Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (14 μέλη και 147 επισκέπτες)

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες! Τον τελευταίο καιρό, λόγω διαφόρων θεμάτων, παρακολουθώ το σάη μόνο ως επισκέπτης :confused:

Τεσπά, σήμερα συνάντησα τη Βίκυ, θα την ξέρετε οι πιο πολλοί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα, στο Φυλής 69, όπως κοιτάμε δεξιά. Πολύ όμορφη κοπέλα, ξανθούλα, μικροκαμωμένη, εμφανίστηκε με μπέιμπι ντολ και παντόφλες :smiling-face-with-heart-eyes:

Σαν κουρασμένη ήταν, βέβαια περιποιήθηκε τα @@ μου, ακά πίπα, με άφησε να γλύψω μια στάλα τα πατουσάκια της, όλα καλά, ίσως να πάω ξανά ίσως και όχι :think:

Κάποιες άλλες συναντήσεις ήταν επαναληπτικές, στο Χωματιανού 11 πάνω, μία στην Αντριάννα και τρεις στην Αλεξάνδρα. Μην κάνω περιγραφές, έχουνε πολλές κριτικές, είμαι υπέρ των (πολύ) θετικών κριτικών που έχουν και τα δύο κορίτσια, αλλά δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω, την τελευταία πήγα αργά και λιώμα, στο δωμάτιο με το ντους, μου βάλανε και χέρι που έκανα θόρυβο στο ντους, μη λέω και πολλά, δε βλέπω επιστροφή :badair:

Και κάποιες επισκέψεις, δύο δηλαδή, στις πιάτσες, θα τις αναφέρω εκεί όταν ξαναβρώ χρόνο :sunglasses:
Συναγωνιστή είναι μέχρι να σε ξαναπιάσουν οι καυλες... θα μπαίνει ο αυτόματος πιλότος και θα σε πηγαίνει καρφωτο στην φυλής!

loukianos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Συντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .

loukianos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστή είναι μέχρι να σε ξαναπιάσουν οι καυλες... θα μπαίνει ο αυτόματος πιλότος και θα σε πηγαίνει καρφωτο στην φυλής!
Βικυ αξιζει αρκερα κανει προγραμα σπεσιαλ ειδικα ενα εισαι και γενεοδωρος και σε ξερεο απο τα παλια.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Το πρόβλημά σου με τις τσατσές είναι ότι δεν αδειάζουν τα καλάθια με τις καπότες εγκαίρως, ότι δεν στρώνουν καλά τα κρεββάτια, ότι παίζουν δυνατά την μουσική ή ότι χτυπάνε πόρτα στα 8 λεπτά;

Για γράψε συγκεκριμένα, ποιό είναι το πρόβλημα με τις τσατσάδες;
Όλα αυτά που γράφεις γέροντα και άλλα πολλά.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Συντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .
Ωραία νέα! Απο μοντελοαλυσιδα ξέρεις ονόματα ποιες θα έρθουν?

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481

Βικυ αξιζει αρκερα κανει προγραμα σπεσιαλ ειδικα ενα εισαι και γενεοδωρος και σε ξερεο απο τα παλια.

Νεσκαφέ, εσύ?..

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Για αυτη τη συμβουλατορισα, τι γνωμη υπάρχει? Το γνωριζει καλα το πρωκτικο σεχ μάλλον.
Παιζει να μην εχει κανει ποτε πρωκτικο στην ζωη της.. :2funny: Ειναι οπως κατι τζιμανια που βγαινουν στο youtube και το παιζουν επιστημονες..

Περα απο την πλακα δεν την ξερω την κοπελα..,μπορει να ειναι καλη σε αυτο που κανει (μην παρεξηθω)

Μονο απο την παρω απο το κωλαρακι θα ξερω αν αξιζει..:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.
:coffee:Τον NesCafe μου θυμισες τωρα. Τροπος γραφης,συντακτικο,ψυχολογια.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλημερα όταν γράφεις σύντομα για πόσες ημέρες μιλάμε περίπου ; Ευχαριστώ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Super special ξεμπούκωμα απο την Μaster του χώρου Βερόνικα την οποία πέτυχα 17:10 την ώρα που έφευγε απο ΔΔ27,με ενημέρωσε η σλαβοτσατσά ότι τελείωσε η βάρδια της και ότι μπάλα παίζει η Τάνια.
Πιάνω την Βερόνικα και της λέω ότι θέλω αυτήν και για αυτήν πήγα.
Έκανε την καρδιά της πέτρα και τον μπούτσο μου επίσης και πέρασε δωμάτιο όπου τα αρχίδια μου απο πλανήτες όλη μέρα στο πρήξιμο ξεφούσκωσαν απο το ξερούφηγμα.
Δεν περπατάω-πετάω.

Βικτώρια ήθελα να γράψω.
Βερόνικα δεν υπάρχει, με τέτοιο τσιμπούκι μέχρι και δράκους βλέπεις.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Τα ονόματα των κοριτσιών που θα επιστρέψουν; Τα γνωρίζουμε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom