Συναγωνιστή είναι μέχρι να σε ξαναπιάσουν οι καυλες... θα μπαίνει ο αυτόματος πιλότος και θα σε πηγαίνει καρφωτο στην φυλής!Καλησπέρα μάγκες! Τον τελευταίο καιρό, λόγω διαφόρων θεμάτων, παρακολουθώ το σάη μόνο ως επισκέπτης
Τεσπά, σήμερα συνάντησα τη Βίκυ, θα την ξέρετε οι πιο πολλοί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα, στο Φυλής 69, όπως κοιτάμε δεξιά. Πολύ όμορφη κοπέλα, ξανθούλα, μικροκαμωμένη, εμφανίστηκε με μπέιμπι ντολ και παντόφλες
Σαν κουρασμένη ήταν, βέβαια περιποιήθηκε τα @@ μου, ακά πίπα, με άφησε να γλύψω μια στάλα τα πατουσάκια της, όλα καλά, ίσως να πάω ξανά ίσως και όχι
Κάποιες άλλες συναντήσεις ήταν επαναληπτικές, στο Χωματιανού 11 πάνω, μία στην Αντριάννα και τρεις στην Αλεξάνδρα. Μην κάνω περιγραφές, έχουνε πολλές κριτικές, είμαι υπέρ των (πολύ) θετικών κριτικών που έχουν και τα δύο κορίτσια, αλλά δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω, την τελευταία πήγα αργά και λιώμα, στο δωμάτιο με το ντους, μου βάλανε και χέρι που έκανα θόρυβο στο ντους, μη λέω και πολλά, δε βλέπω επιστροφή
Και κάποιες επισκέψεις, δύο δηλαδή, στις πιάτσες, θα τις αναφέρω εκεί όταν ξαναβρώ χρόνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
loukianos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Βικυ αξιζει αρκερα κανει προγραμα σπεσιαλ ειδικα ενα εισαι και γενεοδωρος και σε ξερεο απο τα παλια.Συναγωνιστή είναι μέχρι να σε ξαναπιάσουν οι καυλες... θα μπαίνει ο αυτόματος πιλότος και θα σε πηγαίνει καρφωτο στην φυλής!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Όλα αυτά που γράφεις γέροντα και άλλα πολλά.Το πρόβλημά σου με τις τσατσές είναι ότι δεν αδειάζουν τα καλάθια με τις καπότες εγκαίρως, ότι δεν στρώνουν καλά τα κρεββάτια, ότι παίζουν δυνατά την μουσική ή ότι χτυπάνε πόρτα στα 8 λεπτά;
Για γράψε συγκεκριμένα, ποιό είναι το πρόβλημα με τις τσατσάδες;
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Ωραία νέα! Απο μοντελοαλυσιδα ξέρεις ονόματα ποιες θα έρθουν?Συντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 481
Συντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .
Βικυ αξιζει αρκερα κανει προγραμα σπεσιαλ ειδικα ενα εισαι και γενεοδωρος και σε ξερεο απο τα παλια.
Νεσκαφέ, εσύ?..
Τελευταία τροποποίηση:
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Παιζει να μην εχει κανει ποτε πρωκτικο στην ζωη της.. Ειναι οπως κατι τζιμανια που βγαινουν στο youtube και το παιζουν επιστημονες..Για αυτη τη συμβουλατορισα, τι γνωμη υπάρχει? Το γνωριζει καλα το πρωκτικο σεχ μάλλον.
Περα απο την πλακα δεν την ξερω την κοπελα..,μπορει να ειναι καλη σε αυτο που κανει (μην παρεξηθω)
Μονο απο την παρω απο το κωλαρακι θα ξερω αν αξιζει..
Τελευταία τροποποίηση:
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Τον NesCafe μου θυμισες τωρα. Τροπος γραφης,συντακτικο,ψυχολογια.Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.
Ειναι καλή μέσα το τιμά το πορνοπαραβαλο που δίνεις!Βικυ αξιζει αρκερα κανει προγραμα σπεσιαλ ειδικα ενα εισαι και γενεοδωρος και σε ξερεο απο τα παλια.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλημερα όταν γράφεις σύντομα για πόσες ημέρες μιλάμε περίπου ; ΕυχαριστώΣυντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .
loukianos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σε μερικες εβδομαδεςΚαλημερα όταν γράφεις σύντομα για πόσες ημέρες μιλάμε περίπου ; Ευχαριστώ
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Super special ξεμπούκωμα απο την Μaster του χώρου Βερόνικα την οποία πέτυχα 17:10 την ώρα που έφευγε απο ΔΔ27,με ενημέρωσε η σλαβοτσατσά ότι τελείωσε η βάρδια της και ότι μπάλα παίζει η Τάνια.
Πιάνω την Βερόνικα και της λέω ότι θέλω αυτήν και για αυτήν πήγα.
Έκανε την καρδιά της πέτρα και τον μπούτσο μου επίσης και πέρασε δωμάτιο όπου τα αρχίδια μου απο πλανήτες όλη μέρα στο πρήξιμο ξεφούσκωσαν απο το ξερούφηγμα.
Δεν περπατάω-πετάω.
Βικτώρια ήθελα να γράψω.
Βερόνικα δεν υπάρχει, με τέτοιο τσιμπούκι μέχρι και δράκους βλέπεις.
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 201
Είμαι στο δωμάτιο και την περιμένω.....Βικτώρια ήθελα να γράψω.
Βερόνικα δεν υπάρχει, με τέτοιο τσιμπούκι μέχρι και δράκους βλέπεις.
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Τώρα φυλής 84α Τζέσικα, Κορίνα
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Τζέσικα μεταγραφή από φυλής 59Τώρα φυλής 84α Τζέσικα, Κορίνα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Πώς πέρασες;Η κοπέλα γλύφει τα πάνταΕίμαι στο δωμάτιο και την περιμένω.....
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Τα ονόματα των κοριτσιών που θα επιστρέψουν; Τα γνωρίζουμε;Συντομα απο πληροφοριες θα επιστρεψη η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 και δυο απο της παλιες κοπελες που εργαζοντουσαν απο Μοντλεοαλυσιδα τα προηγουμενα χρονια .
Δουλεύει στο Δ27 με το κουδούνι ;Είμαι στο δωμάτιο και την περιμένω.....
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
ΝαιΔουλεύει στο Δ27 με το κουδούνι ;
Παρόμοια θέματα