γράψε κριτική ρε μαν τι έγινε ποιες κλπΕχτες πηγα μια βολτα στα στανταρακια μου ρανια και αννα απο φυλης δεν βρηκα καμια. Κατεληξα σε παρτουζιτσα στο φιλιπιδου 11 με ντιανα και με μια αλλη κορασιδα που δεν εχω ξαναδει. Πολυ καλες και οι 2 κοπελες την ιδρωσαν την φανελα θα ελεγα πιπα ακαποτη, φιλακια, αγκαλιες θα τις ξανατιμησω. Οποιος εχει ιδεα για το ποτε επιστρεφει η ρανια του κυριου βασιλη απο φυλης 84 ας γραψει ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.877
- Πόντοι
- 1.056
Σημερα ηταν να βγω με μια milf που γαμαω γιατι ειχα πολλες καβλες και επρεπε να αδειασω!
Τελικα η καριολα μου το ακυρωσε και εμεινα με την πουτσα στο χερι..(εχω ξεμεινει απο καβατζες-πρεπει να ανανεωσω)
Καθως ειχα πολλες καβλες επρεπε να γαμησω, και κατεβηκα κεντρο μηπως γαμησω κανενα στανταρακι, αλλα εκτος οτι δεν δουλευε καμια δεν βρηκα και κατι αξιολογο..
Θα τραβηξω μια καλη μαλακια να στανιαρω..
Τελικα η καριολα μου το ακυρωσε και εμεινα με την πουτσα στο χερι..(εχω ξεμεινει απο καβατζες-πρεπει να ανανεωσω)
Καθως ειχα πολλες καβλες επρεπε να γαμησω, και κατεβηκα κεντρο μηπως γαμησω κανενα στανταρακι, αλλα εκτος οτι δεν δουλευε καμια δεν βρηκα και κατι αξιολογο..
Τελευταία τροποποίηση:
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Η Εμμανουέλα από 65α έχει σταματήσει;
Συνάδελφε πώς τη λένε τη milf που σου έδωσε άκυροΣημερα ηταν να βγω με μια milf που γαμαω γιατι ειχα πολλες καβλες και επρεπε να αδειασω!
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Μάλλον θέλετε αλλαγή στους φακούς των γυαλιών σας....Και Μπαρμπόρα στη Βέργας. Σόνια και Μπαρμπόρα με πρωκτικό.
Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και μπορεί να μου πει η Μαρίνα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ξέρει κανείς αν κάνει πρόγραμμα μια ώρας και σε τι τιμή ??
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 13.636
Βικτόρια (ξανθιά πολύ χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, σε απλό πρόγραμμα) της είπε ότι πάει να στείλει,επειγόντως κάτι λεφτά και λείπει ήδη μια ώρα....
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
ποια ντιανα ειναι? η βουλγαρα με την κωλαρα?ναι καμία βδομάδα τώρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.111
- Πόντοι
- 46.232
ναιποια ντιανα ειναι? η βουλγαρα με την κωλαρα?
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.877
- Πόντοι
- 1.056
Ναι αυτη η αντροδιωχτρα ειναι, αλλα σημερα το πρωι που περασα ηταν κλειστο..Σπυρου πατση είναι αυτή η χοντρή που διώχνει συνέχεια κόσμο; από το καλοκαίρι έχω να πάω γνωρίζει κανείς που πήγε σήμερα ή μια από αυτές τις μέρες;
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Φυλής 61 Κρυσταλ/Κρίστι με κάστανο καρέ μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Αν είναι το υπόγειο ήταν μαζί και η Sol απο Φ10κατι
Φυλής 65β Συλβια, μελαχρινή αρκετά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
18/19 χρονών είπε η τσα, όντως έμοιαζε για τόσο, 4 μέρες στην δουλειά, σκουρόχρωμη επιδερμίδα.
Φυλής 71 Σανέλ ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα λατινα, με κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Αδιάφορο πρόσωπο, ακόμα πιο αδιάφορο σαλονάρισμα. Βέβαια γούστα είναι αυτά
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Έφαγα φόλα από Λία Φιλιππίδου α ...μιλάμε για αμπαλη ...ξενέρωσα και την έδιωξα...μην την πατήσει κανείς εδώ γράψει κριτική
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 13.636
Χθες έγραψα.Έφαγα φόλα από Λία Φιλιππίδου α ...μιλάμε για αμπαλη ...ξενέρωσα και την έδιωξα...μην την πατήσει κανείς εδώ γράψει κριτική
Ελπίζω να είχες διαβάσει...
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Δυστυχώς όχιΧθες έγραψα.