Έπειτα από ένα πέρασμα που έκανα την απογευματινή βάρδια σε φυλής φωκαιας διδύμου δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, ίσα ίσα ξενέρωσα, είχα μια ελπίδα γενικότερα ότι θα δούμε κάτι καινούριο, αμ δε...
Τα ίδια και τα ίδια....
Κρατάω μόνο μερικές περιπτώσεις που σίγουρα δεν θα κλαψετε τα λεφτά σας ....
Ρανια Φ.84,
Αλίνα από φιλιππιδου 11β , Η Άννα η πορνοσταρ που ήταν μαζί της είναι με τις φάσεις της, πότε μπορεί να κάνει παπάδες πότε να σε ξενερώσει.
Η σιλβια από φιλιππιδου 11Α έχει κρεμάσει ολιγον τι...Δε με συγκινεί πλέον, φαίνεται και κουρασμένη με αυτή τη δουλειά
Η Μικαελα από Φώκαιας 17 παραμένει τίμια περιπτωση, αν και σωματικά δυστηχως ίσως έχει πέσει λίγο...
Η αλισια από Φώκαιας 9 είναι οκ , αλλά όχι για πάνω από 3-4 φορές, δεν σου αφήνει την επιθυμία να την κάνεις στανταρακι...
Η Άννα από Φώκαιας 24 για λάτρεις των πετιτ είναι ό,τι πρέπει, με ελεύθερο στοματικό κιόλας, προσωπικά όμως δε με συγκινεί ιδιαίτερα..πολύς χαμός αλλά χμμ ..
Η Αουρορα από το 54 παραμένει τίμια για μένα προσωπικά, γενικά τα βρίσκω μαζί της και ας μη κάνει το φουλ προγραμα περνάμε καλά.
Τελικά πέρασα με την Ράνια από το Φ.84...
Τι να λέμε, το κορίτσι παραμένει για μένα στάνταρ, είναι βέβαια και η μοναδική Αλβανίδα της φυλής που αξίζει ρε παιδί μου, έχει αυτή τη μοναδικότητα ..και από άποψη υπηρεσιών, και η εμφάνιση της είναι αξιοπρεπέστατη έως πολύ ωραία, προσωπικά τη γουστάρω.
Μια μικρή βόλτα επίσης και στη Λιοσίων 73 όπου στο κάτω ήταν η Καιτη, πολύ γλυκιά κοπέλα και καλές υπηρεσίες, βέβαια έχει ένα θεματάκι με το 10λεπτο, το βάζει σκοπό να τελειώσει τον πελάτη μέσα σε αυτό το χρόνο, αρνητικό στοιχείο θα 'λεγα..
Στο Λιοσίων 73 πάνω ήταν η Αλεξία από από Φώκαιας γωνιακό με Αχαρνών, φολίτσα μεγάλη, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμπώ μαζί της, το παίζει και λίγο μη μου απτου οπότε άσε, μακριά.
Χωματιανου στον πάνω όροφο ήταν η Αλεξάνδρα όπου την τίμησα και αυτή, μοιάζει αρκετά με την Ράνια στο σωματότυπο, οπότε καταλάβατε το γούστο μου, η κοπέλα είναι σκέτη γλύκα, ουδέν παράπονο και φεύγω πάντοτε με το χαμόγελο από αυτήν, βιασύνη καμια και εξυπηρέτηση τέλεια, είναι έρωτας η ρουφιανα.
Βεργας 7 παρουσιάστηκε μια πολύ ωραία κοπέλα που δεν συγκράτησα όνομα, αλλά πολλά νευρα , ίσως έτυχε η στιγμή;
αν έβγαινε με χαμόγελο σίγουρα θα έμπαινα.
Στο βεργας 3 μια χοντρουλα άκυρη τελείως, αλλά βγήκε με διάθεση και εκανε τη πλακιτσα της, ίσως με κάνα 2 λίτρα ουίσκι να ενέδιδα.
Ξέχασα να αναφέρω και την Αλιονα από διδύμου, αυστηρά για μιλφάκηδες, πολύ τίμια όσες φορές έχω περάσει, η μοναδική κοπέλα που μου γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών, έτσι απλά επειδή γουστάρει αν και δε το θέλω και δεν τη βρίσκω, αλλά αφού γουστάρετε και το κάνετε κέφι κυρά μου, κάντε το μη καταπιέζω τις ορέξεις σας ...
Όλες τις άλλες που ειδα στην απογευματινή βάρδια, τις ξέχασα με το που βγήκα από τον οίκο....
Πρέπει όπως και δηποτε να ερθουν νέα πρόσωπα.