Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (15 μέλη και 162 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...μακροσκελής αναφορά του κ. Ακόρεστου

Κύριε Ακόρεστε, παρακαλούμε να μας πείτε τον τρόπο με τον οποίο καταγράψατε αυτές τις πληροφορίες, καθότι θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να τις απομνημονεύσατε.
π.χ. διαθέτετε ειδικό τετράδιο σημειώσεων σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων;

Επισκέπτης
Κύριε Ακόρεστε, παρακαλούμε να μας πείτε τον τρόπο με τον οποίο καταγράψατε αυτές τις πληροφορίες, καθότι θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να τις απομνημονεύσατε.
π.χ. διαθέτετε ειδικό τετράδιο σημειώσεων σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων;
μαθε να διαβαζεις ρε παιχτη..

ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΟΝ ΒΥΖΟΛΑΓΝΟ,ο οποιος δεν παρατησε ουτε για μια στιγμη το πορνομπλοκακι μας,προς τερψη της ενημερωσης!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τιμημενοι και οι δυο συναγωνιστες  :thumbsup:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το σκαλωμα σου τωρα ποιο ειναι εσενα?

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
To απόλυτο Respect στην ενημέρωση.............
Ευχαριστούμε για όλα!!

Φυλής 66 Ρουμουνάκι με 2,5-3 βυζί, γαμήσιμο σώμα, μέτρια φάτσα, 69 + όλες τις στάσεις

Φυλής 59 κάτω Μαίρη με πολύ καλή βυζοπεριποίηση και τρομπόνι,αλλά παχύδερμο(ακόρεστο σχόλιο).

Φυλής 59 πάνω Ντιάνα ξανθιά με μέτριο σώμα + κυτταρίτιδα

Ιουλιανού 71 GILF Λίζα με βύζους

Διδύμου 20 Λόλα η καταπιόλα τελειωτικό με 20 pipa1 :pipa1:

Διδύμου 18 Αντριάννα το σκιάχτρο βαθύ λαρύγγγι

Φυλής 40 ανορεξικό πρεζάκι με αγενή τσατσά

Διδύμου 16 Εύα υποσχόμενο GILF

Διδύμου 18 κάτω Φουλ μερεντοπρόγραμμα με +5 γιούρο.Τζουλια η μερεντοκορασις και προσφερει ακριβως το ιδιο προγραμμα με ναταλυτ την οποια αντικαθιστα.Πιτσιλιστηκε στην απογευματινη βαρδια αρργοτερα σε διπλανο οικο επι της διδυμου.Ωραια βυζακια,αλλά βιαστικη,ξεπετε προγραμμα δηλαδις!

Διδύμου 8 κάτω Ειρήνη από Κολωνού 30

Διδύμου 8 πάνω Μαρία τρελοκοτσιδού να φεύγεις μακριά. Ζητάει και 25 τρομάρα να της έρθει.

Φωκαίας 17α αξιαγάμητη νταρντάνα με 69, ακάποτα και εξασφαλισμένα παράσημα

Φωκαίας 17β απάλευτη ξερακιανή πόρνη με το όνομα Όλγα

Φωκαίας 19 η γνωστή μελαχρινή στριπόφατσα με πλαστικό βύζο,ΩΡΑΙΟΣ ΠΙΠΙΝΟΜΟΥΝΟΣ(ακορεστο σχολιο  :grin: :2on1: )

Φωκαίας 22 πάνω 2 πουλέν στην τιμή των... 2. Τσιγγανογιούφτισσα με δόντια κάστορα και αδύνατο πρεζάκι δεν ένιωθε μια. Χωρίς μερέντα το μενού. Angry

Φωκαίας 22 κάτω κοντοπούτανο με 69 αλλά χωρίς περγαμηνές όπως διεπιστώθη προ καιρού. Knockin' Boots

Φωκαίας 25 πάνω Έλενα μουνάρα (ακόρεστο σχόλιο)
πολύ κλο-κλο και αυγό τίποτα (βυζοσχόλιο)

Φωκαίας 25 κάτω κοντό μαυρομάλλικο πιπίνι με πιασίματα

Φωκαίας 24 Μικαέλα ξανθό υποσχόμενο με άφιλτρο μπουκιτσί

Φωκαίας 27 υπόγειο ξανθιά αδιάφορη Bad Air

Φωκαίας 27 ισόγειο τσιγγανο-παχύδερμο

Φωκαίας 27 πάνω τσιγγάνα με καλό κορμί με προοπτικές θα λέγαμε 2on1

Έλλης μελαχρινό απολειφάδι με απειλή νουτέλας

Φυλής 59 νταρντανοασχημόπαπο με ακάποτο τρομπόνι.Στην απογευματινη βαρδια δουλευε η ιδια στο κατω,ενω ανοιξε και το πανω to opoio φιλοξενησε την ζωη με το φουντωτο μαλλι.

Φυλής 80 Χριστίνα λατινογυφτάκι με αξιαγάμητο κορμί αλλά υποψία κομοδίνου(ίσως να ειναι και φυλης 82 ή 84,καπου εκει παντως)

Φυλης 80 στην απογευματινη βαρδια,ητο η ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ η οποία και εχει πολλους οπαδους που την ψαχνουνκατα καιρους,στο σαιτ  :2on1:
Φυλής 65 κατω Ρωξάνη Κωλοδίνου 1η στάση για πιτσίλισμα του ακόρεστου χύστη Knockin' Boots
Παιδια η τυπισα δεν παιζεται.Μιλαει σαν νταλικερης,ειναι αποτομη και γενικως η απολυτη ξενερα.Να σημειωθει παντως οτι κατεχει την τεχνη της βαθιας πιπας,ή βαθυ λαρυγγι αλλιως  :pipa2:
Φυλής 84 Αννούλα η γλυκιά πορνοφατσούλα

Φυλής 84 πάνω ταμάμ για τους παιδεραστές

Φυλής 86 πάνω Τάρα υποσχόμενη πουτανάρα

Φυλής 86 κάτω νεαρό βυζοπουλέν - η τσα2 ήθελε πρώτα να πληρώσουμε και μετά να μας πει το όνομα The Birdman

Φυλής 67 Κάτια ξανθιά πιτσίλαμπλ + 10 ευρώ το κουλούρι - δε σφάξανε s&m_1

Φυλής 69 πάνω Χριστίνα Φιλιπ-πινέζα με νέο βυζοσέτ της πλάκας

Φυλής 69 κάτω Τάνια αδιάφορο ψιλομίλφ - η τσα2 έκανε πορνοπαρατήρηση στον βυζοσυναγωνιστή γιατί με τις πατσές του έκρυβε το πουλέν zombie

Μονής Προδρόμου Μελαμψό εξάμβλωμα - ου ρε

Φυλής 71 Μπάρμπαρα γδυμένη καλικάντζαρος

Φυλής 71 κάτω ομορφούλικο στα υπόψιν με υπεροχα ματια (ακόρεστο σχόλιο)
ανήλικο σχεδόν αγέννητο μπαζάκι (βυζοσχόλιο)

Φυλής 92 Ραμόνα η Ρουμούνα νταρντάνα με μούρη-παγούρι

Αγκύρας 12 εμπόλεμη ζώνη - ο πισωγαμιάς τσάτσος Άρης τα πήρε κρανίο που δεν είπε χρόνια πολλά ο ακόρεστος τύπος και μας χαρακτήρισε golden boys επειδή μασούσαμε τσίχλα.χαχαχαχαχαααααααααααα :tits2: :tits2:
Ο σκύλος είχε απειλητικές διαθέσεις αλλά δε μας έφαγε τελικά. Δούλευε ο κλώνος της Ζάνας μάγκες Shocked

Αγκύρας 12 Εδώ δούλευε η ορίτζιναλ Ζάνα. Ο βυζοτύπος έφαγε πόρτα καθότι ανήλικο. Cry

Αγκύρας 1 Ευα-γγέλης Bad Air

Αχαρνών 104 Έλενα άβυζο τρανσάκι

Αχαρνών 106 Κορίνα αλλήθωρη με 100 κώλο - ορμάτε τιμή ευκαιρίας Uglystupid

Φυλής 104 Νικόλ ξανθό αλβανίδιο με αξιοπρεπή κώλο

Φυλής 95 απ'τα κόκκαλα βγαλμένες αμερέντωτες νεαρές

Φυλής 109 πάνω Στέλλα ξανθιά τσαχπίνα με παλέψιμο βυζί

Φυλής 99 Χριστίνα ή Χρήστος - δεν είδαμε αν κρέμονταν οι μπάλες Hmmm....

Φυλής 109 κάτω Μικαέλα διχτυωτό σέξι πουλέντο,η οποια εχει ακορεστο αιζο για τις επιδοσεις της  ;)

Φυλής 134 Άννα η πρεζού μολδαβορωσσιδοβλακο - έφαγε το άκυρό της και ίσιωσε

Φυλής 134 πάνω Ξανθιά αδύνατη αδιάφορη(ντενισα στριποσωμα) - οι Έλληνες την πούλεψαν ο Πάκης γάμησε

Φυλής 134 υπόγειο Ρενάτα δεν έδινε σερενάτα αλλά ο ακόρεστος καβλιάρης έκανε 2η στάση
Εντυπωσεις χειριστες.τι εγινε ρε παιδια,τοσο πολυ εχει πεσει το επιπεδο?τις κακομαθαινουν καποιοι φαινεται...πιπα 5 δ/λεπτων,βιασυνη,ψυχρα...Σωματαρα κοντοπουτανη,αλλα εκ του μακρωθεν καλυτερα

Πιπίνου Σύλβια η μπαζόλα αλλά η τσατσά τα πάντα όλα. χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αγ. Πέτρου Αλίνα τίποτα το ιδιαίτερο,η γνωστη γυροβολος της φυλης...

Περγάμου 1 Τζούλια άστα να πάνε

Ρεμούνδου Ντενίζα ρισπέκτ Headbaning!

Ρεμούνδου της φυλακής τα σίδερα - από μακριά φαινόταν αξιοπιτσίλιστο

Αλκαμένους 117 Φωτεινή - η τσατσά είχε την απαίτηση να μπούμε χωρίς να τη δούμε Jerking Off

Αλκαμένους 113 πρόστυχη γιαγιά της διπλανής πόρτας

Περγάμου μελαχρινή μπουλντόζα

Τορίνο πουτανο-πιτ στοπ για μάσα. Ξέρασμααααααααααααααααααααααα,αηδιαααααααααααα

Αριστομένους 72 Αλίκη μαυρομάλλα πανκιό ελλεηνίδα γαμήσιμη. Ο συναγωνιστής που ήταν μέσα πάντως έδωσε ρέστα. Σε κάποια φάση ακούσαμε "αααααα ααααααα χύνωωωωωωωωωω" άξιος ρε τύπε αν διαβάζεις Headbaning!

Κνίδου 1 τσαχπινογαργαλιάρικο λάθος της φύσης με ξανθιά περούκα που ούτε ο βύζος δε μπαίνει για να φανταστείτε για τι πουλέντο μιλάμε. Help Me Please

Τροφωνίου 11 κ Τζούλια ΜΑΥΡΟ

Τροφωνίου 11 π Αγάπη φαλαινοθηλυκό

Τροφωνίου 13 κ ξανθό μιλφ τηλεγραφόξυλο

Τροφωνίου 13 π Μπέτυ αξιόχυστη και προκλητική όπως πάντα

Αδάνων Βυζοπιτσιλισθέν αγελαδέ μιλφ. Μαρία η Πολωνή. Και πάλι zfuck μετά από καιρό

Βέργας Ρενάτα μιλφ - αν έδινε μερέντα το συζητούσαμε Hmmm....

Ιάσωνος Μαρία από Αχιλλέως 40 - και τα τσαρούχια μέσα με 15 γιούρο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλησπερα καβλιαρηδες και παλι!

Για την ερωτηση του ντρανεμα να πληροφορησω ότι η νελλυ εκδιδεται σημερα στο Φυλής 67  ε καρεδακι μαλλι,εχτες δεν ηταν...
Παντως δεν τολμω να την ξαναπαρω (αν και μαζι μου ηταν παρα πολυ καλη)μετα απο τις κλανιδοπεριγραφες σας που ακουσα.

Σημερα ξεκινωντας απο την απεναντι μερια του βενζιναδικου,όχι το 1ο που ειναι η αννοποντικοπολωνεζα,οχι το 2ο που εχει σκαλες,αλλά ΤΟ 3ο που εχει επισης σκαλες,εκδιδετι μελαχροινο εμφανισημο 20χρονο ρουμανετο με το ονομα λαουρα.Εκτος το 1 κιλο κρεμα που ειχε βαλει,μασαγε τσιχλα και μου εσπασε τα νευρα και μολις της χτυπησε η τσατσα,με αφησε σιξυλο και εφυγε χωρις δευτερη κουβεντα.ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ

Φυλης95 μολις μπαινουμε ειχε 2 χοντρουλια στον ιδιο οικο και τα υπολοιπα του φυλης95 τα παρτουζοσπιτα αν κΙ Εκαιγε η λαμπα,ηταν κλειστα!μαλλον ειχαν συμβουλιο με συναγωνιστη ΤΑ Κοριτσια????????

Παντως πηρα το αιμα μου πισω στο φυλης 109 οπου ηταν και σημερα η βυζοστελλα απο ρωσσια,με καταπληκτικα ματια και ωραιο βυζομπαλα,η οποια σταθηκε στο υψος της στο δωματιο!

Φυλης65 το πανω η γνωστη Α(νω)μαλια η οποια πιανει πουτσους στο σαλονι και φυλης 134μεσαιο η ασχημόπαπη ελενα...

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια,αλλά πιστεψτε με σχεδον ολη την δουλεια την εκανε ο μεγιστοκαβλέουμπας βυζολαγνος,επειτα απο προταση μου να κατεβουμε για εκτενη πουτανοτσαρκα!

Και παιδια δεν θελω μισθο,καμια καλη προταση για αξιοπιτσιλιστο μουνακι με υψηλες επιδοσεις σε σπιτι ή σε μασαζερι,θα μου ηταν αρκετο αν εχει να προτεινει καποιος κατι!!!

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα,εχει κανεις παει φυλης 95 στα...ντουετακια που παιζει??σκεφτομαι να παω και θα ηθελα αν εχει παει καποιος καμια πληροφορια αν αξιζει?ευχαριστω προκαταβολικα

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Διάβασε τις ανάλογες κριτικές...μην τα περιμένεις όλα μασημένα...Έλεος

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
Φιλαρακο μια κριτικη ειχε και πριν ρωτησω ειδα..τωρα αν ειχες παει και σε χαλαει να ενημερωσεις τι να πω..απλα ηθελα να μαθω αν ειχε παει καποιος και αν αξιζει τον κοπο..

αντε και καλη χρονια

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Είμασταν πορνοteam δικέ μου.
Ο ακόρεστος τύπος ρώταγε ονόματα και έκανε test drive :zfuck: (εμ τύπε δεν ακούς το βυζοένστικτό μου :woldman:) κι εγώ κατέγραφα στο πουτανομπλοκάκι (μ'έβγαλε και φωτό επί το έργον ο παπαράτσι
writing-a-letter-078.gif
).
Στενογράφος έγινα (το μόνο "στενό" στη Φυλής :dancing:).

Εκτος το 1 κιλο κρεμα που ειχε βαλει,μασαγε τσιχλα και μου εσπασε τα νευρα και μολις της χτυπησε η τσατσα,με αφησε σιξυλο και εφυγε χωρις δευτερη κουβεντα.ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ

Σε golden girl πήγες ρε μαν; Άρης κορυφή λέμε. :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Είμασταν πορνοteam δικέ μου.
Ο ακόρεστος τύπος ρώταγε ονόματα και έκανε test drive :zfuck: (εμ τύπε δεν ακούς το βυζοένστικτό μου :woldman:) κι εγώ κατέγραφα στο πουτανομπλοκάκι (μ'έβγαλε και φωτό επί το έργον ο παπαράτσι
writing-a-letter-078.gif
).
Στενογράφος έγινα (το μόνο "στενό" στη Φυλής :dancing:).

Σε golden girl πήγες ρε μαν; Άρης κορυφή λέμε. :2funny:
Γαμησε τα ρε τυπε!γκολντεν γκερλ και χορηγος λιπαντικης ενεργειας η καριολα!!
Πρεπει να αλλαξω γουστα μου φαινεται,ή και μαγαζια!
Μονο ΚΩΛΟκυνθους μαν!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Τροφωνιου 11 ισογειο
Καστανο εκφυλο μωρο με πολυ ωραιο κορμι!Στα πολυ υποψιν
Τροφωνιου 11 ανω
Ξανθο αβυζο μιλφ με αγορε μαλλι και αρκετα καλο κορμι!Συμπαθητικη παρουσια
Τροφωνιου 13 ισογειο
Μαρια..ξανθο μπαζο
Τροφωνιου 13 ανω
Αντζελα..αν δεν κανω λαθος ειναι η γνωστη gilf απο το Καλυμνου 48
Bεργας 6 ισογειο
Αντζελα η Αρμενισα
Βεργας 6 υπογειο
Κλεοπατρα η χοντρη βυζαρου ξεπετογκιλφ
Λιοσιων 79 ισογειο
Ξανθο μπαζο
Λιοσιων 79 ανω
Μετρια στρουμπουλη μαυρομαλλα
Λιοσιων 73 ισογειο
Ξανθο τρανς με σιλικονες και πρωκτικο στο 20αρικο
Υ.Γ RESPECT Ακορεστε και Βυζολαγνε!!Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Α Ρ Α :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φυλής 104 Νικόλ ξανθό αλβανίδιο με αξιοπρεπή κώλο

ο φωτισμος στο μαγαζι μαναρι ειναι ενα θεμα, φωτιστικα με κοκκινες λαμπες, black light,εννοιοτε κερια κτλ
αλλα οικος ανοχης ειναι μωρο, οχι κανονικο σπιτι, ουτε εστιατοριο, ουτε καφετερια πρεπει και επιβαλετε να εχει εναν ερωτικο φωτισμο και αναλογη ατμοσφαιρα
αλλα απο την αλλη και ο ηδη υπαρχον φωτισμος δεν ειναι δα και και τοσο σκοτεινος ετσι ωστε τοσο πολυ να ξεγελαστει το ματι :-
μαλλον κουκλί θα εισουν κουρασμενος-θολωμενος απ την βολτα σου στα υπολοιπα 77 αν μετρησα καλα σπιτια :cheesy:
παρολαυτα αν εξακολουθεις να νομιζεις οτι www.greekfoot.com/index.php?page=472]αυτή[/url] η κοπέλα καταγετε απ τη γείτονα χώρα εγω θα κοιτάξω να συνεργαστω και με αλλες συμπατριωτησες της μιας και απ οτι φαίνετε τελικά οι γειτόνησες μας εχουνε παρόλες τις προκαταλήψεις όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, προσεγμένο make up και καλοχτενισμένα μαλλιά ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ο φωτισμος στο μαγαζι μαναρι ειναι ενα θεμα, φωτιστικα με κοκκινες λαμπες, black light,εννοιοτε κερια κτλ
αλλα οικος ανοχης ειναι μωρο, οχι κανονικο σπιτι, ουτε εστιατοριο, ουτε καφετερια πρεπει και επιβαλετε να εχει εναν ερωτικο φωτισμο και αναλογη ατμοσφαιρα
αλλα απο την αλλη και ο ηδη υπαρχον φωτισμος δεν ειναι δα και και τοσο σκοτεινος ετσι ωστε τοσο πολυ να ξεγελαστει το ματι :-
μαλλον κουκλί θα εισουν κουρασμενος-θολωμενος απ την βολτα σου στα υπολοιπα 77 αν μετρησα καλα σπιτια :cheesy:
παρολαυτα αν εξακολουθεις να νομιζεις οτι www.greekfoot.com/index.php?page=472]αυτή[/url] η κοπέλα καταγετε απ τη γείτονα χώρα εγω θα κοιτάξω να συνεργαστω και με αλλες συμπατριωτησες της μιας και απ οτι φαίνετε τελικά οι γειτόνησες μας εχουνε παρόλες τις προκαταλήψεις όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, προσεγμένο make up και καλοχτενισμένα μαλλιά ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:
Συναδελφε πιατσα εμεις σε ευχαριστουμε για τις πολυτιμες και συνεχεις ενημερωσεις που προσφερεις εδω μεσα και εσυ και αλλα αξιοτιμα μελη και επωφελουμαστε παρα πολυ απο αυτο!
Απλως ειπαμε μια φορα και εμεις να δοκιμασουμε να κανουμε μια ΠΛΗΡΗ ενημερωση,αλλα μας βγηκε ο κωλος ρε πουστη μου,χαχα :o :o :pipa3:!!

Τωρα για το μηνυμα που παραθετω...
Δεν νομιζω τωρα ότι προσφερεται το θεμα για αντιπαραθεσεις του τυπου,όχι ο κωλος της δεν ηταν χαμηλος,όχι δεν ηταν 70 κιλα και ηταν 65,ή στην προκειμενη περιπτωση που αναφερεις για την κοπελα απο το μαγαζι σου,για την καταγωγη της...

Εχω δει μπολικες τσεχες απο τα...τιρανα.Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτο ειδαμε και σχολιασαμε,τώρα εαν ειναι λαθος δεν εχω διαβατηριο της κοπελας για να το διαπιστωσω.
Νομιζω ότι μπορεις να ενημερωνεις και εσυ απο την μερια των κοριτσιων σου και ο καθε οικος φυσικα,αλλά επιτρεπεται κι εμεις να σχολιαζουμε οσα βλεπουμε με τα δικα μας ματια.
Φιλικα ο καβλεουρας  :-* :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τωρα για το μηνυμα που παραθετω...
Δεν νομιζω τωρα ότι προσφερεται το θεμα για αντιπαραθεσεις του τυπου,όχι ο κωλος της δεν ηταν χαμηλος,όχι δεν ηταν 70 κιλα και ηταν 65,ή στην προκειμενη περιπτωση που αναφερεις για την κοπελα απο το μαγαζι σου,για την καταγωγη της...

Εχω δει μπολικες τσεχες απο τα...τιρανα.Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτο ειδαμε και σχολιασαμε,τώρα εαν ειναι λαθος δεν εχω διαβατηριο της κοπελας για να το διαπιστωσω.
Νομιζω ότι μπορεις να ενημερωνεις και εσυ απο την μερια των κοριτσιων σου και ο καθε οικος φυσικα,αλλά επιτρεπεται κι εμεις να σχολιαζουμε οσα βλεπουμε με τα δικα μας ματια.
Φιλικα ο καβλεουρας  :-* :grin:

εννοειτε μαναρι πως δεν προσφερετε το θεμα για αντιπαραθεσεις και εχεις και εσυ και εγω και ο οποιοςδηποτε αλλος το δικαιωμα  να σχολιασει οτι θελει,ειμαστε και off topic και με δικη μου ευθυνη μαλιστα  :-
δεν εχουν σημασια ουτε τα κιλα ουτε το σωμα το προσωπο και μονο δεν θυμιζει κατι τετοιο που λες ;)
τωρα για τις τσεχες απ τα τιρανα ειναι πονεμενη ιστορια :-
απλα δεν ειναι αναγκη μαζι με τα ξερα να καιγοντε και τα χλωρα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο...
...
Υ.Γ RESPECT Ακορεστε και Βυζολαγνε!!Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Α Ρ Α 

Τα καλά πρέπει να λέγονται  ;)

απλά Μπράβο

και μόνο μπράβο!!!

Καλησπερα Παιδες Χρονια Πολλα & Απο Εμενα !
Αν & Παρακολουθω Συνεχως & Σπανιως Σχολιαζω...  :sunglasses:
Τα Καλα Πρεπει Να Λεγονται !  :boobies:  :boobies:  :boobies:
Μπραβο & Απο Εμενα & Ευχαριστουμε Για Ολο Αυτον Τον Κοπο
Που Κανατε Προς Ενημερωση Ολων Μας !!!  :tits:

Ευχομαι Ευτυχισμενη & Καλη Χρονια Σε Ολους !!!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Στο Διδύμου 18,η μιλφ Αντριάννα ξερει κανεις ποιες μερες δουλευει πρωι και ποιες βραδυ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom