Καλησπέρα σας.
Χθεσινή μικρή τσάρκα στο Μετάξι και παρατήρησα ότι -παρά τα όσα λέγονται- υπάρχουν αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις στο δεκάρικο.
Αντιλαμβάνομαι ότι σήμερα ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, εντούτοις η τίμια επιλογή για σεξ απαιτεί πίστωση χρόνου. Έτσι και στο Μετάξι: θέλει ψάξιμο και υπομονή και θα βρεις αξιόλογες περιπτώσεις. Απλά συνήθως δεν υπάρχει η όρεξη.
Ορισμένες αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις -εμφανισιακά μιλώντας, υπήρχαν πάντως.
1η -πρωινή βάρδια:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο:
-Χριστίνα βγήκε με χαμόγελο και ήταν ιδιαίτερα κοινωνική. 2άρι βυζί, σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα και μέτριο ύψος.
-Γιασμίν (όχι η σύζυγος του αγαπητού Carl Barton). Καστανόξανθη, αδύνατη κοπέλα, 3άρι βυζί. Η κριτική του dmtrsxxx είναι ενθαρρυντική για μια δοκιμή.
Ιάσονος 44:
-Έρρικα, σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα, ωραίο 3άρι-3,5άρι βυζί.
-Μπέλλα, παχουλούλα αλλά συμπαθητική φυσιογνωμία. Σκούρο μακρύ μαλλί και 2,5άρι βυζί. Αρκετά νέες και οι δύο. Το πρόγραμμά τους απλό.
Δίπλα, νομίζω πάλι Ιάσονος 44 λεγεται...
-Αλίνα, κοντή, με γυαλιά καστανό σκούρο μαλλί,2άρι βυζί. Σε απλό. Φιλιά μέχρι το στήθος και όχι στο πρόσωπο, είπε η τσατσά λόγω κορωνοϊού. Ορεξάτη η Αλίνα στο σαλόνι (βέβαια εμένα δεν μου λέει εμφανισιακά κάτι). Όσο περιμέναμε η Ουκρανή υπηρεσία μάς εξέφραζε τις ανησυχίες της σχετικά με τις πολιτικοστρατιωτικές εξελίξεις στην πατρίδα της και την ευρύτερη περιοχή.
Ιάσονος 44Β δεξιά:
-Νίκη, καστανόξανθη, κανονικό σώμα, 2άρι βυζί, νομίζω. Στα υπ'όψιν.
Περδίκκα 1:
-Μαρία, νέα σε ηλικία κοπέλα, τσαχπίνα με καλά ελληνικά. Ξανθιά, αδύνατη με ωραίο σώμα σε απλό.
Περδίκκα 3:
Τατιάνα, Ρωσίδα, νεαρή, λευκή κοπέλα με σκούρο μαλλί. Κανονικό σώμα, 1,5άρι βυζί. Σε απλό. Τιμήθηκε. Την έχω πάρει άλλες δυο φορές. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Στο Ιάσονος 16 όροφος:
-Αλεξία είπε η τσατσά. Γνωστή και ως Αλεξάνδρα από τη μοντελοαλυσίδα. Πιτσιρίκα, Ρωσίδα, με λευκή επιδερμίδα, σκούρο μαλλί σχεδόν μαύρο. 1,5άρι βυζί. Σε μινιόν έκδοση για τους λατρεις του είδους. Σε απλό.
Ενημερωτικά, είδα μια ευρύτερη στροφή των οίκων στο απλό πρόγραμμα.
Καλό Σαββατοκύριακο