Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (34 μέλη και 366 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.960
Πόντοι
4.926
Πέρασα να δοκιμάσω Άννα ται , μου αυτοπαρουσιάστηκε ,ουτε στα 4 δε μ αφησε να την παρω . Κριμα Γιατι ειναι μουναρα
Ηθελέστα και παθέστα, συναγωνιστή. Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν γραφτεί δεκάδες κακές κριτικές και σχόλια, για την συγκεκριμένη. Τι άλλο πρέπει να κάνουν, όλα τα παιδιά που γράφουν στο site, για να πειστείτε κάποιοι, ότι η κοπέλα είναι φόλα του κερατά;

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Ηθελέστα και παθέστα, συναγωνιστή. Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν γραφτεί δεκάδες κακές κριτικές και σχόλια, για την συγκεκριμένη. Τι άλλο πρέπει να κάνουν, όλα τα παιδιά που γράφουν στο site, για να πειστείτε κάποιοι, ότι η κοπέλα είναι φόλα του κερατά;
Εχεις δικιο φιλε μου Αλλα επειδγ ειμαστε κοντα ηλικιακά δελεάστηκα και περασα . Δεν πειραζει ρεφαρα με Τζεσικα με τρομερή συμμετοχή απο μεριας της , επαθα πλακα

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Γνωρίζουμε αν θα δουλεύει και σήμερα η τζανινα? Η να πάω καρφί στη Ναταλία στο 27αρι? Τόσες μέρες άρρωστος και κλεισμένος μέσα θέλω να ξεδωσω

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η Σάρα είναι καλύτερη από τζανινα ? Ξέρει κανείς

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα στους αγαπητούς συνοδοιπόρους. :hi:

Ενημερώνω ότι μία από τις τελευταίες ημέρες που τσάρκαρα, ένας νέος με καστανό μαλλί και μετρίου αναστήματος στεκόταν στη γωνία Φιλιππίδου και Ατταλείας. Σαν κάτι να περίμενε. Καθώς περνούσα κινήθηκε απότομα και νευρικά προς τα εμένα λέγοντάς μου "συγγνώμη" και όταν έκανα να τον προσπεράσω προσπάθησε να με σταματήσει με το χέρι του. Τον απέφυγα τσαντισμένος και δεν συνέχισε. Κατευθύνθηκα προς την Αχαρνών. Ούτε 10 μέτρα πιο κάτω από το σημείο εκείνο, μια καστανόξανθη κοπέλα προσποιείτο την περαστική. Γύρισε με τρόπο και ανηφόρισαν μαζί με τον τύπο. Υποθέτω πρόκειται για συμμορία. Δεν ήταν Έλληνες.
9 παρά το βράδυ.
Θεώρησα καλό να ενημερώσω.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα στους αγαπητούς συνοδοιπόρους. :hi:

Ενημερώνω ότι μία από τις τελευταίες ημέρες που τσάρκαρα, ένας νέος με καστανό μαλλί και μετρίου αναστήματος στεκόταν στη γωνία Φιλιππίδου και Ατταλείας. Σαν κάτι να περίμενε. Καθώς περνούσα κινήθηκε απότομα και νευρικά προς τα εμένα λέγοντάς μου "συγγνώμη" και όταν έκανα να τον προσπεράσω προσπάθησε να με σταματήσει με το χέρι του. Τον απέφυγα τσαντισμένος και δεν συνέχισε. Κατευθύνθηκα προς την Αχαρνών. Ούτε 10 μέτρα πιο κάτω από το σημείο εκείνο, μια καστανόξανθη κοπέλα προσποιείτο την περαστική. Γύρισε με τρόπο και ανηφόρισαν μαζί με τον τύπο. Υποθέτω πρόκειται για συμμορία. Δεν ήταν Έλληνες.
9 παρά το βράδυ.
Πολυ σωστα έκανες και ενημέρωσες συναγωνιστή! Για να προσεχουν όλοι οι διαβάτες της περιοχής τα κακοποια στοιχεία....
Παρατήρησα όμως θυμάσαι κάποια χαρακτηριστικά τους....
Νομίζω οτι θα ήταν καλύτερο όμως να το καταγγείλεις στην ασφάλεια μήπως τσιμπήσουν το αλλοδαπό ζευγαράκι πριν κάνουν πάρτι με τα λεφτά σου/μας ή οτιδήποτε αλλο είναι ικανοί να κάνουν αυτά τα όντα......

