Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (9 μέλη και 192 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πέρασε η μία ξανθια να αγοράσει κάτι από το μαγαζί. Την είδε το αφεντικό μου, του είπα ότι παλιά δούλευε Φυλής, έψαξα και την βρήκα osmose. Θέλει να τη φέρει σπίτι του.
Δηλαδή για μία ώρα έρχεται και καλά με 50€ να κάνει μόνο μασάζ και το έξτρα πόσο είναι να την γαμησεις...;
Ναι, ζητάνε ότι τις καβλώσουν. Έτσι δουλευουν όλες εκεί. Τώρα με το ψωλόκρυο λογικά θα έχουν ρίξει τις τιμές. Συνήθως ομως διπλασιαζουν το ποσό. Πχ 120' 90€, συνολικά 180€ για δίωρο + το hotel. Έτσι παιζανε στην καραντίνα. 90' 70€ συνολο 140€ για μιαμιση ώρα + το hotel και ου το καθεξής. Πολλά τα λεφτά, δεν αξίζει. Αλλά το υπογραμμίζω, αυτές οι τιμές είναι τιμές καραντινας, τώρα που οι οίκοι είναι ανοιχτοί μπορεί να έχουν πεσει τα δωράκια των κοριτσιών. Πάντως η τιμή του γραφειου, απ'οτι ξέρω, δεν έχει αλλάξει.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Συνέχεια με Φυλής - Διδύμου - Φωκαίας (ψηλά)

7. Φυλής 65 πάνω ήταν η Άννα μελαχροινό πιπινάκι μοντελέ παρουσια με κόκκινα εσωρουχα. Λιγο σφιγμένη την ειδα. Ρωτηθηκε η τσατσα για την Εμμανουέλα η οποια ειπε πως θα έρθει μετά τις 12.

8. Φυλης 86 πάνω δυο κοπέλες η Άντζελα η γνωστη κοντούλα βυζαρού και η Μαρία ασπρουλιάρα αδυνατη μοντελέ παρουσια με μεγάλα μαστάρια αλλα που κρέμονται.

Η τσατσά φώναξε σε κάποια φάση την Άντζελα μπροστά μας η οποια μετά απο 2-3 λεπτά σηκώθηκε και βγήκε απο το δωμάτιο.

9. Φωκαίας 5 η έμιλυ μελαχροινή λιγο αλοιθωρη και με δοντι μπαγκς μπάνι σγουρά μαλλιά και γαλάζια μάτια γενικα καλή παρουσια με λίγη κοιλίτσα αλλα ψηλή.

10. Φωκαίας 7 η στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια που παλιά δουλευε Φυλης 71 πάνω.

Μια πορνο άποψη απο την Φωκαίας...

Φωκαιας.jpg

11. Διδύμου 18 ισόγειο υπερυψωμένο η Νικόλ.. μια καθημερινη παρουσια μιλφ με καστανα μαλλιά κρυωνε στο δωματιο κ φορουσε παλτο το οποίο έβγαζε καθε φορά που εβγαινε να τη δεί κάποιος πελάτης. Κάτι πάνω της με καύλωσε δεν ξέρω ίσως η κακομοιριά της. Αν υπάρχει καμια κριτική πείτε.

12. Διδύμου 20 Ελενη κοντη μελαχροινή με πιασιματα και μπλέ μάτια τελειως καθημερινη παρουσια.

13. Διδύμου 22 Άντζελα καστανή μιλφ με ωραιο μπαμπάτσικο σώμα η πουτανιτσα της διπλανής μπουρδελοπορτας και η όλγα μελαχροινή αδιάφορη για μένα με περιεργο σώμα.

Διδύμου 7 και πάνω κλειστά ΟΛΑ.

1643412508405.jpg
Ωραίος ο παίχτης.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Σε όσες έχω παει εκει στην κάνουν γυαλί! Δεν έχω παει με όλες όμως κι έχω να παω απο εκει λίγο πριν το κλείσιμο απο την καραντίνα. Μπορεί τώρα να έχουν αλλάξει.
Ακόμα τον γλύφουν φαρδιά πλατιά....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δικαίωμά σου να ΜΗΝ πιστεύεις!
Το καυλί μου ξέρει σίγουρα πάντως.
Πληροφοριακά πάντως είχα πολλές ακόμα περιπτώσεις με ντόπιες να κάνω κάτι αλλά εθελουσία ΔΕΝ έκανα κάτι.
Ποτέ ΔΕΝ συνάντησα κοπέλα να με αποφεύγει.
:hi:
ase re ponhre - aygolemonos.gif

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Για πρωκτικο δεν ξέρω διότι δεν ζήτησα, αλλά το εξτραδακι για αυτές είναι από 50€ και πανω. Ανάλογα ποση ωρα και το ποσο διαλακτική είναι η κοπέλα. Δεν υπάρχει στάνταρ. Αν τη πιασεις σε περιοδο που δεν έχει δουλειά θα σου κάτσει με ένα 50€ικο, αλλιώς να υπολογίζεις 70€+. Επίσης όλες αυτές έχουν δουλέψει Φυλής Μετάξι, άρα στη ουσία αυτό παιρνεις απλά γαμάς σαν ανθρωπας στο ξενοδοχείο. Δεν αξίζει για εμενα, πολλα τα λεφτα και παιζεις με ρίσκο. Ότι της καβλώσει της κάθε μιας... Πάντως δεν είναι φθηνές.
Καλη σου ημερα και καλο ΣΚ , ευχαριστω για την απαντηση σου παντα τυπικος !!!! , δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις , μυριζει φολα και τζαμπα χρηματα οποιος επιχειρησει κατι τετοιο .

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Η περιποίηση δε της "Έλλης" δεν υπήρχε ! ! ! Ακόμη και η τσατσά ήταν αρχοντοτσατσά !
Παρ' όλο που ήταν οι Ρωσίδες εδώ ήδη , τέτοια περιποίηση ήταν αδιανόητη . Έκοβε τρελλό χρήμα αυτή κι εμείς φορτώναμε εμπειρίες στο βιογραφικό μας !
Αργότερα πήρε πάρα πολλά κιλά και όσο να ναι χάθηκε η έμπνευση ακόμη μαγεία του μαγαζιού.
....σωστός :thumbsup: συναγωνιστή 'Πρύτανη' βλέπεις υπάρχει ο άγραφος νόμος της " ακμής και της παρακμής " ! :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτό σας λέω κι εγώ. Είναι λάθος η προσεγγιση. Να δίνεις σε μια κοπέλα 150+ την οποία κάποτε τις φορτωνες το στόμα με σπέρμα στο 10ικο ή αντε 20ικο. Από μένα δεν.
Συμφωνώ απόλυτος !!! Ξέρεις τι είναι μια κοπέλα που την έσπρωχνες στα 20 και σε παρακαλαγε για ακαποτο σεξ …. Μετά να ζητάει 150 την ώρα + 20 για πρωκτικό και + 20 για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ;; Μην τρελαθούμε τελείως !!!φιλικη συμβουλή να προτιμάτε νέες άφιξης στα ντελα για να παίρνατε καλά …και με πολλά τυχερά …οκ άλλες φορές ίσως τρώμε φολες …. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι !! Παρά να σας σέρνουν οι παλιές καραβάνες με πολύ παραπανο χρήματα είτε στα ντελα (ναι συμβαίνει και το ξέρουν όλοι καλά ) είτε αν έχουν γίνει κολ γκιρλς !!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Μπαίνοντας Πέμτη απόγευμα στο Ιάσωνος 16Β πέτυχα την "Μόνικα" γνώριμη από το Παιωνίου (λουκέτο) και το Φυλλής134 (λουκέτο) αλλά με νέο όνομα πλέον το Λόρη ! Πλέον από τα 20άευρα στο 10ευρο.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Φλ86 βυζοφωλια..
Μαρια η μακροστενη που λεει και ο Σμυρνης, αρραβωνιαστικια του βορδελου αλλα εξαρχης περναγε κριση η σχεση
ΕΙναι τοσο φολα που θα ανοιξει νημα απο δαυτην..

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
284
Πόντοι
21
Kamia κριτική για Νικόλ απο Διδυμου 18 έχουμε ; αν κ εμφανισιακα δεν ειναι κάτι ιδιαιτερο την ειδα με κάλτσες σημερα και με καυλωσε αλλα την καταλαβα λίγο βαριεστημένη στο σαλόνι. Μήπως φάμε καμια φόλα μεσα ; :think:
Μαν μου, όπως την είδες να σαλονάρει, έτσι είναι και μέσα. Μες στην κατάθλιψη η τυπισσα. Λες και πηδάς πτώμα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για οσους την ψαχνουν η Ολγα απο το Ιασονος 46 αριστερο ειναι εγγυος και θα λειψει καιρο απο το αθλημα.
Συμφωνα με πληροφοριες αυτος που την γκαστρωσε ειναι πελατης της.
Τελικα οι μεγαλυτεροι ερωτες γεννιουνται στα μπουρδελα !
Καλά το ''μεγάλοι έρωτες'' είναι παραφουσκωμένο, η Όλγα έχει τελείως εφηβικό μυαλό, κάνει ό 'τι τής καπνίσει. Θυμάμαι στο face Της το καλοκαίρι είχε βάλει φωτό να φιλιέται με τον δικό της , τώρα άλλαξε φωτό κι έχει βάλει έναν 40άρη που φιλιούνται πάλι (λογικά ο πατέρας του παιδιού). Άκου τι θα συμβεί, θα καθίσει μαζί του μέχρι να γεννήσει -θα ξεκουραστεί κιόλας από το μπουρδέλο, τα έξοδα όλα πληρωμένα από τον τύπο- και κάποια στιγμή θα βαρεθεί αυτή από τα ίδια και τα ίδια και θα γυρίσει στο 46 σαν τον δολοφόνο στον τόπο του εγκλήματος..Ας διαψευστώ από τον χρόνο :headbaning1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71 Εύα καστανή με λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Άντζελα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, μικρό βυζι, με πρωκτικο και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Άννα Μαρία καινούργια κοπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φιλιππιδου 11α Ναταλί ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Έλλη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι,μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 72, 66δ, 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
άρχισε να βρέχει, καλό μεσημέρι

Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
70
Πόντοι
0
τώρα live

Φυλής 84α Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, μικρό βυζι, με πρωκτικο και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Σμύρνη μήπως η Ιζαμπέλα και η Χριστίνα είναι στο 65Β;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα σας.

Χθεσινή μικρή τσάρκα στο Μετάξι και παρατήρησα ότι -παρά τα όσα λέγονται- υπάρχουν αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις στο δεκάρικο.

Αντιλαμβάνομαι ότι σήμερα ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, εντούτοις η τίμια επιλογή για σεξ απαιτεί πίστωση χρόνου. Έτσι και στο Μετάξι: θέλει ψάξιμο και υπομονή και θα βρεις αξιόλογες περιπτώσεις. Απλά συνήθως δεν υπάρχει η όρεξη.

Ορισμένες αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις -εμφανισιακά μιλώντας, υπήρχαν πάντως.

1η -πρωινή βάρδια:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο:
-Χριστίνα βγήκε με χαμόγελο και ήταν ιδιαίτερα κοινωνική. 2άρι βυζί, σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα και μέτριο ύψος.
-Γιασμίν (όχι η σύζυγος του αγαπητού Carl Barton). Καστανόξανθη, αδύνατη κοπέλα, 3άρι βυζί. Η κριτική του dmtrsxxx είναι ενθαρρυντική για μια δοκιμή.

Ιάσονος 44:
-Έρρικα, σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα, ωραίο 3άρι-3,5άρι βυζί.
-Μπέλλα, παχουλούλα αλλά συμπαθητική φυσιογνωμία. Σκούρο μακρύ μαλλί και 2,5άρι βυζί. Αρκετά νέες και οι δύο. Το πρόγραμμά τους απλό.

Δίπλα, νομίζω πάλι Ιάσονος 44 λεγεται...
-Αλίνα, κοντή, με γυαλιά καστανό σκούρο μαλλί,2άρι βυζί. Σε απλό. Φιλιά μέχρι το στήθος και όχι στο πρόσωπο, είπε η τσατσά λόγω κορωνοϊού. Ορεξάτη η Αλίνα στο σαλόνι (βέβαια εμένα δεν μου λέει εμφανισιακά κάτι). Όσο περιμέναμε η Ουκρανή υπηρεσία μάς εξέφραζε τις ανησυχίες της σχετικά με τις πολιτικοστρατιωτικές εξελίξεις στην πατρίδα της και την ευρύτερη περιοχή.

Ιάσονος 44Β δεξιά:

-Νίκη, καστανόξανθη, κανονικό σώμα, 2άρι βυζί, νομίζω. Στα υπ'όψιν.

Περδίκκα 1:
-Μαρία, νέα σε ηλικία κοπέλα, τσαχπίνα με καλά ελληνικά. Ξανθιά, αδύνατη με ωραίο σώμα σε απλό.

Περδίκκα 3:
Τατιάνα, Ρωσίδα, νεαρή, λευκή κοπέλα με σκούρο μαλλί. Κανονικό σώμα, 1,5άρι βυζί. Σε απλό. Τιμήθηκε. Την έχω πάρει άλλες δυο φορές. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Στο Ιάσονος 16 όροφος:

-Αλεξία είπε η τσατσά. Γνωστή και ως Αλεξάνδρα από τη μοντελοαλυσίδα. Πιτσιρίκα, Ρωσίδα, με λευκή επιδερμίδα, σκούρο μαλλί σχεδόν μαύρο. 1,5άρι βυζί. Σε μινιόν έκδοση για τους λατρεις του είδους. Σε απλό.

Ενημερωτικά, είδα μια ευρύτερη στροφή των οίκων στο απλό πρόγραμμα.

Καλό Σαββατοκύριακο :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
570
Πόντοι
81
Ξενερωσα χθες με μαρια γιατι ειναι καυλιαρα αλλα φολαρα στο δωματιο σημερα θα κατηφορισω για αουρορα που ειναι τουρμπο μεσα ευχομαι να την βρω γιατι δεν εχω δει το ονομα της στο παρουσιολογιο του σμυρνη

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Αυτη η Εβελινα που αναφερθηκε λιγες σελιδες πιο πισω που δουλευει τελικα και ποιες ωρες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
33
Πόντοι
0
Γρήγορο ξεμούδιασμα στο μετάξι εχτές ώρα 4 το μεσημέρι…
Κολωνου 27β πήγα για μπελα δεν ηταν..2 άλλες μου είπε δεν έκατσα να της δω καν γιατί την τελευταία έβγαλε 2 σάπιες..
Ιάσωνος 44 η Σοφία από Δευτέρα μου είπε
Κολωνου 32Γ με τα ωραία δωμάτια(για μετάξι) 2 κοπελες μια ξανθιά με κοντό μαλλι και άσπρα αθλητικά παπούτσια την έχω πάρει στο παρελθόν κανα 2 φορές νταξει καλή διάθεση πάντα αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερο και άλλη μια μελαχρινή Ρουμάνα τσιγγάνα και αυτή την έχω πάρει 2 3 φορές την ξαναπηρα καλή διάθεση πάντα και αυτή!! Απλό πρόγραμμα δε λέει όχι στο σφυροκόπημα στα 4!! Στο σαλόνι με ζάλισαν και οι 2 να της πάρω παρτουζα ..και χωρίς λεφτά μου έλεγε και καλά η ξανθιά έρχεται μαζί μου και πίπες της έριξα άκυρο και πηρα την άλλη!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φλ86 βυζοφωλια..
Μαρια η μακροστενη που λεει και ο Σμυρνης, αρραβωνιαστικια του βορδελου αλλα εξαρχης περναγε κριση η σχεση
ΕΙναι τοσο φολα που θα ανοιξει νημα απο δαυτην..
Κάτσε να ρθει η άλλη αρραβωνιάρα απ τα στούντιο και θα τη 'χωρίσω'.

Η Εβελίνα που αναζητείται απ ότι κατάλαβα δουλεύει όποτε της καβλωσει συνήθως πρωί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom