milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Θα ξαναπεράσω μετά τις 5 μπας και πετύχω λιλιαν?Ναι, μπορεί να ήταν και η Ελένη οι δύο τους δουλεύουν στη πρώτη βάρδια
Θα ξαναπεράσω μετά τις 5 μπας και πετύχω λιλιαν?Ναι, μπορεί να ήταν και η Ελένη οι δύο τους δουλεύουν στη πρώτη βάρδια
Η Λίλιαν δουλεύει απογεύματα αλλά εχω πολύ καιρό να την πετύχω, εύχομαι να την πετύχειςΘα ξαναπεράσω μετά τις 5 μπας και πετύχω λιλιαν?
Η Λίλιαν δουλεύει απογεύματα αλλά εχω πολύ καιρό να την πετύχω, εύχομαι να την πετύχεις
Φιλαράκι αμα την πετύχεις ριξε μια δημοσίσευση εδω plz. 4 φορές περίπου έχω περάσει τους τελευταιους 3 μηνες κατα τις 21 00 ( οκ είνια λιγο αργά α εκει τεσπα.) και τίποτα.. Λίλιαν τζιφος.Θα ξαναπεράσω μετά τις 5 μπας και πετύχω λιλιαν?
Πέρασμα μόλις τώρα σβηστά φώτα ακόμα. Ανοίγουν απόγευμα πιο μετά τις 5 η είναι κλειστά?Φιλαράκι αμα την πετύχεις ριξε μια δημοσίσευση εδω plz. 4 φορές περίπου έχω περάσει τους τελευταιους 3 μηνες κατα τις 21 00 ( οκ είνια λιγο αργά α εκει τεσπα.) και τίποτα.. Λίλιαν τζιφος.
Όντως, αναλόγως την επισκεψιμότητα όλα αυτά είναι ρευστά.Δεν έχω ρωτήσει τη συγκεκριμένη αλλά εκεί παίζει 100-120 ευρώ, δε μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες αλλά έχω πάρει κοπέλα με 60 μια ώρα αλλά σε νεκρή περίοδο που βαρουσαν μύγες, η αλήθεια είναι ότι το πέταξα για πλάκα και η απάντηση ήταν ναι
Δεν έχω ρωτήσει τη συγκεκριμένη αλλά εκεί παίζει 100-120 ευρώ, δε μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες αλλά έχω πάρει κοπέλα με 60 μια ώρα αλλά σε νεκρή περίοδο που βαρουσαν μύγες, η αλήθεια είναι ότι το πέταξα για πλάκα και η απάντηση ήταν ναι
Βασικά όσες μπορούσες, εγώ 3 μπόρεσα μιας και δε βοηθάει πια η ηλικίαΠολύ καλή η κινηση σου τυπε. Περασες καλα ; 2 εκτονωσεις φανταζομαι.
Βασικά όσες μπορούσες, εγώ 3 μπόρεσα μιας και δε βοηθάει πια η ηλικία
3 εκτονώσεις μέσα σε μια ώρα τις ζηλεύουν και πολλοί 20ρηδες.Βασικά όσες μπορούσες, εγώ 3 μπόρεσα μιας και δε βοηθάει πια η ηλικία
Περασα νωρίτερα. Κλειστό το 8... τη χασαμε τη ΛιλιανYπάρχει ελπίδα ακόμη.... Λιλιαν μην σταματήσεις θα σε στηρίξουμε !!
sorry for the delay. Ιδέα δεν εχω.Μια φορα στο τόσο περνάωΠέρασμα μόλις τώρα σβηστά φώτα ακόμα. Ανοίγουν απόγευμα πιο μετά τις 5 η είναι κλειστά?
Συμφωνώ ότι πρέπει να πέσει στο 20αρικο και μακάρι και παρακάτω τόσα αυτά όσο και ορισμένα ακόμα.Πες τα χρυσόστομε...!!!?
Ποιός θα δώσει 30αρια,50αρια και 70 άρια σε τυπικά καθημερινά πολύ μέτρια ταυλανδακια της διπλανής πόρτας.
Όταν πριν λίγο καιρό με ακριβώς τα ίδια χρήματα περνανε στη Μπανγκόκ και στη Πατάγια και καθοντουσαν όχι 10λεπτο....αλλα και ολόκληρο διήμερο με τα γεροντια συνταξιούχους Ευρωπαίους, Καναδούς, Αμερικανούς και Αυστραλούς μύστες.(τα έχω δει με τα μάτια μου σε βιντεάκια.... είναι μεγάλος ρουφιάνος το youtube...)
Και να πεις ότι ήταν και τίποτα μοντελαρες από Μόσχα....οκ! χαλάλι!!!
Εδώ μιλάμε για ανθυπομετρια σχιστοματικα Μεταξουργείο φάση...!!!
#Θελω να πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή στο 20ρικο.... όχι τίποτα άλλο...αλλα χαλάνε και τη πιάτσα έτσι...!!!
Τη δοκίμασα και εγώ..όντως καλή μέσα.....και καυλιάρα.Καινούρια παρουσία στο Φωκαίας 24 β' βάρδια, η Ειρήνη. Νεαρή, μελαχρινή, αδύνατη ρωσίδα, με όμορφα αμυγδαλωτά μάτια και βυζί 2άρι. Δοκιμάστηκε με αρκετά καλές εντυπώσεις. Δε μιλάει λέξη ελληνικά ή αγγλικά, οπότε μιλήσαμε τη γλώσσα του σώματος. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό. Φιλιά τα αποφεύγει, αλλά εγώ της έκλεψα μερικά πεταχτά. Σε γενικές γραμμές είναι λίγο ψαρωμένη, μιας και τώρα ξεκίνησε, αλλά δείχνει να είναι καβλιάρα και να το απολαμβάνει.