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πέρασα να δοκιμάσω Άννα ται , μου αυτοπαρουσιάστηκε ,ουτε στα 4 δε μ αφησε να την παρω . Κριμα Γιατι ειναι μουναρα
Δηλαδή θα πληρώνουμε και εάν θέλουν θα τις γαμάμε και σε ότι στάση θέλουν αυτές.
Καλά θα πάει κι αυτό....

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.783
Πόντοι
201
Η Σάρα είναι καλύτερη από τζανινα ? Ξέρει κανείς
Γούστα είναι αυτά.
Την Τζανινα την θεωρώ αρπακτικό.
Σου λέει κολακευτικά λόγια για να την πάρεις με διπλό και τριπλό παράβολο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Κατά τις 3 το μεσημέρι πέρασα από Διδυμου 27 μαζί με έναν φίλο μετα από πολύ καιρό. Δούλευαν Βικτώρια και Τάνια. Περνάει ο φίλος με Βικτώρια και με ρωτάει η τσατσα. Εσύ με Τάνια;;Tης λέω παρτούζα και με τις δύο. Μου λέει δεν κάνουν παρτούζα.
Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά μετά τις λέω , πως δεν κάνουν τις έχω πάρει πολλές φορές. Αυτή επέμενε και της λέω θα περιμένω τον φίλο μου και θα σκεφτώ εάν θα περάσω. Κάθισα στο σαλόνι και πήρα το κινητό μήπως βρω κάποιο άλλο ντουετάκι.
Ξαναβγαίνει η τσατσά αφού κάτι είπε με την Τάνια και μου λέει εντάξει θα κάνουν παρτούζα. Όταν ήρθαν τα κορίτσια ήταν μες στην τρελή χαρά και περάσαμε σούπερ όπως πάντα. Δεν μου φάνηκε να είχαν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους για να μην κάνουν παρτούζα. Έκανα μαλακία βέβαια και δεν ρώτησα τις ίδιες γιατί μου είπε στην αρχή ότι δεν κάνουν και μετά δέχθηκαν. Στο σαλόνι βέβαια δεν το ανακοίνωσε όπως άλλη φορά ότι κάνουν παρτούζα με 30 ευρώ, αλλά δεν έδωσα σημασία.
Έχει περάσει κανείς τις τελευταίες μέρες να μας πει τι ανακοινώνεται στο σαλόνι για να ξέρουμε. Κάνουν ή δεν κάνουν;;;;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες... παίζει να βγω Μετά από πολυυυυυ καιρό βραδινή τσάρκα... ψάχνω αποκλειστικά πετιτ λεπτό ας είναι και αβυζο δεν με νοιάζει αρκεί να είναι κοντή... και πετιτ... δεν με νοιάζει ηλικία... εχετε να προτείνετε στοχευμενη καταδρομικη?!?! Θενκς...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Παίδες... παίζει να βγω Μετά από πολυυυυυ καιρό βραδινή τσάρκα... ψάχνω αποκλειστικά πετιτ λεπτό ας είναι και αβυζο δεν με νοιάζει αρκεί να είναι κοντή... και πετιτ... δεν με νοιάζει ηλικία... εχετε να προτείνετε στοχευμενη καταδρομικη?!?! Θενκς...
Ανίτα Φώκαιας 7 μετά τις 12

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Τέλος 2ης αρχή 3ης μερικά

Φ86β Εβελίνα από φωκ27ορ.
έκλεισε 12παρά

Φ59ισ. Αλίσια για 3η βάρδια.

Φωκ56 Μισέλ κοντούλι στυλ παπάκι μελαψό λεία γυαλιστερή επιδερμίδα με κωλάρα και βύζοενίσχυση ,φατσούλα συμπαθητική.

Φ54όροφος Τατιάννα λατίνα,
αύριο είπε Χουλιέτα δεν ξέρω αν εννοεί αυτήν τού Λ73

Φωκ7υπ ανοιχτό

Φωκ7 μεσαίο Ανίτα πετίτ η γνωστή.
Φωκ7δεξί κλειστό

Φωκ13υπ. κλειστό

Φωκ13ισ Νικόλ

Φωκ17β η Άντζελα ξανθιά ρωσόφωνη μίλφ με φρεσκάδα,πρόσωπο ευχάριστο,σώμα με πιασίματα,για 3η βάρδια.

Φωκ19 η Αλίνα πού έγραψε ο Ψωλίνιο χτες,μελαχρινή νταρντανέ μάλλον προς κοντή,
ορεξάτο σαλονάρισμα, νομίζω είναι στάνταρ η Αλίνα που δούλευε τον τελευταίο μηνα φιλιππίδου11.

