Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
Υπάρχει κάτι καλο εμφανισιακά αυτη τη στιγμη μετάξι;
Ρε φίλε καλησπέρα η αλεξανδρα φυλής 54Α ξέρεις αν θα ξαναγυρίσει ?3 μήνες περίπου δε την εδώ βρει στη φυλής,θα ξαναγυρίσει ή πάει τελειώσε αυτή η δουλειά?αν και έχει γραφτεί και απαντηθεί τουλάχιστον από εμένα 4 φορές σε 3 εβδομάδες, θεωρητικά 1000 με 2000 ,υπολόγισε ότι το πρωί μπορεί να αργήσει και το απόγευμα συνήθως φεύγει νωρίτερα
επιλεκτικά σε καλούς πελάτες ή απλά αν τα σκάσεις χοντρά;αν λέει με φυσικές αυτή:
εγώ δε πέρασα καλά![]()
Ναταλί, χωρίς όρεξη και διάθεση (5.0) | Φυλής 67 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φυλής 67 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 5.0www.bourdela.com
αν λέει με σικικονατες τορπίλες λέει την Ελένη/Αντινα αλλά αυτή κάνει ελεύθερο μόνο πολύ επιλεκτικά κσι δεν ανακοινώνεται.
Ναι μεγάλα βυζια π κρεμόντουσαν κ λίγο. Η Σοφία η Χριστίνα δν θυμάμαι. σήμερα την είδα την ώρα του ποστ μου κατά τις 14:00.Πότε την είδες τύπε?καινουργια?ξανθιά με φουλ τατουάζ έχει τη Χριστίνα τη Ρουμάνα ,είχε μεγάλα βυζιά?
Φυλής, 65 ΜπιουτηΦώκαιας υπόγειο η Μαρτίνα...ενώ φυλής βρίσκεται στο γνωστό η μπιουτη , νομίζω Φυλής 67.. Φώκαιας 13 υπόγειο ήταν η Σακίρα νομίζω..ενώ 19 η Έμμυ με μια άλλη λατίνα φακλανα.
Στο Λιοσίων 73β δύο λατίνες καινούργιες..με 69.πιπα με προφυλακτικό..
Άρα 1η βάρδια, τότε σίγουρα τη Χριστίνα τη Ρουμάνα είδεςΝαι μεγάλα βυζια π κρεμόντουσαν κ λίγο. Η Σοφία η Χριστίνα δν θυμάμαι. σήμερα την είδα την ώρα του ποστ μου κατά τις 14:00.
Πήγαινα για Ιρινα αλλά ήταν κλειστό. Κ κατέληξα στη Τζεσικα που είναι εγγύηση για να μην φαω φόλα με αυτή την ξανθιά.
να σε καλα γιατι μολις μπανιαριστηκα και ειμουν ετοιμος να καβαλησω το αλογο για κεντρο αθηνας μες στο κρυο, στοχευμενα για Ιβανα / Ιβανκα πως σκατα την λενε.![]()
Λάιβ από Διδυμου 27:
Η Ιβανκα λείπει από το πόστο της (θα έχει κι αύριο ρεπό). Στη θέση της είναι η Αμιρα και η Φωτεινή...![]()
Έτσι, "σκατά" τη λένε....να σε καλα γιατι μολις μπανιαριστηκα και ειμουν ετοιμος να καβαλησω το αλογο για κεντρο αθηνας μες στο κρυο, στοχευμενα για Ιβανα / Ιβανκα πως σκατα την λενε.
Πρωινή είναι συνήθωςνα σε καλα γιατι μολις μπανιαριστηκα και ειμουν ετοιμος να καβαλησω το αλογο για κεντρο αθηνας μες στο κρυο, στοχευμενα για Ιβανα / Ιβανκα πως σκατα την λενε.
Έχουμε κάνει ασφάλεια κλοπής. Για αυτό κάθε χρόνο μας πληρώνουν οι ασφαλιστικές καινούργιο...Εσείς π αφήνετε μηχανάκια/αμάξια φυλής πως κ δεν σας τα βουτανε ?
το μηχανακι το αφηνω στην πλατεια κοντα, εξω απο 1 μαγαζι π ειναι παντα γεματο(αυτο που εχει το νερο 500ml 0.30 λεπτα)Εσείς π αφήνετε μηχανάκια/αμάξια φυλής πως κ δεν σας τα βουτανε ?
Βλέπουν τις μοχθηρές και ξαναμένες, από την καύλα, φάτσες μας, την ώρα που κατεβαίνουμε από τα "εργαλεία" και κόβουν λάσπη. Ξέρουν που τα κάνουν, όλα αυτά τα κουνάβια.Εσείς π αφήνετε μηχανάκια/αμάξια φυλής πως κ δεν σας τα βουτανε ?
Αυτή λέει με φυσικές..είδα την κριτική σου.. οπότε κακό αυτό..αν λέει με φυσικές αυτή:
εγώ δε πέρασα καλά![]()
Ναταλί, χωρίς όρεξη και διάθεση (5.0) | Φυλής 67 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φυλής 67 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 5.0www.bourdela.com
αν λέει με σικικονατες τορπίλες λέει την Ελένη/Αντινα αλλά αυτή κάνει ελεύθερο μόνο πολύ επιλεκτικά κσι δεν ανακοινώνεται.
Είναι απλά ο Καλύτερος!!!το μηχανακι το αφηνω στην πλατεια κοντα, εξω απο 1 μαγαζι π ειναι παντα γεματο(αυτο που εχει το νερο 500ml 0.30 λεπτα)
Γύρισε και έφυγε πριν κάνα δυο μέρες.Κολωνού 48 Ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Παολα από Ρουμανία?