρουνε στον οικο.
Πήρα την Μέριλιν στο 86 , για 2η φορα , @@ καπαμά , sex doll , που τον τρώει δεν τον τρώει, ανάλογα τις ορέξεις της.
Πρωί θα περάσω από Μεταξουργείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο πήγανε πριν την Βαρβάκειο γιατί μετά θα έχεις πράγματα και γάμησε τα :cheesy:

Ξεκίνα από τα 20αρια μέχρι τα 46αρια, κάτι θα βρεις για ένα ξεμπουκομα
Εννοείται πριν,ποια οδος να ξεκινήσω από τα 20αρια ;;

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Πρωί θα περάσω από Μεταξουργείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείται πριν,ποια οδος να ξεκινήσω από τα 20αρια ;;
Όπα δεν ήξερα ότι δεν ξέρεις και τα βασικά, ξεκίνα από τα 20αρια στην Ιάσωνος μέχρι τα 46αρια στον ίδιο δρόμο. Αναστροφή και μεγάλου Αλεξάνδρου αριστερά δεξιά, ρίχνεις μια ματιά και εάν θες συνέχεια ανέβα Κολωνού.
Σίγουρα κάτι θα βρεις άμα θες.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Καλησπέρα, έχει περάσει κάποιος με την γνωστή Βανέσσα απο Μετάξι; Είναι παρούσα η κοπέλα ;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πέρασμα με Ανίτα χθές τη νύχτα στο Φωκαίας 7 όπου είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτά που διάβασα στις κριτικές.

Περίμενα κάτι σε λυσσασμένο έκφυλο πετιτ αλλά βρήκα μια αδύνατη κακομοίρα.

Τέλος πάντων, πέρασα
Με χάλασε λίγο η προφορά της γιατί μου θύμιζε την μάνα του παιδικού μου φίλου Αρμάντο

Προτίμησα πίπα με προφυλακτικό όταν με ρώτησε
Στην αρχή ήταν καλή, τον ρουφούσε και τον εγλυφε, πέρναγε από μπάλες

Μετά από λίγο έγινε μονότονη δηλαδή τον έβαζε και τον έβγαζε μέχρι το κεφαλάκι σε γρήγορο Ρυθμό

Δεν μου έκανε έμπνευση να την γαμησω και έτσι σηκώθηκα στα γόνατα, έβγαλα την Καποτά και της τα άπλωσα στην γλώσσα .

Δεν νομίζω να ξαναπάω αλλά δεν μπορώ να πω, φαίνεται πως η κοπέλα έχει μεγάλη πρόθεση να ευχαριστήσει τον πελάτη και να μην του χαλάσει κανένα χατίρι.

Ευχαριστώ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Απόγευμα πρός βράδι εκεί ήταν χτες αλλά δεν ξέρω τι ώρα πάει, πιθανόν νωρίτερα απ τις 5. Την έχω ξαναδεί στην απογευματινή πάντως.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Βρέθηκα Μεταξουργείο απο σποντα. Έχετε τίποτα να προτείνετε; αδύνατη, να βλέπετε και ας είναι με απλό πρόγραμμα, δεν με ενοχλεί.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Μάγκες έχει δοκιμάσει κανένας τελευταία την Αντριάνα απ' χωματιανου 11β να μου πει εαν ειναι ακόμη καλή μέσα? Σκέφτομαι να περάσω αύριο το πρωί ..
Να περασεις.Σταθερη αξια.Οχι ιδιαιτερα μεγαλοκοπελα αλλα κορμαρα.Διεκπαιρεωτικο γαμησι αλλα τιμιο εικοσαρικο.Δςν το κλαις.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Κολωνού 30 ισόγειο. Πέτυχα την Ντάρια με τα γυαλάκια που είχα καιρό. Έχει αλλάξει, έχει πάρει κιλά.
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έμπαινα αλλά είπα να μπω μια τελευταία καθώς πλέον ξέφυγε του γούστου μου.
Απλό πρόγραμμα, έγλυψε και αρχιδια. Ήταν άρρωστη. Τυπικό χύσιμο στο 10 λεπτό και ίσως λιγότερο. Δεν ενόχλησε ο τσάτσος. 10€

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Ιάσωνος 19 στο 2 μια με σπαστό μαλλί, μελαχρινό, αδύνατη, προ μιλφ, απλό πρόγραμμα στο 10ρικο.
Στο πάνω αριστερά όπως μπαίνεις μια μελαχρινή με καρέ μαλλί. Αδύνατη με λίγα πιασίματα. Μικρό στήθος, απλό στο 10ρικο.
Στο ισόγειο αριστερά όπως μπαίνεις η μαύρη που είχα δει και την προηγούμενη φορά.
Τα υπόλοιπα κλειστά.

Αφού μπήκα ήδη δεν με βλέπω για δεύτερη οπότε τέλος για σήμερα.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ιάσωνος 19 στο 2 μια με σπαστό μαλλί, μελαχρινό, αδύνατη, προ μιλφ, απλό πρόγραμμα στο 10ρικο.
Στο πάνω αριστερά όπως μπαίνεις μια μελαχρινή με καρέ μαλλί. Αδύνατη με λίγα πιασίματα. Μικρό στήθος, απλό στο 10ρικο.
Στο ισόγειο αριστερά όπως μπαίνεις η μαύρη που είχα δει και την προηγούμενη φορά.
Τα υπόλοιπα κλειστά.

Τον έριξες??αυτό μετράει

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Όπα δεν ήξερα ότι δεν ξέρεις και τα βασικά, ξεκίνα από τα 20αρια στην Ιάσωνος μέχρι τα 46αρια στον ίδιο δρόμο. Αναστροφή και μεγάλου Αλεξάνδρου αριστερά δεξιά, ρίχνεις μια ματιά και εάν θες συνέχεια ανέβα Κολωνού.
Σίγουρα κάτι θα βρεις άμα θες.
Δεν πολύ πηγαίνω μετάξι,εννοείται θα ρίξω ματιά δεν μπορεί κάτι θα πετύχω, σ ευχαριστώ

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Τα υπόλοιπα κλειστά.

Στο 19; ή στο 39;.

Captainmikel

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
133
Πόντοι
0
Καλημέρα σας!! Η Αλινα από Κωνσταντινουπόλεως 166Β που δούλευε 3η Βάρδια. Εργάζεται ακόμα;; Έρχομαι από επαρχία. Ευχαριστώ πολύ!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom