karaflas1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οπος και αυτες δεν θα δινανε ουτε 1 ευρο για μενα γιατι να τησ δοσο εγο
γαμησε τα καθε φορα που παω αυτο το αγχος εχω δεν μας φτανουν ολα τα υπολοιπα εχουμε και αυτο αντε να γαμησεις μετα βεβαιως βεβαιως αν υπαρχει κατι καλο τα ξεχνας ολαεπισκεψη τριφωνιου στο πανω οροφο για τη χριστινα που δυστηχως δεν επιστρεψε ακομα, στη θεση της καποια λαουρα αν δεν κανω λαθος .... τυπικες υπηρεσιες αλλα εχει φανταστικο δερματακι που δεν χορταινεις να πιανεις...
την ωρα που παω να φυγω και ειμαι στο αμαξι και ψαχνω σταθμο , πρεζακιας στο πισω αμαξι εχει βγαλει ενα μικρο φακο με μπλε φως και κοιταει μεσα στο αμαξι, την ωρα που κλεινει το φακο αρπαζει μια πετρα και παει να σπασει το τζαμι απο ενα ασημι κορσα που ηταν πισω μου, βαζω μπροστα το αμαξι μου εκεινη την ωρα τρομαζει αυτος και αρχιζει να τρεχει , βαζω πρωτη και αρχιζω να τον κυνηγαω αλλα εφυγε ο πουστης σε ενα στενακι που απαγορευοταν να μπω και χαθηκε....
προσοχη στα αμαξια σας !
άρτι αφειχθής από την οδό της δόξης και κατάθεση στην Σελένα όχι στο Φυλής 69Β αλλά στην Φωκαίας17Β, η κοπέλα είναι μελαχροινός ΠΥΡΚΑΥΛΟΣ!! (στουντιο-κόριτσο την βλέπω σε λίγο καιρό βάση εμφάνισης)
Βυζάρες-ωραία χείλη-άψωγα πόδια-δέρμα-μαυρισμένη-περιποιημένη-αρωματισμένη-βαμμένη κ.λ.π.
καλή πίπα με κόλπα,καλά ανοίγματα στον ιεραπόστολο-φωνούλες-ευγενική
αλλά προκαταρτικά-ζεστασιά ΜΗΔΕΝ!!! συναγωνιστες...
θα ακολουθείσει κριτική γιατί οι προηγούμενες είναι λίγο αντιφαντικές με αυτο που είδα στο δωμάτιο....
τελικα εχει μεγαλα ? η φυσιολογικα
Μπουρδελότσαρκα στη Φυλής, σήμερα 28/3/2010 στη βραδινή βάρδια
.................
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 (ΟΡΟΦΟΣ)
Βραζιλοειδής νταρντάνα σαν την μελαχρινή εξαδέλφη της Κάρλας της Καύλας, αρκετά ψηλή, προκλητικό πρόσωπο, σχετικά γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά και υπε-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 71 (ΟΡΟΦΟΣ)
Μόνικα από Ιταλία είπε η τσατσά (ίσως και να είναι έτσι), πρόστυχο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, κάποιας ηλικίας, μάλλον με προϋπηρεσία στριπτηζούς, γεματούλα με ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο.....