Ο Χυστης θέλει bbw.Μεγάλε χοντρη είπε ο μύστης όχι bbw
Η Κωνσταντίνα είναι ssbww.
Ο Χυστης θέλει bbw.Μεγάλε χοντρη είπε ο μύστης όχι bbw
Συμφωνώ αλλά μέχρι το λαρύγγι δεν τον παίρνει,έχει κόφτη στα μεγάλα εργαλεία.Ρωσικό σασί, δε χάνει. Πιπαρα με τελείωμα στο στόμα όλα τα λεφτά
Μου έστειλε μήνυμα σήμερα το μωρό,με ξέχασε κάνα δυο μέρες αλλά την συγχώρω,αύριο θα τιμωρηθείΓια τους ενδιαφερόμενους, επέστρεψε η Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος στην πολύ πρωινή βάρδια, παραμένει το ίδιο καυλιάρα!
Ζητα της 20€.Σήμερα το απόγευμα στο μεταξουργείο στην Ιάσωνος μία μαύρη χοντρή με πλησίασε και μου ζήτησε 5 ευρώ για πίπα φοβήθικα λίγο μήπως με κλέψει δεν ξέρω αν την έχει δει κάποιος αλλά θέλει πολύ προσοχή το μεταξουργείο
για να μη φάτε φόλα αποφύγετε τις λατίνες... οι προτάσειςΚαλησπέρα συναγωνιστές. Είχα ξανά γράψει προχτές, έλεγα ότι θα παμε με 1-2 φιλαράκια όλοι 18 χρόνων χωρίς εμπορεία. Αρκετοί μας πρότειναν Φιλιππίδου 11 και Διδυμου 27 νομίζω. Θα κινηθούμε μάλλον προς Φυλής οπότε το 1ο βολεύει πιο πολύ. Έχετε να μου πείτε κάτι για αυτό η γενικά για κάποιο άλλο εκεί κοντά;
Και κάτι τελευταίο, επειδή είμαστε από μακριά και έχουμε ακούσει διάφορα για αυτές τις περιοχές. Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα εγκληματικότητας; Παίζει ξερωγω να φάμε φέρμα; (Είμαστε 5 18χρονοι όλοι στα γυμναστήρια και το μποξ οπότε γενικά δεν πολύ φοβόμαστε αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι περιμένουμε)
Ίσως κυργισταν η ακόμα και Καζακστάντσιγγανατουρκογυφτισσα
δεν είναι η Σαμπίνα στο Βέργας 7 πάνω;;;Για να μην λέτε,
Λ73 Α Εσμεραλδα και Κίρα
Λ 73Β Εύα
Βέργας 8? Αλίνα
Βέργας 7 κάτω Χριστίνα όλα τα άλλα κλειστά.