Δεν νομίζω...όταν ρώτησα μου είπε μετά τις 5.Μπορώ να τη δω πρωί;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Σε λίγο θα υπέχουν μαγαζιά ντελα κοβιντ φρέ!! Ο εμβολιασμενος ανάμεσα σε εμβολιασμένους το πολύ πολύ κανα συνάχι 3 μέρες ! Οι ανμβολιαστοι κολανε βαρειά !!! Τι δεν καταλαβαίνετε ο ιός ήρθε και θα μείνει αν είμαστε όλοι εμβολιασμενοι θα μας κλάνει τα παπάρια ο ιός αυτός όπως και η γρίπη τα προηγούμενη χρόνια τι άλλο να πω για να καταλβαιτε πως δεν φταίει ούτε ο εμβολιασμενος ούτε ο ανεμβοκιαστος ;;;;;Τα σπίτια είναι για όλους αφού και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοιό!
Μπουρδελομαχιτής1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Πρωί πρωί ρε θεριό;Καλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.508
- Πόντοι
- 746
Που είναι αυτός ο οίκος ναος;Καλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
Οι εμβολιασμένοι είναι πολύ λιγότερο μεταδοτικοί.. γίναμε όλοι ειδικοίΤα σπίτια είναι για όλους αφού και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοιό!
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Είδες τιποτα καλό τριγύρω στο μεταξισταν?Καλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
Αδερφέ ποιες είναι εκεί το πρωί ;είναι καμία λατίναΚαλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Το ίδιο είναι!Οι εμβολιασμένοι είναι πολύ λιγότερο μεταδοτικοί.. γίναμε όλοι ειδικοί
Στην μετάδοση του ιού η μόνη ουσιαστική διαφορά που υπάρχει είναι μεταξύ απλού φορέα και αρρώστου, όπου το ιικό φορτίο έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα!
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Όλοι έχουμε ήδη εκτεθεί στον κορονοιό αλλά δεν αρρωστήσαμε επειδή ήρθαμε σε επαφή με απλό φορέα και όχι με άρρωστο!
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Με ξυρισμένο μαλλί από την μια μεριά. Δεν την έχω δει καλά στο πρόσωπο αλλά δεν νομίζω. Απογευματινή βάρδια είναι ?Στην Ιασωνος σε καποιον οικ σε οροφο, εργαζόταν μια χοντρη νεαρα με πολλα τατουάζ, Νατάσα νομίζω. Εκανε μόνο τσιμπούκι και κόλο, όχι μουνι. Μήπως ηταν τραβεστί?
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
προφανώς στον εμβολιασμένο είναι λιγότερο το ιικο φορτίοΤο ίδιο είναι!
Στην μετάδοση του ιού η μόνη ουσιαστική διαφορά που υπάρχει είναι μεταξύ απλού φορέα και αρρώστου, όπου το ιικό φορτίο έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα!
Μπουρδελομαχιτής1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα πορνΟΥΚαδες μου!! Νωρίς νωρίς στο Metaxy Hills για όμορφες πορνο περιπέτειες.
Κολωνού 27Α, γνωστό και ως «Λατινάδικο», με ενημέρωσε συναγωνιστής πως απογευματινή βάρδια έχει μια λατίνα φωτιά με τον 15, εξού και η ονομασία Λατινάδικο, πρωινή βάρδια είχε ένα καυλοκόριτσο, την Μπέλα, γύρο στα 30 αλλά φαινόταν αρκετά πιο μικρή με πολύ ωραίο σώμα.Που είναι αυτός ο οίκος ναος;
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Στο Ιάσωνος 37Α δουλεύει μαι Μελίνα Ελληνίδα βραδινή βάρδια??? Ξέρει κανείς??? Έχει στενό μουνί και καυλώνεις..
Μπουρδελομαχιτής1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστής που γνώρισα εντός του οίκου με ενημέρωσε πως η Λατίνα εργάζεται απόγευμα.Αδερφέ ποιες είναι εκεί το πρωί ;είναι καμία λατίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα ??Πρωί πρωί ρε θεριό;
Μπουρδελομαχιτής1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Τρίτο αρδελόμπι αριστερά όπως μπαίνεις στην Jason’s Street έχει μια μικρή Ρωσίδα πολύ καυλιαρα, είναι στο δωμάτιο λίγο μυγιάγγιχτη αλλά το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με την απειρία της με έκαναν να καυλόσω απίστευτα, την έσκισα με πολύ ευχαρίστηση.Είδες τιποτα καλό τριγύρω στο μεταξισταν?
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα πουτσαραδες μου.Το πρόγραμμα σήμερα είχε πρωινή καταδρομη στο φυλήσταν για ένα κυριλέ άδειασμα με τον μπλε λαχνό μου.Εφτασα φυλής στης 9 το πρωί και απογοητευμένος αντίκρισα σχεδόν όλα τα μπουρδέλοσπιτα κλειστά και τα κρακερς να έχουν κατακτήσει την περιοχή.Μπηκα σε 2-3 οίκους που βρήκα ανοιχτούς χωρίς όμως να αντικρισω κάτι τίμιο για τον λαχνό μου,έτσι πήρα την απόφαση να πάω τερατισταν μήπως βρω κάτι μέτριο να χύσω το κουταλάκι της.Εφτασα Μεταξουργείο και έκανα πρώτη στάση λατιναδικο Κολωνού 27Α,η υπηρέτρια μου ανακοίνωσε πως η κοπέλα είναι στο δωμάτιο αλλά γνωρίζοντας την ποιότητα του οίκου αποφάσισα να περιμένω.Ενω περίμενα την πόρνη μου σκρολαρα ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα να δω τι παίζει και αντικρίζω τελευταίο ποστ από συνάδερφο με φωτογραφία από το μπουρδέλοσπιτο που βρίσκομαι,δίπλα μου κάθεται ένας πιτσιρικάς στην ηλικία μου και αμέσως κατάλαβενω πως είναι αυτός που ανέβασε το ποστ διότι ήταν το μοναδικό άτομο στον οίκο,γυρνάω του δείχνω το ποστ χαμογελάει και μου συστήνεται ως ο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΧΙΤΗΣ 1999 και από εκεί και πέρα η περιπέτεια αρχίζει,όντας συνάδερφοι να συνεχίζουμε μαζί την πορνοημερα μας,έχοντας πιάσει την κουβέντα για κάνα δεκάλεπτο σκάει ξαφνικά στην ρεσεψιόν η Μπέλα,καυλιαρικο πουτανακι γύρο στα 30,μαύρο μαλλί με ωραιο σώμα και βυζάκια,φορούσε και μαύρα καυλογυαλα,έδωσα το παράβολο μου και μπήκα στο καθαρό δωμάτιο,πολύ ευδιάθετο πουτανακι και ξεκίνησε την συνεδρία με μια πολύ δυνατή πίπα την πήρα στα τέσσερα και μετά από πολύ δυνατό σφυροκόπημα έβγαλα τον κρεμπιε μου μέσα στην Καποτά,καλό πουτανακι για καδε αλλά το κτήνος δεν είχε ηρεμήσει βγήκα από δωμάτιο και αντίκρισα τον πορνομαχητη1999 να με περιμένει,με ενημέρωσε για μια πληροφορία που είχε από τα κεντρικά ότι στην Ιάσωνος έχεις σκάσει ένα ένα εξαιρετικό πορνιδιο για πολλά γαμησια,ο συνάδελφος φαινόταν γνώστης του σπορ και μου εμπνεε εμπιστοσύνη και σεβασμό οποτε δίχως αμφιβολίες ακολούθησα πίστα,φτάσαμε στην αρχή της Ιάσωνος και μπήκαμε στον τρίτο οίκο αριστερά,βγαίνει έξω η Έλενα,ένα θεομουνο γύρο στα 18 με απίστευτο σώμα και βυζάκια γάλακτος σαν τα κρύα του λουτρού να μας κοιτάει και να βγάζει την γλωσιτσα της μη γνωρίζοντας λέξη από ελληνικά,παθαμε την πλάκα μας,βγήκαμε έξω στον πεζοδρόμο να πάρουμε λίγο αέρα μη μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που αντικρίσαμε στο εμετουργειο κάναμε ένα τσιγάρο συζητώντας με ποιο τρόπο θα την ξεσκισουμε.Μπηκαμε πάλι μέσα και παραδώσαμε τα εισιτήρια μας.Μπηκε η Έλενα στο δωμάτιο και άρχισα χαμουρεμα στα όρθια αλλά με το που της πιάνω τα βυζάκια φωνάζει νιετ,τέτοιο καυλομουνο που είναι είπα δεν γαμιεται και άρχισα να της δίνω πίπα,δεν μου πήρε πολύ ώρα πίπα,αλλά ούτε αυτό με ξενέρωσε καθόλου,την γύρισα στα τέσσερα και έβγαλα όλο μου το μίσος πάνω της τιμωροντας της με το να κάνω το μουνακι της κόσκινο,την γαμουσα λυσσασμένα με μανία φτάνοντας της καύλες μου στο κόκκινο,τις έρειχνα φαπες στο κωλαρακι δεν της άρεσε αλλά στα άρχιδια μου με τα πολλά πολλά εχυσα μουγκριζοντας,βγήκα από το δωμάτιο και περιμενα τον συνάδερφο και νεο φίλο μου να τελειώσει για να πιούμε κάνα πορνοκαφεδακι άμα ήθελε,με ενημέρωσε πως ούτε αυτόν άφηνε να τσιμπάει τα βυζάκια της αλλά μετά το τιμωρητικο γαμηση που της ρίξαμε δεν νομίζω να κάνει το ιδιο.μετα από αρκετή συζήτηση για της έμπειριες μας με τον συνάδερφο καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως στο μεταξισταν μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα εργαλεία καταφέρνοντας έτσι διπλή έμπειρια με τα ίδια λεφτά.
Σε ποιο αριθμό γίγανταΤρίτο αρδελόμπι αριστερά όπως μπαίνεις στην Jason’s Street έχει μια μικρή Ρωσίδα πολύ καυλιαρα, είναι στο δωμάτιο λίγο μυγιάγγιχτη αλλά το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με την απειρία της με έκαναν να καυλόσω απίστευτα, την έσκισα με πολύ ευχαρίστηση.
Σε ποιο οίκο είναι η Ρωσίδα αδερφέΚαλησπέρα πουτσαραδες μου.Το πρόγραμμα σήμερα είχε πρωινή καταδρομη στο φυλήσταν για ένα κυριλέ άδειασμα με τον μπλε λαχνό μου.Εφτασα φυλής στης 9 το πρωί και απογοητευμένος αντίκρισα σχεδόν όλα τα μπουρδέλοσπιτα κλειστά και τα κρακερς να έχουν κατακτήσει την περιοχή.Μπηκα σε 2-3 οίκους που βρήκα ανοιχτούς χωρίς όμως να αντικρισω κάτι τίμιο για τον λαχνό μου,έτσι πήρα την απόφαση να πάω τερατισταν μήπως βρω κάτι μέτριο να χύσω το κουταλάκι της.Εφτασα Μεταξουργείο και έκανα πρώτη στάση λατιναδικο Κολωνού 27Α,η υπηρέτρια μου ανακοίνωσε πως η κοπέλα είναι στο δωμάτιο αλλά γνωρίζοντας την ποιότητα του οίκου αποφάσισα να περιμένω.Ενω περίμενα την πόρνη μου σκρολαρα ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα να δω τι παίζει και αντικρίζω τελευταίο ποστ από συνάδερφο με φωτογραφία από το μπουρδέλοσπιτο που βρίσκομαι,δίπλα μου κάθεται ένας πιτσιρικάς στην ηλικία μου και αμέσως κατάλαβενω πως είναι αυτός που ανέβασε το ποστ διότι ήταν το μοναδικό άτομο στον οίκο,γυρνάω του δείχνω το ποστ χαμογελάει και μου συστήνεται ως ο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΧΙΤΗΣ 1999 και από εκεί και πέρα η περιπέτεια αρχίζει,όντας συνάδερφοι να συνεχίζουμε μαζί την πορνοημερα μας,έχοντας πιάσει την κουβέντα για κάνα δεκάλεπτο σκάει ξαφνικά στην ρεσεψιόν η Μπέλα,καυλιαρικο πουτανακι γύρο στα 30,μαύρο μαλλί με ωραιο σώμα και βυζάκια,φορούσε και μαύρα καυλογυαλα,έδωσα το παράβολο μου και μπήκα στο καθαρό δωμάτιο,πολύ ευδιάθετο πουτανακι και ξεκίνησε την συνεδρία με μια πολύ δυνατή πίπα την πήρα στα τέσσερα και μετά από πολύ δυνατό σφυροκόπημα έβγαλα τον κρεμπιε μου μέσα στην Καποτά,καλό πουτανακι για καδε αλλά το κτήνος δεν είχε ηρεμήσει βγήκα από δωμάτιο και αντίκρισα τον πορνομαχητη1999 να με περιμένει,με ενημέρωσε για μια πληροφορία που είχε από τα κεντρικά ότι στην Ιάσωνος έχεις σκάσει ένα ένα εξαιρετικό πορνιδιο για πολλά γαμησια,ο συνάδελφος φαινόταν γνώστης του σπορ και μου εμπνεε εμπιστοσύνη και σεβασμό οποτε δίχως αμφιβολίες ακολούθησα πίστα,φτάσαμε στην αρχή της Ιάσωνος και μπήκαμε στον τρίτο οίκο αριστερά,βγαίνει έξω η Έλενα,ένα θεομουνο γύρο στα 18 με απίστευτο σώμα και βυζάκια γάλακτος σαν τα κρύα του λουτρού να μας κοιτάει και να βγάζει την γλωσιτσα της μη γνωρίζοντας λέξη από ελληνικά,παθαμε την πλάκα μας,βγήκαμε έξω στον πεζοδρόμο να πάρουμε λίγο αέρα μη μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που αντικρίσαμε στο εμετουργειο κάναμε ένα τσιγάρο συζητώντας με ποιο τρόπο θα την ξεσκισουμε.Μπηκαμε πάλι μέσα και παραδώσαμε τα εισιτήρια μας.Μπηκε η Έλενα στο δωμάτιο και άρχισα χαμουρεμα στα όρθια αλλά με το που της πιάνω τα βυζάκια φωνάζει νιετ,τέτοιο καυλομουνο που είναι είπα δεν γαμιεται και άρχισα να της δίνω πίπα,δεν μου πήρε πολύ ώρα πίπα,αλλά ούτε αυτό με ξενέρωσε καθόλου,την γύρισα στα τέσσερα και έβγαλα όλο μου το μίσος πάνω της τιμωροντας της με το να κάνω το μουνακι της κόσκινο,την γαμουσα λυσσασμένα με μανία φτάνοντας της καύλες μου στο κόκκινο,τις έρειχνα φαπες στο κωλαρακι δεν της άρεσε αλλά στα άρχιδια μου με τα πολλά πολλά εχυσα μουγκριζοντας,βγήκα από το δωμάτιο και περιμενα τον συνάδερφο και νεο φίλο μου να τελειώσει για να πιούμε κάνα πορνοκαφεδακι άμα ήθελε,με ενημέρωσε πως ούτε αυτόν άφηνε να τσιμπάει τα βυζάκια της αλλά μετά το τιμωρητικο γαμηση που της ρίξαμε δεν νομίζω να κάνει το ιδιο.μετα από αρκετή συζήτηση για της έμπειριες μας με τον συνάδερφο καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως στο μεταξισταν μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα εργαλεία καταφέρνοντας έτσι διπλή έμπειρια με τα ίδια λεφτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις