Purkavlos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Καλημέρα.η Μαρία η αλβανιαρα το τούμπανο από Δ18 που χάθηκε πάλι?
ΌχιΕπειδη απεχω ΠΑΡΑ πολυ καιρο, η Ναταλι ειναι η μιλφ με το κοντο μαλι?
Ευχαριστω.
Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε Φιλιππίδου 11α αν διάβαζες ενημερώσειςΕυχαριστω.
Κριμα την ειχα δει πριν παρα πολλα χρονια (η τελευταια μου εφοδος στην φυλης) και ειχα περασει απο τις πιο καλες βραδιες μαζι με αυτη με το κοντο μαλλι. (Σε ειχα ξαναρωτησει για αυτην καποτε)
συναγωνιστή καλησπέρα έχει φύγει σε κανένα μήνα μου θα γυρίσει μου είπε η τσατσά!Η Ιρίνα Φώκαιας είναι στο πόστο της ; Για να μην πάω τσαμπα
Ευχαριστώσυναγωνιστή καλησπέρα έχει φύγει σε κανένα μήνα μου θα γυρίσει μου είπε η τσατσά!
Γαμω την γκαντεμια μου σήμερα. Πέρασα και από χωματιανου11 για την Αντριάννα και δεν την είδα καν φεύγει και αυτή με περίοδο.
Πηγές στην πηγή και δεν ήπιες νερό?Καλημέρα κυριοι, συντομο περασμα για να σκοτώσω ώρα, οχι να γαμησω, από το Μετάξι. Απο ολους τους οίκους που βρήκα ανοιχτούς αναφέρομαι μόνο σε οτι άξιζε. Εννοείται τελευταία βαρδια. Πέρασα 04:50.
Κολωνου 48 δεξί Λίλι πολυ γλυκο κορίτσι μικρουλα περιπου 20 χρονών, κοντουλα με πολυ λίγα κιλάκια παραπανω και Σοφία και αυτή μικρουλα καλουλα. 20 χρονών και αυτή την εκτίμησα. Αμφότερες σε ελευθερο στοματικό. Αυτή τη Λίλι αμα την έβλεπα έξω θα έλεγα τι ωραίο καβλακι είναι αυτό, αλλά δεν ενέδωσα. Οι οίκοι είναι κομμενοι για εμενα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μην περιμενετε κριτική.
Η Μπάρμπαρα λείπει από βέργας 6 μόλις πέρασα έχει περίοδο σε μία εβδομάδα επιστροφή είπαν από το δίπλα μαγαζί.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι συγχρονίζεται η περίοδος των κορασίδων της Λιοσίων...Γαμω την γκαντεμια μου σήμερα. Πέρασα και από χωματιανου11 για την Αντριάννα και δεν την είδα καν φεύγει και αυτή με περίοδο.
Αδερφε έχω αναφέρει πολλες φορες οτι εχω κόψει τους οίκους και πηγαινω μόνο με επιλεγμένες call και μασαζοκοριτσα. Παρόλαυτα μου αρέσει πολυ η τσάρκα καθώς και να ενημερώνω. Αντε και μια φορά στις δεκαπέντε τσάρκες να ρίξω καναν μπουτζο, αλλά και παλι δυσκολο. Εχω κάποιες κοπέλες (3) όμως που πηγαινω πολλα χρονια και είναι τα στανταρακια μου. Μιλάμε όμως για 5 - 6 φορές τον χρόνο. Με αυτές εχω αναπτύξει άλλη σχέση.Πηγές στην πηγή και δεν ήπιες νερό?
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι συγχρονίζεται η περίοδος των κορασίδων της Λιοσίων...
σήμερα το μεσημέρι ήταν εκείΗ Βικτώρια από Διδυμου 27 επέστρεψε;