Καλημέρα κι από μένα. Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λέγεται για τις κάμερες. Κι εγώ είχα υποψίες. Πήγα σε κοπέλα που ήταν στανταράκι μου. Ήταν σε δωμάτιο με πελάτη. Μπήκα μέσα καθ περίμενα. Όταν τελείωσε ήρθε μια στιγμή, έβαλε το κεφάλι μέσα, μου είπε ένα πουτανίστικο, έρχομαι να πάω στο μπάνιο πρώτα.
Μπήκε με ύφος ότι ήξερε ποιος ήμουν.
Θα περνούσε από το μυαλό μου η κάμερα, αλλά σκέφτομαι ότι η τσατσά με γνώριζε. Οπότε τα πράγματα μπερδεύονται.
Δεν πάμε σε ιδιωτικούς χώρους και όλα είναι πιθανά σενάρια. Αλλά....
Θα έλεγα το εξής. Μπαίνω στη θέση κάθε πάτρωνα. Ποιο το κέρδος για παράδειγμα, αν εκβίαζε εμένα; Κανένα! Θα έβγαινα στο site και θα τους κάρφωνα. Το ότι υπάρχει αυτό το βήμα εδώ μέσα, είναι και μια ασφάλεια για όλους μας.
Εγώ, όπως είπα και σε παλιότερες συζητήσεις, είμαι παντρεμένος, με μια άλφα οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική κατάσταση. Έχω τους προσωπικούς μου λόγους που πλαω στα μπουρδέλα. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, ασφαλώς και θα το είχα καταγγείλει εδώ μέσα, αφού τη ζημιά θα την είχα πάθει. Και σίγουρα, όλοι σας την άλλη μέρα η θα αποφεύγατε τον οίκο, ή θα πήγαιναν μερικοί και θα έκαναν μανούρα, ή και δεν ξέρω κι εγώ τι. Σίγουρα το κέρδος από μια ομαλή λειτουργία ενός μπουρδέλου είναι μεγαλύτερο.
Δεν το αποκλείω ότι μπορεί να συμβεί. Και σε μπουρδέλο μπορεί, και σε στούντιο, και σε ξενοδοχείο, και στην πιάτσα μπορεί.
Κέρδος θα είχαν μόνο οι δημοσιογράφοισς τέτοια περίπτωση, ούτε οι κοπέλες, ούτε οι διακινητές, ούτε κανένας που εργάζεται στο χώρο.
Καλό είναι να γίνονται πότε πότε τέτοιες συζητήσεις και καταγγελίες ακόμα για τέτοιους η άλλους κινδύνους που μπορεί περιστασιακά να υπάρχουν. Όπως αυτοί των λοιμώξεων.
Την καλημέρα μου σε όλους.