Είχε αναφερθεί μια Κιμ στο μετάξι με μεγάλο κωλο , η ίδια είναι;
Δεν γνωρίζω ποια εννοείς στο
Μεταξουργείο. Δεν νομιζω να ειναι η ίδια.
--------
Καλησπέρα, καλησπέρα! Συντομη βολτα την παρελθούσα ημερα στην Α’ βάρδια, δηλ Τρίτη 21/3 γυρω στις 15:30.
-Φωκαίας 17Α: κλειστό.
-Φωκ 17Β: η Ναταλί. Γνωστη εμφανισιμη νεαρά. Ηταν και χθες απογευμα (μονιμη εδώ). Σε απλό προγραμμα.
-Φωκ 19: η Αλεξανδρα. Προκειται για την ΑΓΓΕΛΑ, που ως εσχάτως ηταν Διδύμου 22. Σε OWO & CIM. Εχει χασει κιλά και δεν βαφεται εντονα στο προσωπο. Δηλ εγινε η αξιογαμητη μιλφ όταν εμφανιστηκε στη Διδύμου. Παντως δεν με επεισε το σαλοναρισμα. Τσατσά ηταν η γνωστή ψηλή μαλακισμένη που συνηθως βλεπουμε στο 17Β. Για την Ειρηναρα δίπλα, ειπε ότι εχει ρεπά. Αερολογίες.
-Φωκ 27Α: η Μαριάννα. Νεαρη μαυρομάλλα. Γνωστη κι αυτή. Βεβαια ρωτησα την τσατσά αν ερθει μετα η γλυκιά Καρολίνα και μου απήντησε ενοχλημένη ότι «η Καρολίνα εχει φύγει από τα μαγαζιά μας και δεν θα την ξαναβρείς εδώ». /Άλλο και τούτο. Ασταδιάολο ρε.
-Φωκ 27Β/ ισογειο: ΚΑΡΙΝΑ (μαυρομαλλα τσουπωτη με μεγαλο στηθος) και ΚΙΜ (δωματιο. Χοντρη με πλαστικές). Αμφοτερες από Λατινκη Αμερική, κατά την υπηρετρια.
-Φιλιππίδου 11Α: ΚΟΡΙΝΑ και ΒΑΛΕΡΙΑ. Η Κορινα είναι η γνωστη βυζαρού μιλφ από Φωκ 27, λιγο παλαιοτερα από Κεραμεικού 13, Ρεμούνδου 20 κλπ κλπ. Εχει χασει κιλά και εφτιαξε ωραια τα μαλλια, οπότε είναι ωραια για τους λατρεις του ειδους. Η ΒΑΛΕΡΙΑ είναι γνωστη καστανοξανθη μιλφ στον ομιλο. Υπηρετρια ηταν η αδυνατη με τα γυαλια και τα κοντα μαλλια που συνεργαζοταν με την ΑNNA KOU στο Φωκ 27Β. Μου ειπε ότι η Αννα Kou θα εργαζεται πλεον στο Φιλιππ 11Α τα απογευμα (την περιμενε στις 17:00).
-Φιλιππ 11Β: ΜΟΝΙΚΑ και ΝΑΤΑΛΙ. Η Μονικα είναι μια τσουπωτη μαυρομαλλα. Η Ναταλί είναι καστανοξανθη μιλφ (ηταν χθες απογευμα). Γνωστές. Αμφοτερες σε OWO & COB. ***Ρώτησα την ξανθια υπηρετρια που βρισκεται η Καρολινα. Μου απηντησε ότι δεν εργαζεται στο μαγαζι τωρα και ότι ξεκουραζεται μετα από ατυχημα στο ποδι. Και πως θα γυρισει εδώ στο 11Β, μόλις αναρρώσει πλήρως (ρε σεις, την ματιασατε την κοπέλα αν ισχυουν αυτά). ***Η τσατσά του Φωκ27 ειπε ότι Καρολινα εφυγε από τον ομιλο. Εδώ ειπε ότι εχει αδεια και θα επιστρεψει. Δηλ πάρε τ’αυγό και κούρευτο.
-Φυλής 109Β: η τσατσά παρουσιασε μόνο την ΟΛΓΑ (αδυνατη μιλφ με ξανθο κοντο μαλλί). Για ΦΩΤΕΙΝΗ ειπε ότι δεν δουλευει σημερα. Εκτος και ηταν σε δωματιο και μου πουλησε φυκια. Πάντως εμεινα στον άσσο. Και φυσικα ουτε Ειρηνη στο Φωκ 17Β υπήρχε. Από όσες ειδα, καμιά δεν με επεισε ότι αξιζει δοκιμής.