vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.911
- Πόντοι
- 5.827
Προσυπογράφω για την καργιόλα την τσατσά, τις προάλλες τη ρώτησα πρόγραμμα και μου απάντησε απότομα ότι πάντα η ίδια κοπέλα είναι εκεί, η Παλόμα. Την επόμενη φορά τη ρώτησα αν η κοπέλα είναι η Παλόμα, για να μη την κουράζω, και μου κούνησε το κεφάλι και έφυγε στο κουζινάκι αμίλητη χωρίς να καταλάβω. Μετά σε ενημέρωση διάβασα ότι ήταν άλλη κοπέλα. Εμείς σε τι φταίμε να μας χαλάνε τη διάθεση, αν αυτές δε γουστάρουν τη δουλειά τους; Είναι πολύ συνηθισμένο τώρα τελευταία να μη σου λένε πρόγραμμα και όταν ρωτάς, μόνο που δε σε βρίζουν. Καλά, άμα έχει πει και εσύ δεν άκουσες, πέφτει ξύλο.8 στα 10 για μενα απο εμφανιση η τυπισσα ......μεσα ακαποτο δε κανει ,τυπικη χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη, σε πολυ δυνατες πουτσιες εδειχνε να ποναει αλλα δε κλεβει....εγω παντως δεν εκλαψα το 20ρικο.....η τσατσα αγενεστατη βριζει χωρις λογο ...με εμας αρπαχτηκε και φωναζε επειδη επειδη ειμασταν ορθιοι και δε καθομασταν..εναν αλλοδαπο τον εβρισε και αυτος ανταποδωσε....μακαρι να βρεθει ενας ποιο θαραλεος για κατι παραπανω απο ενα απλο βρισιμο