cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 2.477
Με ειχε κανει σιδερολοστο η κωλαρα της!!!!Πώς κατάφερες ρεεέεεεε τύπε να λειτουργήσεις με το ανύπαρκτο, μυρωδάτο γαριδάκι του πούστη στην όλη φάση;;;;
Με ειχε κανει σιδερολοστο η κωλαρα της!!!!Πώς κατάφερες ρεεέεεεε τύπε να λειτουργήσεις με το ανύπαρκτο, μυρωδάτο γαριδάκι του πούστη στην όλη φάση;;;;
Και γλουτούς πετρα!Με το six pack Διανοούμενε θα έχεις τρελή πέραση.
Ξέρουμε με ποιο όνομα και που δούλευε ως call girl η στούντιο; Για να δω πως είναι εμφανισιακά μηπως πεταχτώ να την πάρωεδώ και μία δεκαετία σχεδόν που τη θυμάμαι απλό πρόγραμμα κάνει, μόνο λίγο στις αρχές απλά έκανε και τελειωτικό στο σώμα, τώρα φαντάζομαι σε στούντιο και σα cg να έκανε έξτρα
Είναι όμορφη ; Αξίζει δηλαδή να την επισκεφτώ λόγο εμφάνισηςΝαι, απλά αναφέρω τι ακριβώς είπε η τσατσά.
Προσωπικά πρώτη φορά την είδα την Χριστίνα.
Ναι.Είναι όμορφη ; Αξίζει δηλαδή να την επισκεφτώ λόγο εμφάνισης
δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη κοπέλα, ίσως να είναι καλή στο δωμάτιο όπως έχουν πει κάποιοι.περασα ειδα μαρινα απο αγκυρας 12.
απορω με το ντορο που παιζει.
Τυπε μου τωρα τελευταία βλεπω κατι εγχειρισμενα τρανσακια και καυλώνω λες να πουστεψα ?
Πάνω από 150 άντρες λέει. Ο πρωκτος του θα εχει γινει καλούπι πλεον για Φ100 σωλήνες αποχέτευσης! Σε κάθε κλανιά το ποσοστο να τρέξει ζουμί είναι πανω απο 80%!Ποτέ ΔΕΝ ξέρεις τί σου ξημερώνει τύπε...
* Πάντως καλού κακού πρίν βγάλεις ολοκληρωμένα συμπεράσματα ρίξε πρώτα ένα μπούτσο σε (150) "μεταλλαγμένα" να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ...
Ομοφυλóφιλος που πήγε με 150 άντρες κατάλαβε τελικά ότι είναι στρέιτ
Σε ηλικία 14 ετών, ο 27χρονος σήμερα Dominic Hilton από το Bournemouth, μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ήταν 100% γkέι.www.tilestwra.com
για να ρεφαρει τωρα θα πρεπει να παει με 150 γυναικεςΠάνω από 150 άντρες λέει. Ο πρωκτος του θα εχει γινει καλούπι πλεον για Φ100 σωλήνες αποχέτευσης! Σε κάθε κλανιά το ποσοστο να τρέξει ζουμί είναι πανω απο 80%!
βάρδια και κοπέλα φίλε μ;Περγάμου 1
Εκει μονο κωλο δεν θα βρεις..βάρδια και κοπέλα φίλε μ;
Ορθώς... Αν και η Μπάρμπαρα είναι εκτός σήμερα... Καλή επιλογή επίσης Διδυμου 27 ...Εκει μονο κωλο δεν θα βρεις..
Αν θες κωλο πηγαινε μπαρμπορα..
κοπέλα και βάρδια και εδώ;Ορθώς... Αν και η Μπάρμπαρα είναι εκτός σήμερα... Καλή επιλογή επίσης Διδυμου 27 ...
Γιατί καμιά λατίνα δεν κάνει ελεύθερο;καλό σωματάκι πολύ γλυκό πρόσωπο αλλά θέλει δουλειά, τη πήρα χτες το πρωί, έχω στείλει κριτική.
χαχα, ας γαμίσει γυναίκα πρώτα, και μετά το δηλώνει το στρέιτ..Πάνω από 150 άντρες λέει. Ο πρωκτος του θα εχει γινει καλούπι πλεον για Φ100 σωλήνες αποχέτευσης! Σε κάθε κλανιά το ποσοστο να τρέξει ζουμί είναι πανω απο 80%!
παιχτη επειδη δεν ειμαι του μεταξιου, μπορεις να μου πεις σε ποιον οικο ανηκει στο πορνομολ, το ανω δεξια που λες ?Είναι η Ραισα από μετάξι Ιάσονος πορνομολ άνω δεξιά.