Φωκ25α Νατασα λατίνα μελαχρινή ανοιχτόδερμη ορεξάτη λίγα πιασίματα ωραίο φυσικό βυζί ελαφρώς πεσμένο αλλά πολύ οκ γνώμη μου.

Φωκ25β υποθέτω Σάρα

Φωκ27α Κατερίνα η ξανθή με τις ανταύγειες,έκλεισε 12παρά.

Φωκ27β μάλλον Νάταλι

Φωκ27όροφος...άγνωστη Χ αφού η Εβελίνα πήγε 86β.
Πάντως έκλεισε στις 12.

Αρκετός κόσμος στο δρόμο κυρίως από πιτσιρικάδες που μπαινοβγαίναν σε 20άδες σα σχολική εκδρομή η φάση.
Νομίζω είδα και τον παραξενιάρη που έγραψε ο The Keeper.

Καλό σας βράδι.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.960
Πόντοι
4.926
Καλά έκανες και ενημέρωσες, συναγωνιστή. Εξάλλου, αυτό είναι το νόημα του thread. Να μας γλιτώνει, από τις κάθε είδους "φόλες". Από τις περιγραφές σου, μάλλον, πρόκειται για ζευγάρι ληστών. Αυτή την περίοδο, η πιάτσα είναι ένα από τα μέρη, τα οποία οι περαστικοί κουβαλούν μετρητά, λόγω της ιδιότυπης συναλλαγής με τα μπουρδέλα. Το αμέσως επόμενο μέρος, είναι οι λαϊκές, οι οποίες σιγά σιγά εφοδιάζονται με POS. Οπότε είναι λογικό, οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα πρεζόνια, να αρχίσουν να την στήνουν στις γωνίες και να καραδοκούν, για θύματα. Όποιος ανέβει τις επόμενες ημέρες και τους πετύχει, εάν μπορεί, να βγάλει, στην ζούλα, φωτογραφίες τις κωλόφατσες τους και να τις ανεβάσει στο forum, όπως κάνουν τα τζιμάνια, με τα ξέκωλα, στο thread "Μάτι παντού".

ΥΓ: Το μόνο που μας απέμεινε, αδέρφια, είναι ένα 20άρικο στην τσέπη και η αλληλεγγύη μας.

ΥΓ2: Οι λωποδύτες είναι πονηροί, αλλά οι μπουρδελιάρηδες είναι άτιμη ράτσα και δεν πιάνονται κορόιδο!

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας το τηλέφωνο τής Έλενας από Φυλής 67 γτ τό έχω χάσει οποίος μπορεί νά βοηθήσει.ευχαριστω

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
Φωκαίας 25 όροφος Άννα η πιο ενδιαφέρουσα
παρουσία της βραδιάς! ψηλή
με στρογγυλή
πεταχτή κωλάρα και τρομερό 2,5 άρι βυζί
Φωκαίας 25 κάτω Σάρα και Τζανίνα
Φωκαίας 27 υπόγα Κατερίνα γλυκιά αδύνατη λατινούλα αλλά
με πολλές ραγάδες και τρίχα στο χέρι
Φωκαίας 27 κάτω Ναταλί
Φωκαίας 19 Αλίνα τσουπωτή μελαχρινή
"ουκρανή" δοκιμάστηκε με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις!
Φωκαίας 17 πάνω Ειρήνη
με ολόσωμη μαύρη φόρμα με στρας λες και τραγουδούσε στο frangelico
Φωκαίας 13 πάνω Εύα την έχουμε ξαναδεί
και παλιότερα στην υπόγα
Φυλής 54 κάτω Αουρόρα
Φυλής 54 πάνω μια μέτρια λατίνα Χουλιέτα
κάπως έτσι
Φυλής 56 Σίντυ με πολύ ωραίο σώμα
Φυλής 65 κάτω Μπέττυ και Μπιούτη
Φυλής 65 πάνω Χριστίνα τσέχα
και Εμμανουέλα
ποντικίνα
Φυλής 86 πάνω
ένα τερατάκι με
μαλλί emo μάλλον περούκα
Φυλής 86 κάτω μια αδιάφορη ξανθιά μιλφ
Φυλής 66 Νίκη γεματούλα
ξανθιά
Φυλής 69 πάνω Άννα Τάι με
πολύ
καυλωτικό βάψιμο και Μαρία τσέχα κοκκαλιάρα
Φυλής 71 αριστερό Βίκυ
Φυλής 71 δεξι Μαριάννα
Φυλής 71 πάνω δύο λατίνες η μία πλαδαρή αδιάφορη η άλλη νοστιμούλα
Φυλής 84 είδα τον κυρ Βασιλη άρα
μάλλον Ράνια
Φωκαίας 17 αριστερό
κλειστό
και Φυλής 67 δε
μπήκα
μάλλον θα ταν η Ελένη με τις πλαστικές τορπίλες
Κυρ βασιλης και Ρανια πανε μαζί?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Κατά τις 3 το μεσημέρι πέρασα από Διδυμου 27 μαζί με έναν φίλο μετα από πολύ καιρό. Δούλευαν Βικτώρια και Τάνια. Περνάει ο φίλος με Βικτώρια και με ρωτάει η τσατσα. Εσύ με Τάνια;;Tης λέω παρτούζα και με τις δύο. Μου λέει δεν κάνουν παρτούζα.
Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά μετά τις λέω , πως δεν κάνουν τις έχω πάρει πολλές φορές. Αυτή επέμενε και της λέω θα περιμένω τον φίλο μου και θα σκεφτώ εάν θα περάσω. Κάθισα στο σαλόνι και πήρα το κινητό μήπως βρω κάποιο άλλο ντουετάκι.
Ξαναβγαίνει η τσατσά αφού κάτι είπε με την Τάνια και μου λέει εντάξει θα κάνουν παρτούζα. Όταν ήρθαν τα κορίτσια ήταν μες στην τρελή χαρά και περάσαμε σούπερ όπως πάντα. Δεν μου φάνηκε να είχαν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους για να μην κάνουν παρτούζα. Έκανα μαλακία βέβαια και δεν ρώτησα τις ίδιες γιατί μου είπε στην αρχή ότι δεν κάνουν και μετά δέχθηκαν. Στο σαλόνι βέβαια δεν το ανακοίνωσε όπως άλλη φορά ότι κάνουν παρτούζα με 30 ευρώ, αλλά δεν έδωσα σημασία.
Έχει περάσει κανείς τις τελευταίες μέρες να μας πει τι ανακοινώνεται στο σαλόνι για να ξέρουμε. Κάνουν ή δεν κάνουν;;;;
φίλε μην το ψάχνεις, άρπα κόλλα είναι κι ότι κάτσει, σου λέει η τσατσά μπήκε ο ένας με τη μία να μπει κι ο άλλος με την άλλη να τελειώνουμε, τώρα αφού δεν ήθελες σου λέει μην τον χάσουμε, άντε εντάξει.

Και γενικά η παρτούζα είναι μπελάς για το μαγαζί, πρέπει να συγχρονισθούν, καθυστέρηση, πιθανά προβλήματα μεταξύ των κοριτσιών, γενικά την προωθούν κυρίως στις περιπτώσεις όπου το ένα κορίτσι βαράει μύγες..

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.823
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά, παλιά ήταν μελαχρινή μετά καστανή τώρα το μαλλί το έχει καστανομελι πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, τατουάζ στο χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, παρουσιάστηκε μόνη της διότι η τσατσά δε μιλάει καλά ελληνικά, είπε ότι γλύφει και μπαλάκια.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτόρια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια και Χριστίνα , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18α κλειστό.

Διδύμου 18β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 16 κλειστο.

Διδύμου 8β Βερονικα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Έλλη 3 Ειρήνη και Κατερίνα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.823
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Ρωξαννα από 17β, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νάταλι μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους πια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό αλλά χωρίς λουκέτο στη πόρτα οπότε μπορεί να ανοίξει σε λίγο.

Φωκαιας 27α & 25β κλειστά.

Φωκαιας 25α Μελίσα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 κλειστο.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα , απλό πρόγραμμα και Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

kauliaris26arhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά, παλιά ήταν μελαχρινή μετά καστανή τώρα το μαλλί το έχει καστανομελι πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, τατουάζ στο χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, παρουσιάστηκε μόνη της διότι η τσατσά δε μιλάει καλά ελληνικά, είπε ότι γλύφει και μπαλάκια.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτόρια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 ισόγειο Χριστίνα , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18α κλειστό.

Διδύμου 18β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 16 κλειστο.

Διδύμου 8β Βερονικα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Έλλη 3 Ειρήνη και Κατερίνα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Η Βερονικα από διδύμου αξίζει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom