Επισκέπτης
Η Μιχαέλα-Φώκαιας 24 είναι σταθερά πρωϊνή βάρδια.Χτες ήταν μέχρι τις 17:00.Μετά θα ερχόταν μία που δίνει κώλο.
[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 92 (ΥΠΟΓΕΙΟ)[/size]
Σάντρα από την Ισπανία της Βουλγαρίας, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, σχετικά γεματούλα (όσο χρειάζεται), μέτρια βυζιά και τσουλωτό κώ(ο)λο.
Πρωτοτυπία ειδοποίησης : Η τσατσά, όταν πέρασαν πέντε λεπτά, κτύπησε τα χέρια της και όχι την πόρτα. Στα οκτώ λεπτά κτύπησε τρεις φορές τα χέρια.
Αν ο συνάδελφος καθυστερούσε περισσότερο στο δωμάτιο, η τσατσά θα κτυπούσε παλαμάκια και θα νόμιζε ότι τον χειροκροτούν
ρε μαγκες επειδη ελειπα 12 μερες λογω στρατου ξερει κανεις αν η βανεσσα γυρισε στο ποστο της?
Σάντρα από την Ισπανία της Βουλγαρίας, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, σχετικά γεματούλα (όσο χρειάζεται), μέτρια βυζιά και τσουλωτό κώ(ο)λο.
Πρωτοτυπία ειδοποίησης : Η τσατσά, όταν πέρασαν πέντε λεπτά, κτύπησε τα χέρια της και όχι την πόρτα. Στα οκτώ λεπτά κτύπησε τρεις φορές τα χέρια. Αν ο συνάδελφος καθυστερούσε περισσότερο στο δωμάτιο, η τσατσά θα κτυπούσε παλαμάκια και θα νόμιζε ότι τον χειροκροτούν
Φυλής 92-Αλέξια, μελαγχροινή, καλό σωματάκι, μόνο τα βασικά.
Η καινούργια χαριτωμένη ξανθιά τσατσά αποδείχθηκε σπαστικιά στο τέλος επειδή δεν πέρασα.ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΩΡΗ!!!!
Ξεψάρωσε και η τσατσά και άρχισε τα παλαμάκια! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΓΩΓΙΟ!Φυλής 92-Ιονέλα,μελαγχροινό σκουρόχρωμο πιπινάκι με ελεύθερο στοματικό.Το υπόγειο ΒΡΩΜΑΓΕ!!!
καλά γιατι δεν εφαρμόζουν την πατέντα της Χριστίνας με το ραδιόφονο που είναι πιο διακρυτική;
καμια ενημεροσουλα για σημερα;
20/11/2009 πρωί:
Φυλής 67- Νέλλη
65 κάτω- Ρωξάνη μελαγχροινή με πρωκτικό.
80-Μαριάννα βυζαρού
59 πάνω-Μαριλένα,καστανόξανθη ομορφούλα με πιασίματα και ελεύθερο στοματικό.
59 κάτω- η γνωστή ψυχο-Σακίρα
71 κάτω-Αντζελίνα,ωραία πιπινοειδής καστανομάλλα με καλό σώμα,παρεό τυλιγμένο στη μέση της.
86 πάνω-Λουτσιάνα μου είπε,χαμογελαστή καστανόξανθη νοστιμούλα με μέτρια κωλάρα και στησίματα στον τοίχο προς επίδειξη κώλου.
Φυλής 109 πάνω-Μαρίνα η απογευματινή MILF εκτάκτως πρωί.
Φυλής 200-η γνωστή Ρωσίδα Κατερίνα
Φώκαιας 19-καινούργια χαρούμενη μελαγχροινή παχουλή.
Πιπίνου 65-Βικτώρια,ξανθιά από Αχαρνών 106 και Κεφαλληνίας.
επισκεψη μετα απο καιρο στην πριγκηπισσα προς το τελος της βαρδας της..περιμενα στο σαλονι και γαινει απο το δωματιο εξαλλη να βριζει τους παντες και αν σπαει πραγμτα...2 αλοι φυγανε εγω μονο που την ειδα μπηκα..οσο περιμενα στο δωματιο φοβομουνα οτι ισως εκανα μαλακια που μπηκα αφου την ειδα ετσι.μεχρι που μπηκε στο δωματιο.με ειδε με θυμηθηκε,αρχισε να μου χαμογελαει.μου περασαν λεει τ ανευρα κι απλα περασαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..χαδια,φιλια,χαδια ξανα φιλια...μετα πιπα,ανεβηκε απο πανω και τελειωσα σ ενα μαγικο ιεραποστολικο με τα κορμια μας ενωμενα το ιδιο και τισ γλωσσες μας...γεια σου ρε πριγκηπισσα