Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (19 μέλη και 199 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
εδώ και μία δεκαετία σχεδόν που τη θυμάμαι απλό πρόγραμμα κάνει, μόνο λίγο στις αρχές απλά έκανε και τελειωτικό στο σώμα, τώρα φαντάζομαι σε στούντιο και σα cg να έκανε έξτρα
Ξέρουμε με ποιο όνομα και που δούλευε ως call girl η στούντιο; Για να δω πως είναι εμφανισιακά μηπως πεταχτώ να την πάρω

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
περασα ειδα μαρινα απο αγκυρας 12.

απορω με το ντορο που παιζει.
δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη κοπέλα, ίσως να είναι καλή στο δωμάτιο όπως έχουν πει κάποιοι.
Πάντως τελευταία διαβάζουμε κάμποσες παπαριές εδώ πέρα, για κάποιες που και καλά είναι σούπερ και υποτίθεται σε κάνουν αεροπλάνο στο δωμάτιο και τελικά είναι παλτά.
Πλέον έχω σταματήσει να απορώ. Κοιτάω απλά να εντοπίσω τους παραμυθάδες και να τους αγνοώ.
Καλή χρονιά.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Μεσημεριανό γαμησάκι με Μαριαννα, Διδύμου 22 στο ισόγειο.
Πρωτη φορα στον οίκο αυτό, μπήκα κατευθείαν στο δεξι δωματιο μπρόστα στο σαλόνι.
Η Μαριαννα σκινι, άβυζο, λιπόσαρκο, καχεκτικό, κοκαλιάρικο, ρωσσικής προέλευσης κορμάκι έτοιμο νά σπάσει αν το μεταχειριζόσουν άγαρμπα.
Μπηκε μεσα με το φουστοκιλοτακι της μόνο, της χαιδεψα τα ποδαρακια και ξαπλωσα στο κρεββατι για να αρχισει το προγραμμα της.
Φιλάκια σε στηθος , ρωγες ,πλευρα και επιμονο γλυψαρχίδι στις μπαλες και ολίγον πούτσο (καποιος εγραψε σε κριτική 60/40 ,αρχιδια/πουτσος) προσωπικα θα το εβαζα σε 65/35.
Ασχοληθηκε παντως για αρκετη ωρα με τα αρχιδια χωρις ιχνος βιασυνης.
Της ζητησα προφυλακτικό και ξαπλωσε κατευθειαν για να πω μεσα της σε κανονική σταση, ξαπλωτικό και οι δύο ....
Εκει έδειξε σαν να ποναει με αποτελεσμα να κατεβασω ρυθμό πλήρως.
Δεν την ακουμπησα πουθενα με τα χερια και το σωμα μου απο φοβο μη τη πονεσω, μονο μπαινοβγαινα αργα μεσα της.
Αρχησε να το απολαμβανει και να βογγάει παθιαρικα και ηδονικά οπότε πεσανε τα πρωτα γλωσσοφιλα , ζεστα και καυλωτικά.
Το τελος με βρήκε σε αυτη τη σταση όπου με αφησε να τελειωσω στραγγιζοντας με την ησυχία μου.
Ευγενική η υπηρεσία με ευχαριστησε και μου ευχηθηκε καλη χρονιά δυο φορες ....
с Новым Годом

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Τυπε μου τωρα τελευταία βλεπω κατι εγχειρισμενα τρανσακια και καυλώνω :bigdick:λες να πουστεψα ? :think::think::think:

Ποτέ ΔΕΝ ξέρεις τί σου ξημερώνει τύπε...
* Πάντως καλού κακού πρίν βγάλεις ολοκληρωμένα συμπεράσματα ρίξε πρώτα ένα μπούτσο σε (150) "μεταλλαγμένα" να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ...
:coffee:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ποτέ ΔΕΝ ξέρεις τί σου ξημερώνει τύπε...
* Πάντως καλού κακού πρίν βγάλεις ολοκληρωμένα συμπεράσματα ρίξε πρώτα ένα μπούτσο σε (150) "μεταλλαγμένα" να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ...
:coffee:
Πάνω από 150 άντρες λέει. Ο πρωκτος του θα εχει γινει καλούπι πλεον για Φ100 σωλήνες αποχέτευσης! Σε κάθε κλανιά το ποσοστο να τρέξει ζουμί είναι πανω απο 80%!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Πάνω από 150 άντρες λέει. Ο πρωκτος του θα εχει γινει καλούπι πλεον για Φ100 σωλήνες αποχέτευσης! Σε κάθε κλανιά το ποσοστο να τρέξει ζουμί είναι πανω απο 80%!
για να ρεφαρει τωρα θα πρεπει να παει με 150 γυναικες

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486

apricono

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα, εχει κανείς εμπειρία με τις 2 καινουργιες (Λινα-Ελενη) στο Ιωαννίνων 3;
MILFακια ειναι;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
χαχα, ας γαμίσει γυναίκα πρώτα, και μετά το δηλώνει το στρέιτ..

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Βόλτα τώρα φυλής.
Πρώτα στοχευμένα μετά από ενημέρωση συναγωνιστων στο 84 όροφο.δυο λατινες.
Δεν τρελάθηκα....
Μετά πήγα στο 71 που είχε κριτική και είπα να δω τη γίνεται..
Βγαίνει στο σαλόνι μόνη της η Ρωξανα Ρωξάνη...
Πού είσαι και σε ψάχνω τής λέω μόλις την είδα..
Είναι η Ραισα από μετάξι Ιάσονος πορνομολ άνω δεξιά.
Εγώ την έχω πετύχει και Πάτρα σαν call girl. Όντως την έψαχνα.. περνάω καλά μαζί της.
Ίσως ανεβάσω κριτική..
Είναι κορμάρα με όμορφο μουνακι.
Πίπα πού τον βάζει όλον μέσα και τόν κρατάει καί ώρα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.634
Πόντοι
27.261
Είναι η Ραισα από μετάξι Ιάσονος πορνομολ άνω δεξιά.
παιχτη επειδη δεν ειμαι του μεταξιου, μπορεις να μου πεις σε ποιον οικο ανηκει στο πορνομολ, το ανω δεξια που λες ?
δηλαδη αν υπαρχει καταχωρηση εδω εννοω, ωστε να τσεκαρω παλιες κριτικες της (αν υπαρχουν βεβαια).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom